mrb ayşegül hoşgeldin.sende bendensin.hanile kalmadan zayıflamak ve kilomu dengede tutmaya çalışyorum bende.
ben bikaçgün önce bal elma sirkesi karışımını denedim. 3 günü midem mahfoldu resmen ağrısından zor durdum.kimilerine dokunuyomuş.ama aç karınla içmek zararlıymış sirke mideyi bozarmış.tok karınla içmek lazımmış. hazır sirke olduğu için asit oranı yüksek oluyormuş.
haberiniz olsun kıslarr
bunu kilo vermek için yapmadım ama kilo verenler olduğunu çok okudum ve duydum. çok faydası var ayrıca. benim midemin yağını erittiteşekkürler sağolasın canım :))) 15günde kaç kg verdin ?
arkadaşlar
sabah kahvalısında
bir kk peynir
iki dilim çavdar ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık yedim
ara öğün olarak da şimdi
iki küçük boy kivi yedimmm
bunu kilo vermek için yapmadım ama kilo verenler olduğunu çok okudum ve duydum. çok faydası var ayrıca. benim midemin yağını eritti
cnm bende 28 yaşında ve 63.8 kg. kızım var 22 aylık onunla adım kılolarımı. 13 kilocuk verdım gerıye 10 kilo kaldı... evde olmak gercekten zor ya bebiş bunalım amam ne guzel 2 bebek ALLH bagıslasıngünaydın canım.evet tanışmadık,aslında çogunu tanımıyorum ben de topiktekilerin pztesi basladım daha,kimi görsem cvp yazıyorum işte:)))))sayfalar hızlı ilerliyor gerçekten ,2-3 sayfaysa okuyorum,çoksa okumuyorum ben de.
kendimden bahsedeyim eccik.34 yaşındayım,2,5 yasında bir oglum ve 4,5 aylık bir kızım var.eski kilalarımın üstüne doğum ve emzirme kiloları ekledim,şimdi vermeye çalışıyorum.memurum ,şu anda bebekten dolayı evdeyim,kafayı yemek üzereyim:)))))))memnun oldum:)
sen de kendinden bahsedermısın biraz
çatlak kiremit bu yaaaaaaaaaaa
neden guldun kız bı kadar
bence gayet guzel canım zaten kızartm adegıl senın yaptığın ...herkeslere gnydınlar kızlar...
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
işte sabah kahvaltım kızlar...
Eki Görüntüle 173984
1 domates 1 biber kızartması
4 zeytin (yiyemeyebilirim)
2kk peynir
2dilim kadar ekmek (kepek kalmamış evde. değişik bi ekmek almış kocam. ununu bilmiyorum ama sarı bi ekmek)
1çk bal (tabakta süs olsun dedim)
kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işte Allahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmm kendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi
Afiyet olsun, akşam yediklerin çok güzelmiş.
Kısır yaparsan sen de 2-3 yk kadar yiyebilirsin.
Ben arada kek falan da yediğim için bir dilim kek te yerdim ama sen yersen diyeti bozdum diye daha fazlasını falan istersen hiç dokunma derim.
Patlıcan salatası yaparsan sen de yersin.
Ben dün tvden aldığım yulaflı tarifi denedim.
Özellikle emziren anneler için ve şeker hastaları için süper. İçine hiç un koymadan yulaf ezmesi ile yapıyorsun. Yulafın glisemik indeksi düşükmüş, kolay da acıktırmıyor.
Tarifte 1 çay bardağı yağ vardı ama ben yarım koydum.Peynir koyunca bence hiç yağsız da olur. Ben bir daha yağ koymam.
1 yumurta
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 bardak yulaf ezmesi
1 çay bardağı yoğurt
2 yk keten tohumu (emzirenler keten koymamalı, ben 1 tk ısırgan tohumu koydum)
yarım bağ dereotu
1,5 çay bardağı lor peyniri (ben keçi peyniri koydum)
az tuz (peynir tuzluysa hiç konulmamalı tuzlu oluyor)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı mahlep (tarifte yoktu ben ilave ettim)
1/2 çay bardağı zeytinyağı( bence peynir koyunca konulmamalı)
175 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dk pişirdim. Çıkarırken yumuşak görünse de sonradan iyi oluyor.Biraz yayılabilir aralıklı dizmek lazım tepsiye.
günaydın kızlarrrrrrr hugocuk halen yokk bugün gelmesi lazımdı acaba diyetisyenemi gidecekti bugün yoksa dünmü gidecekti yada saati dolmadı daha:44: inşallah gelir bugün.
akşam
2 çatal kepekli makarna
2 çatal yoğurtlu kızartma
3 yk pırasa yemeği
sonrasında bir tane elma yedim
sabah
kellogs yemek istedim
3 yk tam tahıllı kellogs
4 yk mısır gevreği kellogs
bir elma doğradım içine
biraz tarçın
ve bir su bardağı sütle yedim
akşamki ara öğünümde
4 tane çilek
çeyrek muz
3 yk yoğurt ve tarçını karıştırıp yedim
sizce araöğün olarak doğrumu yapmışım
kızlar birde akşamki araöğününüzü yatmadan kaç saat önce yapıyorsunuz
günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.
akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm
sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm
esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm
arkadaşlar öncelikle akşam menümü yazaım....
kaşık olarak yazamayacağım ama kocaman bir borcam salata yedim.2 dilimde ekmek.salatamın üzerine lahyt ton balığı dökmüştümnormalinin tadı daha güzel oluyor tadını sevmediğim için kızıma yedirdim hepsini 70 gr dı zaten...
birde kızım akşam ağladı makarna istiyorum diye azıcık ona yaptım haşlama bir kaç tane yedi sonra ne kadar uğraştıysam yemedi.sürekli ağlayıp duruyordu çok sinirlendim 2 kaşıkta farkında olmadan makarna yedim
bütün gece uyumadı kıreşte kafasını çarmış şişmişti.kafam ağrıyor karnım ağrıyor diye ağlayıp durdu sabaha kadar.öyle uykusumki anlatamam.sabahta malum uykuda kaldım.sabah kahvaltısı yapamadım.
malesef 1 adet simit aldım.onu yedimşimdide çayımı içiorum.ama bademciklerim bugün balon gibi olmuş çok zor yutkunuyorum....
çatlak kiremit bu yaaaaaaaaaaa
günaydıınnnnn
senin 3 kilonun kaldığı kesinde,benim pek öyle değillllilk hedefim 60,aslında 55 olmak istiyorum,şimdilerde hayal gibi ama sabırla devam edebilirsem başarabilirim sanırım,galiba,zannedersemmmm
herkeslere gnydınlar kızlar...
dün kızartmalardan bahsettiniz bahsettiniz bugün dayanamadım kendime kızartm yaptım.
tamam tamam kızlayın... kendimce bişey denedim ve çok da gzl oldu. dedim menemen yapayım. sonra dedim menemende ne kadar yağ kullanıyorum? 1tk... salata yapsam daha fazla koyduğum da oluyor. ee o zmn ben bu 1tk yağla kızartma da yaparım dedim. koydum tavaya 1tkndan daha az yağı. biberlerim de koydum. sonra yağ bittikten sorna tavada közleyerek kızarttım. biberler pişmeye devam ederken domatesleri de yağsız attım içine süper bir kızartma oldu. nasıl acaba bi zararı olur mu bunun??
işte sabah kahvaltım kızlar...
Eki Görüntüle 173984
1 domates 1 biber kızartması
4 zeytin (yiyemeyebilirim)
2kk peynir
2dilim kadar ekmek (kepek kalmamış evde. değişik bi ekmek almış kocam. ununu bilmiyorum ama sarı bi ekmek)
1çk bal (tabakta süs olsun dedim)
Nerudacık günaydın. Güzel geçsin günün.
günaydın kızlar
uyanınca 1 bardak su ıctım
kahvaltıda nesfıt yedım
1 yeşil çay içtim
500 ml su ıctım sımdıye kadar
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNBugün hava çok güzel uzun bir aradan sonra kahvaltımı balkon'da yapabildim....Ama inanın hava nasıl olursa olsun iki dakika pencerenizi açın hava soğuksa ve eviniz sıcacıksa ne mutlu Bu bile mutlu olmak için bir neden değilmi Bugün kahvaltı listem
Taze sıkılmış portakal suyu
Az yağlı bir tost
Ama arkasından dayanamadım türk kahvesi içtim :76:Biraz gazete okudum şimdi yürüyüşe çıkıcam
Mutlu günleer gününüzde en az sizin kadar güzel geçsinnnnn
bende elmamı yedim şimdi. nescafe içsem olur mu ki şekersiz tabii
nugiiiiiiiiiii özeline bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?