60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afıyet olsun
demleme yeşil çay sallamda 5 dk sonra kanserojen madde salmaya baslarmış dikkat ediyormusun benim diyetisyenim demıstı ben bazen demlıyorum ve unutuyorum bı bakıyorum 10 dk olmuş cuup döküyorum valla bu prof. larda öle diyolar bitki çayları en cok 5 dk demlenmeliymiş... ne guzel ama demlmen ben unutkan olunca hep bosa gıttı sımdı saalma yapıp yanıma alıyorum

olmuş bi kere. bence aksama dengelersın... ben pek kacamak yapmıyorum ama kolari hesabı yapıyorum aynı zamnda saglıklı dıyetın yanında gecen lokum biskuvı yedım ve cok üzüldüm bi baktım cok olmamıs kalorısı..
mesela 1yemek kasıgı mayonez 102 kalorı sandvic ekmk bir dilimde 83 toplam 200 e geliyo, mesela bır porsıyon musakka 200 kalorı sen yap iişte hesabını aksam dengele

afıyet olsun sekerr

oldu aç kalayım akşama kadar

ac kalırsan mazalllah metabolısma yavaslar kızz ye ye

canım afıyet olsun ama bişi sorcam neden hem pekmez içtin hem bal yedın bence cokkk gibi ikisi

isabellaaa sançezzz roxanaaaaa güzelllllllllllllllllllllllll,hatta bayaaaaaaaaaaa uygun olmuş dimi gıyzzzzzzzzz loxandraaa:)))

yimamı yidim bendee
6-7 yk barbunya yemeği(açlıktan abandım valla nedemmmmmmmm:)))
7 adet mantı(şu hazır olupta içinde etten başka herşey olanlardan soosuz ve yağsız),1 yk mantı ediyor,
1 dlm kepek ekemği
2 yk yoğurt
200 ml ayran

yoğurdun yanında ayran içmem iyi olmuş di mi!!!değişik besinlerden almış oldummm:))))

Son düzenleme:

hee iyi olmuş cacıkta içseydin keşke afiyet olsun

benimde öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud(fırında)
salata
2 dilime yakın kepek ekmeği

karşımdakine gıcık oluyodum artık iice sinir oldum
ben yoğurtlu nesfit yerken karşımda acılı adana yedi
bide gıcıklık yapıo mis gibi ohh ohh diye diye asalak

tünaydın :))
bende yazıcam yediklerimii :)
sabah 2 kbrt kutusu beyaz peynir
3 kekikli zeytin
bolca roka
2 dilim light ekmek bir bardak süt
yarım saat sonra yeşil çay
birazdanda 45 dk yüryüş üstünede 45 mekik çekicem inşallah

öğlen ızgara balık ve salata yemeği düşünüyorum,, üstüne yeşil çay

ara öğünde bi kase çilek

akşam 6-7 kaşık semizotu yemeği ve 3 dolu kaşık yoğurt.

nasıl arkdşlar listem güzel mii??

karşımdakine gıcık oluyodum artık iice sinir oldum
ben yoğurtlu nesfit yerken karşımda acılı adana yedi
bide gıcıklık yapıo mis gibi ohh ohh diye diye asalak

merak etme insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş :))

kiloluyum diye sürekli benle uğraşan bi akrabamız vardı kendisi tosun gibi oldu şimdi bana soruyo nasıl kilo verdin yaa diye D

güzel canım öğlen bir dilim kepek ekmeği ye akşama kadar acıkma en azından.

yemeğimi yedim
5 yk patates ve havuçlu tavuk(fırında)
yanına 3 yk yoğurt
ekmek yok
öğle yemeğide ekmek yemiyorumm

merak etme insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş :))

kiloluyum diye sürekli benle uğraşan bi akrabamız vardı kendisi tosun gibi oldu şimdi bana soruyo nasıl kilo verdin yaa diye D

Allah zaten ona yazın bile üşüyen bi eş versin onun yüzünden hergün biyerim tutuluyo acıyo kapıyı sinir edio adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…