Güüüüüüüüünaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn tarçınlı kurabiyelerimmmmmmmhepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağların fazla kiloların gittiği bir gün olsun inşallahhhhhhhh
sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumruta
1 tanecik yeşil zeytin
1kk peynir
2 minnak domates
2 minnak salatalık
boll maydonoz
boll dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
şimdi de demleme çay karışımımı yudumluyorummmmmm ve sizleri kocamannn öpüyorummmmm
Ayyyyyyyyyy çok güzel bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiharikasınız yaaa süper kahvaltı resmiiiii afiyet olsun tatlımmm
Olsun canımm benim sende kendine şöyle güzel bir kahve söyleMutlu olmanın yeri zamanı yok keşke bende işe gitsem çalışıp üretmek gibi güzel bir duygu varmı Sende yarın balkon keyfi yaparsın
Güüüüüüüüünaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn tarçınlı kurabiyelerimmmmmmmhepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağların fazla kiloların gittiği bir gün olsun inşallahhhhhhhh
sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumruta
1 tanecik yeşil zeytin
1kk peynir
2 minnak domates
2 minnak salatalık
boll maydonoz
boll dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
şimdi de demleme çay karışımımı yudumluyorummmmmm ve sizleri kocamannn öpüyorummmmm
Günaydınn tatlım evet gerçekten çok güzel bir gün şükürler olsunnnnben de az sonra beyoğluna doğru yola koyulucammmmm arkadaşımla dolaşıcazz birazzzz boll yürüyüşşş bül spor olsun dimi amaa gitsinn yağlarr tüm fazla kilolarrr inşallahhhhhh hepberabe rkurtullaım tüm fazlalıklardan inşallahhh
Ne güzel canımmmtadını çıkar bu güzel günün Ben şimdi yürüyüş yapıcam deniz kenarında sonra arkadaşımla alışverişe çıkıcam çok enerjik hissediyorum kendimi Bir sürü elbise beğendim artık beden problemi yok 97::97:tabi manken gibi değilim) ama olsun
Canımm afiyet olsunnn kaçamak da dahill her şey çok güzell benceminniş oğlunla kahvaltınız da çoook güzelllllllll
Günaydınn tatlımmm bugün çalışıyorsun sanırım kolay gelsinnn
Canım bak dambılı 1kg ile çalış ve en az 20 sayı yap ağır dambıl ve az sayı kalınlaştırır kolları madem yapıyorsun bilinçli olsun işe yarasın değil miiidambıl düzenli çalışılması gereken bir spor yani haftada 2-3 gün aynı hareketleri aynı sırayla ve aynı sayıda yaparsak işe yarıyor en az 20 sayı yapm hareketleriiii kolay gelsiin sımsıkı ollaım yağlar gitsin inşallahhh
Günaydınn tatlım evet gerçekten çok güzel bir gün şükürler olsunnnnben de az sonra beyoğluna doğru yola koyulucammmmm arkadaşımla dolaşıcazz birazzzz boll yürüyüşşş bül spor olsun dimi amaa gitsinn yağlarr tüm fazla kilolarrr inşallahhhhhh hepberabe rkurtullaım tüm fazlalıklardan inşallahhh
Ttalım afiyet olsunnnn
Günaydın cicimmmm afiyet olsun kaçamkalr erken vakitte güzel olmuşşşşşş
afiyet olsun canımgünaydın kızlar. herkese afiyet olsun. benim ve oğlumun kahvaltımız. buyurun siz de gelin :)))
Eki Görüntüle 174632
ekmek büyük görünebilir ama içini oğluma yedirdim sadece dışını yedim ben.
bir de dünkü menümü yazıyım:
öğlen: 5yk sarımsaklı yoğurtlu cıbıl dolma (bulgur ve undan yapılır)
akşam: 1kepçe çorba
salata ve bir dilim ekmek
kaçamağım da 3kare bitter :78::78:
afiyet olsun canım benim 500 ml.su şişem var masamda duruyor bitince kalkıp dolduruyorum sende öyle yapabilirsingünaydınlarr,,
sabah fazla bişi yemedim,
yarım simit
1 kk peynir
1 bardak çay
limonlu ılık su,
1 tanede naneli şeker attım ağzıma,
2 bardak su içebildimm
içemiyorum su yaa,aklıma gelmese akşama kdr içmediğim oluordu,burda sizden duydukça kalkıpp içiyorum,
afiyet olsun canım.o dert bendede var saat 2 de çıkıcam bugün sonra ev gezmesine gidicem eh bende azucuk kaçırcam artıkkızlar günaydın herkese..
sabah aç karnına 1 bardak ılık su içtim
2 tatlı kaşığı pekmezimi içtim.
kahvaltıda ;
bol yeşillikli salataya 1 haşlama yumurta doğradım ( bunu artık sürekli yapıyorum )
çok az peynir
3 zeytin
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt.
ayy bugün evde az yemem lazım yine arkadaşlara davetliyim.
acıcık ucundan yerim ikramların.
günaydın canım afiyet olsunGünaydınn kızçelerim bugün nasılsınız bakalımm
dün akşam internet arızalıydı siteye giremedim ama aklım hep sizdeydi. birazda iyi oldu galiba burada bazen sizden ayrılamadığım için çok oyalanıyorum bol bol spor yaptım
akşam saat 17.00 de yagsız salata ve tavuk ızgara yedim akşam eve gelince spordan sonrada 200 ml süt içtimmm
akşam 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 11 dk karın hareketleri + dambıl çalıştım kol ve bacak
sabah kalkınca 1 bardak ılık süt 1 dilim nutellalı ekmek
kahvaltı 2 kupa 1 çay kaşığı şeker konmuş siyah çay
bol domates salatalık - nane
2 dilim az yagda kızartılmış yumurtalı ekmek
2 zeytin yedim. bugun haftasonu kaçamakları sabahtan yaptım ki akşama dengelerim sorun olmaz sanırım
günaydın kızlaaaaaarr
keyifler iyidir umarımmmm
ben de sabah erken kalktım. çok susamıştım ama suyumu elma sirkemi içip geri yattım, uykumu alamamışım çünkü
kahvaltıdan da az önce kalktım
Eki Görüntüle 174635
bu da kahvaltım, inşallah eklenmiştir :))))))
bide zeytinlerden 2sini yemedim, yumuşamış biraz sevmem yumuşak zeyitini
tahin pekmezde de 2 çk yedim
sabah kalkınca 500ml su
kahvaltım
1 haşlanmış yumruta
1 tanecik yeşil zeytin
1kk peynir
2 minnak domates
2 minnak salatalık
boll maydonoz
boll dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim 500 ml.su şişem var masamda duruyor bitince kalkıp dolduruyorum sende öyle yapabilirsin
afiyet olsun canım.o dert bendede var saat 2 de çıkıcam bugün sonra ev gezmesine gidicem eh bende azucuk kaçırcam artık
günaydın canım afiyet olsun
afiyet olsun şeker
Herkeslere günaydınlar,güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...
Sabah kalkınca(8:30)
1 kupa 5i bir yede çayla 1 susamlı galeta,1 kuru i,ncie,1 kuru kayısı
Kahvaltı(10:30)
2 dilim kepek ekmek
1 şekersiz çay
1/2 kk yağlı peyniğr
accık tulum peyniri
5 adet közlenmiş biber(çok seviyom napim)
1çk bal
1 siyah zeytin
1 yşil zeytin
1 yk menemen
domates,salatalık,maydanoz ve 3 yeşil soğanla kahvaltımı tamamladım
şimdiye kadar 1 litre su içtim kızlar...
ama tıka basa doydum
Bugün yine akşamla öğleni birleştireceğim maalesef evde olunca böyle oluyor napim
kızlar bişi sorucam bu kg çizelgesi ni nasıl güncelliyoruz, kg verdiğimizde yani nerden yapıorus onu.
neyusa afiyet olsun canım gerçekten çok güzel bi kahvaltı olmuş.kahvaltıdan önceki galetayı beğenmedim hemde susamlı hemiiidee yağlıyok canım zaten kahvaltı yapıcaksın yemesen olurmuş yersende kepekli galetalardan al bacım.bir sana ne sorucam emzirenler var burda ama kimler olduğu aklımda değil sende emziriyomusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?