60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee cimcimcim 1 haftadır yoktum anlatacağın bişey yokmu hiç bana

canım benim benimde kızım su çiçeği çıkardı. 3 gün raporluydum .geri dödüğümde kimsecikler yoktu gün gün geri geldiler bir sen eksiktin senin yokluğunda emin o kadar belliydiki. 2-3 haftadır hiç kilo veremedim yavaşladım gene yarın tartılma günüm bakalım ne olacak...

ara yapıyorum
1/2 fincan leblebi
2 kuru kayısı
koca bi bardak demleme yeşil çay

bugün 2 ara yapıcam akşam yemeğind ekadar
çünkü kahvaltıdan kalktığımda saat 1 e geliyodu

eswcim baktım fotolara hiçbir problemin yok. basenlerde iyi ama netten basen incelten egzersizleri bulup yaparsan iyi olur. karın süper zaten. tatloş çayın tarifini veririmde hepten zayıflatmasın seni zati zayıfmışsın sen hiçbir problemin yok senin bikaç kilo bile alabilirsin bence. sadece sağlıklı beslenme kilo kontrolu için burda ol bence daha zayıf hoş olmayabilir süpersin. kaslanmak için spora devam edersin. diyetisyen kas oranın az dedi diye diyorum yoksa dışardan bakma ile yağda yoksa lokal şekilde kas oranı çokta anlaşılmıyor diyetisyen dedi diye diyorum sporlada kasın artar tamamdır. birde basenlerini beyendim ben hoş duruyo aslında takıntı yapıyosun ama bence güzel bu kadar iyi olduğunu tahmin etmemmiştim hiç. fotoları silcem ne olur ne olmaz diye.
yani şimdi orayı çalıştır şu sporu yap diyecek bişeyim yok sana. basenlerde güzel ama çok rahatsız oluyosan istersen basen egzersizleri yapabilirsin ama ben çok beyendim. sporunu yaparsın yediklerine dikkat edersin tamamdır kilo almamak için
şanslıymışsın fiziğin çok hoş

teşekkür ederim tatlımmmmmmmm

ay çook mutlu oldum walla, senin fikrin çok önemliydi çünküüü

ya basenlerim şimdi iyi duruyo ama accuk kilo alayım hemen ortaya çıkıyo, sinir oluyorum öyle olduğunda da
ilerde hamile kalınca iyice genişlerler diye korkuyorum, klasik türkkadını tipi değilim zaten ince bel geniş basen, çok şükür orantılı sayılırım ama ilerde ne olur bilmiyorum işte

kas yapmaya çalışıcam walla
bacaklarımı ve kollarımı kaslandırsam iyi olacak
ah bide pilatese başlayıp karnı güçlendirsem daha ne isterim ama
yapıcam inşallah

canım sen tarifi ver, ben yapmam ama dursun bi kenarda yazar kaldırırım :)))

tamam canım sil fotolarııı

ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa

hem merak etme bi yere gitmem burdan ben sizleri çpok seviyorum ve artık kilomu korumaya çalşıyorum, 1 ayı geçti aynı kilodayım zaten bu da iyi bişi sanırım
sen de biliyosun zaten bi ara ne spor yaptım ne de yediklerime dikkat edebildim ama kilom aynı kaldı

bi ara sana bahsetmiştim ya fazla çıkıyodum tartıda, o da geçti regl bitince

ay nazar atmiyim kendime

Son düzenleme:
biliyorum canım kızın hastaydı şimdi iyi artıkın demii

allah şükür daha iyi banyosunu yaptırdım 10 gündür yıkayamıyordum doktor yıkamayın demişti ama bugün yıkadım artık çocuk rahatsız olutordu...yürüyüşe gidecektim fakat yağmur yağınca gidemedim.kızımı çıkaramazdım.
akşama taze sarımsaklı taze bakla yaprım....yanınada bulğur pilavı yapacaım.ve de ayran nasıl kızlar.vakit kalırsa salatada yaparım artık.
akşamda leslie yapacağım 5 mil...

tatloşum hiç kendine takacak dert edecek bişeyin yok çok şükür. ama kaslanmak için sporunu yaparsın sağlıklı beslenirsin tamamdır. canım benim hayatım boyunca hiç basen derdim olmadı o yüzden basen egzersizlerini bilmem tatlım ama netten ararsan bulursun onları yaparsın ama genel olarak mükemmel çok beyendim. pilatesle karnını sıkılaştırır kaslandırırsın tamamdır. zati aramızdasın kendini salmazsın o yüzden korkma sakın.
çay tarifini yarın yazarım sanada kuzucum. resimlerine baktım çok sevindim hiçbir problemin yok. basenlerinide düzenli çalıştırdınmı tamamdır aslında ben basenleride beyendimde sen rahatsız oluyorum dedin diye diyorum

artıkın ağırlıkla çalışmıcam diyetisyen kollar sırt çok iyi kas oranı yüzde 50 ye dayanmış dedi bu ayda kasım arttı zati yine 67 çıktım 1 kilo yağ vermiş olmama rağmen bu ay çayı içecem kardiyo yapacam karın egzersizleri yapacam. binbir titizlikle yapıp koruduğum adeleli bacaklarımla alay ediyilerr :86:
bu ay çayın yardımı kardiyo pilatesle karnı eritirim. heh unutuyodum az daha 1 k,lo yağım kalmış ama diyetisyen yağ oranımı yüzde 20 ye dşürebileceğimi söyledi aksilik çıkmaz ise. o zaman 2 kilo yağ verebilecem dimek oluyo bu bende zati yünde 20 istiyodum iyi oldu sevindim

tamam canım bakayım ben
bulurum heralde
benim de o sorunum var malesef
annemden gelen
o da zayıf ama basenleri var işte

ben burdayım canım artıkın bi yere gitmem
kapıdan kovsalar bacadan gelirim walla :)))))

tamam canım yarın bekliyorum tarifi
bi kenarda dursun inşallah lazım olmaz ama :)))

canım beğenmene çoooooooook sevindim gerçekten yaaaa
çok mutlu oldum ama azcık kaslanayaım tam süper olacak heeee

hugooom tatlımm ben çıkayım artık da biraz iş yapayım
kaldırılacak bi kaç kıyafet var da

öptüm seni bebeeemm

Canımm benimmm süperr tebrik ederim bu azimle inşallah 38 beden de böyle rahat olucak Az kaldıŞuan eski pantalonuma bakıyorumda kendi kendime kızıyorum bir bacağına bir insan sığarmış

ayy evet canım artık kendimi böle gaza getiriyorum. ordularrrrrrrrrrrrr ilk hedefinizzzz 38 bedene sıgmaktuuuuuuuurr

ayy eswcim valla çok güzel bir duygu. ama asıl 38leri merak ediyorum ben. çoook uzun zaman oldu çünkü.. hep tombiktim uuzuuuuuuuuuuuuuuunn zmanadır. eskileri daralttırmaya ne gerek var ileride nasipse hamilelik filan olursa giyerim diyorum büyük beden iki pantolonum var zaten onlarda dursun daha önce daraldı diye atmıştım montlarımı filan şimdi çok pişmanım.

hugooom tatlımm ben çıkayım artık da biraz iş yapayım
kaldırılacak bi kaç kıyafet var da

öptüm seni bebeeemm

tamam canım kolay gelsin sana. hiç dert edecek bişeyciğin yok sende benim gibi kas seviyosan arttırırsın sadece o kadar. evet çok beyendim zati dahada zayıflama çpk güzelsin

canlarım ben çıkmak zorundayım eşim yolda geliyor pilavı yapayım....kendinize i bakın öpüyorum....bay...........:80::80::80::80::80::79::79::79:

tamam canım kolay gelsin sana. hiç dert edecek bişeyciğin yok sende benim gibi kas seviyosan arttırırsın sadece o kadar. evet çok beyendim zati dahada zayıflama çpk güzelsin

sağol canım benim
o senin güzelliğin :))))))
içime su serptin walla, ne diyimki tekrar tekrar sağol

sen de kafana takma senle dalga geçenleri, eminim hasetlerinden çatladıkları için öyle uğraşıyolardır senle

sağol bitanem acuk iş yapem kociş de yokken hazır :)))

hee eşimde öyle dedi zati. takmıyorum alayy edenleri zati. hemde ben böyle seviyorum zaten
şimdilik kas çalışmıcam çok yoruyo şimdilik karın eritme yapıcam yağ oranımı yüzde 20 ye düşürme derdindeyim canım bu ay 3 kilo yağ verdimmi tamamdır o zaman.

Öğlen ne yediğimi yazmak isterdim ama daha ağzıma bir lokma bir şey girmedi..Midem çok fena yanmaya devam ediyor içtiğim suyu bile almadı..Biraz yemeye çalıştım ama boşuna midem kabul etmiyor sinir oldum böyle olmadım hiç ben:97::97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…