geçmiş olsun midende reflümü var öyle olunca çok yanma oluyo çünkü
günaydın tatlımmmm
ben de senin gibiyim, bi uyandım saat 12 olmuş, ancak kahvaltımı yaptım walla
hemen fotosunu koyayım
benimki brunch oldu zaten, biraz fazla yedim o yüzden, birazdan acıkmayayım diye :)))
sen de ıhlamur iç bence, midene iyi gelir
bu da benim kahvaltımmmm
Eki Görüntüle 174947
ekmeğin 1 dilimi denge diğeri yoğun kepek ekmeği
bide 2 çk tahin pekmez yedimmm
günaydın kızlar.hepimizde pazar mahmurlugu var anlaşılan.bizde 2 cocuga ragmen 10:00 gibi kalktık.11 gibi kahvaltı yaptık,kızımın ağlamaları eşliğinde:))))pek bişey anlamadım ama şunları yedim
4 kaşık peynirli menemen
3 dlm cok tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
biraz yeşillik üzerine balsamik sirke
4-5 ç.k. pekmez
çay
eşimi gönderebilirsem balık aldırmayı planlıyorum bugun,burdaki arkadaşlar yazınca canım çekti
hepinize mutlu bir gün diliyorummm
Muhteşem gözüküyor canımmm afiyet olsunTamam canım demledim inşallah iyi gelir
sağol canım bende sizi özledim. gerçi hep okuyodum sizi ama yazamayınca tabiki iyi olmuyodu. sadece misafir olarak okuyabiliyodum malesef.
neyseki geldim. ev temizliği yapıyorum diyete bikaç gün ara verdim bende
sağol canım
sana da afiyet oslun tatlım
biraz tahin pekmez çok olmuş ama sen eritirsin onları :))
tamam canımm
seni anlıyorum tatlım, mubişler hemen kirletiyo zaten evi e bide erkek faktörü var, evin halini tahmi,n edebiliyorum o yüzden
ama h.sonuna daha çok var, hamarat arkadaşım benim toparlarsın sen :))))))
ama yine de çok yorma kendini
hiç bitmiyo zaten evin işi(
Sağol canım hiç bilmiyorum ama çok fena yanıyor su bile içsem midem de durmuyorinşallah geçer:97::97::97:
hoşgeldin hugocuk.tanışmadık ama bende önceden beri takip ediyorum seni,bilgilerinden faydalanıyorum kendi çapımda.sana sormak istediklerim var,burdan yazayım özelden mi?
Haklısın canım p.zartesi gitmek en doğrusu sağoltatlım anlattığın kadarıyla reflü olabilir sen yinede doktora git ilerlemesin sonra çok zor oluyo çünkü
sağol tatlım evin içi bitti mutfağa dokunmadıım balkonlar var belki yarın balkonu hallederim öbürgünde mutfağı temizlerim mutfağı siliverdimde dolapları ellemedim yoruldum sabah beri
kızzz cimcimcik napıyosun bakem heee.
ayy üzerime rehavet çöktü oturunca yorulduğumu anladım. acukk dinleneyim artık sonra vakit kalırsa en azından yarına işler haififlesin diye balkon camlarımı silerim olmazsada yarına kalır
kızımla uğraşıyorum akşam yemeğimi de hazırlıyorum....bendede ağırlık vardı hiç temizlik yapmadım bu hafta sonu...aramıza dönmene çok sevindim....kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?