60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeseeeee sağğğlıklı,mutluuu,huzurluu bir gün diliyorumm cicişlerimmmm

neler yedim içtim yazayımm

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 4 badem 500ml su

kahvaltım

1 muz 4yk yoort 1tk tarçın 3yk yulaf ezmesi ile yaptığımmm nefiss doyurucu karışımm

kahvaltıdan sonra demeleme yeşil çayyy

Ayrıca karışım çayım da demleniyor onu da gün için içiyorummm 3 bardak çıkıyor ara ara içiyorummm

2. 500ml suyumu da aldım yanıma yudumluyorum bir yandan

afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.eeeeeeeeeeee ben sarı kafaları kullamıyommmmmmmmmm((

saat 9:30 da rezene çayı içtim
10 da 1 küçük portakal 5 badem
11 de 3 mürdüm eriği yedim
bu saate kadar 1,5 lt su içtim

afiyett olsunnn neruşşşşşşş

ayy kızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım,pffffffffffff çok sinirlendim kendime.oğluma hazır sandviç ekmeklerinden kaşarlı ve 1 tk mayonezli bir sandviç yapmıştım,oğlum yemeyine 2/3 ünü yedim onun.üfff ya,boşubosun a bir sürü kalori aldım

afiyett olsunnn neruşşşşşşş

afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.eeeeeeeeeeee ben sarı kafaları kullamıyommmmmmmmmm((

Mersi guzularrrrrr :118::118::122::122::124::124::125::125:

Bugün bir sessizlik sakinlik var sankiiiiiii:78::78::78::78:cuma olduğundan ıdır nedir aslında herkes daha bi pıttttırık olmalıydı sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e hadiiiiiiiiiiiii biraz salllıyımmm baaariiiii:92::92::92::92::92::92::92:

Selam kızlar,,,,,Sabah 7:00 da 1 bardak ılık suyla 2 kuru kayısı

Kahvaltımıda az önce yaptım,2 saat dersim vardı....

Kahvaltım:

2 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
1 kuru incir
1 yumurtanın beyazı
1 kk peynir
1 susamlı galeta
domates,salatalık,1 yeşil biber,1 tutam maydanoz,2 yeşil soğan

E yemişsin zaten,yani olan olmuş boşverrrr...İyi yapmışsın...Arada olur kaçamaklar....

kızlar az öncede yazdım görmediniz sanırm, allatki çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz demiştim, bende istiyorummmm

ekmek hakkından düşşş,mayonezden aldığın yağı salatalara koyacağın yağdan düşşşşşş,yağsız ye salatanı yani dengele işte

evet canım haklısın bi durgunluk var hugo yok amero yok zaten e hadi canlanalım bari :92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

görev tamam landııııııııııııııııııııı:)))
ya ben sarı kafaları kullanamyommmmmmmmmmm( sallıyamıyom yaniiiiiiiiiiiii netcez:)))

canımcım öncelikle aramıza hoşgeldin.

ben 2 haftadır diyetteyim hafta başı yanlış bir tartıda tartıldım moralim bozuldu.
ama sonra toparlandım.
sende üzülme henüz yolun başındayız biraz daha azmetmek ve sabırlı olmamız gerekiyor.
diyetin ilk haftası zor oluyor ben çok zorlandım mutsuz oldum
ama artık bünyem alıştı kendimi daha iyi hissediyorum.
ve şunu söyleyim iş beyinde bitiyor.
irade ilk önce orada başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…