60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

stresten yedin yaniiiiiiiiiiiiiiii,ama stresle yiyerek başetmemeyide öğrenmemiz lazım ciccimmmm dimi,bende canım sıkkın olunca çok yerim bişeyler ama artık dikket etmeye çalışıyorum,kuru meyve yada,leblebi türü şeyler yiyorummmmmm.kalorisi düşük olanları tercih etmeye çalışıyorum
canını sıkma,dengelersin sen,öpüyorum senikızınıda yiyorum böleeeeeeeeeeee:125::125:

günaydınnn tontişşşcann.valla çok üzülüyom senin akşam yemeklerine,ara öğün gibi,hiç kaydadeger bişi yok,nesine yorum yapak anacım.

sabah kahvaltın gayet çeşitliymiş ama beğendim şahsen:)))))))

spor yapmamak için bahaneleri sıralamıssın bakıyorum,madem vaktin az 20 veya 30 dk yürüyüş yap sen de,olmamı datlummmmmmm?:))

çatlak kiremit bu yaaaaaaaaaaa
Günaydın famir,
Çok iyi gidiyorsun, maşallah.

İkimizin de 3 kilosu kalmış verilecek ne güzellll....
günaydıınnnnn
senin 3 kilonun kaldığı kesinde,benim pek öyle değillllilk hedefim 60,aslında 55 olmak istiyorum,şimdilerde hayal gibi ama sabırla devam edebilirsem başarabilirim sanırım,galiba,zannedersemmmm

canım nasıl yaptıysan bizede anlatırsan memnun olurum.teyzemde bu tarz bişey yaptı 15 gün hiç vermemişti kilo 5 gün dinlenip bir 15 gün daha yapacak

Yürüyüş yapman çok iyi. Ben de çok severim yürüyüşü ama evde küçük çocuğum var yürüyemiyorum. Havalar ısınınca onunla yürürüm artık.

bende cocuk olmadan fazla kilolarımı verip kilomu aynı tutmak istiyorum.Bünye itibariyle kilo almaya çok müsaitim.dikkat etmediğim anda bummmm :)) eşim zaten dalga geçiyor sen hamiş olunca vinçle cıkarırız evden diye (

herkeslere gnydınlar kızlar...
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
işte sabah kahvaltım kızlar...

1 domates 1 biber kızartması
4 zeytin (yiyemeyebilirim)
2kk peynir
2dilim kadar ekmek (kepek kalmamış evde. değişik bi ekmek almış kocam. ununu bilmiyorum ama sarı bi ekmek)
1çk bal (tabakta süs olsun dedim)

afiyet olsun cerencim
bence ara öğünün normal ben 3 yada 2 saat önceden yiyorum canım
günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.
günaydın canım.eti formlardan fazla yeme bence
günaydın canım tebrik ederim
herkes geçmişi okuyor galiba:))))))))))))patır patır dökülür şimdi mesajlar:)))))))))))))))

evet geçmişi okudum bende dökülür dediğin gibi şimcik

günaydın fambukkkkk afiyet olsssunn leblebiler yerlerini almış gene

1tk ile yaptıysan süper olmuş,afiyet olsunnnnnnnnnnnnsenin fotolara bayılıyorum vallaaaaaaaaaa

Arkadaşlar 2 adet etiform yedim bir bardak suyla. birazdan adaçayı söylerim.

günaydın fambukkkkk afiyet olsssunn leblebiler yerlerini almış gene

kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işteAllahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmmkendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi

Bence başarabilirsin famir.
55 te iyi görünürüm ama karnım istediğim gibi olana kadar pilates yapmak istiyorum.Hatta sürekli yapmam lazım.Kızım biraz büyüyünce daha kolay yapabilirim sanırım.
Alıştığım düzende devam eder de 53 falan olursam hiç hayır demem tabi :)

Boyun, kilon kaç?

1tk ile yaptıysan süper olmuş,afiyet olsunnnnnnnnnnnnsenin fotolara bayılıyorum vallaaaaaaaaaa

tşkkrler cnm. evet hatta 1tk bile değildi. resmen damlattım yağı tavaya. acık kıtır oldu ama kızartma tadı verdi o kadar yağ bile. bence kızartmayı çok özledim diyenler kesinlikle yapmalı. kızartma tadını aldım kesinlikle...

kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işteAllahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmmkendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi

çok gomiksin sen gıııı,her eve lazım senden bi dene:)))))))))))))))))

afiyet olsun cimcime uykusuzluk nedir sen bana sor ahh ahhh

GÜNAYDIN KIZLAR, NASILSINIZ,SÜPER Bİ GÜN HAVA GÜSEL,
aakşam barbunya yemedim artık;
3 yk menemen
çeyrek ekmek (menemen ekmeksiz olmuor)
1 bardak su ...
2 yk yoort
ara ögün;
1 portakal
1 elma

sabahta işyerinde kahvaltı yaptım
1 domates
2 kk peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
birasdanda limonlu sıcak su içicem, öğlene kdarda bişi yemicem,

160cm boy; 69kg ( kısayım ve göbeğim öle bi çıktı ki gören bebiş mi var diyor ( nişanlandığımda 58 dim

loxandra yorum yapacak orda 20 tane leblebisi var bak genelde her akşam yer ne yapayım anacım dadandım gene der şimdi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…