ekmek her öğün şart değil mi, tam buğday ya da tam tahıllı fln:26:
kızlar yarın yüzmeye yazılıcaam. aranızda yüzerek kilo veren var mı??
akşam yemeğimi abarttım mı acaba:26::26::26:
5 yk pilav
2 yemek kaşığı kuru fasulye
2 nugget
bol salata(yağsız)
bugün sadece iki dilim ekmek yedim
öğle ve akşam yemeğinde yemedim
ben de düşünüyorum aslında gitmeyi istanbulda mısın sen??
kilo verdiriyor diye biliyorum
vücuda şekil veriyor
hayır canım Ankara dayım. Ankarada olan varsa gidiceğim yeri tavsiye edebilirim.
herkes sıkılaştırıyor diyo ama ben hemde kilo vermek istiyorum
Canım benimmm zaten burda öğrenmişsinir 2yk pilav 1 dilim ekmeğe eş; sen şimdi akşam akşam 2,5 dilim ekmek yemiş olmuşsun kibunu kahvaltıda yapsan ya da hadi öğlen yapsan çok sorun değil ama akşam yemeği mümkün olduğunca hafif ve sebze,yoğurt salata ızagara ağırlıklı olmalıyani pilav ye tabi ekmekle pilavı değişmek mantıklı,hepimiz yapıyoruz ama yine de pilav yiycek olursan öğlen falansa en fazal 4yk akşamsa da ennn fazla 2-3 yk yemeye çalış bak pilav çok olunca fasulye falan az olmuş ki keşke kuru fasulyeyi 5yk yeseydin de pilavı 2 yk yeseydin fasulye bakliyat yani protein sınıfına giriyor hadi 2 de nugget ikisi de portein dengelenmiş diyelim ama pilav çok olmuş neyse bugünlük böyle olsun ama önemli olan sistemi oturtmak bir de ekmek illa herkes 4-5-6 dilim yiycek diye bişey yok;sen spor yapıyor muydun tam hatırlamıyorum ama eğer spor yapıyorsan günde 4-5 dilim ekmek ideal ama yapmıyorsan 3-4 dilimi geçme ki bunun içinde pilav-makarna da dahil biliyosun yediğin tüm karbonhidratlar toplamda buna denk gelmeli. Yani sporun varsa 4-5 hatta 6 normal ama yoksa 3-4 ideal ve mümkün olduğunca sabah-öğle öğünlerinde karbonhidrat tüketmeye çalış ama çorba,salata,ızgara,bakliyat,sebze yemeği,yoğurt gibi şeylerden ye e mi kuzummmm yine de afiyet olsun tabbiii
Sebze yemekleri 6-7yk yiyioruz; bakliyatları 4-5yk yoğurt süt günde 1er bardak az yağlı ya da yağzı meyve günde 3 porsiyon yumurta hafatada 2-3 kez ekmek spora göre 3-4 ya da 4-5 belki 6 dilim. Bunları da bahaneyle yazyaım ki diğer arkadaşlar da görsünnn faydalansınn
ben hamıleyken 2 ay yuzdum gram kılo almadım o kdr soylıyım yani :) ankarada nerde oturuyosun renewa club a gıdebılırsın, sportsa gıdebılırsın
hayır canım Ankara dayım. Ankarada olan varsa gidiceğim yeri tavsiye edebilirim.
herkes sıkılaştırıyor diyo ama ben hemde kilo vermek istiyorum
Canım nugget çok fazla yağ çeker dikkatli yemeni tavsiye ederim :97::97::97:
çok güzel bir açıklama oldu çok teşekkür ederim
spor yapamıyorum çok fazla o zamn ekmeği sadece kahvaltılarda yiyeceğim 2 dilim
gün içinde de iki yk pilav-makarna hakkım var
evde kuru fasülye çok azdı o yüzden böyle oldu
olmuşa çare yok ama bundan sonra dikkatli olacağım
meyve yi atlamıyorum 3 porsiyon yerim süt yoğurtta aynı şekilde ama pilavı abarrttım bugün
ilk ve sodu olmayacak tekrar söz:26::26::26:
Bugün yediklerim
Sabah(7:00)
1 bardak ılık su+2 kayısı
Kahvaltı(10:30)
2 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
1 acı biber
1kk peynir
1 yumurtanın beyazı
1 incir
1 susamlı galeta
domates,salatalık,maydanoz ve 2 yeşil soğan
Ara(14:00)
1 kupa 5i 1 yerde
1 burçak bisküvi
1 kuru kayısı
Öğle ya da Akşam(16:00)
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
4 kaşık yoooort
1,5 dilim kepek ekmeği
1.5 litre su içtim şimdiye kadar....
Bu arada 7 gibi 1 bardak şekersiz çayla 2 diet bisküvi yedim ardından 45 dakika yürüdüm 45 dakikada spor aletlerinde yaptım terledim geldim ohhhh gelince 3 kaşık yoğurdun içine 2 çilek,2 dilim muz,1 dilim elma ve 2 dilim portakal doğrayıp tarçınla karıştırıp yedim ama hepsini yiyemedim yarısı kaldı....Tadını sevmedim
Kızzzzzlarrr çooook mutluyumTam 2 kilo vermişim 60 kiloydum en son uzun süredir tartılmıyordum kilo veremiyorum diye :97::97: Ama arkadaşım bana bugün sen kilo vermişsin dedi tartıl istersen veeeee tartıldım 58 kilo çıktım 105 kilo ile başlayan maceram 58 kilo da devam ediyor Darısı herkesin başına
Çok teşekkür ederim canımBenim istediğim kilo 54 Boyum çok uzun değil 1.70 Resimlerimi en kısa zamanda ekliycem aradaki farka hayret ediceksiniz...
Merhaba cici kızlar..
Koca gün nasıl geçti gitti hiç farketmedim valla..
Popom şimdi yer gördü desem yeridir..
yataktan kalktım, yedir, içir, topla,yıka, evi süpür, sil..
zaten oğlum yetiyor aslında herşeye.. onu hiç saymıyorum yani.
sonra da diyetisyen kontrolüm vardı.
3 kilo 100 gr vermişim.. 2,5 kilosu yağmış. 1,5 kilosu da karın bölgesindeymiş..
diyete devam 3 hafta sonra tekrar görüşeceğiz.
pazartesi detaylı anlatırım..
şimdi yoklamadan kalmayayım diye yazıyorum...
Haftasonu giremem herhalde..
Öptüm sizi...
ya kendime çizelge yapıyorum eklenmiyo :S format uygun deil falan diyo :S mesaj sayım 50 nin üstünde amaa14:
ya kendime çizelge yapıyorum eklenmiyo :S format uygun deil falan diyo :S mesaj sayım 50 nin üstünde amaa14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?