60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.

Günaydın Arkadaşlar. Biraz ağır kilo verdiğim için bayadır tartılmıyordum. tabiki sağlıklı beslenmeye aynen devam:) 62,8 olmuşum bugün tartıldım:)

Geçtiğimiz 15 gün boyunca Saraçoğlu'nun maydonoz-limon kürünü yaptım ve inanın hayatımda ilk defa göbeğim ve midem eridi.Şimdi 1 hafta ara verdim.Daha sonra 15 gün daha yaparak bırakacağım.Sizede Öneriyorum kesinlikle yapmalısınız.Maydonoz yemeye bayılıyorum:)

günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.

Vermen gereken kilo fazla ise tek başına mekik faydalı olmaz. Yürüyüş,bisiklet gibi aktiviteler lazım bence.
Kahvaltı da çok öenemli.
1 litre suyu bir defa da içmek te böbrekleri yormaktan başka bir işe yaramaz. 2-3 litre suyu gün içine yayarak tüketmemiz lazım.

Tebrik ederim. Bence pek te ağır vermemişsin. Ben 1 aydır 58,5 civarında dolanıp durdum mesela.
Kürde suyu içiliyor sanırdım, yiyor musun?

:79::79::79:canım benim hoşgeldin aramıza.burdaki arkadaşların bir çoğu çalışıyor.bende dahil.hep birlikte sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.spor desteğide olunca bu masabaşı olayıda kalkıyor emim ol...bizleri takip et günlük yediklerinide bizimle paylaş elimizden geldikçe yardımcı oluruz....

afiyet olsun canım benim....

günaydın canım.su içmen çok güzel.
eti form aa fazla dadanma derim,3 tanesi 1 dlm ekmek yerine geçiyormuş,ekmek haklarını erkenden tüketme istersen,onun yerine meyve ye istersen.kahvaltı yaptın mı bu arada?

bence gayat guzel kil vermişşin cnm..nasılmış bu kür bakıyımm bı anlat nasıl yapıp nasıl içitin... yapınca kac gun dayanıyor..

ben cok fala su içen biriyim.gece uykumdan uyanır su içerim bir şişe biter sabaha kadar. işe yürüyerek gelip gidiyorum 30 dk falan sürüyor evle arası. ama günler uzadı işten çıkınca eve gidip eşofmanlarımı giyip yürüyüşe :)) rap rap :))

afiyet olsun canım. evet senin için zor bi gün olucak ama dayanmalısın
hoşgeldin canım bizim menüleri takip et fikir olur sana yardımcı oluruz sanada

priene günaydın afiyet olsun ayrıca tebrik ederim kilo vermişsin

günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.

akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm

sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm

esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn

sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm

kahvaltı yapmam hafta içi çok zor oluyor.yetişemiyorum ozaman işe. yürüyerekte geldiğim için. ama onuda ayarlıcam düzene koyacağım.asıl yarın başlıyor.sabah kalkınca yürüyüş.kahvaltı. temizlik ütü çamaşır. akşama halim kalırsa yeniden yürürüm. bu arada ekmek pek aramam. o yüzden sabahları eti form yiyorum.

Yürüyüş yapman çok iyi. Ben de çok severim yürüyüşü ama evde küçük çocuğum var yürüyemiyorum. Havalar ısınınca onunla yürürüm artık.

arkadaşlar öncelikle akşam menümü yazaım....

kaşık olarak yazamayacağım ama kocaman bir borcam salata yedim.2 dilimde ekmek.salatamın üzerine lahyt ton balığı dökmüştümnormalinin tadı daha güzel oluyor tadını sevmediğim için kızıma yedirdim hepsini 70 gr dı zaten...
birde kızım akşam ağladı makarna istiyorum diye azıcık ona yaptım haşlama bir kaç tane yedi sonra ne kadar uğraştıysam yemedi.sürekli ağlayıp duruyordu çok sinirlendim 2 kaşıkta farkında olmadan makarna yedim

bütün gece uyumadı kıreşte kafasını çarmış şişmişti.kafam ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlayıp durdu sabaha kadar.öyle uykusumki anlatamam.sabahta malum uykuda kaldım.sabah kahvaltısı yapamadım.
malesef 1 adet simit aldım.onu yedimşimdide çayımı içiorum.ama bademciklerim bugün balon gibi olmuş çok zor yutkunuyorum....

gunaydın senınle tanısmadık loxandracım ben banlanmıştım da valla ben hıc gecmıs okuyamıyorum cunku ınan hıza yetısemıyorummm

günaydın canım.evet tanışmadık,aslında çogunu tanımıyorum ben de topiktekilerin pztesi basladım daha,kimi görsem cvp yazıyorum işte:)))))sayfalar hızlı ilerliyor gerçekten ,2-3 sayfaysa okuyorum,çoksa okumuyorum ben de.

kendimden bahsedeyim eccik.34 yaşındayım,2,5 yasında bir oglum ve 4,5 aylık bir kızım var.eski kilalarımın üstüne doğum ve emzirme kiloları ekledim,şimdi vermeye çalışıyorum.memurum ,şu anda bebekten dolayı evdeyim,kafayı yemek üzereyim:)))))))memnun oldum:)

sen de kendinden bahsedermısın biraz

Zor bir gece olmuş.
Umarım hastalığı çabuk atlatırsın.
Geçen benim de boğazım kötüydü. Doktorun verdiği antibiyotiğe başlamadım hemen. Bir gargara verdi onu denedim ve 1 günde geçti ilaca başlamama gerek kalmadı.
Bunun yanında; 1-2 kez ballı zencefil yedim. 1 tatlı kaşığı zerdeçalı suya karıştırıp içtim.
Ihlamur içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…