60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim canımBenim istediğim kilo 54Boyum çok uzun değil 1.70 Resimlerimi en kısa zamanda ekliycem aradaki farka hayret ediceksiniz...

Canım benim yaaaa nekadar güzelll bir duygudur kimbilirrrr ben bile 10-12kg ile nakdar farketttimmm seninki kimbilir nasıldırrrrr çok mutlu oldum vallaaa azimle yola devammmm kurtulucazz tüm fazla yağlardann kilolardannnn yepyeniiiii tazecikk fit fıstıklar olucazzzzz:13::13: evet her şey kilo değil ama insanın kendine güveni yerine geliyorrrr istediğini giyebilmekkk utanmadan yeek yiyebilmekkkk mecburen sınırlı şeyler giymemek, evden keyiflee çıkabilmekk hoplamak zıplamak pikniğe gidip bağdaş kurmakkkk, canımızın istedikleirini homini gırtlak değil de tadına vararak yemekkkk en önemlisi ayaklara eziyet etmeden sağlıklı hafif vücutlara kavuşmakkkkkkk şükürler olsun binlerce kezzz ve azimle sabırla devammmmmm:13::13:

Çok teşekkür ederim canımBenim istediğim kilo 54Boyum çok uzun değil 1.70 Resimlerimi en kısa zamanda ekliycem aradaki farka hayret ediceksiniz...

Canım yaa boyun da gayet iyiymişşşş maşallahhhh ben 1.60 ımmm 1.70 boyda 58kg bile süperrrrrr ama tabii önemli olan istediğin kiloya ulaşmannnn bişey de kalmamış 4kg de giderrr çokk tebrik ediyorumm darısı hepimizin başına inşallahhhhh:13::13::13:

Boyum 1,70 canım Resimleri en kısa zamanda ekliycem

Ay ekle tabiiiiiisüper yaa 50kg bir insan demek yaa resmen bir insan çıkmış içinden gerçektennnnnnmaşallahhhh canımmmmm darısı hepimizin de başına inşallah hepimiz de istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşalım inşallah en kısa zamandaaaa

famircim ağzından bal damlıyor :13:
İnşallah veririm çok dikkat ediyorum kendime
hayırlısı bakalım.

canımmm benimmm tabii ki vericeksin bu iş sabır işi azile sabırla hepimiz ulaşıcaz istediğimiz kilolaraaaa inşallahhh:13::13::13:

Evet canım mesela yıllar sonra elbise giyebilicem bu benim için okadar anlamlıkiMağazaya gidicem sıkılmadan istediğim elbiseyi alıcamVee hayalimdeki gibi saçlarımı salıcam elbisemi giyicem hiç çekinmeden sıkılmadan rahat rahat yazı geçiricem

kızlar akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum

menüm şöyleydi ;

2 parça somon balığı az z.yağıyla kızardı
yarım dilim tahıllı ekmek
bol salata az yağlı bol limonlu..

çok doydum vallahi...

herkese de afiyet olsun..

Canım sana bir tavsiyede bulunabilir miyim :78: Bence fırında yersen daha iyi olur:97: Çok daha az kalorisi bana diyetisyenim kesinlikle kızartma yapma demişti...Balık demişken canım çekti yarın bende akşam yemeğine alayım

canım çok garip olacak söylediğim ama daha önce hiç balığı fırında yapmadım
nasıl yapabilirim.

arkdaslar beni de aranıza alırmısınız?:) doğum sonrası zayıflamak istiyorum ben de..hamile kaldığım kiloya 4 kilom var ama 8 kilo kadar vermek istiyorum 64.5 kiloyum gün itibariyle..1.65 boyum var.bgn ben de diyete baslıyorum ama sanırım biraz gaza ihtiyacım var:)) bi de su tatlı isteğimi azaltmaya

canım çokk güzel afiyet olsun ama ben de livaya katılıyorummm somon zaten yağlı bir balık fırında yapabilirsin direk ızgaray koyup önceden ısınmış fırında sadece teli yağlarak hiç yağsız yapabilirsin fırında somonu. Ben levrek,çupra falan da yapıyorum sadece teli yağlıyorum gayet güzel oluyooo

canımm hoşgeldin tabii ki katılabilirsin aramızaa hergün düzenli olarak menülerimizi paylaşıyoruz yaptığımız sporları yazıyoruz sen de menülerimizi takip et önerilere kulak ver burada mutlaka kurtulursun kiloalrdan yeter ki düzenli olarak burada olll

hoşgeldiin :)) bende daha dün geldim ama çabuk alıştım heralde ama diyet tecrübelerim uzun yıllara dayanıyo :)))
tatlı isteğini yaş yada kuru meyvelerle bastırabilirsin. yada bir bardak sütüne biraz tarçın eklersen süper olur tatlı yemiş gibi hissettririyo :) hemde tarçın doyma hissi veriyor.
inşallah vermek istediğin kiloları güzelce atarsın üstünden kolay gelsin :)

peki kızlar kıyamadığım somon umu artık ızgarada yaparım.
ya ben bu balığa aşığım
çoook seviyorum çok

peki kızlar kıyamadığım somon umu artık ızgarada yaparım.
ya ben bu balığa aşığım
çoook seviyorum çok

Canım benimm ne güzellll ye zatennnn afiyet olsun balık çokk faydalı omega 3 alıyoru ben de hafatada 2-3 kez yemeye çalışıyorum balık ama ya yağsız ton balığı ya da fırında ızagara levrek,çupra,somon inan ızagara olunca da nefisss oluyorrrr

canım çok garip olacak söylediğim ama daha önce hiç balığı fırında yapmadım
nasıl yapabilirim.

Yok canım benim neresi garip inan bende önce fırında yemezdim..Diyete başlayınca öğrendim hemen vereyim tarifini
İsteye bağlı somon
2 yada 3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 Diş sarımsak
1 tane limon
İsteğe bağlı kırmızı biber
kekik,karabiber

zeytinyağı sarımsağı limon suyunu baharatları bir yerde karıştırıp somonları bunun içinde 10-15 dakika beklet canım Altına folya koyduğumuz borcama somonları yerleştir üstüne soğan domates biberleri ekle kalan karışımı üstüne döküp 180 derce ısıtılmış fırına yerleştir ben biraz su ekledim balıkların üstüne alimünyum folyo kapatıyoruz 30-35 dakika içinde hazır afiyet olsun canlar

Son düzenleme:
ben de aranıza katılmak isteyenlerdenimm:))

bugünkü menümü yazıyorum:

Sabah:
1 salatalık ve 1 domates (küçük küçük doğrayıp limon sıktım, üstüne de biraz nane serpiştirdim)
1 ince dilim ekmek
1 filtre kahve(sütsüz,şekersiz)

Ara:
1 Elma

Öğlen:
yağsız ve tuzsuz salata

Akşam:
yarım sandviç(kepekli ekmeğe domates ve marul yalnızca)
1 közlenmiş patlıcan
2 kaşık yoğurt

Abö (açlık bastırma öğünüm :)
1 portakal.

akşam yemeğimi abarttım mı acaba:26::26::26:
5 yk pilav
2 yemek kaşığı kuru fasulye
2 nugget
bol salata(yağsız)
bugün sadece iki dilim ekmek yedim
öğle ve akşam yemeğinde yemedim

ben geldimmmmm kıssslarrr :))
kayınvalidemdeyim offf kızartma yapmış yaa ( yedik walla cezalıyım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…