60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yatıyorum yarın görüşürüz kociş sabah erkenden işe gidecek yatmalıyız. yarın bolca yazışırıız

Canım hoşgeldinnn öncelikle yaşın boyun kilon kaç bunları payaş bizimle ve hergün yediklerini yaz bizlerin menülerini takip et en önemlisi 3 ana 3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ana öğünlerde sebze,karbonhidrat,protein,kalsiyum dengeli şekilde almak çok önemli ara öğünlerde meyve,kuru meyveler olabilir tatlı ihtiyacını gidermek için tarçınlı-Türk kahveli süt içebilirsinnn ayrıca tarçınlı-portakallı yoğurt da güzel bir tatlı oluyor böylece zaralı şeylerden uzak duruyoruz aç kalmaaa aç kalırsan kan şekerin düşer ve zararlı şeyler yemek istersin 2-3 saatte bir öğün yap kahvlatı muttlaka olsunnn vee gitsin tüm fazla kilolarr hepberaber kurtulalım inşallahhh

Son düzenleme:
günaydın günaydın yepisyeni bir günn cıvıl cıvıl sabahından günaydın
ayy iki gün evde yoktum eşim ve mubişlerim evi dağıtmış hemen bugün ev temizliği günü :81:

evi temizliyorum bi bakıyım opiğe kimler var dedim ama kimsecikler yok herkesler pazar tatilinde sanrıım.
neruşta bugün ödül günüdür ve saatlercede gezer yine

günaydın canlarım:

dün akşamki menüm:

5 kaşık kellogs um kalmıtı 1 su bardağı sütle birleikte yedim...

1 bardak yeşil çay,
1 adet elma,
ayrıcacallanatics yaptım 35 dak fazla yapamadım çok yorgundum.

bu sabah kahvaltım.

kahvaltıdan önce1 bardak maydanoz kürü,

yağda yumurta (yarım)
2 adet közlenmiş biber,
yarım domates
1 adet salatalık
kibrit kutusu kada beyaz peynir
2 adet zeytin
2,5 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
1 y.k. yoğurt,

bu kadar

selam kızlar.

hafta sonu olunca burası çok sessiz oluyor kimseler yok.

biliyor musunuz diyetteyken sokak dışında birisine gitmek hiç iyi olmuyor.
hani yapılan ikramlardan alırsam 1 er lokmacık alıyorum. o konuda sıkıntım yok .

evde diyetimi daha düzgün yapıyorum.

yani gittiğim arkadaşımda bolca suyumu içemiyorum.
sürekli başkasının evinde lavoboya gitmek istemiyorum.

bugün kü menümü yazayım şöyle ;

sabah 1,5 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez.

kahvaltımda ;

1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli salata.
biraz peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
3 zeytin

arada elma yedim su içtim.

öğlen menüm birazdan yiyeceğim ;

1 kase mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
6 kaşık z.yağlı kuru fasulye
1 kase yoğurt.

haklısın cnm ya bende aynen şu kıloların bı kısmını verıp hedefe ulasıncaya kadar eve mısafır de almamak lazım dun arkadasım vardı mercemek koftesı yaptım ıslak kek yaptım sadec ama yedım yanı 2 haftadır hıc tatlı olsun pasta olsun kacamak hiç yapmamıştım dun yedım valla...ee sabahtan hazırlık temıslık vs derken suyunuda ıcemıyo ınsan cunku be 2.5 3 lt içince wc den cımıyorum kioyuzden su kıllar gıtsın bı sonra gezerız az yıyerek tabıkı

evi temizliyorum bi bakıyım opiğe kimler var dedim ama kimsecikler yok herkesler pazar tatilinde sanrıım.
neruşta bugün ödül günüdür ve saatlercede gezer yine

hoşgeldın hugocuk
gercekten sen yokken topik coook sessızdı sekerım bende gıremedım zaten ama

hogeldin canım benim.seni bayağı özledik....

sağol canım bende sizi özledim. gerçi hep okuyodum sizi ama yazamayınca tabiki iyi olmuyodu. sadece misafir olarak okuyabiliyodum malesef.
neyseki geldim. ev temizliği yapıyorum diyete bikaç gün ara verdim bende

ben yokken eşim ve yaramaz kuşlarım organize bir şekilde evi çok dağıtmışlar. dün akşam gelince şoka girdim. ev topla sil süpür filan bu saat oldu daha bitmedi mutfak dolapları silinecek fırın var balkon camları balkon var ama sanrım hepsini yetiştiremem bi kısmıda yarına kalır artık. çamaşırlarda var makinaya atılacak daha. yapabildiğim kadar yaparım. yoruldum sabahtan beridir uğraşıyorum. belki biraz dinlenip sonra akşama doğru yaparım bir kısmını. kalanda yarına kalır artık.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNN güzel bir pazar sabahından demek isterdim ama öğlen olmuş:97: olsun pazar günü geç kalkınca tadı çıkıyorNasılsınız gününüz nasıl geçiyorBen bugün balkondan kalkamıycam galiba insan oturdukça tembelleşiyor ama olsun Bugün kalvaltıda hiç bir şey yiyemedim miden çok yanıyor sadece su içtim bakalım artık akşama doğru acıkırsam yerim(sağlıksız biliyorum ama elimde değil şimdillik)

geçmiş olsun midende reflümü var öyle olunca çok yanma oluyo çünkü

afiyet olsun kızlarr

ya evet ben de sevmiyorum misafirliğe gitmeyi
bide benim uyuz bi huyum var, ben her suyu içemem ve çoğu kişi benim içtiğim suyu içmiyo ve ben yakınsa suyumu da götürüyorum ama ayıp olur diye çantadan çıkartıp yine de sürekli içemiyorum, benim sıkıntım da o (

kolay gelsin bebişim
yorma kendini, birazı da yarına kalsın boşver :)
kolay gelsin ayrıca

günaydın tatlımmmm
ben de senin gibiyim, bi uyandım saat 12 olmuş, ancak kahvaltımı yaptım walla
hemen fotosunu koyayım
benimki brunch oldu zaten, biraz fazla yedim o yüzden, birazdan acıkmayayım diye :)))

sen de ıhlamur iç bence, midene iyi gelir

bu da benim kahvaltımmmm

ekmeğin 1 dilimi denge diğeri yoğun kepek ekmeği
bide 2 çk tahin pekmez yedimmm

esw ben yokken özelden epey mesajlaştınız nugişle famirle filan yeni alınan kararlar filan varmı kuzucuk özelden yazıver bana. bu arada diyetisyenimin verdiği yeni gelişmeleri özelden yazıcam ama işim çok ama yazıcam bi ara sana.

esw bikaç gün mola verdimde hazır moladayken evimi temizleyeyim dedim. hafta sonu aileme gidicem hem birde yaramaz sıpalarım birde eşim çok güzel yapmışlar evi gelince şoka girdim

esw bikaç gün mola verdimde hazır moladayken evimi temizleyeyim dedim. hafta sonu aileme gidicem hem birde yaramaz sıpalarım birde eşim çok güzel yapmışlar evi gelince şoka girdim

tamam canımm
seni anlıyorum tatlım, mubişler hemen kirletiyo zaten evi e bide erkek faktörü var, evin halini tahmi,n edebiliyorum o yüzden
ama h.sonuna daha çok var, hamarat arkadaşım benim toparlarsın sen :))))))
ama yine de çok yorma kendini
hiç bitmiyo zaten evin işi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…