60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bu 8 kiloyu sen nekadar sürede verdin ne güzel hedefine 1 kilo kalmış:87::87:

tatlım bu 8 kiloyu sen nekadar sürede verdin ne güzel hedefine 1 kilo kalmış:87::87:

canım ben 4 ayda falan verdim, çizelgede 1 kilo kaldı yazıyo ama ben 55-56 arası gidip geliyorum zaten 1 aydır falan
boyum 172 benim o yüzden bu kilo iyi benim için :))))))))

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

böyle yazıyo :S

canım ben 4 ayda falan verdim, çizelgede 1 kilo kaldı yazıyo ama ben 55-56 arası gidip geliyorum zaten 1 aydır falan
boyum 172 benim o yüzden bu kilo iyi benim için :))))))))

valla cnm boyun da uzun bence manken gibisindir şuanda. bende kemikler iri benim kilo 170 olduğu halde 57-58 ideal kilom mesela... birkere annemin vefatında 54 olmuştum o zmn da gözlerimin altı mosmor olmuştu zayıflıktan :S ideal kilona geldikten sonra da bir kilo atrı eksi sağması çok normal :))) tebrik ediyorum seni darsı bizim başımıza :)

günaydın kızlar. herkese afiyet olsun. benim ve oğlumun kahvaltımız. buyurun siz de gelin :)))

ekmek büyük görünebilir ama içini oğluma yedirdim sadece dışını yedim ben.

bir de dünkü menümü yazıyım:
öğlen: 5yk sarımsaklı yoğurtlu cıbıl dolma (bulgur ve undan yapılır)
akşam: 1kepçe çorba
salata ve bir dilim ekmek

kaçamağım da 3kare bitter :78::78:

Son düzenleme:
dünden beri de biraz daha ağırlaştırdım egzersizlerimi. basit esneme hareketlerine başladım ve dambılla ve yayla çalışmaya başladım. tabii hafif hafif başladım ama o bile kollarının bacaklarımın aağrımasına yetti. çok hamlanmışım çoookk...

Son düzenleme:
günaydınlarr,,
sabah fazla bişi yemedim,
yarım simit
1 kk peynir
1 bardak çay
limonlu ılık su,
1 tanede naneli şeker attım ağzıma,
2 bardak su içebildimm

içemiyorum su yaa,aklıma gelmese akşama kdr içmediğim oluordu,burda sizden duydukça kalkıpp içiyorum,

canım aramıza hoşgeldin.

ama yediklerin az olmuş mesela öğlen sadece salata yemişsin
çok yetersiz olmuş..
bak bizim menülerimizi takip et azar azar herşeyden yiyoruz biz ekmek mutlaka tüketiyoruz..

teşekür ederim cnm bende iim, işteyim ama hava güsel bende balkon keyfi yapmak istiyorum,

kızlar günaydın herkese..

sabah aç karnına 1 bardak ılık su içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.

kahvaltıda ;

bol yeşillikli salataya 1 haşlama yumurta doğradım ( bunu artık sürekli yapıyorum )
çok az peynir
3 zeytin
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt.

ayy bugün evde az yemem lazım yine arkadaşlara davetliyim.
acıcık ucundan yerim ikramların.

canım aramıza hoşgeldin.

ama yediklerin az olmuş mesela öğlen sadece salata yemişsin
çok yetersiz olmuş..
bak bizim menülerimizi takip et azar azar herşeyden yiyoruz biz ekmek mutlaka tüketiyoruz..

Evet canım nilmısraya katılıyorum öğlen saatleri en hareketli olduğumuz saatler bu saatlerde bizi dinç tutucak besinler yiyelim akşam yemeğimiz daha hafif olmalı aç kalarak zayıflayamayız sürekli metabolizma'yı çalıştırmalıyız yoksa vücudumuz aldığımız her besini direk yağa dönüştürür:97:

Günaydınn kızçelerim bugün nasılsınız bakalımm
dün akşam internet arızalıydı siteye giremedim ama aklım hep sizdeydi. birazda iyi oldu galiba burada bazen sizden ayrılamadığım için çok oyalanıyorum bol bol spor yaptım
akşam saat 17.00 de yagsız salata ve tavuk ızgara yedim akşam eve gelince spordan sonrada 200 ml süt içtimmm
akşam 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 11 dk karın hareketleri + dambıl çalıştım kol ve bacak
sabah kalkınca 1 bardak ılık süt 1 dilim nutellalı ekmek
kahvaltı 2 kupa 1 çay kaşığı şeker konmuş siyah çay
bol domates salatalık - nane
2 dilim az yagda kızartılmış yumurtalı ekmek
2 zeytin yedim. bugun haftasonu kaçamakları sabahtan yaptım ki akşama dengelerim sorun olmaz sanırım

günaydın kızlaaaaaarr

keyifler iyidir umarımmmm

ben de sabah erken kalktım. çok susamıştım ama suyumu elma sirkemi içip geri yattım, uykumu alamamışım çünkü

kahvaltıdan da az önce kalktım

bu da kahvaltım, inşallah eklenmiştir :))))))

bide zeytinlerden 2sini yemedim, yumuşamış biraz sevmem yumuşak zeyitini

tahin pekmezde de 2 çk yedim

Son düzenleme:

Canımm afiyet olsunnn kaçamak da dahill her şey çok güzell bence minniş oğlunla kahvaltınız da çoook güzelllllllll

günaydın kızlaaaarr nasılsınızz,,,,

Günaydınn tatlımmm bugün çalışıyorsun sanırım kolay gelsinnn

Canım bak dambılı 1kg ile çalış ve en az 20 sayı yap ağır dambıl ve az sayı kalınlaştırır kolları madem yapıyorsun bilinçli olsun işe yarasın değil miii dambıl düzenli çalışılması gereken bir spor yani haftada 2-3 gün aynı hareketleri aynı sırayla ve aynı sayıda yaparsak işe yarıyor en az 20 sayı yapm hareketleriiii kolay gelsiin sımsıkı ollaım yağlar gitsin inşallahhh

Günaydınn tatlım evet gerçekten çok güzel bir gün şükürler olsunnnn ben de az sonra beyoğluna doğru yola koyulucammmmm arkadaşımla dolaşıcazz birazzzz boll yürüyüşşş bül spor olsun dimi amaa gitsinn yağlarr tüm fazla kilolarrr inşallahhhhhhhepberabe rkurtullaım tüm fazlalıklardan inşallahhh

Ttalım afiyet olsunnnn

Günaydın cicimmmm afiyet olsun kaçamkalr erken vakitte güzel olmuşşşşşş

Ayyyyyyyyyy çok güzel bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiharikasınız yaaa süper kahvaltı resmiiiii afiyet olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…