- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
isabellaaa sançezzz roxanaaaaa güzelllllllllllllllllllllllll,hatta bayaaaaaaaaaaa uygun olmuş dimi gıyzzzzzzzzz loxandraaa:)))
yimamı yidim bendee
6-7 yk barbunya yemeği(açlıktan abandım valla nedemmmmmmmm:)))
7 adet mantı(şu hazır olupta içinde etten başka herşey olanlardan soosuz ve yağsız),1 yk mantı ediyor,
1 dlm kepek ekemği
2 yk yoğurt
200 ml ayran
yoğurdun yanında ayran içmem iyi olmuş di mi!!!değişik besinlerden almış oldummm:))))
yemeğimi yedim
5 yk patates ve havuçlu tavuk(fırında)
yanına 3 yk yoğurt
ekmek yok
öğle yemeğide ekmek yemiyorumm
Kızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu
öğlen yediklerim
4 yk yoğurt 1 tk keten tohumu
2 yk bulgur pilavı
6 yk sebze yemeği
salata
afiyet olsun canım.bence ekmeklerini sabah ve öğlen ye canım akşama karbonhidrat alma.gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama mesela benim doktorum 7 dilim verdi günlük,bi arkadaşımıza hatta dündü galiba şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu 10 dilim vermiş.ben akşam ekmeğini bıraktım mesela çok canım isterse öyle yerim birde akşamda fazla hareket olmadığından yakamam zaten ekmeği.
açılmaz canım spor yapınca iştahını daha çok kontrol edebilirsin emin oliştahım açılır diye korkuyorum ama
tebrik ederim xxh.ydxx ciğim. ne kadar güzel kilo vermişsin. darısı başımıza:92::92::92::92:herkese tünaydın 500 gr vermişim kızlar maşllahhhhhhh:92::92::92:
spor yaparken doğru nefes almak çok önemli ve yagları yakan nefesle aldığımız oksijen zaten. konuşurken dogru nefes alınamayacağı için mantıksız sayılmayabilirKızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu
slm kızlar. geçmişi okuyamadım belki konuşmuşsunuzdur ama...
hugocukun cezası bugün bitiyodu geldimi hiç??
açılmaz canım spor yapınca iştahını daha çok kontrol edebilirsin emin ol
tebrik ederim xxh.ydxx ciğim. ne kadar güzel kilo vermişsin. darısı başımıza:92::92::92::92:
spor yaparken doğru nefes almak çok önemli ve yagları yakan nefesle aldığımız oksijen zaten. konuşurken dogru nefes alınamayacağı için mantıksız sayılmayabilir
canım hugo kayınvalidesine gidecekmiş
canım hugo kayınvalidesine gidecekmiş
ne yaptki diyetisyende kiloverdimiki bi ce deseydi keşke
kızlar yarım simit kaç dilim ekmek yapıyor
bana yardım edicek kimse yokmuuu,,,KIZLAR annem akşam yemeğe davet etti ya gitmek istemiyorum, yemekler pastalar yapmış,
ya yapılırmı bana bu ya ne zaman diyete başlasam böle oluor, uffff, anne gelmiyim bak dayanamam dedim,ısrar etti çok kıramadım, akşam nasıl sabredicem yaa
bide demesmi hepsinden azar azar tadarsın die,menüyü söliyim arkadaşlar,
yeşil mercimek çorbası
fırında patetes-patlıcan-biber-kıymalı (çok güsel oluor en sevdiğim yemek)
salata
(pilav yapma artık dedim,yapmicak yırttım ordan)
yoğurt tatlısı,
çayın yanında kurabiye,kek
birde bizde tuzlama die bişi var biliyormusnuz bilmiorum,
düdüklüde nohut fasülye mürdüm bulgur karışımı bişi, yağsız oluyor, adı üzerinde tuzlama, kurutulmuş acı biberle yiyorsun. napiyimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?