60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen yarın doğruca hastaneye git böyle olmaz reflüye benziyo ama bellide olmaz ilaçlarını alır rahat edersin en azından

canım sen yarın doğruca hastaneye git böyle olmaz reflüye benziyo ama bellide olmaz ilaçlarını alır rahat edersin en azından
,

Çok haklısın canım yarın okula gitmeyip direk hastaneye gideyim.. inşallah bir şey çıkmaz reflü arkadaşımda vardı çok korkuyorum ama bakalım böyle olmak'tansa bir an önce tedaviye başlarım

Son düzenleme:

korkma canım. bendede var asitli içeceklerden kızartmadan yağlı yemeklerden uzak kalınca hiçbir sorun olmuyor ben ilaçta almıyorum sağlıklı besleniyorum 1 yıldır hiçbir sorun çıkartmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim yineeeeeee

2.aramı yapıyorumm

1 koca bardak yeşil çay ve 1 portakal

az önce eski kotlarımı denedim de, rahatça içine girdim ama sevmedim duruşlarını

vericem birilerine

akşama da bulgurla lahana salatası ve köfte yapiciim, nedersiniz kızlar?

benim kociş de yok hugocum, kafama göre takilıcam artıkın :)))

hava çok güzel bugün baharlıkları ve kocişin çamaşırlarını yıkadım o şimdi bi kaç saat uyumak istiyo gece yolcu olduu için ben de mutfagı ovdum tezgahı çamaşır suladum güzelce. bu arada tekstilde çalışırken italyadan gelen gömlekler vardı dar giyemediğim onları yıkadım şimdi en azından bir iki tanesine girerim diyorum kalanlar s beden onları daha sonra giyebilirim gaza gelmek için o dar olanlar da bahanem olecekkk. ayrıca dar diye giyemeyip kutulara bastığım bi sürü pantolon buldum oleey çuval gibi giyinmekten kurtuldum oleey sezon sonu bir gelsin yaz sıcakları çıksın o zaman gardrobumu komple yeniliycem

hugocuğummm buraların sevien ve popüler figürü hoşbulduk dadlum

aldım bebeem kaslı hatunum aldımmm

iyi canım bidaha bişey olursa filan mailleşiriz artıkın. ya sorma sabah beri bişeyciğim yoktu evimi temizledim filan derken boğaz ağrısı başladı şimdi bianda. pastil aldım antibiyotik aldım acıyo ateşte yaptı azcık uyuyayım geçer belkim bianda oldu

oh oh mis gibi yapmışsın desene mutfağı :))))

inşallah giyersin canım saklı kalan cicilerini :)))))))))))))))

ayrılamıyon bizden diimii dimi dimi hehe şaka bi yana bende öle valla bi gidip iş görüyorum bi buraya geliyorum neler olmuş diye valla. bence köfte güze esw cimm bende öglen kocişle ev yapımı köfte yedim çok doydum misss gibiydi. bugün accuk sakızlı muhallebi yedim onun harici patates salatası yedim ama light denemezdi z. yaglıydı ama biliyorsunuz h sonlar biraz daha normal düzen gibi oluyor bir akşamları daha dikkatli yiyip dengelemeye çalışıyorum

canım geçmiş olsunn ya
bal ve zencefil varsa ikisni macun yapıp bi kaşık ye, ağzında erite erite
boğazına iyi gelir
bide dinlen biraz
işler bekler ama sen hasta olma

evet canım irtibatı koparmayalım degil mi
ah canım benimmm seni burada görünce kalbüm böle pıt pıt etti varya ne kadar alıştırdın buradakilere kendini yeaa.. tatlım hava güzel ama o kadar dengesiz ki. sabah güneş vardı çamaşır astım hoop yagmur yagdı şimdi de hoop tekrar güneş aştı çamaşırlarda hoop balkona çıktı. güneşşii çokkk seviyorumm geçen çarşamba doomgünümdü ben bahar çocuuyummmm
hee hava değişken derken aslında tikat et dicektim sana bi sook bi sıcak bide sen şimdi evi senin yaramazlar pisletmişler diye kendini yormuşsundur terlemişsindir aman dikkat et ara ver şimdi benden güzel bir kakaolu süt kave filan iç emi

evet yaaa
burası bağımlılık yaptı resmenn :))))))))

afiyet olsun canım sana da
benimkilerde ev yapımı
yapıp atmıştım dolaba, çok iyi oluyo öyle :))))

patatesi abartma sakın
dün de yedin zaten :))
ama akşama dengelemen iyi olur tabe

ben de dün dondurma yedim, minik bi tane
kocişe aldırmıştım, artık cartedor aldırmıcam çünkü dondurmaya bayılıyorum ve o dolapta durdukça içim rahat etmiyo, gidip gelip yiyorum ama küçük olunca bi taneyle durduruyorum kendimi

kahvaltımı yazmıştım.
14:30 1,5 elma
16:15 1 kase tarhana corba
1 dlm ç.t ekmek(yemek hazır olmadıgı ıcın önceden yedim bunu)
17:00 1 fırında levrek
3 yk taze fasulye
2dlm ç.t.ekmek
roka salatası

ögle yemeği geç yemiş oldum.akşam yemem artık.birkaç ara yaparım.süt ürünü hiç yememişim,yogurt yersem iyi olur aksama

oh oh mis gibi yapmışsın desene mutfağı :))))

inşallah giyersin canım saklı kalan cicilerini :)))))))))))))))

tatlım benim sagolasın.. ivett mutfak tezgahı tamam da evi geri kalanı duruyo be güzelim

afiyet olsun canım
ben de kahvaltıyı geç yaptığım için 2 ara yaptım akşam yemeği yicem bide :))

bence de yoğurt yiyebilirsin
ya da sütlü türk kahvesi

tatlım benim sagolasın.. ivett mutfak tezgahı tamam da evi geri kalanı duruyo be güzelim

ben cuma halletim o işi
az önce de toz aldım bidaa
h.sonu rahattım o yüzden
dün de buzdolabını temizledim bende
2.5 saat sürdü7sular kesildi, rafları yıkayamayınca silip kuruladım baya ter attım ama o sayede :)))

patates 15-20 günde bir yedigim bişi dünkini saymıyorum çok ama çook yol yürüdüm bugünkini de ekmekten düşerim akşam yimeemi salata yaparım artık.dondurma benim için de vazgeçilmez bişidir yaz geliyo o yönden risk teşkil ediyo ama ben meyveli soguk yoortlu bişiler yaparım sanırım artık bilinçliyim sayenizde.sende dondurmaya tikat et dicem ama etmesende olur sen de bana göre kilo bile yok sadece sıkılaşman gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…