ders çalışıyorum çok giremiyorummmmmmmmmm(zati şu sarı kafalarıda kullanamıyom pek bir keyifsizim:)))
farmircim ne dersi çalışıyosun?
ders çalışıyorum çok giremiyorummmmmmmmmm(zati şu sarı kafalarıda kullanamıyom pek bir keyifsizim:)))
farmircim ne dersi çalışıyosun?
dışardan ilkokul bitirme sınavlarına hazırlanıyorumDD
dışardan ilkokul bitirme sınavlarına hazırlanıyorumDD
çatlak delüüüüü
çatlak delüüüüü
:)))))buyrun benimmmmmmmmm
:)))))buyrun benimmmmmmmmm
hah tamam anlayan anlamışöldürdün sen beni gülmekten yaaaa
ruzgarozge canım ben yazıyı famire yazdım ama sende çıktı nasıl oldu bu :44:kusura bakma şimdi kim yazdı o yazıyı anlamadım ben yani ilkokul bitirme sınavı
ben yazdımmmm:))))))eğitim seviyemi düşük gördü zati cevap vermedi baksana:))kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin falan:)))
nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiii,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,lcimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Loxandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyonuzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))(hügoooooooooooooooooocummmmmmmm kalbimizde yaşıyor artıkn((
kızzzzzzzzzzzzzzz esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinapim esw zor geliyo artık yaaaaaaaaaaaaaaaa.afiyet olsun diyeeeeedimm sana,yaaaaaa ben ne msj beğenebiliyom,ne sarıkafaları kullanabiliyorum(hayır şimdi kilo verrince don gömlek sallayamıcam ona yanıyom yani DDDDDDDDDDDDDDD
anammmmmmmmmmmmmmm nerde bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa,ben çalışmaya devam edem bariiiiiiiii(nerde kalmışttıııımmmmmmmmmmmmmm 4 rakamlı sayılarda bölünebilmeeeeeeeeeeee:)))))ne zor konu bu yaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
sorun yok arkidişim :) ben sıkıntıdan patlicemmm burda uykum geldii
sorun yok arkidişim :) ben sıkıntıdan patlicemmm burda uykum geldii
tamam datlum, esi diyebilirsin banaaaaaaaa
geçmişi anca bitirdim ya, oku oku maşallahı var yani
ya baksana alıntılar da birbrine girmeye başladı
sonunda siteye de kafayı yedirdik walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?