Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:79::79::79::79:
Çok güzellll bir gün geçirdimmmmuzunn zamandır görüşmeyi planladığım bir arkadaşımla buluştummm gezdil alışveriş yaptıkkkkk sohbett yemek....süperdiiii:13:
Hava önce güneşliydi ama malum İstanbul havası, bir yağmur bastırdı ama bize engel olamadı ve sanırım 7-8km yürüdükkkkmiss gibi bir toprak kokusu vardıııııı
Kahvaltımı yazmıştımmm sonraaa
1. ara: 2 kuru kayısı 4 badem
öğle yemeği:
mc donaldsta ızagara tavuklu salata
yarım kutu orta boy patates kızartası:78::78neyse ki çokk yürüdükkk 1 de buluştuk 7de geldim eve)
yarım kutu ayran
2. ara:
yarım simit
3. ara:
2 kuru kayısı 2 badem
akşam yemeği
Boll yeşil salata
ızgara et
1 kase yoort olacak
bugün toplamda 2 lt su içtim şuana kadar yatan kadar 3 lt olur diye tahmin ediyorum
Ufak kaçamklar oldu tabii ama çok da yürüdümmmmm
canım gerçekten ufak kaçamaklar olmuş yürüyüşle onlar da asimile olmuştur eminim..zaten 13 kilo verdikten sonra hala bukadar dikkatli olman bile beni çok şaşırttı..ben bukadar kilo verdikten sonra hep bir rahatlığa bürünüp,tekrar kilo aldım hep..yoruluyorum herhalde diye düşünüyordum ama sen de böyle değil ne güzel..korumak çok daha önemli zaten
Canımm teşekkür ederimmmben de hayatıda ilk kez bukadar sabırlı ve azimliyim Allah eksik etmesin bu sabır ve azmi yolu yarıladımmm aa daha bir bukadar yolum varrr inşallah bukezzz sabırla azimle devam edicem yolaaa evet 13kg verdim ama çokk kilo almıştım boyum 1.60:78: 50kg olmak istiyorum 52 ideal ama 2kg de alıp verme payı olsun 50 olmayı istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallahhh aslında tabii herkes çok vermişsin iyisin falan diyor ama hayırrr ideal kilom belli yani ve rehavete kapılmak yokkk azimleee sabırla inançlaa yola devammmmm rahatça istediklerimi giymekkk oramdan buramdna fışkıran yağlardan tamamen kurtulmak istiyorummmmmm ve başaırcam inşallahhhh sen de hep bizimle olursannn bence olur bu iş burası bir mucizeeeeee
merhaba ben geldim. perşembe kontrolum vardı. sonuçları yazmaya geldim. bu ay 800 gram yağ vermişim. azcık su fazlam varmış o da gider. ancak bu ay 1 kilo kas yapmışımo iyi olmadı. kas oranım yüksek çıktı artık daha değişik spor programı uygulayacağım.
Anaaaaaaaaaaam hugocukcuğumm gelmiiiiiiiiiiiiişşş hoşgeldin canımm benimm çok özledik seniiiiiiipeki ne oldu o zaman 800gr yağ gidince 1kg kas olunca kilonda bir değişiklik var mı pekiii?? spor napıcaksınnnnn ay ne çok sordum ama çatladık meraktannnnnnnnn yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiihugocukkkk geldiiiiiiiiiiii hemen oynayalımmm :118::118::122::122::124::124:
şimcikk ben yokken epeyce okudum devamlı burdaydın diyebilirim. konuyu açmadan şunu diyeyimki herzaman yararlı olamıyorum arada zararımda oluyor.
o yüzden ve başka sebeplerden artık tavsiyeleri burda yazmıcam içeriğini
dinlenicem yarın. pazartesi yeniden listeme ve yeni sporuma başlıyorum. birde kalan lokal yağlar eğer herhangi bir direnç göstermezse onları atacak bir çay içeceğim. diyetisyenim verdi fakat paylaşmıcam. sonuçlardan memnun kalırsam anlatırım size. yani bu tarif sanırım özel bi tarif özellikle tambihlendim kimseye vermemem için. bakalım kullananlar çok memnunmuş son kalan göbek yağlarını eritiyomuş. bakimm ne olacak
kilo 200 gram fazla çıktıkas artmış
merhaba ben geldim. perşembe kontrolum vardı. sonuçları yazmaya geldim. bu ay 800 gram yağ vermişim. azcık su fazlam varmış o da gider. ancak bu ay 1 kilo kas yapmışımo iyi olmadı. kas oranım yüksek çıktı artık daha değişik spor programı uygulayacağım.
şimcikk ben yokken epeyce okudum devamlı burdaydın diyebilirim. konuyu açmadan şunu diyeyimki herzaman yararlı olamıyorum arada zararımda oluyor.
o yüzden ve başka sebeplerden artık tavsiyeleri burda yazmıcam içeriğini
canımm harika bir azim ve kararlılık örneğisin tekrar tekrar tebrik ederim..elbette çok büyük bir şey başardın kendine kendini kanıtladın..ben 18 kilo verdiğimde bile kendimle gurur duymuştumbu ozamana kadar onca denemem rağmen başaramadığım bir durumdu çünkü..ama seninki çok daha büyük bir başarı elbette çok mutlu olacaksın,kendinle gurur duymalısın zaten...süper süper süper bir duygu olmalı senin fotolarını çok merak ettim
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:79::79::79::79:
Çok güzellll bir gün geçirdimmmmuzunn zamandır görüşmeyi planladığım bir arkadaşımla buluştummm gezdil alışveriş yaptıkkkkk sohbett yemek....süperdiiii:13:
Hava önce güneşliydi ama malum İstanbul havası, bir yağmur bastırdı ama bize engel olamadı ve sanırım 7-8km yürüdükkkkmiss gibi bir toprak kokusu vardıııııı
Kahvaltımı yazmıştımmm sonraaa
1. ara: 2 kuru kayısı 4 badem
öğle yemeği:
mc donaldsta ızagara tavuklu salata
yarım kutu orta boy patates kızartası:78::78neyse ki çokk yürüdükkk 1 de buluştuk 7de geldim eve)
yarım kutu ayran
2. ara:
yarım simit
3. ara:
2 kuru kayısı 2 badem
akşam yemeği
Boll yeşil salata
ızgara et
1 kase yoort olacak
bugün toplamda 2 lt su içtim şuana kadar yatan kadar 3 lt olur diye tahmin ediyorum
Ufak kaçamklar oldu tabii ama çok da yürüdümmmmm
Çok teşekkür ederim canımm18 kilo bile deme senide tebirik ederim büyük başarı mesela ben başlarda verdiğim bir iki kiloyum çok küçümsüyordum ama sonradan o bir iki kilo etti 50 kilo Başarıcaz kızlar yaza harika giricez olucaz az kaldı Resimlerim evdeki bil'da kaldı ama söz en kısa zamanda ekliycem ki benim durumumda olan bayanlara moral olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?