Sağol prıenecim çok güzelmiş en kısa zamanda deniyim ben bunu
Nugiciiim afiyet olsunnnbildiğim kadarıyla hugocukcuğun bugün doktor randevusu var, akşam da kayınvalidesine gidecekti ve pazar günü ancak burda olabilirmiş öyle yazmıştı yanlış hatırlamıyosam
Bence çok güzelllyatmamıza 2-3 saat kala bişey yemeyi,içmeyi bırakmak uygunmuş canım bildiğim kadarıyla
Fambııııııııııııııkkkkkk afiyet olsunnnnnnn çokk defineciiiiii gördüm seniiiiiiiiiarammıııış bulmmmuuuş kazı çalışmaları neticesinde ulaşmışsın fındıklara tebriklerrrrrr
Canımm çok çok geçmiş olsun hem kızına hem sana2yk makarna bişey değil çünkü zaten sadece salata yemişsin yani ekmek de var ama yoort falan olsaymış keşke ama kzınşla falan uğraşmaktan işte biraz arada kaynamış akşam yemeğiinşallah biran önce iyileşirsin tatlım sen de
herhalde ne,galiba neee,zannedersem neeeeeeeeeeeeeeyoook öyle bir umutsuzluk, tabiii kiiii başarıcaksın başarıcazzzzzzzz sabırla gidecek hepsi gidenler de bizden gitmedi mi kalanlar da gideceeeeekkkkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhh
süperrrrrrrroooooooooooooooooooo harikasın tatlımmmm azimli bebeeeeeemmmm afiyet olsunnnn
Canımm prıeenecimm teşekkür ederimmmmm inşallah hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu güzelll bir gün olsunnnn İstanbul'a geliyosunuz demekkkk güzel bir haftasonu diliyorummm:):):)
herkese tünaydın 500 gr vermişim kızlar maşllahhhhhhh:92::92::92:
afiyet olsun canım...isabellaaa sançezzz roxanaaaaa güzelllllllllllllllllllllllll,hatta bayaaaaaaaaaaa uygun olmuş dimi gıyzzzzzzzzz loxandraaa:)))
yimamı yidim bendee
6-7 yk barbunya yemeği(açlıktan abandım valla nedemmmmmmmm:)))
7 adet mantı(şu hazır olupta içinde etten başka herşey olanlardan soosuz ve yağsız),1 yk mantı ediyor,
1 dlm kepek ekemği
2 yk yoğurt
200 ml ayran
yoğurdun yanında ayran içmem iyi olmuş di mi!!!değişik besinlerden almış oldummm:))))
öğlen yediklerim
4 yk yoğurt 1 tk keten tohumu
2 yk bulgur pilavı
6 yk sebze yemeği
salata
hoşbulduk şekerim.bende öyle umuyorum.
Bi çıış yap tekrar girrrrrrrrr belki düzelirrrrrrrolmaz ki böölee renksiz renksiz salamadn yimedennnnn hoplayıp zıplamadan fambık mı olurrrr yeeeaaaaaaavvvvvvvvv
Yeeeaaaaniiiiiiii barii yaptığına deyecek bişey olsaaaa mesela kokoreççççççsanırım sihirli kelime buuuu isabellaaa sançezzz roxanaaaaa içinnnn
Süperr canım afiyet olsunnnnn
Hoşgeldinn tatlımm hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah en kısa zamanda düzenin otururr sen de bizimle yola ayynen devam edersinnnnn:13::13::13:
kızlar yarım simit kaç dilim ekmek yapıyor
71 kiloydumm:))aranızageldim kısa bir süre sonra ayrılacagımm:))sizide peşimden götürücemm:))şimdi 65 kiloyum 6 kilo verdim.bir ay olmadı daha:))karbonhidratı kesioruzz ve proteine yükleniyoruzz hadii bakalım bana yaradı sizede yarıcak işallah:))sonra 59 50 kilo aralıgında buluşalım:)))yapmak isteyen varsa yazarım diyetii
sırf protein diyeti yani sabah kahvaltı da peynir yumurta salam sosis sucuk falan yiyebilirsin arada 1 bardak süt yada ayran yarım saat sonra 1 elma
öglen salata ve et sonraki ara öğün yine aynı süt ayran ve 1 meyve
aksama da 1 kepçe corba ve yıne et ama kesinlikle pilav makarna yemek yok ekmek yok bu cok acıktırmıyo ıste bıde ıstedıgın zaman hanı acıktın dıyeleım badem fındık yıyebılıyosuın 1 er avuc tabı fazlası yok ama ıyı gelıyo caya seker yok
5 kaşık etli kuru fasülye,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran...
herkese merhabalarr
geçmişi okumaya devam ederken bi yandan da yazayım dedim
önce kahvaltımı yazayım
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1 domates
1salatalık
1 havuç
2 dilm ekmek
1 çk fındık ezmesi
ara yapamadım malesef
öğle yemeğim de
1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
üstüne 1 kuru kayısı
canım benim afiyet olsun.hoş geldin...herkese merhabalarr
geçmişi okumaya devam ederken bi yandan da yazayım dedim
önce kahvaltımı yazayım
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1 domates
1salatalık
1 havuç
2 dilm ekmek
1 çk fındık ezmesi
ara yapamadım malesef
öğle yemeğim de
1,5 kepçe mercimek çorbası
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
üstüne 1 kuru kayısı
afiyet olsun canım
evet ama yag tuz kullanmadım istedigin kadar yagsız peynir yogurt ye tavuk balık et yiyebilirsin çikolata yasak abur cubur meyvede 2yigeçme tavuk haslama ızgara et dışardayediginde de zorlamıyor seni ama yag tuz yok ok
Ohhhh tebrik ediyorummmmmmmmmmm nihayet gerçek esw aramıza döndü mü neeee sporunu yapannn kaçamksız güzell bir akşam yemeği yiyennnnaman diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Afiyet olsun canım değişiklik olmuş arada oluyor hem çok da sayılmaz gayet kararında yemişsin hem de gezmişsin bu da iyi olmuşşşnapalım bazen yapıyoruzzzz böyle şeyler yarın biraz dengelersin olurrr biterrrr
olmazzzzz dolaşmamak lazımmm tabiiii
Günaydın kızlar
esw çok kötüsün yaabende fuarda iken fuar hostesi kızlar su ve yeşilçay içmeye başlamışlardı
sagol nerudacım valla evet arada olmalı bence de hiç dışarı çıkmıyorum hafta içide bir kez çıkıyoruz eşimle böyle şeyler yapmak lazım ivettvalla yine pantolon alamadım giydiğim pantolonu kemer tutuyor yoksa düşücek iyice büzüldü kenarları rezillik anlicanız ben haftasonu bu işi halledeyim bari
günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiii,loxandrai,cimicimiiiiiiiiiiiiiiiii,priene,esw...................ve bütün mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeenasılsınız bakalaımmmmmmmmmmm.bende iyiyim çok şükürrrr.
akşam yedikelrimi yazayım hemencik
semizotu salata(1 tk yağ)
1 kase yoğurt
20 leblebi
4 kuru kayısı yidimm
ara
3 fındık(neruşş görmesin:82:)
15 çağla yidimmmmmm
sabah ve akşam 20şer adet yarım mekik çektim,bu hafta sporum olmayacak,geçen haftada yoktu,gelecek haftada sınavlarım var yine yapamıcammmmmmmm3 hafta sporsuz olmak kötü olacak ama telafi edicimmmmmmmmmmmmmmmm
esw seni tebrik edşiyorum sporun için,harikasınnnnnnnn
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
4 zeytin
1,5 kk light beyaz peynir
nane
1 kuru kayısı
domatizzzzzzzzzzzzzzzz yidimmm
kocam sağolsunnnnnnnndolduruyooooo eve bende gelip gidip yiyom işte Allahım ya dünde sakladığım fındıkları buldummmm,3 tane yidimmmmmmmmmm kendimden yiyecek saklıyom sonrada buluyom eferin bana baya marifetliyim dimi
ESW hoşgeldin nerelerdesin canım.
afiyet olsun esw cim
canım benim afiyet olsun.hoş geldin...
teşekkürler canım benim...
kızarmış tavuk yasak, peki ya balık,,
1hafta yapın düşüleri göreceksiniz:))kahvaltıda yagsız omlet yapıorum peynirli öglen tavuk haşlıorum yanına haşlanmış sebze ile veya salata ileyogurt falan yiyorum akşamda aynı menüü ve meyve altıdan sonra agzımı kapatıyorum:)))ve bol su kızlar kesinlikle ....tamamen kendinize göre bir menü yapın bu verdiklerimle sonra zaten zayıflıcaksınız:))vücut karbondihrat almadıgı için depoları kullanıyor yagdan gidior bayagı inceldim herkes farkedior:))bu arada ilk kilom 78 di yine bu diyetle 70 indim 1 sene önce ve almadım .dogumdan sonra 78 olmuştum şimdi 65 m 4.haftamdayım:))devamm ediorum bırakmıcam 6 kilo daha verirsem sabitlemeye geçicem çok problem degil artık 6 kilo çünkü çatır çatır gidior kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?