canım çizelgen hazır olduğunda iki tane alt alta kutunun içinde linkler çıkıyo
bu kutulardan bbc yazanın içindeki 2.satırdaki linki [bu işarete kadar kopyalayıp profilindeki çizelge kısmına yapıştır tamam mı?
tatlım bu 8 kiloyu sen nekadar sürede verdin ne güzel hedefine 1 kilo kalmış:87::87:
canım ben 4 ayda falan verdim, çizelgede 1 kilo kaldı yazıyo ama ben 55-56 arası gidip geliyorum zaten 1 aydır falan
boyum 172 benim o yüzden bu kilo iyi benim için :))))))))
günaydın kızlaaaarr nasılsınızz,,,,
ben de aranıza katılmak isteyenlerdenimm:))
bugünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
1 salatalık ve 1 domates (küçük küçük doğrayıp limon sıktım, üstüne de biraz nane serpiştirdim)
1 ince dilim ekmek
1 filtre kahve(sütsüz,şekersiz)
Ara:
1 Elma
Öğlen:
yağsız ve tuzsuz salata
Akşam:
yarım sandviç(kepekli ekmeğe domates ve marul yalnızca)
1 közlenmiş patlıcan
2 kaşık yoğurt
Abö (açlık bastırma öğünüm :)
1 portakal.
Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr ne güzel bir cumartesi sabahı değilmiHava çok güzel balkondayım şuan orta şeker türk bir kahvesi'de yaptım kendime daha ne olsun Teşekkür ederim canımmm iyiyim sen nasılsın
canım aramıza hoşgeldin.
ama yediklerin az olmuş mesela öğlen sadece salata yemişsin
çok yetersiz olmuş..
bak bizim menülerimizi takip et azar azar herşeyden yiyoruz biz ekmek mutlaka tüketiyoruz..
teşekür ederim cnm bende iim, işteyim amahava güsel bende balkon keyfi yapmak istiyorum,
günaydın kızlar. herkese afiyet olsun. benim ve oğlumun kahvaltımız. buyurun siz de gelin :)))
Eki Görüntüle 174632
ekmek büyük görünebilir ama içini oğluma yedirdim sadece dışını yedim ben.
bir de dünkü menümü yazıyım:
öğlen: 5yk sarımsaklı yoğurtlu cıbıl dolma (bulgur ve undan yapılır)
akşam: 1kepçe çorba
salata ve bir dilim ekmek
kaçamağım da 3kare bitter :78::78:
günaydın kızlaaaarr nasılsınızz,,,,
dünden beri de biraz daha ağırlaştırdım egzersizlerimi. basit esneme hareketlerine başladım ve dambılla ve yayla çalışmaya başladım. tabii hafif hafif başladım ama o bile kollarının bacaklarımın aağrımasına yetti. çok hamlanmışım çoookk...
Günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr ne güzel bir cumartesi sabahı değilmiHava çok güzel balkondayım şuan orta şeker türk bir kahvesi'de yaptım kendime daha ne olsun Teşekkür ederim canımmm iyiyim sen nasılsın
kızlar günaydın herkese..
sabah aç karnına 1 bardak ılık su içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
bol yeşillikli salataya 1 haşlama yumurta doğradım ( bunu artık sürekli yapıyorum )
çok az peynir
3 zeytin
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt.
ayy bugün evde az yemem lazım yine arkadaşlara davetliyim.
acıcık ucundan yerim ikramların.
Günaydınn kızçelerim bugün nasılsınız bakalımm
dün akşam internet arızalıydı siteye giremedim ama aklım hep sizdeydi. birazda iyi oldu galiba burada bazen sizden ayrılamadığım için çok oyalanıyorum bol bol spor yaptım
akşam saat 17.00 de yagsız salata ve tavuk ızgara yedim akşam eve gelince spordan sonrada 200 ml süt içtimmm
akşam 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 11 dk karın hareketleri + dambıl çalıştım kol ve bacak
sabah kalkınca 1 bardak ılık süt 1 dilim nutellalı ekmek
kahvaltı 2 kupa 1 çay kaşığı şeker konmuş siyah çay
bol domates salatalık - nane
2 dilim az yagda kızartılmış yumurtalı ekmek
2 zeytin yedim. bugun haftasonu kaçamakları sabahtan yaptım ki akşama dengelerim sorun olmaz sanırım
günaydın kızlaaaaaarr
keyifler iyidir umarımmmm
ben de sabah erken kalktım. çok susamıştım ama suyumu elma sirkemi içip geri yattım, uykumu alamamışım çünkü
kahvaltıdan da az önce kalktım
Eki Görüntüle 174635
bu da kahvaltım, inşallah eklenmiştir :))))))
bide zeytinlerden 2sini yemedim, yumuşamış biraz sevmem yumuşak zeyitini
tahin pekmezde de 2 çk yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?