arkadaşlar öncelikle akşam menümü yazaım....
kaşık olarak yazamayacağım ama kocaman bir borcam salata yedim.2 dilimde ekmek.salatamın üzerine lahyt ton balığı dökmüştümnormalinin tadı daha güzel oluyor tadını sevmediğim için kızıma yedirdim hepsini 70 gr dı zaten...
birde kızım akşam ağladı makarna istiyorum diye azıcık ona yaptım haşlama bir kaç tane yedi sonra ne kadar uğraştıysam yemedi.sürekli ağlayıp duruyordu çok sinirlendim 2 kaşıkta farkında olmadan makarna yedim
bütün gece uyumadı kıreşte kafasını çarmış şişmişti.kafam ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlayıp durdu sabaha kadar.öyle uykusumki anlatamam.sabahta malum uykuda kaldım.sabah kahvaltısı yapamadım.
malesef 1 adet simit aldım.onu yedimşimdide çayımı içiorum.ama bademciklerim bugün balon gibi olmuş çok zor yutkunuyorum....
günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.
akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm
sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm
esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm
günaydın canım.evet tanışmadık,aslında çogunu tanımıyorum ben de topiktekilerin pztesi basladım daha,kimi görsem cvp yazıyorum işte:)))))sayfalar hızlı ilerliyor gerçekten ,2-3 sayfaysa okuyorum,çoksa okumuyorum ben de.
kendimden bahsedeyim eccik.34 yaşındayım,2,5 yasında bir oglum ve 4,5 aylık bir kızım var.eski kilalarımın üstüne doğum ve emzirme kiloları ekledim,şimdi vermeye çalışıyorum.memurum ,şu anda bebekten dolayı evdeyim,kafayı yemek üzereyim:)))))))memnun oldum:)
sen de kendinden bahsedermısın biraz
günaydıınnnnnGünaydın famir,
Çok iyi gidiyorsun, maşallah.
İkimizin de 3 kilosu kalmış verilecek ne güzellll....
Günaydın Arkadaşlar. Biraz ağır kilo verdiğim için bayadır tartılmıyordum. tabiki sağlıklı beslenmeye aynen devam:) 62,8 olmuşum bugün tartıldım:)
Geçtiğimiz 15 gün boyunca Saraçoğlu'nun maydonoz-limon kürünü yaptım ve inanın hayatımda ilk defa göbeğim ve midem eridi.Şimdi 1 hafta ara verdim.Daha sonra 15 gün daha yaparak bırakacağım.Sizede Öneriyorum kesinlikle yapmalısınız.Maydonoz yemeye bayılıyorum:)
Yürüyüş yapman çok iyi. Ben de çok severim yürüyüşü ama evde küçük çocuğum var yürüyemiyorum. Havalar ısınınca onunla yürürüm artık.
afiyet olsun cerencimgünaydın arkadaşlar sabah kalkıp 1 bardak su içip yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm geldikten sonra 30 tane mekik çektim sonra 2 bardak daha su içtim yarım saat geçtikten sonra da kahvaltı yaptım
kahvaltıda yediklerim
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
2 yk lor peyniri
2 domates 5 dal falan roka sirke üzerine
2 zeytin
1 bardak yeşil çay
bence ara öğünün normal ben 3 yada 2 saat önceden yiyorum canımakşamki ara öğünümde
4 tane çilek
çeyrek muz
3 yk yoğurt ve tarçını karıştırıp yedim
sizce araöğün olarak doğrumu yapmışım
kızlar birde akşamki araöğününüzü yatmadan kaç saat önce yapıyorsunuz
günaydın canım.eti formlardan fazla yeme bencegünaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.
günaydın canım tebrik ederimGünaydın Arkadaşlar. Biraz ağır kilo verdiğim için bayadır tartılmıyordum. tabiki sağlıklı beslenmeye aynen devam:) 62,8 olmuşum bugün tartıldım:)
Geçtiğimiz 15 gün boyunca Saraçoğlu'nun maydonoz-limon kürünü yaptım ve inanın hayatımda ilk defa göbeğim ve midem eridi.Şimdi 1 hafta ara verdim.Daha sonra 15 gün daha yaparak bırakacağım.Sizede Öneriyorum kesinlikle yapmalısınız.Maydonoz yemeye bayılıyorum:)
herkes geçmişi okuyor galiba:))))))))))))patır patır dökülür şimdi mesajlar:)))))))))))))))
günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.
akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm
sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm
esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm
herkeslere gnydınlar kızlar...
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
işte sabah kahvaltım kızlar...
Eki Görüntüle 173984
1 domates 1 biber kızartması
4 zeytin (yiyemeyebilirim)
2kk peynir
2dilim kadar ekmek (kepek kalmamış evde. değişik bi ekmek almış kocam. ununu bilmiyorum ama sarı bi ekmek)
1çk bal (tabakta süs olsun dedim)
günaydın fambukkkkk afiyet olsssunn leblebiler yerlerini almış gene
çatlak kiremit bu yaaaaaaaaaaa
günaydıınnnnn
senin 3 kilonun kaldığı kesinde,benim pek öyle değillllilk hedefim 60,aslında 55 olmak istiyorum,şimdilerde hayal gibi ama sabırla devam edebilirsem başarabilirim sanırım,galiba,zannedersemmmm
bende cocuk olmadan fazla kilolarımı verip kilomu aynı tutmak istiyorum.Bünye itibariyle kilo almaya çok müsaitim.dikkat etmediğim anda bummmm :)) eşim zaten dalga geçiyor sen hamiş olunca vinçle cıkarırız evden diye(
1tk ile yaptıysan süper olmuş,afiyet olsunnnnnnnnnnnnsenin fotolara bayılıyorum vallaaaaaaaaaa
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
Eki Görüntüle 173984
arkadaşım shadoww gelmiş,hoş gelmiş:))bayılıyorum senin bu resimli menülerine,içim ve iştahım açılıyor:)kızartman da 1 tk yağla yapıldıysa süper,bu kadar korkma anacım yağdan:)))))1 tk gerekli zaten.
balın da pek süslemiş tabağı bu arada:))))
kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işte Allahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmm kendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi
Eki Görüntüle 173984
arkadaşım shadoww gelmiş,hoş gelmiş:))bayılıyorum senin bu resimli menülerine,içim ve iştahım açılıyor:)kızartman da 1 tk yağla yapıldıysa süper,bu kadar korkma anacım yağdan:)))))1 tk gerekli zaten.
balın da pek süslemiş tabağı bu arada:))))
ahh aahhh sorma. sırf onun yüzünden foto koymıcektım ama neyse dedim. aslında çizgi çizgi olsun istodum ama işte hazır kavanoz bal. ne kadar süs yapar ki tabağa
arkadaşlar öncelikle akşam menümü yazaım....
kaşık olarak yazamayacağım ama kocaman bir borcam salata yedim.2 dilimde ekmek.salatamın üzerine lahyt ton balığı dökmüştümnormalinin tadı daha güzel oluyor tadını sevmediğim için kızıma yedirdim hepsini 70 gr dı zaten...
birde kızım akşam ağladı makarna istiyorum diye azıcık ona yaptım haşlama bir kaç tane yedi sonra ne kadar uğraştıysam yemedi.sürekli ağlayıp duruyordu çok sinirlendim 2 kaşıkta farkında olmadan makarna yedim
bütün gece uyumadı kıreşte kafasını çarmış şişmişti.kafam ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlayıp durdu sabaha kadar.öyle uykusumki anlatamam.sabahta malum uykuda kaldım.sabah kahvaltısı yapamadım.
malesef 1 adet simit aldım.onu yedimşimdide çayımı içiorum.ama bademciklerim bugün balon gibi olmuş çok zor yutkunuyorum....
Bence başarabilirsin famir.
55 te iyi görünürüm ama karnım istediğim gibi olana kadar pilates yapmak istiyorum.Hatta sürekli yapmam lazım.Kızım biraz büyüyünce daha kolay yapabilirim sanırım.
Alıştığım düzende devam eder de 53 falan olursam hiç hayır demem tabi :)
Boyun, kilon kaç?
günaydınnn tontişşşcann.valla çok üzülüyom senin akşam yemeklerine,ara öğün gibi,hiç kaydadeger bişi yok,nesine yorum yapak anacım.
sabah kahvaltın gayet çeşitliymiş ama beğendim şahsen:)))))))
spor yapmamak için bahaneleri sıralamıssın bakıyorum,madem vaktin az 20 veya 30 dk yürüyüş yap sen de,olmamı datlummmmmmm?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?