60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb ayşegül hoşgeldin.sende bendensin.hanile kalmadan zayıflamak ve kilomu dengede tutmaya çalışyorum bende.
ben bikaçgün önce bal elma sirkesi karışımını denedim. 3 günü midem mahfoldu resmen ağrısından zor durdum.kimilerine dokunuyomuş.ama aç karınla içmek zararlıymış sirke mideyi bozarmış.tok karınla içmek lazımmış. hazır sirke olduğu için asit oranı yüksek oluyormuş.
haberiniz olsun kıslarr

benimçimde bir sıkıntı var anlamadım.böyle ağlamak istiyorum çok tuaf yaaa...
sanki göğsüme birşey oturmuş hissediyorum hayırdır inşallah....:26::26:

evet canım hazır sirke içmeyin bulabilirseniz el yapımı için. ya ben yararlı bi çok şeyi yiyemiorum içemiorum zaten, sirkeyi bi kere içtim bidaha içemedim, çok kötü tadı ve kokusu varya, nasıl içiorsunuz, birbardak ılık suda içmeye çalışmıştım

arkadaşlar
sabah kahvalısında
bir kk peynir
iki dilim çavdar ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık yedim
ara öğün olarak da şimdi
iki küçük boy kivi yedimmm

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNNNNN Bugün hava çok güzel uzun bir aradan sonra kahvaltımı balkon'da yapabildim....Ama inanın hava nasıl olursa olsun iki dakika pencerenizi açın hava soğuksa ve eviniz sıcacıksa ne mutlu Bu bile mutlu olmak için bir neden değilmi Bugün kahvaltı listem
Taze sıkılmış portakal suyu
Az yağlı bir tost
Ama arkasından dayanamadım türk kahvesi içtim :76:Biraz gazete okudum şimdi yürüyüşe çıkıcam
Mutlu günleer gününüzde en az sizin kadar güzel geçsinnnnn

bunu kilo vermek için yapmadım ama kilo verenler olduğunu çok okudum ve duydum. çok faydası var ayrıca. benim midemin yağını eritti

bende deneyeyim bakalım ne cıkcak sonuç. kg vercekmiyim bakalım hem diyette yapıom vücudum arınmış olur. sağolasın

günaydın kızlar

uyanınca 1 bardak su ıctım

kahvaltıda nesfıt yedım
1 yeşil çay içtim
500 ml su ıctım sımdıye kadar

cnm bende 28 yaşında ve 63.8 kg. kızım var 22 aylık onunla adım kılolarımı. 13 kilocuk verdım gerıye 10 kilo kaldı... evde olmak gercekten zor ya bebiş bunalım amam ne guzel 2 bebek ALLH bagıslasın

çatlak kiremit bu yaaaaaaaaaaa

neden guldun kız bı kadar

bence gayet guzel canım zaten kızartm adegıl senın yaptığın ... kızartma bol yagda ustune sos şölee bandıra bandıra yedıgımız sey senınkını bneım dıyetısyenımde vermıstı bana... damla damla yağla

kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işteAllahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmmkendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi

nolcak kız 3 fındıktan yemen lazım ki fındık e vıtamını acıcsından cook zengınn

Benim birde spor yapmaya vaktim olmuor, bisiklet biniyorum, ve evde müziği açıp oynamayı tercih ediyorum, süper oluoyor, eskiden yapardım ama evlediğimden beri yapmıorum, bebek düşündüğüm için bilmeden yanlış hareket yaparım die korkuyorum, zararı olurmu arkadaşlar sporun yada hareketlerin bebişee..

Sağol prıenecim çok güzelmiş en kısa zamanda deniyim ben bunu

Nugiciiim afiyet olsunnn bildiğim kadarıyla hugocukcuğun bugün doktor randevusu var, akşam da kayınvalidesine gidecekti ve pazar günü ancak burda olabilirmiş öyle yazmıştı yanlış hatırlamıyosam

Bence çok güzelll yatmamıza 2-3 saat kala bişey yemeyi,içmeyi bırakmak uygunmuş canım bildiğim kadarıyla

Fambııııııııııııııkkkkkk afiyet olsunnnnnnn çokk defineciiiiii gördüm seniiiiiiiii arammıııış bulmmmuuuş kazı çalışmaları neticesinde ulaşmışsın fındıklara tebriklerrrrrr

Canımm çok çok geçmiş olsun hem kızına hem sana 2yk makarna bişey değil çünkü zaten sadece salata yemişsin yani ekmek de var ama yoort falan olsaymış keşke ama kzınşla falan uğraşmaktan işte biraz arada kaynamış akşam yemeğiinşallah biran önce iyileşirsin tatlım sen de

herhalde ne,galiba neee,zannedersem neeeeeeeeeeeeeeyoook öyle bir umutsuzluk, tabiii kiiii başarıcaksın başarıcazzzzzzzz sabırla gidecek hepsi gidenler de bizden gitmedi mi kalanlar da gideceeeeekkkkkkkkkkkkkkkkinşallahhhhhhh

süperrrrrrrroooooooooooooooooooo harikasın tatlımmmm azimli bebeeeeeemmmm afiyet olsunnnn

Nerudacık günaydın. Güzel geçsin günün.

Canımm prıeenecimm teşekkür ederimmmmm inşallah hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu güzelll bir gün olsunnnn İstanbul'a geliyosunuz demekkkk güzel bir haftasonu diliyorummm:):):)

Son düzenleme:

Süpersin canımmmm ammaaa velaaakiiin negül balkonda misss gibi bir kahvaltıııı neden daha renkli olmasınnnnnşööyle birazmaydonozlarr nanelerrrrr meselaaaaa vee portakal suyu yerine dünd e dediğim gibi dilim dilim portkalllll onun bize lifleri lazımmm hem daha tok tutarrrrr aa enerjinnnn süperrrr bu olumlulukkk bu enerjii hepimize yansısınnn inşallahhh hepberaber kurtulalımm tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13:

bende elmamı yedim şimdi. nescafe içsem olur mu ki şekersiz tabii

ara ara tabii ki şekersiz ve kreması nescafe içilebilir ama Türk kahvesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…