60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğimi 3 gibi yedim

5yk kıymalı kapuska

1 kase yoort

1 dilim çavdar ekmeği

1 yeşil biber

1 salatalık

Yeşil çayımı içiyorumşimdi sonra da dışardaki işlerimi halledicem inşallah

zaten bugün yemek yok diye yicem yoksa her zaman akşama 6yk bulgur yemem yürüyüşe gidiyorum spor yapıyorum.et tavuk köfte ölçüsü olarak nasıl yiyorsunuz arkadaşlar

hımmm bende severim kapuskayı afiyet olsun şirinim

Mersi çiçemmmmmm

Kızzz fambıkkkk dur senin yerine de azcık tepinelimmmmm :118::118::122::122::124::124: amoreeee ve hugonun yerine de tepinmiş oldukkkk

zaten bugün yemek yok diye yicem yoksa her zaman akşama 6yk bulgur yemem yürüyüşe gidiyorum spor yapıyorum.et tavuk köfte ölçüsü olarak nasıl yiyorsunuz arkadaşlar

1 porsiyon, el ayası kadar 3 parça yiyioruz canım. hergün mutlaka yemeye çalışıyoruz ve bir öğünde et varsa diğerinde sebse yemeye çalışıyoruz

hiyyyyyyyyyyyyyyetttimm gaaariiiii süüppper kedi yoliş iş başındaaaa naaaniii naaaniii
gıyyyyz neden hugo kalbimizde yaşasın kız sanki allah gecinden versin öldü filan gibi konuşmuşsun gelecek accık tatil yaptı kız bommbiş gibi gelicek inşşallahhhh

e sordular ben de anlattım ama komik olmuş tost konusunda kararsız kalmaları
yemesinler kız, soran iki katip de kilo aldı zaten son zamanlarda :))))))))))))))
:)))

sana kötü kadın esi diyebilirim miyim abla sen avukatsın galiba bütün adliyeyi tıg gibi yapacak bu görürsünüz diyemiycem göremeyiz mimkinatı yok

ya niye kötü olayım alla alla
sordular anlattım kızımmmm
ben napim yani, tığ gibi ortalarda dolanınca dikkatlerini çekmişim heralde
beni dinleseler olurlar belki ama benden sonra tufan olacaksa işleri çok zor davşanım

mersi bubiiiiiiiiiiiiiii

bubi ne gıııız
allam hergün yeni bi icat çıkartıyonuz hee

elmamı yidim bu arada

Afiyet olsun yoliiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim dadlum senin menüler de her zamanki gibi kupalık

KIZLAR BUNUN HERZAMAN BURDA KALMASI İÇİN NE YAPIORUS,

canım o imzandan silmediğin müddetçe çıkar o. sadece yaptığın sayfayı kayıt etmelisin her defasında inşallah kilo verdiğinde ordan güncellediğinde yeniden yapıştırmana gerek yok link direkt olarak değişimi oradan alacaktır

şaka bi yana kilo verince farkedilmek mükemmel bir duygu herkesi etkisi altına alıyor bu
bu arada aran için afiet ossun dimek istiyorum

ideal olanı zaten haftada 1 kiloymuş . tebrik ederim :)) devamını diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…