60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım benim.evde yoğurt kalmamıştı.çıkıp ta alamadım kızım sağolsun.süt sipariş etmiştim adam sütümü başkasına vermiş.yoğurdumu evde yapıyorum genelde....bugün gene istedim gene başkasına vermiş kızdım cepten arıyorum seni neden halen veriyon diye unuttuğunu söyledi...arık hazır alacağım hafta sonu için.ne yapalım artık....

herkese tünaydın 500 gr vermişim kızlar maşllahhhhhhh:92::92::92:
:92::92:tebrikler canım benim....
afiyet olsun canım...
öğlen yediklerim
4 yk yoğurt 1 tk keten tohumu
2 yk bulgur pilavı
6 yk sebze yemeği
salata

afiyet olsun....

Son düzenleme:
hoşbulduk şekerim.bende öyle umuyorum.

71 kiloydumm:))aranızageldim kısa bir süre sonra ayrılacagımm:))sizide peşimden götürücemm:))şimdi 65 kiloyum 6 kilo verdim.bir ay olmadı daha:))karbonhidratı kesioruzz ve proteine yükleniyoruzz hadii bakalım bana yaradı sizede yarıcak işallah:))sonra 59 50 kilo aralıgında buluşalım:)))yapmak isteyen varsa yazarım diyetii

ben istiyorum canım...

sırf protein diyeti yani sabah kahvaltı da peynir yumurta salam sosis sucuk falan yiyebilirsin arada 1 bardak süt yada ayran yarım saat sonra 1 elma
öglen salata ve et sonraki ara öğün yine aynı süt ayran ve 1 meyve
aksama da 1 kepçe corba ve yıne et ama kesinlikle pilav makarna yemek yok ekmek yok bu cok acıktırmıyo ıste bıde ıstedıgın zaman hanı acıktın dıyeleım badem fındık yıyebılıyosuın 1 er avuc tabı fazlası yok ama ıyı gelıyo caya seker yok

herkese merhabalarr
geçmişi okumaya devam ederken bi yandan da yazayım dedim

önce kahvaltımı yazayım
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1 domates
1salatalık
1 havuç
2 dilm ekmek
1 çk fındık ezmesi

ara yapamadım malesef

öğle yemeğim de
1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
üstüne 1 kuru kayısı

1hafta yapın düşüleri göreceksiniz:))kahvaltıda yagsız omlet yapıorum peynirli öglen tavuk haşlıorum yanına haşlanmış sebze ile veya salata ileyogurt falan yiyorum akşamda aynı menüü ve meyve altıdan sonra agzımı kapatıyorum:)))ve bol su kızlar kesinlikle ....tamamen kendinize göre bir menü yapın bu verdiklerimle sonra zaten zayıflıcaksınız:))vücut karbondihrat almadıgı için depoları kullanıyor yagdan gidior bayagı inceldim herkes farkedior:))bu arada ilk kilom 78 di yine bu diyetle 70 indim 1 sene önce ve almadım .dogumdan sonra 78 olmuştum şimdi 65 m 4.haftamdayım:))devamm ediorum bırakmıcam 6 kilo daha verirsem sabitlemeye geçicem çok problem degil artık 6 kilo çünkü çatır çatır gidior kilolar.

sen bunları yiyerekmi zayıfladın, vazgeçemediğim yiyecekler, ozaman tatlı çikolata da yasaktır

evet ama yag tuz kullanmadım istedigin kadar yagsız peynir yogurt ye tavuk balık et yiyebilirsin çikolata yasak abur cubur meyvede 2yigeçme tavuk haslama ızgara et dışardayediginde de zorlamıyor seni ama yag tuz yok ok

afiyet olsun esw cim

canım benim afiyet olsun.hoş geldin...
afiyet olsun canım

teşekkürler canım benim...

evet ama yag tuz kullanmadım istedigin kadar yagsız peynir yogurt ye tavuk balık et yiyebilirsin çikolata yasak abur cubur meyvede 2yigeçme tavuk haslama ızgara et dışardayediginde de zorlamıyor seni ama yag tuz yok ok

kızarmış tavuk yasak, peki ya balık,,

yeappppppppp
evvvet döndüm walla, maşallah diyin kızzzzzz

e sordular ben de anlattım ama komik olmuş tost konusunda kararsız kalmaları
yemesinler kız, soran iki katip de kilo aldı zaten son zamanlarda :))))))))))))))

sağoll bebeeeeem
yaptım walla, nasıl mutlu oldum anlatamammm
bide bugün sabahtan evdeydim ben
kahvaltımı 9,30 gibi yapabildim ama sonrasında hemen hemen 2 saate yakın evi temizledim walla :))
h.sonu o bari aradan çıksın
buzdolabını falan temizlemeyi planlıyorum
bide ütüm var dağ gibi, 2 haftada bi yapınca hemen birikiyo zaten
spor falan derken temizliği aradan çkarmış oldum walla, iyi oldu :)))))))

kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işteAllahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmmkendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi

çok güldüm kız sanaaa
demek kendin saklayıp kendin buluyon sonra, efferim sana :))))))

ESW hoşgeldin nerelerdesin canım.

geldim canım geldim
accuk yukarda anlattım nerelerde olduğumu :)))

canım ben bir ara diyetisyene gitmiştim yavaş veriyordum 6 günlüğüne senin yaptığın diyeti verdi protein hep ama bunu sadece 6 gün yap dedi yoksa böbrekleri çok yorduğu için böbrek problemi yaşarsın dedi ayrıca 6 gün yaptığım zamanda 3,5 lt de su içmemi yoksa 6 günde bile hep protein diyetinin zararlı olacağını söyledi dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…