- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
öğlen yemeğimi 3 gibi yedim
5yk kıymalı kapuska
1 kase yoort
1 dilim çavdar ekmeği
1 yeşil biber
1 salatalık
Yeşil çayımı içiyorumşimdi sonra da dışardaki işlerimi halledicem inşallah
hımmm bende severim kapuskayı afiyet olsun şirinim
öğlen yemeğimi 3 gibi yedim
5yk kıymalı kapuska
1 kase yoort
1 dilim çavdar ekmeği
1 yeşil biber
1 salatalık
Yeşil çayımı içiyorumşimdi sonra da dışardaki işlerimi halledicem inşallah
zaten bugün yemek yok diye yicem yoksa her zaman akşama 6yk bulgur yemem yürüyüşe gidiyorum spor yapıyorum.et tavuk köfte ölçüsü olarak nasıl yiyorsunuz arkadaşlar
nugggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiii,neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yolandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,lcimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Loxandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ediyonuzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))(hügoooooooooooooooooocummmmmmmm kalbimizde yaşıyor artıkn((
e sordular ben de anlattım ama komik olmuş tost konusunda kararsız kalmaları
yemesinler kız, soran iki katip de kilo aldı zaten son zamanlarda :))))))))))))))
:)))
Ya niye kimse bana cvp vermio konuşmuyo, sistemdemi bi sorun var,anlamadım,
hiyyyyyyyyyyyyyyetttimm gaaariiiii süüppper kedi yoliş iş başındaaaa naaaniii naaaniii
gıyyyyz neden hugo kalbimizde yaşasın kız sanki allah gecinden versin öldü filan gibi konuşmuşsun gelecek accık tatil yaptı kız bommbiş gibi gelicek inşşallahhhh
sana kötü kadın esi diyebilirim miyim ablasen avukatsın galiba bütün adliyeyi tıg gibi yapacak bu görürsünüz diyemiycem göremeyiz mimkinatı yok
mersi bubiiiiiiiiiiiiiii
canım yaaaaaNe yazmıştın ki arada kaynadı sanırım sayfalar ilerleyinceeee
akşam yicem şeyleri yazmıştım canım ama bugünlük böle olsun artık, bende dedim görmüyolar beni hiç.
teşekkür ederim dadlum senin menüler de her zamanki gibi kupalıkAfiyet olsun yoliiiiiiiiiiiiiiiiiii
şaka bi yana kilo verince farkedilmek mükemmel bir duygu herkesi etkisi altına alıyor buya niye kötü olayım alla alla
sordular anlattım kızımmmm
ben napim yani, tığ gibi ortalarda dolanınca dikkatlerini çekmişim heralde
beni dinleseler olurlar belki ama benden sonra tufan olacaksa işleri çok zor davşanım
elmamı yidim bu arada
Bende aranızda olmak istiyorumm :)
2 hafta once 70 kiloydum simdi 68 kiloyum.
Diyetisyene basladım ama haftada 1 kilo ancak verebiliyorum gerci bunun cogu yagdan gidiyor ama bana cok yavas geliyor bu ilerleme .
Lİstemi yazmak istiyorum :
Sabah uyanınca 1 bardak sut
sabah : 1 simit ve 1 dilim peynir
arada :1 meyve
ogle : 5 kofte salata corba 1 dilim ekmek
arada: 1 paket cubuk
aksam : sebze yogurt corba 1 dilim ekmek
arada : 1 meyve
gun icinde hic spor yapamıyorum ama ben bebegim var kosa kosa eve gidiyorum .
diyetisyen kontrolunde diyet yapan baska arkadaslar varm ı onların zayıflama hızları nasıl merak ediyorum ?
Süpersin canımmmmammaaa velaaakiiin negül balkonda misss gibi bir kahvaltıııı neden daha renkli olmasınnnnn şööyle birazmaydonozlarr nanelerrrrr meselaaaaa vee portakal suyu yerine dünd e dediğim gibi dilim dilim portkalllll onun bize lifleri lazımmm hem daha tok tutarrrrr aa enerjinnnn süperrrr bu olumlulukkk bu enerjii hepimize yansısınnn inşallahhh hepberaber kurtulalımm tüm fazla yağlardan kilolardannnn :13:
Tavsiyelerin harika çok teşekkür ederim canım...Evet bir an önce yaza harika girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?