60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şaka bi yana kilo verince farkedilmek mükemmel bir duygu herkesi etkisi altına alıyor bu
bu arada aran için afiet ossun dimek istiyorum

doğru diyosun tatlım
walla kimse farketmesede kendim farkındayım ve bu bile çok mutlu ediyo beni

şeytanın bacağını da kırdım dün ve yeniden spora başladım, biraz sıkılaşayım artık

ama bu dambıllar beni mahvetti yaa, bacaklarımın üst kısmı nasıl acıyo anlatamam
her oturup kalkışımda " allah " diyorum, o kadar acıyolar
ama üstüne gidicem, alışsınlar dimi yani
yarında yapayım ki pazara ağrırsa en azından evde olucam, dinlenirim

ay agrısın kızz iyidir iyidir çalışıyor demek ki kaslar. bende şimdi sendne kıskandım akşam ki sporumda bende yapacam bunları .senin uzuuun sutun gibi bacakların yok bende ama yine de işte kendi çapımızda çabalıyoruz

arkadalar ara öğünlerim birer saat arayla
1 bardak yeşil çay,
1 çay bardağı kapiçino,
1 bardak böğürtlen çayı,
500 ml su,
1 adet elma,

ara öğünüm bayağı çok olmuş...

çalışsın da bu kadar ağrımasaydı keşke
neyse yapacak .bişi yok başa gelen çekilir :))

hee ,uzundur benim bacaklarım ama henüz sütun gibi değiller, olsun diye bütün çabamız şekerimm

1 bardak yeşil çay,
1 çay bardağı kapiçino,
1 bardak böğürtlen çayı,
500 ml su,
1 adet elma,

araöğününde bişey yok ki abartılacak hep içecek yalnız kapuçino içmeseydin daha iyi olurdu

1 bardak yeşil çay,
1 çay bardağı kapiçino,
1 bardak böğürtlen çayı,
500 ml su,
1 adet elma,

şaka mı ciddimi güldün anlamadım ama içerisinde şeker olmayan su, meyve çayı, kahve gibi 0 yada kalorisi çok düşük içecekler ara ögünden sayılmaz. ara ögün 50-60 maksimum 100 kalori degerinde kan şekerini birden yükseltmeyen glisemik endeksi düşük yiyecekler olmalıdır. 1 elma da gayet güzel bence. kapuçinoda da şeker yoktur sanırım eger hazır değilse tabi

kızlar ben de çıkayım yavaştan yavaştan
herkese iyi akşamlaaaaar
hepinizi öpüyorummm

canım anlamadım ve yapamadım, ctrl+v diorum her devasında, ama sonra oda olmuor,silinior.

canım anlamadım ve yapamadım, ctrl+v diorum her devasında, ama sonra oda olmuor,silinior.

canım o çizelgeyi yaptığın sayfa var ya
orda en sona geldiğinde çizelge hazır oldugunda yani iki tane kutucuk çıkıyo, içinde url adreslerinin bulunduğu
onlardan bbc mi ne yazıyo, o kutucuğun içindeki 2.sıradaki linki [ bu işarete kadar kopyalayıp profilinde çizelge diye bi kısım var, oraya yapıştırıyosun

umarım anlatabilmişimdir

tamam o zaman en baştan başlıyorum. şimdiiiiii...
dogru linki kopyalamışsın zaten orası tamam kontrol paneli -> Profili düzenle -> Çizelge bölümüne bu linki yapıştıyorsun. sayfadan çıkmıyorsun bu yetmez. sayfanın en sonuda "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basıp profili güncellemelisin. belki kaydetmediğin için siliniyordur. yani başka açıklaması yok

herkeslerrrr çıkmışşşşş,bi yolanda kalmışşşşşşşşşşşşşşşş,nörüyon gızzzz yolandaaaaaaaaaaa(senin nick bana neyi hatırlatıyo biliyomusun hani burhan diyodu ya yollu buuuuuuuuuuuuu yolluuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))))))) diye o aklıma geliyo kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))

hadi bende çıkıyorum öpüyorum sizi,akşama balık yicem kızımlaaaaaaaa,eşim dışarda olucikkkkk,haftasonu temizlik yapicim ve ders çalışıcimmmmm(((((spor yok ama sınavlar bitimi telafi edicimmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzz
öpüyorum hepiniizii görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

afiyet ossun fambukummm götür paluklarııı amann fambukıummmm iyi tatillerr sanaaa
yolanda kedişimin ismi ablamda ona yolundu diyo sana böyle bir çagrışım yapmış çok mu

Bu yeniiiiii aklıma geldi didiimmmmm bubiiiiiiiiiiiiii

hee bende de yokkk ama çabalıyoruz işteeee azimle devammmm minnak sütünlar olucak benimkiler de inşallahhhhh

Fambığımmmm sarıkafasız bir şekildeeee gitmişşşşş canım benim özliyciiim seniiiii

Kızzzzzlarrr çooook mutluyum Tam 2 kilo vermişim 60 kiloydum en son uzun süredir tartılmıyordum kilo veremiyorum diye :97::97: Ama arkadaşım bana bugün sen kilo vermişsin dedi tartıl istersen veeeee tartıldım 58 kilo çıktım105 kilo ile başlayan maceram 58 kilo da devam ediyorDarısı herkesin başına

Son düzenleme:

Canım süpersinnnnn tebrik ediyorummmmmmmm gerçektennnn bir ara durmuştu belki vücut savunmaya geçmişti belkiiii yeniden vermeye başladın demek süperrrr arkası da böyle güzel gelsin inşallahhhhhh sabırla,azimle,inançla oluyor işteeedarısı hepimizin başınaaa hepberaber kurtulalım inşallahhhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnnnn:13::13::13::13::13: gidecekkkk hepsi de gidecekkk inşallahhhhhhh

vay canına Liva süpper bir başarı tebrik ederim. istediğin kilo nedir ?
bide tıkır yapsana herkes görsün
bende çıkıyorum kızlar bu akşam market- yemek - spor üçgeninden fırsat bulursam gelirim mujjhss öptümm sizi

Livacım boyun kaçtı tatlım senin tıcker yok anlayamıyorum tıcker yapsana

Çooook teşekkür ederim canımmmm En güzeli ne biliyormusunuz kızlar ben artık kendimi seviyorum hayata daha ılımlı daha pozitif bakıyorum Çevremdeki güzellikleri daha iyi görebiliyorum...Tabiki herşey kilo değil ama daha da güzel yaşamak varken neden sağlıksız vede mutsuz olarak yaşıyım..Tam 50 kilo verdim resmen içimden bir insan çıktıHAYATI SEVİYORUM SİZLERİ SEVİYORUM ohhhh bee sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…