60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben burdayım ama bir taraftan da netten kiralık ev bakıyorum...üf ya ev bulmak bir dert taşınmak başka dert birde toplanması var.tabi taşındaıktan sonra da dizmesi üfffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaa çok kötüya...

tamam o zaman genelde bana uyku basardı emme bugün sana devrettim heralde uykuyu azcuk kalk gezinde uykun açılsın yada salla birazcık şunlardan :92::92:

valla olta atıyom resmen iş yerinde :92:
yarın evde bir sürü iş var (
kocişim yok akşama kayınvalidem gel burda kal der:105:
aman be kocişimsiz ilk gecem olacak nasıl uyucam bakalım :84:
ben gecede burdayım bu gidişle

kızlar bu gün 2 dilim ekmek hakkımı kullandım
akşama evde sadece sebzeli bulgur pilavı var
6 yk bulgur pilavı yanına salata
4yk yoğurt yesem nasıl olur.

kızzzzzzzzzz 2 yk pilav 1 dlm ekmek eder didik yaaaaaaaaaaaa!!!hem senin ekmek hakkın niye okadar az bakimmmmmmmm

Son düzenleme:

hımm anladım canım.gidicekmisin peki kayınvalidene

canım afıyet olsun ama bişi sorcam neden hem pekmez içtin hem bal yedın bence cokkk gibi ikisi [/QUOTE]

canımcım pekmezi demirim düşmesin diye mutlaka aç karnına içiyorum.
yoksa yine demir hapı kullanıp kilo alırım diye ödüm patlıyor.
2 lokmacık bal çok mu ki ?
onu yediğimde mutlu oluyorum

cerencim sebzeli bulgur pilavını 2 yk yap bol salata ve 4 yk yoğurt ya canım yada artık kendine daha uygun bişeyler hazırlarsın

AKŞAM YEMEĞİM;

ekmek yok,
1 KEPÇE MERCİMEK ÇORBASI
FIRINDA PATETES-PKIYMALI BEZELYELİ 6 KAŞIK YERİM
SALATA
4 KAŞIK YOĞURT
BİR DİLİM TATLI YİYEBİLİRM,

fazlamı oldu kızlar..

kızzzzzzzzzz 2 yk pilav 1 dlm ekmek eder didik yaaaaaaaaaaaa!!!hem senin ekmek hakkın niye okadar az bakimmmmmmmm

günde 4 5 dilim ekmek yememiz gerekmiyormu 2 sini kullandım akşamada geri kalanını kullanayım diyorum hugocuk hep akşam öğününde 3 hakkını kullanırdı

Kızlar dün arkadaş bir şey söyledi gülüym mü ağlıym mı anlamadım,''yürüyüş yaparken konuşursak kalori yakamazmışız::::''Hurafe mi nedir anlamadım bunu

bu söze bence gül..
dün akşam yürüyüşteydik komşumla bıdır bıdır sürekli de konuştuk.
eve geldim benim basenler de konuşuyordu pıtırdayarak

günde 4 5 dilim ekmek yememiz gerekmiyormu 2 sini kullandım akşamada geri kalanını kullanayım diyorum hugocuk hep akşam öğününde 3 hakkını kullanırdı

anladım 5 dilime tamamlamak istiyorsun ,ama dengeli bir şekilde kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum,3 dlm kadar karbonhidrat heleki akşam için fazla başka alternetifin yoksa arada olur tabiki ama akşamları pek tüketmememye çalışıyoruz.ben okula gittiğim dönemlerde sadece alternatifim olmadığı için saat 6 gibi 1 adet kepekli sandviç yiyorum,yani yenebilir ama herzaman bu şekilde yapma!!!
hügonun bu şekilde yediğini pek görmedim ama ,ben mi kaçırdım acaba!!

2 yk bulgur pilavı çok az bu seferede başka şeyler yerim acıkırım günde 4-5 dilim ekmek yemek normal değilmi

canım hugocuk spor yapıyodu ve yediği şeyleri yakıyodu bende önceden ekmek hakkımı akşama bırakırdım yani bulgur pilavı yiyerek ekmek hakkımı giderirdim ama spor yapmıyodum yapmadığım için eritemiyordum onun için şimdi sabah 2 ve öğlen 2 dilim olmak üzere ekmek yiyorum bn ama spor yapıyosan akşam yiyebilirsin tabikide

Sağol tatlımmm biliyorum valla geçirmemeye çalışıyorum 5dk yı ama demleme olanlar daha yararlı ve evde de olduğumdan demleme tercih ediyorummm

Daa yeni yorum yazıyorumm afiyet olsun cicimmsen acıkmışsındır bileee bugün biraz işlerim var ilan falan giriyorum bakırlar için dışarı çıkmam lazım kargoya falan o yüzden yazamıyorum çokkk hafta sonu da geldi özliyciiim seni fambıkkkk

benimde öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud(fırında)
salata
2 dilime yakın kepek ekmeği

Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiii

öğlen yediklerim
4 yk yoğurt 1 tk keten tohumu
2 yk bulgur pilavı
6 yk sebze yemeği
salata

Afiyet olsun tatlım gayett güzellll

Canım sen çalışıyorsun sanırım liste bir çalışan için yapılmış gibi afiyet olsun hafatad 1 süper benceee önemli olan yağların gitmesii sabırla hepsini göndericezz inşallah gidecek tüm fazla yağlarr kilolarrr:13::13:

Afiyet olsun yoliiiiiiiiiiiiiiiiiii

5 kaşık etli kuru fasülye,
2 dilim ekmek,
200 ml ayran...

ohhhh afiyet olsunnnnn doydukkkk

burdaaaaaaaayiiimmmm bugün biraz işlerim avr gelemiyorum çokkkk sen de sarıkafasızz diline vurmuşş anlaşılannnnnsarı kafa olmayıncaaa kelimeler de kifayetsiz kalıyor tabiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…