60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guzel degısık besın onemli tabi demı her zman aynı seyler yenmezkı

yemeğimi yedim
5 yk patates ve havuçlu tavuk(fırında)
yanına 3 yk yoğurt
ekmek yok
öğle yemeğide ekmek yemiyorumm

afiyet olsun canım.bence ekmeklerini sabah ve öğlen ye canım akşama karbonhidrat alma.gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama mesela benim doktorum 7 dilim verdi günlük,bi arkadaşımıza hatta dündü galiba şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu 10 dilim vermiş.ben akşam ekmeğini bıraktım mesela çok canım isterse öyle yerim birde akşamda fazla hareket olmadığından yakamam zaten ekmeği.

Kızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu

Kızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu

komikmiş konuşursak çabuk yoruluruz o yüzden yürüyüşümüz kısa sürer gibi bişeymi demek istiyo acaba? :)

Bende aranızda olmak istiyorumm :)
2 hafta once 70 kiloydum simdi 68 kiloyum.
Diyetisyene basladım ama haftada 1 kilo ancak verebiliyorum gerci bunun cogu yagdan gidiyor ama bana cok yavas geliyor bu ilerleme .

Lİstemi yazmak istiyorum :
Sabah uyanınca 1 bardak sut
sabah : 1 simit ve 1 dilim peynir
arada :1 meyve
ogle : 5 kofte salata corba 1 dilim ekmek
arada: 1 paket cubuk
aksam : sebze yogurt corba 1 dilim ekmek
arada : 1 meyve

gun icinde hic spor yapamıyorum ama ben bebegim var kosa kosa eve gidiyorum .

diyetisyen kontrolunde diyet yapan baska arkadaslar varm ı onların zayıflama hızları nasıl merak ediyorum ?

slm kızlar. geçmişi okuyamadım belki konuşmuşsunuzdur ama...
hugocukun cezası bugün bitiyodu geldimi hiç??

KIZLAR annem akşam yemeğe davet etti ya gitmek istemiyorum, yemekler pastalar yapmış,
ya yapılırmı bana bu ya ne zaman diyete başlasam böle oluor, uffff, anne gelmiyim bak dayanamam dedim,ısrar etti çok kıramadım, akşam nasıl sabredicem yaa
bide demesmi hepsinden azar azar tadarsın die,menüyü söliyim arkadaşlar,
yeşil mercimek çorbası
fırında patetes-patlıcan-biber-kıymalı (çok güsel oluor en sevdiğim yemek)
salata
(pilav yapma artık dedim,yapmicak yırttım ordan)
yoğurt tatlısı,
çayın yanında kurabiye,kek
birde bizde tuzlama die bişi var biliyormusnuz bilmiorum,
düdüklüde nohut fasülye mürdüm bulgur karışımı bişi, yağsız oluyor, adı üzerinde tuzlama, kurutulmuş acı biberle yiyorsun. napiyimmm...

canım akşam da yemiyorum ekmek çoğunlukla
tek sabah kahvaltıda yiyorum
acıkmıyorum çünkü
diyetle alakası yok ekmeği çok sevmiyorum ben

iştahım açılır diye korkuyorum ama
açılmaz canım spor yapınca iştahını daha çok kontrol edebilirsin emin ol

herkese tünaydın 500 gr vermişim kızlar maşllahhhhhhh:92::92::92:
tebrik ederim xxh.ydxx ciğim. ne kadar güzel kilo vermişsin. darısı başımıza:92::92::92::92:

spor yaparken doğru nefes almak çok önemli ve yagları yakan nefesle aldığımız oksijen zaten. konuşurken dogru nefes alınamayacağı için mantıksız sayılmayabilir

tşkler canım darısı herkesin başına

günlük menümü paylaşayım bende
sabah kalkınca - 06.50 = 2 adet kuyukayısı
kahvaltı - 07.45 = 1 domates 1 adet minik salatalık çeyrek kk peynir 2 adet zeytin taze nane - 2 dilim ekmek
ara - 09.30 yarım simit 1 tk peynir iki zeytin
ara - 10.30 1 hurma
ara - 12.20 ( normalde yemek zamanım,işim olduğu için geç indim yemege ) = 6 badem 1 incir
ögle yemegi 13.30 = 2 küçük kepçe tavuk suyuna çorba - 7 yk barbunya - bol salata

aralarda 1 portakal bir kaç kuru meyve ve 2 iç ceviz yerim
17.00 gibi akşam yemegimde yanımda getirdiğim salata ve üzerinde tavuk gogus ızgara bir dilim ekmek yiyicem.

bana yardım edicek kimse yokmuuu,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…