ben burdayım ama bir taraftan da netten kiralık ev bakıyorum...üf ya ev bulmak bir dert taşınmak başka dert birde toplanması var.tabi taşındaıktan sonra da dizmesi üfffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaa çok kötüya...nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiii,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,lcimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Loxandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyonuzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))(hügoooooooooooooooooocummmmmmmm kalbimizde yaşıyor artıkn((
tamam o zaman genelde bana uyku basardı emme bugün sana devrettim heralde uykuyuazcuk kalk gezinde uykun açılsın yada salla birazcık şunlardan :92: :92:
kızlar bu gün 2 dilim ekmek hakkımı kullandım
akşama evde sadece sebzeli bulgur pilavı var
6 yk bulgur pilavı yanına salata
4yk yoğurt yesem nasıl olur.
valla olta atıyom resmen iş yerinde:92:
yarın evde bir sürü iş var(
kocişim yok akşama kayınvalidem gel burda kal der:105:
aman be kocişimsiz ilk gecem olacak nasıl uyucam bakalım :84:
ben gecede burdayım bu gidişle
kızlar bu gün 2 dilim ekmek hakkımı kullandım
akşama evde sadece sebzeli bulgur pilavı var
6 yk bulgur pilavı yanına salata
4yk yoğurt yesem nasıl olur.
herkese tünaydın 500 gr vermişim kızlar maşllahhhhhhh:92::92::92:
maşallah maşallah
kilo verenleri hem tebrik ediyorum hem de kıskanıyorum küsmeyin sakın bu dediğime olur mu
maşallah maşallah
kilo verenleri hem tebrik ediyorum hem de kıskanıyorum küsmeyin sakın bu dediğime olur mu
kızzzzzzzzzz 2 yk pilav 1 dlm ekmek eder didik yaaaaaaaaaaaa!!!hem senin ekmek hakkın niye okadar az bakimmmmmmmm
Kızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu
cerencim sebzeli bulgur pilavını 2 yk yap bol salata ve 4 yk yoğurt ya canım yada artık kendine daha uygun bişeyler hazırlarsın
günde 4 5 dilim ekmek yememiz gerekmiyormu 2 sini kullandım akşamada geri kalanını kullanayım diyorum hugocuk hep akşam öğününde 3 hakkını kullanırdı
2 yk bulgur pilavı çok az bu seferede başka şeyler yerim acıkırım günde 4-5 dilim ekmek yemek normal değilmi
afıyet olsun
demleme yeşil çay sallamda 5 dk sonra kanserojen madde salmaya baslarmış dikkat ediyormusun benim diyetisyenim demıstı ben bazen demlıyorum ve unutuyorum bı bakıyorum 10 dk olmuş cuup döküyorum valla bu prof. larda öle diyolar bitki çayları en cok 5 dk demlenmeliymiş... ne guzel ama demlmen ben unutkan olunca hep bosa gıttı sımdı saalma yapıp yanıma alıyorum
olmuş bi kere. bence aksama dengelersın... ben pek kacamak yapmıyorum ama kolari hesabı yapıyorum aynı zamnda saglıklı dıyetın yanında gecen lokum biskuvı yedım ve cok üzüldüm bi baktım cok olmamıs kalorısı..
mesela 1yemek kasıgı mayonez 102 kalorı sandvic ekmk bir dilimde 83 toplam 200 e geliyo, mesela bır porsıyon musakka 200 kalorı sen yap iişte hesabını aksam dengele
afıyet olsun sekerr
ac kalırsan mazalllah metabolısma yavaslar kızz ye ye
canım afıyet olsun ama bişi sorcam neden hem pekmez içtin hem bal yedın bence cokkk gibi ikisi
isabellaaa sançezzz roxanaaaaa güzelllllllllllllllllllllllll,hatta bayaaaaaaaaaaa uygun olmuş dimi gıyzzzzzzzzz loxandraaa:)))
yimamı yidim bendee
6-7 yk barbunya yemeği(açlıktan abandım valla nedemmmmmmmm:)))
7 adet mantı(şu hazır olupta içinde etten başka herşey olanlardan soosuz ve yağsız),1 yk mantı ediyor,
1 dlm kepek ekemği
2 yk yoğurt
200 ml ayran
yoğurdun yanında ayran içmem iyi olmuş di mi!!!değişik besinlerden almış oldummm:))))
benimde öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud(fırında)
salata
2 dilime yakın kepek ekmeği
öğlen yediklerim
4 yk yoğurt 1 tk keten tohumu
2 yk bulgur pilavı
6 yk sebze yemeği
salata
Bende aranızda olmak istiyorumm :)
2 hafta once 70 kiloydum simdi 68 kiloyum.
Diyetisyene basladım ama haftada 1 kilo ancak verebiliyorum gerci bunun cogu yagdan gidiyor ama bana cok yavas geliyor bu ilerleme .
Lİstemi yazmak istiyorum :
Sabah uyanınca 1 bardak sut
sabah : 1 simit ve 1 dilim peynir
arada :1 meyve
ogle : 5 kofte salata corba 1 dilim ekmek
arada: 1 paket cubuk
aksam : sebze yogurt corba 1 dilim ekmek
arada : 1 meyve
gun icinde hic spor yapamıyorum ama ben bebegim var kosa kosa eve gidiyorum .
diyetisyen kontrolunde diyet yapan baska arkadaslar varm ı onların zayıflama hızları nasıl merak ediyorum ?
günlük menümü paylaşayım bende
sabah kalkınca - 06.50 = 2 adet kuyukayısı
kahvaltı - 07.45 = 1 domates 1 adet minik salatalık çeyrek kk peynir 2 adet zeytin taze nane - 2 dilim ekmek
ara - 09.30 yarım simit 1 tk peynir iki zeytin
ara - 10.30 1 hurma
ara - 12.20 ( normalde yemek zamanım,işim olduğu için geç indim yemege ) = 6 badem 1 incir
ögle yemegi 13.30 = 2 küçük kepçe tavuk suyuna çorba - 7 yk barbunya - bol salata
aralarda 1 portakal bir kaç kuru meyve ve 2 iç ceviz yerim
17.00 gibi akşam yemegimde yanımda getirdiğim salata ve üzerinde tavuk gogus ızgara bir dilim ekmek yiyicem.
5 kaşık etli kuru fasülye,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran...
anammmmmmmmmmmmmmm nerde bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa,ben çalışmaya devam edem bariiiiiiiii(nerde kalmışttıııımmmmmmmmmmmmmm 4 rakamlı sayılarda bölünebilmeeeeeeeeeeee:)))))ne zor konu bu yaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
hımm anladım canım.gidicekmisin peki kayınvalidene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?