afiyet olsun canım
ben de kahvaltıyı geç yaptığım için 2 ara yaptım akşam yemeği yicem bide :))
bence de yoğurt yiyebilirsin
ya da sütlü türk kahvesi
patates 15-20 günde bir yedigim bişi dünkini saymıyorum çok ama çook yol yürüdüm bugünkini de ekmekten düşerim akşam yimeemi salata yaparım artık.dondurma benim için de vazgeçilmez bişidir yaz geliyo o yönden risk teşkil ediyo ama ben meyveli soguk yoortlu bişiler yaparım sanırım artık bilinçliyim sayenizde.sende dondurmaya tikat et dicem ama etmesende olur sen de bana göre kilo bile yok sadece sıkılaşman gerekebilir
canım bende senin gibiyim üste alırım kocaman göbeğim vardı. şimdi sen diyetisyene git bence emziriyorsun öyle kafana göre yapma. yağ verdikçe üst beden gider altın erimez ama sağlıklı sana uygun olması lazım listenin. kardiyo yapmanda şart ama nasıl ne şekilde olur emzirdiğin için diyetisyen ayarlamalı. zaten yağ vermedikten sonra göbekten kurtulunmuyo. bak ben 6 aydır uğralıyorum arkadaşlar biliyor ve hala daha göbeğim var yani. en zor en son eriyen yer orası. bende kendi kendime eritirim sandın başaramadım diyetisyene gittim en sonunda sende git bence sana uyan listeyi verdimi gerisi kolay erir karnın
tamam canım.illa diyetisyene git diyosun yani:) ama suan gidemem bebek 6 aylık olmadan kabul etmiyor diyetisyenler,kovalar beni.bir de iyi bir diyetisyen bulmam lazım,benim güvenim yok pek,aynı listeyi kilona göre ayarlayıp,herkese aynı şeyi verip gönderiyorlar.şu klasik değişim listesi.tabii yag kas oranlarını ölçmeleri güzel.2 çocuga hamile kalmadan önce gitmiştim en son,kilom 71 di,bazal metabolizmam 2100 dü,haftada 2-3 gün spor yapıyordum o zamanlar.yağ oranımı falan hatırlamıyorum ama verdiği kağıdı da kaybettim zaten.
ben şimdilik kendim başlayayım,iyi bir diyetisyen bulursam giderim artık
patates 15-20 günde bir yedigim bişi dünkini saymıyorum çok ama çook yol yürüdüm bugünkini de ekmekten düşerim akşam yimeemi salata yaparım artık.dondurma benim için de vazgeçilmez bişidir yaz geliyo o yönden risk teşkil ediyo ama ben meyveli soguk yoortlu bişiler yaparım sanırım artık bilinçliyim sayenizde.sende dondurmaya tikat et dicem ama etmesende olur sen de bana göre kilo bile yok sadece sıkılaşman gerekebilir
evet canım bayılırım sütlü türk kahvesineben kahveyi şekersiz içemiyorum ama midem bulanıyor.çayı da şekerli içemem ,öyle bir antikayım yani
neyse o kadarcık şekerden bişey olmaz dimi,günde en fazla bi kere içiyorum çünkü;2 şekerli :26::26::26::26::26:
bende bayılırım dondurmaya,özellikle limonlusunabirde burda aoç nin dondurması var ,o da süper olur.yaz aylarında katilimdir dondurma,bakalım bu yaz nasıl dayanıcam yemeden.diyetisyenler günde 1 top yemeye izin veriyor ama o da kesmiyor ki,yedikçe yiyeyi geliyor insanın
selam kızlar benide alırmısınız aranıza yeni doğum yaptım kızım 6,5 aylıkk Allahtan hamilelikte fazla kilo almadımmm 7 kg ile doğum yaptım ama tedavi sürecim çok uzundu iğneler haplar derken 68 le hamile kaldım+7 dersek 75 kilo ile doğuma girdim bebğim pramatüre doğdu onu falan çok taktım bunca sıkıntı sonrası şuan 65 kg yum ama ben artık bekarlık günlerimdeki kiloma dönmek istiyorum hedefim 50 :) olur dimi biraz okudum sayfalarınızı sanırım kontrollü bir şekilde herkez yediğini yazıyor e artık bende yazarım sizlerde yönlendirirsiniz diyet konusundaa e bugün pazar bende son olarak pizza +2 bardak kola içtim son amaaa hamilelikte midemde bazı sorunlar çıktııı o yüzden çok kilo alamadım ve hala devam ediyor o yüğzden kilo verebiliyorum artık kesinlikle yağlı+hamur ve tatlı yiyemiyorum bugün yediğime bakmayın belki ayda bir kere yemişimdir neyse çok uzattımm bilgilerinizi bekliyorum....
selam kızlar benide alırmısınız aranıza yeni doğum yaptım kızım 6,5 aylıkk Allahtan hamilelikte fazla kilo almadımmm 7 kg ile doğum yaptım ama tedavi sürecim çok uzundu iğneler haplar derken 68 le hamile kaldım+7 dersek 75 kilo ile doğuma girdim bebğim pramatüre doğdu onu falan çok taktım bunca sıkıntı sonrası şuan 65 kg yum ama ben artık bekarlık günlerimdeki kiloma dönmek istiyorum hedefim 50 :) olur dimi biraz okudum sayfalarınızı sanırım kontrollü bir şekilde herkez yediğini yazıyor e artık bende yazarım sizlerde yönlendirirsiniz diyet konusundaa e bugün pazar bende son olarak pizza +2 bardak kola içtim son amaaa hamilelikte midemde bazı sorunlar çıktııı o yüzden çok kilo alamadım ve hala devam ediyor o yüğzden kilo verebiliyorum artık kesinlikle yağlı+hamur ve tatlı yiyemiyorum bugün yediğime bakmayın belki ayda bir kere yemişimdir neyse çok uzattımm bilgilerinizi bekliyorum....
selam kızlaar,, ben bugün biraz çok yedim galiba(
sabah light ekmek arası kaşarlı domatesli yağsız tost (malzemeyi bol tuttum)
yanında 1 bardak ayran
arada yeşil çay
öğlen 1 büyük kase yayla çorbası
3 adet ızgara köfte
2 küçük salatalık
arada 1 kase çilek
akşam 1 kase mercimek çorbası
bi küçük biber dolmasının içi :)
2 kaşık kadar et kavurma(
20.00 gibi de 1 elma yicem
nasıl çok mu yemişim? dolma ve kavurma ekstra oldu
e o kadarcıktan bişi olmaz sanırım o zaman :))))
ya ben de yoortla meyveyi sevemedim bi türlü
ikisi ayrı yenmeli bence :))
ben geçen hafta sonu gazeteden dilara koçakın diyet sırları ekini aldım da
onda değişim listesi vardı
3 top dondurma : 1 dilim ekmek, 1 porsiyon süt ve 1 meyveye denk geliyomuş
onagöre yenebilir bence ama sade olmalı bence
çünkü antep fıstıklı ile sadenin değerleri bir değil sanırım
canım ben de kaptırıyorum kendimi dondurmaya, o yüzden miniklerden alıcam bundan sonra :)))
evet sıkılaşsam yetecek artık bana
verecek kilo kalmadı çok şükür
canım sütlü kahveyi şekersiz de içebilirsin, acı geliyo diyosan tarçın da koyabilisin
o dergide günde 1 küp şeker senede 5 kilo eder diyodu, bence bırakmakta fayda var
ben de kahveyi orta içerim
çaya yıllardır şeker atmam ama kahveyi de artık sütle içiyorum
ay aoçnin dondurmasına bayılıyorum ben yaa
ankaraya gidince yicem zaten
yoğurdu da çok güzel oluyo onun, şu minik cam kasede olanları var ya :)))
ankaradyken hep ondan alırdım ben
kaseleri de saklama kabı yapardım :))))))
ben türk kahvesini şekersiz içebiliorum artık sorun olmuyo. dün taksimde arkadaşımlada şekersiz içtim kayısı kurusu ile
ama ne yazk ki siyah çayı içemiyorum şekersiz ya tatlandırıcı yada büyük bir kupaya bir çk şeker olacak. yoksa içemiyorum bu yüzden çok çayı tercih etmiyorum su filan içiyorum ama kahvede sorun yok bu böle gidicek inşalla
aoç nin dondurmasını en son 14 yaşında iken yemiştim 19 sene olmuş heheeyy çok güzeldi ama unutamam böööle kremalı kremalı miss gib bemmbeyazdı
kızzz cimcimcik napıyosun bakem heee.
ayy üzerime rehavet çöktü oturunca yorulduğumu anladım. acukk dinleneyim artık sonra vakit kalırsa en azından yarına işler haififlesin diye balkon camlarımı silerim olmazsada yarına kalır
selam kızlaar,, ben bugün biraz çok yedim galiba(
sabah light ekmek arası kaşarlı domatesli yağsız tost (malzemeyi bol tuttum)
yanında 1 bardak ayran
arada yeşil çay
öğlen 1 büyük kase yayla çorbası
3 adet ızgara köfte
2 küçük salatalık
arada 1 kase çilek
akşam 1 kase mercimek çorbası
bi küçük biber dolmasının içi :)
2 kaşık kadar et kavurma(
20.00 gibi de 1 elma yicem
nasıl çok mu yemişim? dolma ve kavurma ekstra oldu
vay be ne çok kişinin anısı varmış aoç dondurmasıylaunutulacak gibi değil gerçekten:)
tatlandırıcı tercih etme canım,hiçbir faydası yok,vücut onu şeker gibi algılıyormus bildiğim kadarıyla
hoşgeldinnn dadlummmSelam hanımlar..Bende 64 kiloyum..Abur cubur hızla kilo almama neden oldu..İnşallah verebilirim 10 kilo kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?