kızlar bişi sorucam bu kg çizelgesi ni nasıl güncelliyoruz, kg verdiğimizde yani nerden yapıorus onu.
herkeze günaydın nasılsınız bakalım bugün çalışma günüm 2 de çıkıcam sabah kahavaltımı yazayım
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
2 dilim yulaflı ekmek
maydanoz-dereotu
biraz öncede ara öğünümü yaptım bir tane elma yedim
Canım ben güncelemeyi yapamıyorum,kilo çizelgemi yeni baştan hazırlıyorum her seferinde
kızlar hugocuk nerede bileniniz var mı?
Livacımm geçmişi okudum şimdi de hayretler içinde kaldım 50 kilo ne demek..ne büyük bir sabır ve başarı öyküsü tebrik ederim canımne kadar zamanda ve neler yaparak verdin ve nasıl bu kadar sabredebildin çok merak ediyorum biraz açıklar mısın tatlım rica etsem? ve metabolizma hızı da önemli tabi kaç yaşındasın?
kızlar dün akşamki menüm:
2 adet yumurta beyazından yapılmış bol yeşillikli salata,
2 bardak ayran
2 dilim kepek ekek.
ara olarak yarım muz,
sabah kahvaltım:
2 adet közlenmiş biber,
2 kaık çökelek,
1 adet salatalık,
1 adet domates,
2 adet zeytin,
1 çatal yağda yumurta,
1 bardak yeşil çay,
2 adet kepek ekmek,
öğlen:
3-4 kaşık kızıma yaptığım şehriye yemeğinden,
1 dilim kepek ekmek
ara olarak meyve salatası:
1 küçük muz,1 adet elma ve portal,
1 bardak yeşil çay.
ayrıca dün gece 5 mil ,
bugün öğlende 5 mil leslie yaptım...
Kızlaaaaaar öğlen yemeği listemi söylemeden başıma gelen trajıkomik bir olayı anlatıcamYürüyüş yaptıkdan sonra güzel bir duşun sonrası arkadaşımla dışarıya çıktık uzun süredir giymek istediğim uzun elbisemi giydim eskiden içine giremediğim elbiseyi çok rahat giydim Altına hasır topuk ayakkabılarımıda giydim Ama akıl edemeğim çook uzun bir süreden sonra uzun bir elbise ve yüksek topuklu ayakkabılarla yüremenin zorluğu(spor ayakkabıya okadar alışmışken ):78::78:Lafı uzatmayım arkadaşımla salına salına yürürken nasıl oldu inanın bilmiyorum:97::97::97::97: eteğim ayağıma dolandı okadar panik yaptımki dengemi bulucam derken iyice dolandırdım eteği tabi zavallı arkadaşımın üstüne yıkılmam onunda bu sakarlığı beklemediği için hazırlıksız yakalanması hazin veee komik bir şekilde domino taşları edasıyla devrilmemiz Tek tesellim etraf'da çok kişi yoktu Ama çok güldük neyse çok şükür kırılmadı bileğim
Şimdi bugünkü listem
Brokoli
Karışık salata
Fransız usulü mercimek çorbası(internette böyle yazıyor :97::97: )
Fırında az yağlı mantarlı tavuk
buzdolabını temizledim :))))))
ara olarak 1 elma ve 3 kuru kayısı yemiştim
öğle yemeğimi şimdi yiyorum
bu şekilde :)))))
Eki Görüntüle 174770
2 kepçe kadar mercimek çorbası ( biraz sulandırdım, dündendi koyulaşmış biraz)
5yk patlıcan yemeği, üzerine yoğurt döktümm
1 dilim denge ekmek
kızlar dün akşamki menüm:
2 adet yumurta beyazından yapılmış bol yeşillikli salata,
2 bardak ayran
2 dilim kepek ekek.
ara olarak yarım muz,
sabah kahvaltım:
2 adet közlenmiş biber,
2 kaık çökelek,
1 adet salatalık,
1 adet domates,
2 adet zeytin,
1 çatal yağda yumurta,
1 bardak yeşil çay,
2 adet kepek ekmek,
öğlen:
3-4 kaşık kızıma yaptığım şehriye yemeğinden,
1 dilim kepek ekmek
ara olarak meyve salatası:
1 küçük muz,1 adet elma ve portal,
1 bardak yeşil çay.
ayrıca dün gece 5 mil ,
bugün öğlende 5 mil leslie yaptım...
Teşekkür canım benimBu kiloyu tam 9 ayda verdim İnan bana insan bu kadar kilo alacağını asla tahmin edemiyor bende sonucunun bu kadar kötü olacağını bilseydim çok daha dikkat ederdim 19 yaşında bir genç kız 105 kilo olurmu hatta ilk diyetisyene gittiğimde 108 kilo çıkmıştım tabi bir iki kilo verdim bıraktım diyeti iradesizlik iradesizlik başka bir şey değil... Ama yaşadığım olaylar beni çoook yıpratmaya başlayınca artık bir karar vermem gerektiğini düşündüm.. İnsanların tuhaf bakışları hatta bazılarının alay etmesi yanımdan geçerken gülmesi mağazaya girdiğimde beden bulamamam bulduklarımın yaşıma göre olmaması kendimi hiç beğenmemem tanıdıklarımın acıyarak bakması çok mutsuz ve karamsar yapmıştı beni Bende 20 yaşında tekrar gittim diyetisyene tabi obezite grubuna girdiğim için bir sürü sağlık kontrolünden geçtim. Kanımda yağ oranı yaşıma göre çok yüksek çıkmıştı bir önce zayıflamam gerekiyodu:97::97: Çünkü bu kalp krizini tetikliyor.. Diyetisyene giderken aynı zamanda psikoloğa da gittim sevdiklerimin desteği ile diyete başladım Ama itiraf etmek gerekirse başlarda çok zorlandım:78:Yılların alışkanlığı kolay bırakılmıyor hafif egzersizlere başladık düzenli bir şekilde diyetisyene gidip kilo kontrolünden geçtim (arada gizli kaçamaklarım da oldu):78::78:hatta pes bile edicektim bir süre sonra ama bu sefer aynı iradesizliği gösteremezdim..Arkadaşlarım ailem de en az benim kadar çabaladı kilo vermem için kilo verirken moral motivasyon şart İlk büyük mutluluğumu 80 kiloya inince yaşadım daha sonra gerisi geldi zaten...Şimdi dünyanın en mutlu insanıyım belki başkaları için abartılcak bişey değil dünyayı falan kurtarmadım ama hayatım için çok büyük bir adım attım ...Darısı benim durumumda olup da kilo vermek isteyenlerin başına.... Şuan 23 yaşındayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?