60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın tatlımmmm
ben de senin gibiyim, bi uyandım saat 12 olmuş, ancak kahvaltımı yaptım walla
hemen fotosunu koyayım
benimki brunch oldu zaten, biraz fazla yedim o yüzden, birazdan acıkmayayım diye :)))

sen de ıhlamur iç bence, midene iyi gelir

bu da benim kahvaltımmmm

Eki Görüntüle 174947

ekmeğin 1 dilimi denge diğeri yoğun kepek ekmeği
bide 2 çk tahin pekmez yedimmm[/QUOTE]

Muhteşem gözüküyor canımmm afiyet olsun Tamam canım demledim inşallah iyi gelir

günaydın kızlar.hepimizde pazar mahmurlugu var anlaşılan.bizde 2 cocuga ragmen 10:00 gibi kalktık.11 gibi kahvaltı yaptık,kızımın ağlamaları eşliğinde:))))pek bişey anlamadım ama şunları yedim

4 kaşık peynirli menemen
3 dlm cok tahıllı ekmek
5 yeşil zeytin
biraz yeşillik üzerine balsamik sirke
4-5 ç.k. pekmez
çay

eşimi gönderebilirsem balık aldırmayı planlıyorum bugun,burdaki arkadaşlar yazınca canım çekti

hepinize mutlu bir gün diliyorummm

Muhteşem gözüküyor canımmm afiyet olsun Tamam canım demledim inşallah iyi gelir[/QUOTE]

sağol canım
sana da afiyet oslun tatlım
biraz tahin pekmez çok olmuş ama sen eritirsin onları :))

Muhteşem gözüküyor canımmm afiyet olsun Tamam canım demledim inşallah iyi gelir

sağol canım
biraz tahin pekmez çok olmuş ama sen eritirsin onları :))[/QUOTE]

çok mu olmuş gerçekten.tahin yemedim sadece pekmez ama onu yemeyince de ilerleyen saatlerde tatlı istiyor canım.emzirdiğim için heralde

sağol canım bende sizi özledim. gerçi hep okuyodum sizi ama yazamayınca tabiki iyi olmuyodu. sadece misafir olarak okuyabiliyodum malesef.
neyseki geldim. ev temizliği yapıyorum diyete bikaç gün ara verdim bende

hoşgeldin hugocuk.tanışmadık ama bende önceden beri takip ediyorum seni,bilgilerinden faydalanıyorum kendi çapımda.sana sormak istediklerim var,burdan yazayım özelden mi?

sağol canım
biraz tahin pekmez çok olmuş ama sen eritirsin onları :))

çok mu olmuş gerçekten.tahin yemedim sadece pekmez ama onu yemeyince de ilerleyen saatlerde tatlı istiyor canım.emzirdiğim için heralde[/QUOTE]

pardon canım ya
ben tahin de vardiye yorum yapmışım, tahin yoksa pekmez sorun olmaz sanırım o kadarı

sağol tatlım evin içi bitti mutfağa dokunmadıım balkonlar var belki yarın balkonu hallederim öbürgünde mutfağı temizlerim mutfağı siliverdimde dolapları ellemedim yoruldum sabah beri

bu mesajımı okuyacağını düşünerek yazıyorum amore eternocum. çok özledim seni. inşallah en kısa zamanda aramızda olursun sensiz olmuyo canım.

kızzz cimcimcik napıyosun bakem heee.
ayy üzerime rehavet çöktü oturunca yorulduğumu anladım. acukk dinleneyim artık sonra vakit kalırsa en azından yarına işler haififlesin diye balkon camlarımı silerim olmazsada yarına kalır

ara öğünümü yedim bir dilim ekmek 1 adet portakal aslında öğlen yemeği desem daha doğru olur kahvaltıyı geç yapınca acıkmadım.sadece ara yapayım dedim..
1 bardakta yeşil çay içtim...

sağol tatlım evin içi bitti mutfağa dokunmadıım balkonlar var belki yarın balkonu hallederim öbürgünde mutfağı temizlerim mutfağı siliverdimde dolapları ellemedim yoruldum sabah beri

eline sağlık canımcım

benim de kociş şehir dışında
hafta içi kadın alayım diyorum camların falan silinmesi gerek
ben yetiştiremiyorum kendi başıma malesef (

kızımla uğraşıyorum akşam yemeğimi de hazırlıyorum....bendede ağırlık vardı hiç temizlik yapmadım bu hafta sonu...aramıza dönmene çok sevindim....kolay gelsin...

ara yapıyorum
1/2 fincan leblebi
2 kuru kayısı
koca bi bardak demleme yeşil çay

bugün 2 ara yapıcam akşam yemeğind ekadar
çünkü kahvaltıdan kalktığımda saat 1 e geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…