vay canına Liva süpper bir başarı tebrik ederim.istediğin kilo nedir ?
bide tıkır yapsana herkes görsün
bende çıkıyorum kızlar bu akşam market- yemek - spor üçgeninden fırsat bulursam gelirim mujjhss öptümm sizi
Çooook teşekkür ederim canımmmmEn güzeli ne biliyormusunuz kızlar ben artık kendimi seviyorum hayata daha ılımlı daha pozitif bakıyorum Çevremdeki güzellikleri daha iyi görebiliyorum...Tabiki herşey kilo değil ama daha da güzel yaşamak varken neden sağlıksız vede mutsuz olarak yaşıyım..Tam 50 kilo verdim resmen içimden bir insan çıktı HAYATI SEVİYORUM SİZLERİ SEVİYORUM ohhhh bee sonunda
Boyum 1,70 canımLivacım boyun kaçtı tatlım senin tıcker yok anlayamıyorum tıcker yapsana
sende vereceksin,çok iyi gidiyorsunnnnnn!!!bizde seni kıskancazzzz:)))ödeşirizzzz
Çok teşekkür ederim canımBenim istediğim kilo 54 Boyum çok uzun değil 1.70 Resimlerimi en kısa zamanda ekliycem aradaki farka hayret ediceksiniz...
Boyum 1,70 canımResimleri en kısa zamanda ekliycem
famircim ağzından bal damlıyor :13:
İnşallah veririm çok dikkat ediyorum kendime
hayırlısı bakalım.
Canım benim yaaaa nekadar güzelll bir duygudur kimbilirrrr ben bile 10-12kg ile nakdar farketttimmm seninki kimbilir nasıldırrrrr çok mutlu oldum vallaaa azimle yola devammmm kurtulucazz tüm fazla yağlardann kilolardannnn yepyeniiiii tazecikk fit fıstıklar olucazzzzz:13::13: evet her şey kilo değil ama insanın kendine güveni yerine geliyorrrr istediğini giyebilmekkk utanmadan yeek yiyebilmekkkk mecburen sınırlı şeyler giymemek, evden keyiflee çıkabilmekk hoplamak zıplamak pikniğe gidip bağdaş kurmakkkk, canımızın istedikleirini homini gırtlak değil de tadına vararak yemekkkk en önemlisi ayaklara eziyet etmeden sağlıklı hafif vücutlara kavuşmakkkkkkk şükürler olsun binlerce kezzz ve azimle sabırla devammmmmm :13::13:
kızlar akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum
menüm şöyleydi ;
2 parça somon balığı az z.yağıyla kızardı
yarım dilim tahıllı ekmek
bol salata az yağlı bol limonlu..
çok doydum vallahi...
herkese de afiyet olsun..
Canım sana bir tavsiyede bulunabilir miyim :78: Bence fırında yersen daha iyi olur:97: Çok daha az kalorisi bana diyetisyenim kesinlikle kızartma yapma demişti...Balık demişken canım çekti yarın bende akşam yemeğine alayım
kızlar akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum
menüm şöyleydi ;
2 parça somon balığı az z.yağıyla kızardı
yarım dilim tahıllı ekmek
bol salata az yağlı bol limonlu..
çok doydum vallahi...
herkese de afiyet olsun..
arkdaslar beni de aranıza alırmısınız?:) doğum sonrası zayıflamak istiyorum ben de..hamile kaldığım kiloya 4 kilom var ama 8 kilo kadar vermek istiyorum 64.5 kiloyum gün itibariyle..1.65 boyum var.bgn ben de diyete baslıyorum ama sanırım biraz gaza ihtiyacım var:)) bi de su tatlı isteğimi azaltmaya
arkdaslar beni de aranıza alırmısınız?:) doğum sonrası zayıflamak istiyorum ben de..hamile kaldığım kiloya 4 kilom var ama 8 kilo kadar vermek istiyorum 64.5 kiloyum gün itibariyle..1.65 boyum var.bgn ben de diyete baslıyorum ama sanırım biraz gaza ihtiyacım var:)) bi de su tatlı isteğimi azaltmaya
peki kızlar kıyamadığım somon umu artık ızgarada yaparım.
ya ben bu balığa aşığım
çoook seviyorum çok
canım çok garip olacak söylediğim ama daha önce hiç balığı fırında yapmadım
nasıl yapabilirim.
akşam yemeğimi abarttım mı acaba:26::26::26:
5 yk pilav
2 yemek kaşığı kuru fasulye
2 nugget
bol salata(yağsız)
bugün sadece iki dilim ekmek yedim
öğle ve akşam yemeğinde yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?