aç kalda aklın başına gelsin birazzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Allah allah bize fırça atıyo,naptım ben mi soktum ağzına zorla.
ii normal menünü ye ozaman,kaçamak yapma bidaaaaaaaaaaaaaaaa
afra tafra,afra tafra,afra tafra!!!! diyorum sana burhan altıntop gibi
ayy kızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım,pffffffffffff çok sinirlendim kendime.oğluma hazır sandviç ekmeklerinden kaşarlı ve 1 tk mayonezli bir sandviç yapmıştım,oğlum yemeyine 2/3 ünü yedim onun.üfff ya,boşubosun a bir sürü kalori aldım
emzirme sporu yapayım biraz
görev tamam landııııııııııııııııııııı:)))
ya ben sarı kafaları kullanamyommmmmmmmmmm( sallıyamıyom yaniiiiiiiiiiiii netcez:)))
ama ama olmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:çok erken bir kaçaak olmuş buuuu gerçi sen emziriyosun ama olsun
ala ala nidenki acaba :44: e canım dert etme ben senin yerine sallarım hepsini:92: :92: :92: :92: :79::80::81::82::83: :18: :76:
arkadaşlar merhaba.
bugün ancak bu saatte gelebildim buraya
malum ev işi bitmiyor..
sabah kahvaltıdan önce ;
1 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltımda ;
1 su bardağı süt
2 dilim karışık tahıllı ekmek
biraz peynir
haşlanmış yumurtayı maydonozla karıştırıp limonlayıp yedim.
4 zeytin
2 lokmacık bak sürdüm..
arada ;
su içtim
karma çay
elma yedim.
öğle yemeğimi yiyeceğim
4 kaşık kuru fasulye
1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran
belki 1 dilim tahıllı ekmek.
sonra oğlumla çarşıya gidicem nasıl olduysa bugün hava güneşli
sahilden hem yürüyüşümü yapayım
hemde akşama canım balık çekti alıp geleyim.
öpüyorum hepinizi kızlar..
gayet güzel afiyet olsunnnnnnnnn,yürüyüşde iyi gelir:)
bilmiyom ya bi el atın bana:))))
bende sana koppppppppppppppppp burhaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn , koppppppppppppppppp burhaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn koppppppppppppppppppp kopppppppppp diyorummmmm:))) şahikanın spor yaparkenki hali varya poposunda kalp şekli olan eşofmanlı haliyle :))))
ohhhhhhhhhhhh bizim göbeğimiz çatlasın kalori yakacaz diye,hanfendi hem bebişiyleee hasret gidiyo hem de kalori yakıyoooooooooooooo.kebapppppppppppppp vallaaaaaaaaaa(şimdi kebap dedim ya canın kebap çeker seninnnnnnn!!!!neyseki kokareç demedim dua et ama:))))))))
ya ben msjda beğenemiyom noldu bana yaaaaaaaaa,anaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaa bide kaçamağa bakkk,dışarı çıktı yapmadı,,misafirliğe gitti yapmadı,misafirleri gelecek yapmadıı,oğlunun uyduruk sandviçini yemişşşşşşşşşşşşşş!!!!!
arkadaşlar merhaba.
malum ev işi bitmiyor..
sabah kahvaltıdan önce ;
1 bardak ılık su
kahvaltımda ;
1 su bardağı süt
biraz peynir
4 zeytin
2 lokmacık bak sürdüm..
arada ;
su içtim
karma çay
elma yedim.
öğle yemeğimi yiyeceğim
4 kaşık kuru fasulye
1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran
hey, selam millet. pazartesi günü işe başladım çok mutluyum ve çok yoğun sabah evden nasıl çıkıyorum akşam nasıl toplanıyoruz nasıl sabah oluyor hiç bilmiyorum.bi haftadır hiç haberlere bile bakamadım.bebekleri krese başlattım.sürekli olarak onlara yedek kıyafet ayarla koş yemek yap bide hastalandılar birini anneme taşı akşam onu al büyük oğlanı kreşten al anneme götür küçüklerden birini kreşe götür. öldüm ya inşallah yakında düzeni kurarız. bu arada bende diyet miyet kalmadı.ama cıss olanları yine yemiyorum tabi.anca vakit bulabildim de geldim oh iyi oldu.birazdan yemeğe çıkıcam.gelince yazarım ne yediğimi.ben bi geçmişe uzanıyım da geliym.sizler nappmışsınız bi bakıym.
arkadaşlar merhaba.
malum ev işi bitmiyor..
sabah kahvaltıdan önce ;
1 bardak ılık su
kahvaltımda ;
1 su bardağı süt
biraz peynir
4 zeytin
2 lokmacık bak sürdüm..
arada ;
su içtim
karma çay
elma yedim.
öğle yemeğimi yiyeceğim
4 kaşık kuru fasulye
1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran
bende sana koppppppppppppppppp burhaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn , koppppppppppppppppp burhaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn koppppppppppppppppppp kopppppppppp diyorummmmm:))) şahikanın spor yaparkenki hali varya poposunda kalp şekli olan eşofmanlı haliyle :))))
nerelerden atsam kendimi acepama ama olmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:çok erken bir kaçaak olmuş buuuu gerçi sen emziriyosun ama olsun
ohhhhhhhhhhhh bizim göbeğimiz çatlasın kalori yakacaz diye,hanfendi hem bebişiyleee hasret gidiyo hem de kalori yakıyoooooooooooooo.kebapppppppppppppp vallaaaaaaaaaa(şimdi kebap dedim ya canın kebap çeker seninnnnnnn!!!!neyseki kokareç demedim dua et ama:))))))))
ya ben msjda beğenemiyom noldu bana yaaaaaaaaa,anaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?