60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güüüüüüüüünaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn tarçınlı kurabiyelerimmmmmmm hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağların fazla kiloların gittiği bir gün olsun inşallahhhhhhhh

sabah kalkınca 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumruta

1 tanecik yeşil zeytin

1kk peynir

2 minnak domates

2 minnak salatalık

boll maydonoz

boll dereotu

1 dilim çavdar ekmeği

şimdi de demleme çay karışımımı yudumluyorummmmmm ve sizleri kocamannn öpüyorummmmm

Son düzenleme:
Günaydınn tatlım evet gerçekten çok güzel bir gün şükürler olsunnnn ben de az sonra beyoğluna doğru yola koyulucammmmm arkadaşımla dolaşıcazz birazzzz boll yürüyüşşş bül spor olsun dimi amaa gitsinn yağlarr tüm fazla kilolarrr inşallahhhhhhhepberabe rkurtullaım tüm fazlalıklardan inşallahhh

Ne güzel canımmmtadını çıkar bu güzel gününBen şimdi yürüyüş yapıcam deniz kenarında sonra arkadaşımla alışverişe çıkıcam çok enerjik hissediyorum kendimiBir sürü elbise beğendim artık beden problemi yok 97::97:tabi manken gibi değilim) ama olsun

Son düzenleme:

Kahvaltın harikaymış canım Afiyet olsun

Ayyyyyyyyyy çok güzel bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiharikasınız yaaa süper kahvaltı resmiiiii afiyet olsun tatlımmm

sağol canım benimmmmmmmmmm

shadowdan özendim walla

geçen de çekmiştim ama ekleyememiştim, bugün oldu :))))))))

sen de gezicekmişsin, oh gez bakalım, ben de buzdolabı temizlicem :))))))))))))

Olsun canımm benim sende kendine şöyle güzel bir kahve söyle Mutlu olmanın yeri zamanı yok keşke bende işe gitsem çalışıp üretmek gibi güzel bir duygu varmıSende yarın balkon keyfi yaparsın

hava bozuyor gibi tatlım ya, denizlide öyle en azından, c.teside çalışılmaski canım, evet çalışmak güsel sabah erken kalkması olmasa süper olucak,

afiyet olsun ballı çöreğim benimmm :))))
çok güzel hepsi yine, mikemmelll

oohh oh, git al tabi yaaaaa
şimdiden güle güle giy canım benimmm

kızlar ben çıkıyorummm

gideyim de işlere başliyim yavaş yavaş :)))))))))

evet canım maaleseff çalışıorum eşim evde ben işte

bakıyorumda ben bunca zaman boşuna aç kalmışım, sizler az ve öz hepsinden yiyorsunuz ama yararlı şeyler yiyorsunuz, ben biber soğan maydonoz yeşillik yemen, marul salatası yiyorum sadece
ama yiyebilsem keşke ama olmuor kızlar,boğazımdan geçmior bunlar benim. sizin yazdıklarınızdan seçiyorum artık neler yiyebilirm die, h.sonu market alışverişine çıkıcam şöylee yiyebilicem haifif şeyler alıcam,,

herkeze günaydın nasılsınız bakalım bugün çalışma günüm 2 de çıkıcam sabah kahavaltımı yazayım
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
2 dilim yulaflı ekmek
maydanoz-dereotu
biraz öncede ara öğünümü yaptım bir tane elma yedim

9. gün diyete başlayalı ama çok da sıkı diyet yapamıyorum.1 kilo vermişim daha.Temmuza kadar en az 10 kilo vermeliyim.Ama nasıl bilemiyorum.Spor da pek yapamıyorum.Evde kondisyon bisikletimi çeviriyorum bazen 45 dakika- 1 saat kadar.Havalar ısınınca yürüyüşe başlayacağım inşallah.

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim 500 ml.su şişem var masamda duruyor bitince kalkıp dolduruyorum sende öyle yapabilirsin
afiyet olsun canım.o dert bendede var saat 2 de çıkıcam bugün sonra ev gezmesine gidicem eh bende azucuk kaçırcam artık
günaydın canım afiyet olsun

afiyet olsun şeker

Herkeslere günaydınlar,güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

Sabah kalkınca(8:30)

1 kupa 5i bir yede çayla 1 susamlı galeta,1 kuru i,ncie,1 kuru kayısı

Kahvaltı(10:30)
2 dilim kepek ekmek
1 şekersiz çay
1/2 kk yağlı peyniğr
accık tulum peyniri
5 adet közlenmiş biber(çok seviyom napim)
1çk bal
1 siyah zeytin
1 yşil zeytin
1 yk menemen
domates,salatalık,maydanoz ve 3 yeşil soğanla kahvaltımı tamamladım

şimdiye kadar 1 litre su içtim kızlar...
ama tıka basa doydum

Bugün yine akşamla öğleni birleştireceğim maalesef evde olunca böyle oluyor napim

günaydın kuzukuzummmmmm afiyetcik olsunda zeytin bidene yemişin ekmekte bi dilim sen az yemişin bugün niyekünee:44:

Haklısın canım öyle yapayım bari...

neyusa afiyet olsun canım gerçekten çok güzel bi kahvaltı olmuş.kahvaltıdan önceki galetayı beğenmedim hemde susamlı hemiiidee yağlı yok canım zaten kahvaltı yapıcaksın yemesen olurmuş yersende kepekli galetalardan al bacım.bir sana ne sorucam emzirenler var burda ama kimler olduğu aklımda değil sende emziriyomusun canım

kızlar bişi sorucam bu kg çizelgesi ni nasıl güncelliyoruz, kg verdiğimizde yani nerden yapıorus onu.

kızlar bişi sorucam bu kg çizelgesi ni nasıl güncelliyoruz, kg verdiğimizde yani nerden yapıorus onu.

canım ben bilmiyorum banada başka arkadaşlar yapıyodu önceden ama bende güncellemesini yapamadığım için sildim hepsini bende kullanmıyorum maalesef

Haklısın ama kahvaltıyı geç yapıcam diye yemiştim gerçi susamları çok azdı....Emzirmeye gelince ben bu işi 5 yıl önce sonlandırdım.1 tane oğlum var 7 yaşındaEmzirmiyorum emzirenleride çok hatırlamıyorum doğrusunu istersen tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…