çok gomiksin sen gıııı,her eve lazım senden bi dene:)))))))))))))))))
günaydın arkadaşlar. ben sabah işe geleceğimden dolayı 6.30 da kalktım.mekik çektim.bir sürahi suyu evden cıkıncaya kadar bitirdim. şimdi işteyim rezene içiyorum.sonra kepekli eti form yiyaceğim.
Tebrik ederim. Bence pek te ağır vermemişsin. Ben 1 aydır 58,5 civarında dolanıp durdum mesela.
Kürde suyu içiliyor sanırdım, yiyor musun?
160cm boy; 69kg( kısayım ve göbeğim öle bi çıktı ki gören bebiş mi var diyor ( nişanlandığımda 58 dim
günaydınnn tontişşşcann.valla çok üzülüyom senin akşam yemeklerine,ara öğün gibi,hiç kaydadeger bişi yok,nesine yorum yapak anacım.
sabah kahvaltın gayet çeşitliymiş ama beğendim şahsen:)))))))
spor yapmamak için bahaneleri sıralamıssın bakıyorum,madem vaktin az 20 veya 30 dk yürüyüş yap sen de,olmamı datlummmmmmm?:))
herkeslere gnydınlar kızlar...
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
işte sabah kahvaltım kızlar...
Eki Görüntüle 173984
1 domates 1 biber kızartması
4 zeytin (yiyemeyebilirim)
2kk peynir
2dilim kadar ekmek (kepek kalmamış evde. değişik bi ekmek almış kocam. ununu bilmiyorum ama sarı bi ekmek)
1çk bal (tabakta süs olsun dedim)
kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işte Allahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmm kendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi
Günaydın Özge,
Kahvaltın mı bu kepekli eti form ?
evet suyunu içiyorum maydonozlarınıda kaşıkla yiyorum bana çok lezzetli geliyor.
GÜNAYDIN KIZLAR, NASILSINIZ,SÜPER Bİ GÜN HAVA GÜSEL,
aakşam barbunya yemedim artık;
3 yk menemen
çeyrek ekmek (menemen ekmeksiz olmuor)
1 bardak su ...
2 yk yoort
ara ögün;
1 portakal
1 elma
sabahta işyerinde kahvaltı yaptım
1 domates
2 kk peynir
1 bardak çay
2 dilim ekmek
birasdanda limonlu sıcak su içicem, öğlene kdarda bişi yemicem,
Ben 165 cm. Hamile kalmadan maksimum 59 olmuştum ve hamile kaldım. 20 küsur kilo aldım. Doğumdan sonra 69 olmuştum bir iki hafta içinde kendiliğinden. Sonra dikkat edip 63 e kadar düştüm. Bu yılda 64 ile başladım ve 58 oldum.
Hamile kalmadan ideal kilona inmen çok iyi olur. Hamileyken de diyetisyene gidebilirsen fazla kilo almadan sağlıkla geçirirsin hamileliğini.
canım nasıl yaptıysan bizede anlatırsan memnun olurum.teyzemde bu tarz bişey yaptı 15 gün hiç vermemişti kilo 5 gün dinlenip bir 15 gün daha yapacak
afiyet olsun canım benim...günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.
akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm
sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm
esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm
çok ahklısın bende hayatımda ilk defa sitresten yedim.elimdeydi tabak fark etmedim yediğimi...eşim dışarıdaydı dün akşam kızım da sürekli babasınıda yoktu susturamadım ben susturmaya çalıştıkça o ağlıyordu.kafayı yiyecektim ama yemedim makarnayı yemişim işte...stresten yedin yaniiiiiiiiiiiiiiii,ama stresle yiyerek başetmemeyide öğrenmemiz lazım ciccimmmm dimi,bende canım sıkkın olunca çok yerim bişeyler ama artık dikket etmeye çalışıyorum,kuru meyve yada,leblebi türü şeyler yiyorummmmmm.kalorisi düşük olanları tercih etmeye çalışıyorum
canını sıkma,dengelersin sen,öpüyorum senikızınıda yiyorum böleeeeeeeeeeee:125::125:
canım günaydın sabah kahvaltını biraz renklendir olurmu öğlene kadar bişey yemzsen yanlış olur ara öüğünün atlama çabuk acıkırsın ve öğlen yemeğini çok kaçırabilirsin
Merak edenler için yaptğım uygulamayı yazıyorum.Bende Stv de saracoğlundan duydum 2 hafta evvel ama kendi sitesinde maydonoz tanıtımı altında yapılışı ve faydaları var.
her sabah kalkınca
15-16 adet iri yapraklı olmayan maydonoz
yarım bardak temiz su
ve 1 adet limon blendirde çekilcek ve içilecek ben maydonozlarıda yedim bence yenmesi gerekir.Midem gerdirme ameliyatımdan dolayı 2 senedir bebek var gibi şişti ve inanın bunu indirdi.
ve
sivilcelerimi temizledi.
Merak edenler için yaptğım uygulamayı yazıyorum.Bende Stv de saracoğlundan duydum 2 hafta evvel ama kendi sitesinde maydonoz tanıtımı altında yapılışı ve faydaları var.
her sabah kalkınca
15-16 adet iri yapraklı olmayan maydonoz
yarım bardak temiz su
ve 1 adet limon blendirde çekilcek ve içilecek ben maydonozlarıda yedim bence yenmesi gerekir.Midem gerdirme ameliyatımdan dolayı 2 senedir bebek var gibi şişti ve inanın bunu indirdi.
ve
sivilcelerimi temizledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?