şaka bi yana kilo verince farkedilmek mükemmel bir duygu herkesi etkisi altına alıyor bu
bu arada aran için afiet ossun dimek istiyorum
ay agrısın kızz iyidir iyidir çalışıyor demek ki kaslar. bende şimdi sendne kıskandım akşam ki sporumda bende yapacam bunları .senin uzuuun sutun gibi bacakların yok bende ama yine de işte kendi çapımızda çabalıyoruzdoğru diyosun tatlım
walla kimse farketmesede kendim farkındayım ve bu bile çok mutlu ediyo beni
şeytanın bacağını da kırdım dün ve yeniden spora başladım, biraz sıkılaşayım artık
ama bu dambıllar beni mahvetti yaa, bacaklarımın üst kısmı nasıl acıyo anlatamam
her oturup kalkışımda " allah " diyorum, o kadar acıyolar
ama üstüne gidicem, alışsınlar dimi yani
yarında yapayım ki pazara ağrırsa en azından evde olucam, dinlenirim
ay agrısın kızz iyidir iyidir çalışıyor demek ki kaslar. bende şimdi sendne kıskandım akşam ki sporumda bende yapacam bunları .senin uzuuun sutun gibi bacakların yok bende ama yine de işte kendi çapımızda çabalıyoruz
arkadalar ara öğünlerim birer saat arayla
1 bardak yeşil çay,
1 çay bardağı kapiçino,
1 bardak böğürtlen çayı,
500 ml su,
1 adet elma,
ara öğünüm bayağı çok olmuş...
araöğününde bişey yok ki abartılacak hep içecek yalnız kapuçino içmeseydin daha iyi olurdu
şaka mı ciddimi güldün anlamadım ama içerisinde şeker olmayan su, meyve çayı, kahve gibi 0 yada kalorisi çok düşük içecekler ara ögünden sayılmaz. ara ögün 50-60 maksimum 100 kalori degerinde kan şekerini birden yükseltmeyen glisemik endeksi düşük yiyecekler olmalıdır. 1 elma da gayet güzel bence. kapuçinoda da şeker yoktur sanırım eger hazır değilse tabiarkadalar ara öğünlerim birer saat arayla
1 bardak yeşil çay,
1 çay bardağı kapiçino,
1 bardak böğürtlen çayı,
500 ml su,
1 adet elma,
ara öğünüm bayağı çok olmuş...
[ı]teşekkür ederim dadlum senin menüler de her zamanki gibi kupalık
[/ı]
[ı]canım o imzandan silmediğin müddetçe çıkar o. Sadece yaptığın sayfayı kayıt etmelisin her defasında inşallah kilo verdiğinde ordan güncellediğinde yeniden yapıştırmana gerek yok link direkt olarak değişimi oradan alacaktır[/ı]
canım anlamadım ve yapamadım, ctrl+v diorum her devasında, ama sonra oda olmuor,silinior.
tamam o zaman en baştan başlıyorum. şimdiiiiii...canım anlamadım ve yapamadım, ctrl+v diorum her devasında, ama sonra oda olmuor,silinior.
afiyet ossun fambukummm götür paluklarııı amann fambukıummmmherkeslerrrr çıkmışşşşş,bi yolanda kalmışşşşşşşşşşşşşşşş,nörüyon gızzzz yolandaaaaaaaaaaa(senin nick bana neyi hatırlatıyo biliyomusun hani burhan diyodu ya yollu buuuuuuuuuuuuu yolluuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))))))) diye o aklıma geliyo kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))
hadi bende çıkıyorum öpüyorum sizi,akşama balık yicem kızımlaaaaaaaa,eşim dışarda olucikkkkk,haftasonu temizlik yapicim ve ders çalışıcimmmmm(((((spor yok ama sınavlar bitimi telafi edicimmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzz
öpüyorum hepiniizii görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
ya niye kötü olayım alla alla
sordular anlattım kızımmmm
ben napim yani, tığ gibi ortalarda dolanınca dikkatlerini çekmişim heralde
beni dinleseler olurlar belki ama benden sonra tufan olacaksa işleri çok zor davşanım
bubi ne gıııız
allam hergün yeni bi icat çıkartıyonuz hee
elmamı yidim bu arada
ay agrısın kızz iyidir iyidir çalışıyor demek ki kaslar. bende şimdi sendne kıskandım akşam ki sporumda bende yapacam bunları .senin uzuuun sutun gibi bacakların yok bende ama yine de işte kendi çapımızda çabalıyoruz
herkeslerrrr çıkmışşşşş,bi yolanda kalmışşşşşşşşşşşşşşşş,nörüyon gızzzz yolandaaaaaaaaaaa(senin nick bana neyi hatırlatıyo biliyomusun hani burhan diyodu ya yollu buuuuuuuuuuuuu yolluuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))))))) diye o aklıma geliyo kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))
hadi bende çıkıyorum öpüyorum sizi,akşama balık yicem kızımlaaaaaaaa,eşim dışarda olucikkkkk,haftasonu temizlik yapicim ve ders çalışıcimmmmm(((((spor yok ama sınavlar bitimi telafi edicimmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzz
öpüyorum hepiniizii görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
Kızzzzzlarrr çooook mutluyumTam 2 kilo vermişim 60 kiloydum en son uzun süredir tartılmıyordum kilo veremiyorum diye :97::97: Ama arkadaşım bana bugün sen kilo vermişsin dedi tartıl istersen veeeee tartıldım 58 kilo çıktım 105 kilo ile başlayan maceram 58 kilo da devam ediyor Darısı herkesin başına
vay canına Liva süpper bir başarı tebrik ederim.Kızzzzzlarrr çooook mutluyumTam 2 kilo vermişim 60 kiloydum en son uzun süredir tartılmıyordum kilo veremiyorum diye :97::97: Ama arkadaşım bana bugün sen kilo vermişsin dedi tartıl istersen veeeee tartıldım 58 kilo çıktım 105 kilo ile başlayan maceram 58 kilo da devam ediyor Darısı herkesin başına
Kızzzzzlarrr çooook mutluyumTam 2 kilo vermişim 60 kiloydum en son uzun süredir tartılmıyordum kilo veremiyorum diye :97::97: Ama arkadaşım bana bugün sen kilo vermişsin dedi tartıl istersen veeeee tartıldım 58 kilo çıktım 105 kilo ile başlayan maceram 58 kilo da devam ediyor Darısı herkesin başına
Canım süpersinnnnntebrik ediyorummmmmmmm gerçektennnn bir ara durmuştu belki vücut savunmaya geçmişti belkiiii yeniden vermeye başladın demek süperrrr arkası da böyle güzel gelsin inşallahhhhhh sabırla,azimle,inançla oluyor işteeedarısı hepimizin başınaaa hepberaber kurtulalım inşallahhhh tüm fazla yağlardan kilolardannnnnnnnn:13::13::13::13::13: gidecekkkk hepsi de gidecekkk inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?