60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm:79::79::79::79:

Çok güzellll bir gün geçirdimmmm uzunn zamandır görüşmeyi planladığım bir arkadaşımla buluştummm gezdil alışveriş yaptıkkkkk sohbett yemek....süperdiiii:13:

Hava önce güneşliydi ama malum İstanbul havası, bir yağmur bastırdı ama bize engel olamadı ve sanırım 7-8km yürüdükkkk miss gibi bir toprak kokusu vardıııııı

Kahvaltımı yazmıştımmm sonraaa

1. ara: 2 kuru kayısı 4 badem

öğle yemeği:

mc donaldsta ızagara tavuklu salata

yarım kutu orta boy patates kızartası:78::78neyse ki çokk yürüdükkk 1 de buluştuk 7de geldim eve)

yarım kutu ayran

2. ara:

yarım simit

3. ara:

2 kuru kayısı 2 badem

akşam yemeği

Boll yeşil salata

ızgara et

1 kase yoort olacak

bugün toplamda 2 lt su içtim şuana kadar yatan kadar 3 lt olur diye tahmin ediyorum

Ufak kaçamklar oldu tabii ama çok da yürüdümmmmm

canım gerçekten ufak kaçamaklar olmuş yürüyüşle onlar da asimile olmuştur eminim..zaten 13 kilo verdikten sonra hala bukadar dikkatli olman bile beni çok şaşırttı..ben bukadar kilo verdikten sonra hep bir rahatlığa bürünüp,tekrar kilo aldım hep..yoruluyorum herhalde diye düşünüyordum ama sen de böyle değil ne güzel..korumak çok daha önemli zaten

Canımm teşekkür ederimmm ben de hayatıda ilk kez bukadar sabırlı ve azimliyim Allah eksik etmesin bu sabır ve azmi yolu yarıladımmm aa daha bir bukadar yolum varrr inşallah bukezzz sabırla azimle devam edicem yolaaa evet 13kg verdim ama çokk kilo almıştım boyum 1.60:78: 50kg olmak istiyorum 52 ideal ama 2kg de alıp verme payı olsun 50 olmayı istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşallahhh aslında tabii herkes çok vermişsin iyisin falan diyor ama hayırrr ideal kilom belli yani ve rehavete kapılmak yokkk azimleee sabırla inançlaa yola devammmmm rahatça istediklerimi giymekkk oramdan buramdna fışkıran yağlardan tamamen kurtulmak istiyorummmmmm ve başaırcam inşallahhhh sen de hep bizimle olursannn bence olur bu iş burası bir mucizeeeeee

sizinle olmaya çalışacağım ben de artık daha fazla canım...çok kilo aldım çünkü sakın inancını kaybetme canım eğer inanırsan başarırsın zaten..birbirimize destek olarak daha da kolay olacak inşallah

merhaba ben geldim. perşembe kontrolum vardı. sonuçları yazmaya geldim. bu ay 800 gram yağ vermişim. azcık su fazlam varmış o da gider. ancak bu ay 1 kilo kas yapmışım o iyi olmadı. kas oranım yüksek çıktı artık daha değişik spor programı uygulayacağım.

şimcikk ben yokken epeyce okudum devamlı burdaydın diyebilirim. konuyu açmadan şunu diyeyimki herzaman yararlı olamıyorum arada zararımda oluyor.
o yüzden ve başka sebeplerden artık tavsiyeleri burda yazmıcam içeriğini

Anaaaaaaaaaaam hugocukcuğumm gelmiiiiiiiiiiiiişşş hoşgeldin canımm benimm çok özledik seniiiiiii peki ne oldu o zaman 800gr yağ gidince 1kg kas olunca kilonda bir değişiklik var mı pekiii?? spor napıcaksınnnnn ay ne çok sordum ama çatladık meraktannnnnnnnn yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiihugocukkkk geldiiiiiiiiiiii hemen oynayalımmm :118::118::122::122::124::124:

dinlenicem yarın. pazartesi yeniden listeme ve yeni sporuma başlıyorum. birde kalan lokal yağlar eğer herhangi bir direnç göstermezse onları atacak bir çay içeceğim. diyetisyenim verdi fakat paylaşmıcam. sonuçlardan memnun kalırsam anlatırım size. yani bu tarif sanırım özel bi tarif özellikle tambihlendim kimseye vermemem için. bakalım kullananlar çok memnunmuş son kalan göbek yağlarını eritiyomuş. bakimm ne olacak

kilo 200 gram fazla çıktı kas artmış

O nedemekkkk gıııyyyyzzzzzz açmayalım konularıııııııııııııııı boşveeerrrr ve sen hep bizimlee ollll hepberaber deee yolumuza devam edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin tavsiyelerin bizim için çok değerli elbette zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor sonuçta karışılıklı konuşmak gibi değilll,ama anlayan anlıyor senin ne demek istediğini iyi niyetle yazan herkesin ne dediğini iyi niyetle yaklaşanalar anlıyorrrrrrrrr:13::13::13:

Süperrrr inşallah işe yarar canım benimm ama ama olmazz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonuçta herkes kendi vücudunu tanıyıp ne kendisine uygun buna karar verip uygulamalı hepimiz koskaca insanalrız sen neden sorumlu hissediyorsun ki kendini verrrrrrrrr noooluuuuuuuuur neymiş ki yaaaaaaaaaaaa uygulamazdıkkkkk sen denedikten sonra uygulardııık:86::86::86: duruma göree:86::86::86: neymişş ki yaaaaaa

kilo 200 gram fazla çıktı kas artmış

Hımmmmmmm kas oranın yüksek demek sporu da konuştunuz muuu ne yapman gerekiyormuş pekiii

hugoooooooooooooommmmmmmmmm hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözümüz yollarda kaldıydı artık kızzzzzzzzz

eee liste değişti mi pekiii

bide sen pek memnun değilsin anlaşılan kasının artmasından, nedennn????????

ya canım ayrıca neruşa sonuna kadar katılıyorum, senin tecrübelerinini bize faydası çok
faydası olmadığını düşünen seni okumasın zaten, sen neden sorumlu olacakmışsın ki??

bide neymiş bu çayyyy

sen söyle de biz yapmayalım yineeeeeeeeeeee

ben de bu arada 50 dk koşu bandında yürüdüm geldim kızalr

akşam üstü ara olarak 2 portakal yemiştim

akşam yemeğinde de geç olduğu ve sonrasında koşu bandında yürüryeceğim için hafif olsun diye bi kase nesfit yedim, foto koyma gereği duymadım o yüzden

kızlar size yazadurun ben bi duş alıp geleyim baya ter attım çünkü

atletim de likralıydı, o da extra terletti beni

hugocuğummmmm hoşgeldinnn senin dönmene çoook sevindim tüm gündür seni soruyorum arkadaşlara canım neruda nın dediği gibi sen iyi niyetli paylaşımlarda bulunuyorsun iyi niyetle bakılırsa yanlış anlamalar da olmaz ama..üzülme canım..sen bizim motive kaynağımızsın veeee bende artık aranızdayımmm hep birlikte olalım

kızlar merhaba herkese..

az önce yüzmeden geldim ölüyorum yorgunluktan.

bugün menüm alt üst oldu.

mesela akşam yemeği yiyemedim sadece 1 muz yiyebildim.

öğle yemeğim ;

1 kase tarhana çorbası
6 kaşık taze fasulyeli kabak zeytinyağlı
1 bardak ayran.

ara öğünümde arkadaşımdaydım
yaptığı şeylerden 1 er lokmacık ancak aldım
suyumu içtim ve az şekerli çay içtim.

şimdi de ;

1 salatalık
1 elma
1 bardak ayran içip geceyi kapatacağım.

gezmeye gidince eve geldim koştur koştur yüzme seansına yetiş derken akşam yemeğim kaynadı
gitti

hoşgeldin arım balım peteğim :118::118::118::118::119:

Çok teşekkür ederim canımm 18 kilo bile deme senide tebirik ederim büyük başarı mesela ben başlarda verdiğim bir iki kiloyum çok küçümsüyordum ama sonradan o bir iki kilo etti 50 kilo Başarıcaz kızlar yaza harika giricez olucaz az kaldı Resimlerim evdeki bil'da kaldı ama söz en kısa zamanda ekliycem ki benim durumumda olan bayanlara moral olsun

Hoşgeldiinnnn kk'nün neşe kaynağıÇok güzel bir gün geçirmişsin senin adına çok sevindim

resimlerini merakla bekliyorum canım..evet tatlım gerçekten istemek ve kararlı olmak gerek en önemlisi de sabır tabi...ben sabır kısmında kaybediyorum sanırım...ama dediğin gibi yaza hepimiz fit girmeliyiz eveeeeetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…