eee cimcimcim 1 haftadır yoktum anlatacağın bişey yokmu hiç bana
ara yapıyorum
1/2 fincan leblebi
2 kuru kayısı
koca bi bardak demleme yeşil çay
bugün 2 ara yapıcam akşam yemeğind ekadar
çünkü kahvaltıdan kalktığımda saat 1 e geliyodu
kızımla uğraşıyorum akşam yemeğimi de hazırlıyorum....bendede ağırlık vardı hiç temizlik yapmadım bu hafta sonu...aramıza dönmene çok sevindim....kolay gelsin...
eswcim baktım fotolara hiçbir problemin yok. basenlerde iyi ama netten basen incelten egzersizleri bulup yaparsan iyi olur. karın süper zaten. tatloş çayın tarifini veririmde hepten zayıflatmasın seni zati zayıfmışsın sen hiçbir problemin yok senin bikaç kilo bile alabilirsin bence. sadece sağlıklı beslenme kilo kontrolu için burda ol bence daha zayıf hoş olmayabilir süpersin. kaslanmak için spora devam edersin. diyetisyen kas oranın az dedi diye diyorum yoksa dışardan bakma ile yağda yoksa lokal şekilde kas oranı çokta anlaşılmıyor diyetisyen dedi diye diyorum sporlada kasın artar tamamdır. birde basenlerini beyendim ben hoş duruyo aslında takıntı yapıyosun ama bence güzel bu kadar iyi olduğunu tahmin etmemmiştim hiç. fotoları silcem ne olur ne olmaz diye.
yani şimdi orayı çalıştır şu sporu yap diyecek bişeyim yok sana. basenlerde güzel ama çok rahatsız oluyosan istersen basen egzersizleri yapabilirsin ama ben çok beyendim. sporunu yaparsın yediklerine dikkat edersin tamamdır kilo almamak için
şanslıymışsın fiziğin çok hoş
biliyorum canım kızın hastaydı şimdi iyi artıkın demii
tatloşum hiç kendine takacak dert edecek bişeyin yok çok şükür. ama kaslanmak için sporunu yaparsın sağlıklı beslenirsin tamamdır. canım benim hayatım boyunca hiç basen derdim olmadı o yüzden basen egzersizlerini bilmem tatlım ama netten ararsan bulursun onları yaparsın ama genel olarak mükemmel çok beyendim. pilatesle karnını sıkılaştırır kaslandırırsın tamamdır. zati aramızdasın kendini salmazsın o yüzden korkma sakın.teşekkür ederim tatlımmmmmmmm
ay çook mutlu oldum walla, senin fikrin çok önemliydi çünküüü
ya basenlerim şimdi iyi duruyo ama accuk kilo alayım hemen ortaya çıkıyo, sizin oluyorum öyle olduğunda da
ilerde hamile kalınca iyice genişlerler diye korkuyorum, klasik türkkadını tipi değilim zaten ince bel geniş basen, çok şükür orantılı sayılırım ama ilerde ne olur bilmiyorum işte
kas yapmaya çalışıcam walla
bacaklarımı ve kollarımı kaslandırsam iyi olacak
ah bide pilatese başlayıp karnı güçlendirsem daha ne isterim ama
yapıcam inşallah
canım sen tarifi ver, ben yapmam ama dursun bi kenarda yazar kaldırırım :)))
tamam canım sil fotolarııı
ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa
tatloşum hiç kendine takacak dert edecek bişeyin yok çok şükür. ama kaslanmak için sporunu yaparsın sağlıklı beslenirsin tamamdır. canım benim hayatım boyunca hiç basen derdim olmadı o yüzden basen egzersizlerini bilmem tatlım ama netten ararsan bulursun onları yaparsın ama genel olarak mükemmel çok beyendim. pilatesle karnını sıkılaştırır kaslandırırsın tamamdır. zati aramızdasın kendini salmazsın o yüzden korkma sakın.
çay tarifini yarın yazarım sanada kuzucum. resimlerine baktım çok sevindim hiçbir problemin yok. basenlerinide düzenli çalıştırdınmı tamamdır aslında ben basenleride beyendimde sen rahatsız oluyorum dedin diye diyorum
Canımm benimmm süperr tebrik ederim bu azimle inşallah 38 beden de böyle rahat olucak Az kaldıŞuan eski pantalonuma bakıyorumda kendi kendime kızıyorum bir bacağına bir insan sığarmış
canım benim güle güle giyyyy
inşallahhh 38 bedenlere de girersin en kısa zamanda :)))))
çok güzel bi duygu dimiii
diğerleri de terziye verseydin kızzzz, daraltsaydın, şalvar giymenden iyidir dimi sonuçta :)))))))))
kızartmayı da eritmişsindir zaten o kadar yürümeye
kızlar ben şimdi dondurma yicem, algidanın minik kapta maraş usulü var ya ondan
ara bu olsun artık :)))
hugooom tatlımm ben çıkayım artık da biraz iş yapayım
kaldırılacak bi kaç kıyafet var da
öptüm seni bebeeemm
tamam canım kolay gelsin sana. hiç dert edecek bişeyciğin yok sende benim gibi kas seviyosan arttırırsın sadece o kadar. evet çok beyendim zati dahada zayıflama çpk güzelsin
sağol canım benim
o senin güzelliğin :))))))
içime su serptin walla, ne diyimki tekrar tekrar sağol
sen de kafana takma senle dalga geçenleri, eminim hasetlerinden çatladıkları için öyle uğraşıyolardır senle
sağol bitanem acuk iş yapem kociş de yokken hazır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?