bişey gelmedi fambıkk
herkeseeeee sağğğlıklı,mutluuu,huzurluu bir gün diliyorumm cicişlerimmmm
neler yedim içtim yazayımm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 4 badem 500ml su
kahvaltım
1 muz 4yk yoort 1tk tarçın 3yk yulaf ezmesi ile yaptığımmm nefiss doyurucu karışımm
kahvaltıdan sonra demeleme yeşil çayyy
Ayrıca karışım çayım da demleniyor onu da gün için içiyorummm 3 bardak çıkıyor ara ara içiyorummm
2. 500ml suyumu da aldım yanıma yudumluyorum bir yandan
herkeseeeee sağğğlıklı,mutluuu,huzurluu bir gün diliyorumm cicişlerimmmm
neler yedim içtim yazayımm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 4 badem 500ml su
kahvaltım
1 muz 4yk yoort 1tk tarçın 3yk yulaf ezmesi ile yaptığımmm nefiss doyurucu karışımm
kahvaltıdan sonra demeleme yeşil çayyy
Ayrıca karışım çayım da demleniyor onu da gün için içiyorummm 3 bardak çıkıyor ara ara içiyorummm
2. 500ml suyumu da aldım yanıma yudumluyorum bir yandan
afiyett olsunnn neruşşşşşşş
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.eeeeeeeeeeee ben sarı kafaları kullamıyommmmmmmmmm((
ayy kızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım,pffffffffffff çok sinirlendim kendime.oğluma hazır sandviç ekmeklerinden kaşarlı ve 1 tk mayonezli bir sandviç yapmıştım,oğlum yemeyine 2/3 ünü yedim onun.üfff ya,boşubosun a bir sürü kalori aldım
E yemişsin zaten,yani olan olmuş boşverrrr...İyi yapmışsın...Arada olur kaçamaklar....
ayy kızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım,pffffffffffff çok sinirlendim kendime.oğluma hazır sandviç ekmeklerinden kaşarlı ve 1 tk mayonezli bir sandviç yapmıştım,oğlum yemeyine 2/3 ünü yedim onun.üfff ya,boşubosun a bir sürü kalori aldım
Mersi guzularrrrrr :118::118::122::122::124::124::125::125:
Bugün bir sessizlik sakinlik var sankiiiiiii:78::78::78::78:cuma olduğundan ıdır nedir aslında herkes daha bi pıttttırık olmalıydı sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e hadiiiiiiiiiiiii biraz salllıyımmm baaariiiii:92::92::92::92::92::92::92:
kızlar az öncede yazdım görmediniz sanırm, allatki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz demiştim, bende istiyorummmm
ekmek hakkından düşşş,mayonezden aldığın yağı salatalara koyacağın yağdan düşşşşşş,yağsız ye salatanı yani dengele işte
ekmek hakkından düşşş,mayonezden aldığın yağı salatalara koyacağın yağdan düşşşşşş,yağsız ye salatanı yani dengele işte
görev tamam landııııııııııııııııııııı:)))
ya ben sarı kafaları kullanamyommmmmmmmmmm( sallıyamıyom yaniiiiiiiiiiiii netcez:)))
oldu aç kalayım akşama kadar
öncelikle buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım sitenin diyetle ilgili tüm bölümlerini gezdim en sonunda kendimi burda buldum. her ne kadar kabullenemesemde bir sene içinde 58 kilodan 69 kiloya çıkmayı başardım ve zaman zaman kurtulmak istesemde başaramadım.bu sıralar tekrar niyetlendim bu böyle gitmez... kendimi hiç beğenmemeye başladım artık sadece görüntümü değil psikoljimide etkilemeye başladı bu kilolar ve sonuç olarak karar verdim bir haftadır düzenli olarak spora gidiyorm fakat yemekten kısamıyorm bu konuda çok zorlanıyorm yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorm..bir haftadır spora gidiyorm ama kilomda bir oynama yok sizce normal mi ben bir kilo veririm diye düşünüyordum hayal kırıklığına uğradım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?