akşamki ara öğünümde
4 tane çilek
çeyrek muz
3 yk yoğurt ve tarçını karıştırıp yedim
sizce araöğün olarak doğrumu yapmışım
kızlar birde akşamki araöğününüzü yatmadan kaç saat önce yapıyorsunuz
günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.
Günaydın Arkadaşlar. Biraz ağır kilo verdiğim için bayadır tartılmıyordum. tabiki sağlıklı beslenmeye aynen devam:) 62,8 olmuşum bugün tartıldım:)
Geçtiğimiz 15 gün boyunca Saraçoğlu'nun maydonoz-limon kürünü yaptım ve inanın hayatımda ilk defa göbeğim ve midem eridi.Şimdi 1 hafta ara verdim.Daha sonra 15 gün daha yaparak bırakacağım.Sizede Öneriyorum kesinlikle yapmalısınız.Maydonoz yemeye bayılıyorum:)
:79::79::79:canım benim hoşgeldin aramıza.burdaki arkadaşların bir çoğu çalışıyor.bende dahil.hep birlikte sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.spor desteğide olunca bu masabaşı olayıda kalkıyor emim ol...bizleri takip et günlük yediklerinide bizimle paylaş elimizden geldikçe yardımcı oluruz....günaydın :) ben şuan 64 kiloyum yediklerime dikkat etsemde zayıflayamıyorum.ben çalışan bir bayanım işim dolayısı ile devamlı bilgisayar başındayım gün boyu hareketim çok kısıtlı zayıfalamak istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum.
günaydın kızlar.yorgunum yorgunnn,kızım uyutmuyor,çok sık kalkıyor geceleri.bu sabah da erkenciyiz bakalım.
akşamki menümü yazmaya fırsat bulamadım şimdi yazayım
18:00 de
1 kase mercimek çorba
2 yk bulgurlu kabak yemeği
3 yk ıspanak kavurması üzerine 1 yumurta kırdım
2 yk yogurt
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm çok tahıllı ekmek(paket değişti de,ondan bu çeşitlilik:))))
gece 01:00 de yattım.ara öğün yapamadım maalesef.akşam yemeğinden sonra 7 saat aç kalıdm yani,bu iyi birşey mi bilemedim şimdi:44::44::44::44:
şimdi de kahvaltı yapsam iyi olcek.herkese mutlu ,verimli,kaçamaksız bir gün diliyorum,valla insan kaçamak yapmayınca kendine saygısı artıyor.
benim 2. imtihanım bugun,akşam arkadaşlarım oturmaya gelcek,birkaç çeşit hazırlamam lazım,,yemeden gelin dedim çünkü(başıma iş açtım)dışarda yememek daha kolay aslında,bakalım evdeki yiyeceklere nasıl dayancam.
önerileriniz var mı,ne yapabilirim akşam oturması için
malesef ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum midem bulanıyor eşime yedirdim
günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.
Günaydın Arkadaşlar. Biraz ağır kilo verdiğim için bayadır tartılmıyordum. tabiki sağlıklı beslenmeye aynen devam:) 62,8 olmuşum bugün tartıldım:)
Geçtiğimiz 15 gün boyunca Saraçoğlu'nun maydonoz-limon kürünü yaptım ve inanın hayatımda ilk defa göbeğim ve midem eridi.Şimdi 1 hafta ara verdim.Daha sonra 15 gün daha yaparak bırakacağım.Sizede Öneriyorum kesinlikle yapmalısınız.Maydonoz yemeye bayılıyorum:)
Vermen gereken kilo fazla ise tek başına mekik faydalı olmaz. Yürüyüş,bisiklet gibi aktiviteler lazım bence.
Kahvaltı da çok öenemli.
1 litre suyu bir defa da içmek te böbrekleri yormaktan başka bir işe yaramaz. 2-3 litre suyu gün içine yayarak tüketmemiz lazım.
herkes geçmişi okuyor galiba:))))))))))))patır patır dökülür şimdi mesajlar:)))))))))))))))
afiyet olsun canım. evet senin için zor bi gün olucak ama dayanmalısıngünaydın kızlar.yorgunum yorgunnn,kızım uyutmuyor,çok sık kalkıyor geceleri.bu sabah da erkenciyiz bakalım.
akşamki menümü yazmaya fırsat bulamadım şimdi yazayım
18:00 de
1 kase mercimek çorba
2 yk bulgurlu kabak yemeği
3 yk ıspanak kavurması üzerine 1 yumurta kırdım
2 yk yogurt
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm çok tahıllı ekmek(paket değişti de,ondan bu çeşitlilik:))))
gece 01:00 de yattım.ara öğün yapamadım maalesef.akşam yemeğinden sonra 7 saat aç kalıdm yani,bu iyi birşey mi bilemedim şimdi:44::44::44::44:
şimdi de kahvaltı yapsam iyi olcek.herkese mutlu ,verimli,kaçamaksız bir gün diliyorum,valla insan kaçamak yapmayınca kendine saygısı artıyor.
benim 2. imtihanım bugun,akşam arkadaşlarım oturmaya gelcek,birkaç çeşit hazırlamam lazım,,yemeden gelin dedim çünkü(başıma iş açtım)dışarda yememek daha kolay aslında,bakalım evdeki yiyeceklere nasıl dayancam.
önerileriniz var mı,ne yapabilirim akşam oturması için
hoşgeldin canım bizim menüleri takip et fikir olur sana yardımcı oluruz sanadagünaydın :) ben şuan 64 kiloyum yediklerime dikkat etsemde zayıflayamıyorum.ben çalışan bir bayanım işim dolayısı ile devamlı bilgisayar başındayım gün boyu hareketim çok kısıtlı zayıfalamak istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum.
Günaydıınn.
Kızım uyuyor hala da ben eşim işe giderken uyandım.
Tartıldım, 58 i görünce sevindim hemen kahvaltı yapayım dedim.
Uyanınca 1 adet peynirli,yulaflı kurabiye yedim.
1 bardak su içtim.
Kahvaltım şimdi bitti;
1 dilim ekmek
1 minik havuç
1 kk keçi peyniri
biraz domates suyu
tahin-pekmez (2 yk kadar vardı)
Bol miktarda yeşil çay (tarçınlı,karanfilli,karabiberli)
günaydın canım.su içmen çok güzel.
eti form aa fazla dadanma derim,3 tanesi 1 dlm ekmek yerine geçiyormuş,ekmek haklarını erkenden tüketme istersen,onun yerine meyve ye istersen.kahvaltı yaptın mı bu arada?
ben cok fala su içen biriyim.gece uykumdan uyanır su içerim bir şişe biter sabaha kadar. işe yürüyerek gelip gidiyorum 30 dk falan sürüyor evle arası. ama günler uzadı işten çıkınca eve gidip eşofmanlarımı giyip yürüyüşe :)) rap rap :))
gunaydın senınle tanısmadık loxandracım ben banlanmıştım da valla ben hıc gecmıs okuyamıyorum cunku ınan hıza yetısemıyorummm
arkadaşlar öncelikle akşam menümü yazaım....
kaşık olarak yazamayacağım ama kocaman bir borcam salata yedim.2 dilimde ekmek.salatamın üzerine lahyt ton balığı dökmüştümnormalinin tadı daha güzel oluyor tadını sevmediğim için kızıma yedirdim hepsini 70 gr dı zaten...
birde kızım akşam ağladı makarna istiyorum diye azıcık ona yaptım haşlama bir kaç tane yedi sonra ne kadar uğraştıysam yemedi.sürekli ağlayıp duruyordu çok sinirlendim 2 kaşıkta farkında olmadan makarna yedim
bütün gece uyumadı kıreşte kafasını çarmış şişmişti.kafam ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlayıp durdu sabaha kadar.öyle uykusumki anlatamam.sabahta malum uykuda kaldım.sabah kahvaltısı yapamadım.
malesef 1 adet simit aldım.onu yedimşimdide çayımı içiorum.ama bademciklerim bugün balon gibi olmuş çok zor yutkunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?