ben yatıyorum yarın görüşürüz kociş sabah erkenden işe gidecek yatmalıyız. yarın bolca yazışırıız
slm kızlar ben buraya yeni üye oldum.bende şuan rejime başladım sabah yürüyüş yapıyorum akşamda pilates fakat benim tek sorunum yemek konusunda kendimi kısamıyorum. gün içerisinde evde olmadıgım için sorun yokta akşamları yiyorum. bana yardımcı olurmusunuz özel olarak yememek için kullandıgınız bir şey var mı yada kendinizi nasıl kısıtlıyorsunuz.
açıııım
evi temizliyorum bi bakıyım opiğe kimler var dedim ama kimsecikler yok herkesler pazar tatilinde sanrıım.
neruşta bugün ödül günüdür ve saatlercede gezer yine
selam kızlar.
hafta sonu olunca burası çok sessiz oluyor kimseler yok.
biliyor musunuz diyetteyken sokak dışında birisine gitmek hiç iyi olmuyor.
hani yapılan ikramlardan alırsam 1 er lokmacık alıyorum. o konuda sıkıntım yok .
evde diyetimi daha düzgün yapıyorum.
yani gittiğim arkadaşımda bolca suyumu içemiyorum.
sürekli başkasının evinde lavoboya gitmek istemiyorum.
bugün kü menümü yazayım şöyle ;
sabah 1,5 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli salata.
biraz peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
3 zeytin
arada elma yedim su içtim.
öğlen menüm birazdan yiyeceğim ;
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
6 kaşık z.yağlı kuru fasulye
1 kase yoğurt.
evi temizliyorum bi bakıyım opiğe kimler var dedim ama kimsecikler yok herkesler pazar tatilinde sanrıım.
neruşta bugün ödül günüdür ve saatlercede gezer yine
hogeldin canım benim.seni bayağı özledik....
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNN güzel bir pazar sabahından demek isterdim ama öğlen olmuş:97: olsun pazar günü geç kalkınca tadı çıkıyorNasılsınız gününüz nasıl geçiyor Ben bugün balkondan kalkamıycam galiba insan oturdukça tembelleşiyor ama olsun Bugün kalvaltıda hiç bir şey yiyemedim miden çok yanıyor sadece su içtim bakalım artık akşama doğru acıkırsam yerim(sağlıksız biliyorum ama elimde değil şimdillik )
günaydın canlarım:
dün akşamki menüm:
5 kaşık kellogs um kalmıtı 1 su bardağı sütle birleikte yedim...
1 bardak yeşil çay,
1 adet elma,
ayrıcacallanatics yaptım 35 dak fazla yapamadım çok yorgundum.
bu sabah kahvaltım.
kahvaltıdan önce1 bardak maydanoz kürü,
yağda yumurta (yarım)
2 adet közlenmiş biber,
yarım domates
1 adet salatalık
kibrit kutusu kada beyaz peynir
2 adet zeytin
2,5 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
1 y.k. yoğurt,
bu kadar
selam kızlar.
hafta sonu olunca burası çok sessiz oluyor kimseler yok.
biliyor musunuz diyetteyken sokak dışında birisine gitmek hiç iyi olmuyor.
hani yapılan ikramlardan alırsam 1 er lokmacık alıyorum. o konuda sıkıntım yok .
evde diyetimi daha düzgün yapıyorum.
yani gittiğim arkadaşımda bolca suyumu içemiyorum.
sürekli başkasının evinde lavoboya gitmek istemiyorum.
bugün kü menümü yazayım şöyle ;
sabah 1,5 bardak ılık su
2 tatlı kaşığı pekmez.
kahvaltımda ;
1 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli salata.
biraz peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
1 su bardağı süt
3 zeytin
arada elma yedim su içtim.
öğlen menüm birazdan yiyeceğim ;
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
6 kaşık z.yağlı kuru fasulye
1 kase yoğurt.
ben yokken eşim ve yaramaz kuşlarım organize bir şekilde evi çok dağıtmışlar. dün akşam gelince şoka girdim. ev topla sil süpür filan bu saat oldu daha bitmedimutfak dolapları silinecek fırın var balkon camları balkon var ama sanrım hepsini yetiştiremem bi kısmıda yarına kalır artık. çamaşırlarda var makinaya atılacak daha. yapabildiğim kadar yaparım. yoruldum sabahtan beridir uğraşıyorum. belki biraz dinlenip sonra akşama doğru yaparım bir kısmını. kalanda yarına kalır artık.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNN güzel bir pazar sabahından demek isterdim ama öğlen olmuş:97: olsun pazar günü geç kalkınca tadı çıkıyorNasılsınız gününüz nasıl geçiyor Ben bugün balkondan kalkamıycam galiba insan oturdukça tembelleşiyor ama olsun Bugün kalvaltıda hiç bir şey yiyemedim miden çok yanıyor sadece su içtim bakalım artık akşama doğru acıkırsam yerim(sağlıksız biliyorum ama elimde değil şimdillik )
esw ben yokken özelden epey mesajlaştınız nugişle famirle filan yeni alınan kararlar filan varmı kuzucuk özelden yazıver bana. bu arada diyetisyenimin verdiği yeni gelişmeleri özelden yazıcam ama işim çok ama yazıcam bi ara sana.
esw bikaç gün mola verdimde hazır moladayken evimi temizleyeyim dedim. hafta sonu aileme gidicem hem birde yaramaz sıpalarım birde eşim çok güzel yapmışlar evi gelince şoka girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?