60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.

Günaydın Özge,
Kahvaltın mı bu kepekli eti form ?

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((

sabah tartıya bir çıktım 63 kıloydum en son tartıldıgımda 66,5 olmuşum hazıran 25 de düğünüm var boyum 1,65 ben napıcam yaaaa ne yedımde böyle oldummmm ben offffffffffffffffff dıyet yapmaya hıc musaıt bır ınsan degılım yardım edın bana

160cm boy; 69kg ( kısayım ve göbeğim öle bi çıktı ki gören bebiş mi var diyor ( nişanlandığımda 58 dim

Ben 165 cm. Hamile kalmadan maksimum 59 olmuştum ve hamile kaldım. 20 küsur kilo aldım. Doğumdan sonra 69 olmuştum bir iki hafta içinde kendiliğinden. Sonra dikkat edip 63 e kadar düştüm. Bu yılda 64 ile başladım ve 58 oldum.
Hamile kalmadan ideal kilona inmen çok iyi olur. Hamileyken de diyetisyene gidebilirsen fazla kilo almadan sağlıkla geçirirsin hamileliğini.

Akşam yemeklerimden mutluyum ben yaaa,alıştım bu düzene
zati 50 dk yapıyodumm25-30 dk yürümekle iş bitmiyor anacım,bide onun duşu varrrrrrr,saçlarını kurutması,şekle sokması vaaaaaaaaaarrrrrrrr.nerden baksan yarım saatte onlar sürüyoooo.napim ya sınav zmanı böle oluyo,hem mekik çektim dün,bu sabhata çektim akşamda çekicemmmm.boz durmuyommmmmmmmmmmmm.
sen neler yaptın bakimmmmmmmmmmmmmboş durma git kızını emzirde kalori yak biraz

valla ben menünü beğendim afiyet olsun canım bende bazen yaparım senin yaptığından az yağlı ama domatesi bol koyarım biber doğrarım azucuk yağ kısık ateşte pişiririm deneyin bence kızlar çok güzel oluyor

kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işteAllahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmmkendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi

he çok marifetliymişin o zaman eşin saklasın bulamazsın hem belkide üşenir aramazsın daha iyi olur işte

canım günaydın sabah kahvaltını biraz renklendir olurmu öğlene kadar bişey yemzsen yanlış olur ara öüğünün atlama çabuk acıkırsın ve öğlen yemeğini çok kaçırabilirsin

evet bende hamile kalınca diyetisyene gitmyi düşünüyorum.çünkü çok hızlı kilo alıyorum ama aynı hızla veremiyorum.

canım nasıl yaptıysan bizede anlatırsan memnun olurum.teyzemde bu tarz bişey yaptı 15 gün hiç vermemişti kilo 5 gün dinlenip bir 15 gün daha yapacak

Merak edenler için yaptğım uygulamayı yazıyorum.Bende Stv de saracoğlundan duydum 2 hafta evvel ama kendi sitesinde maydonoz tanıtımı altında yapılışı ve faydaları var.
her sabah kalkınca
15-16 adet iri yapraklı olmayan maydonoz
yarım bardak temiz su
ve 1 adet limon blendirde çekilcek ve içilecek ben maydonozlarıda yedim bence yenmesi gerekir.Midem gerdirme ameliyatımdan dolayı 2 senedir bebek var gibi şişti ve inanın bunu indirdi.
ve
sivilcelerimi temizledi.

afiyet olsun canım benim...
çok ahklısın bende hayatımda ilk defa sitresten yedim.elimdeydi tabak fark etmedim yediğimi...eşim dışarıdaydı dün akşam kızım da sürekli babasınıda yoktu susturamadım ben susturmaya çalıştıkça o ağlıyordu.kafayı yiyecektim ama yemedim makarnayı yemişim işte...
hafta sonu geliyor sipor yapacağım bolca bunu telafi edeceğim.:

canım günaydın sabah kahvaltını biraz renklendir olurmu öğlene kadar bişey yemzsen yanlış olur ara öüğünün atlama çabuk acıkırsın ve öğlen yemeğini çok kaçırabilirsin

canım bugün hazırlıksız geldim ya, işyerim merkese uzak, ozman ara öğünde leblebi yiyim biras, ılık su içerim, öğlende yumurta yesem olur herhalde, ara öğündede form bisküvi, bugün böle idare edicem artık,

teşekkürler sağolasın canım :))) 15günde kaç kg verdin ?

ya ben maydonıoz yemek isityorm ama yiyemiorum,maydonoz sevmiorum ya, denedim olmuor off,

kendimi tanıtmadım sanırm arkadaşlar, adım ayşegül, denizlide yaşıyorum, özel firmada muhasebeciyim, evli ve çocuksuzum, hamile kalmadan kilolarımı vermek istyorum,
ne veirrirsem kardır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…