merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar
bugün 10 kg dan sonra artık hiç biri bana olmayan pantolonlarımdan dolayı kendime bişiler bakmak için istiklale gittim bir arkadaşım da bana eşlik etti sagolsun. gez gez valla kilometrelerce yürümüşüzdür. sabah ki kaçamakların haricinde patates kızartması yedim ama o kadar çok yürüdük ki kat be katı eritmişimdir. iki tane 40 beden pantolon aldım indirimden. başta neden 40 dedim o kadar kilo verdik ama 44 beden bile dar gelirken 40 bedene girmek motivasyon kaynagı oldu. iyi de oldu yaa üstümden düşüyorlardı pantolonlarım şalvar gibiydi komikti..
akşam yemegi 20.00
6 yk bakla yemegi
2 yk yogurt
hugoooooooooooooommmmmmmmmm hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözümüz yollarda kaldıydı artık kızzzzzzzzz
eee liste değişti mi pekiii
bide sen pek memnun değilsin anlaşılan kasının artmasından, nedennn????????
ya canım ayrıca neruşa sonuna kadar katılıyorum, senin tecrübelerinini bize faydası çok
faydası olmadığını düşünen seni okumasın zaten, sen neden sorumlu olacakmışsın ki??
bide neymiş bu çayyyy
sen söyle de biz yapmayalım yineeeeeeeeeeee
ben de bu arada 50 dk koşu bandında yürüdüm geldim kızalr
akşam üstü ara olarak 2 portakal yemiştim
akşam yemeğinde de geç olduğu ve sonrasında koşu bandında yürüryeceğim için hafif olsun diye bi kase nesfit yedim, foto koyma gereği duymadım o yüzden
bugün 10 kg dan sonra artık hiç biri bana olmayan pantolonlarımdan dolayı kendime bişiler bakmak için istiklale gittim bir arkadaşım da bana eşlik etti sagolsun. gez gez valla kilometrelerce yürümüşüzdür. sabah ki kaçamakların haricinde patates kızartması yedim ama o kadar çok yürüdük ki kat be katı eritmişimdir. iki tane 40 beden pantolon aldım indirimden. başta neden 40 dedim o kadar kilo verdik ama 44 beden bile dar gelirken 40 bedene girmek motivasyon kaynagı oldu. iyi de oldu yaa üstümden düşüyorlardı pantolonlarım şalvar gibiydi komikti..
akşam yemegi 20.00
6 yk bakla yemegi
2 yk yogurt
akşam yemegi 20.00
6 yk bakla yemegi
2 yk yogurt
neruda spor olarak sadece kardiyo ve pilates yapıcam ağırlıkla çalışmıcam kas oluyo sonra kas oranım yüzde 44 küsür çıktı. önce karında geri kalanlar gitsin o öncelik. bakalım yeni bir dirençle karşılaşmazsak bu ay kurtulurum diye bekliyoruz bakalım neler olucak.
listem aynı. sporda kardiyoda yeni değişiklikler yapıcam ama yani kesin doğrudur veya iyidir diyemem bakıcaz mayısta belli olucak. her zeferinde farklı şekilde olucak
Anladım hugocukcuğummm maşallah kas varmış sendetaşş gibi dedikleri bu olsa gerek ama karın bence de gitsin inşallah direnç göstermez de giderr tüm yağlarrrr hepimiz de sağlıkla kurtulalım inşallah şu cılkk cılkk yağlardannnnn
Ben de sana foto göndericektim hani konuşmuştuk ya bakıcaktınnn, artık geldiğine göre koyarım sen de bakarsın spor konusunda düşüncelerini bekliyorum mutlakaöyle artık öneride bulunmıycam tavsiye yok falan dedin ama olmazzzzzz sen bizim hugocukcuğumuzsunnnn
he ya sorma kas oranı yüzde 44 küsür çıktı yüzde 50ye az kalmışyağ fazlası 1 kilo kalmış ama kas oranı böyle olursa 66 kiloda kalırım dahada inemem. şimdilik ağırlık çalışmayı bıraktım kardiyo ve karına yüklencem amaç bu ay karında kalanları yok etmek olucak.
fotolarına bakarım elbette. tavsiyelerde bulunurum. ya işte bende alt karın kaldı heryer tamam. doktora ben karnımıda gösteriyorum bakıyo filan karına yüklen heryer zayıf orası kalmış ama en sonda zati orası erir dedi. işte artık sona geldik sayılır en fazla 2 ay ama işte karının gitmesi lazım ona yüklencem mecbur.
birde korumada iki haftada bir tatlı yemem lazımmış ömür boyu olmaz dedi. ben seçimimi yaptım bitter yicem başka tatlı istemiyorum. ama şimdilik hala yasak göbek gitcek sonra yicem
Akşam yemeği listem
Domates çorbası
Salata
Öğlen alışveriş 'den sonra tiramisu yedim yanındada cafe latte içtim ( çok canım çekmişti)Bütün diyet kurallarını yıktım akşamda az yedim ama aldığım kalori bana 3 gün yeter
Akşam yemeği listem
Domates çorbası
Salata
Öğlen alışveriş 'den sonra tiramisu yedim yanındada cafe latte içtim ( çok canım çekmişti)Bütün diyet kurallarını yıktım akşamda az yedim ama aldığım kalori bana 3 gün yeter
he ya sorma kas oranı yüzde 44 küsür çıktı yüzde 50ye az kalmışyağ fazlası 1 kilo kalmış ama kas oranı böyle olursa 66 kiloda kalırım dahada inemem. şimdilik ağırlık çalışmayı bıraktım kardiyo ve karına yüklencem amaç bu ay karında kalanları yok etmek olucak.
fotolarına bakarım elbette. tavsiyelerde bulunurum. ya işte bende alt karın kaldı heryer tamam. doktora ben karnımıda gösteriyorum bakıyo filan karına yüklen heryer zayıf orası kalmış ama en sonda zati orası erir dedi. işte artık sona geldik sayılır en fazla 2 ay ama işte karının gitmesi lazım ona yüklencem mecbur.
birde korumada iki haftada bir tatlı yemem lazımmış ömür boyu olmaz dedi. ben seçimimi yaptım bitter yicem başka tatlı istemiyorum. ama şimdilik hala yasak göbek gitcek sonra yicem
Canım benim bu son giden 2kg nin ödülü olsun bence hem arada şaşırtmak da lazımmm ki sen çok ciddi bir yol katetmişsin kalmış 4kg onu da azimle sabırla vereceğinden eminimmmm:):)arada olur böyle kaçamaklar di miiiiiii:):)afiyet olsunnnn
işte ben bu kararlılığımı sürdürebilsem tatlı konusunda başka birşey istyemiyorum da..özellikle göbek bölgem sorunlu benim tatlı da tam anlamıyla göbek yapıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?