60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım
ben de kahvaltıyı geç yaptığım için 2 ara yaptım akşam yemeği yicem bide :))

bence de yoğurt yiyebilirsin
ya da sütlü türk kahvesi

evet canım bayılırım sütlü türk kahvesineben kahveyi şekersiz içemiyorum ama midem bulanıyor.çayı da şekerli içemem ,öyle bir antikayım yani
neyse o kadarcık şekerden bişey olmaz dimi,günde en fazla bi kere içiyorum çünkü;2 şekerli :26::26::26::26::26:

bende bayılırım dondurmaya,özellikle limonlusunabirde burda aoç nin dondurması var ,o da süper olur.yaz aylarında katilimdir dondurma,bakalım bu yaz nasıl dayanıcam yemeden.diyetisyenler günde 1 top yemeye izin veriyor ama o da kesmiyor ki,yedikçe yiyeyi geliyor insanın

e o kadarcıktan bişi olmaz sanırım o zaman :))))
ya ben de yoortla meyveyi sevemedim bi türlü
ikisi ayrı yenmeli bence :))
ben geçen hafta sonu gazeteden dilara koçakın diyet sırları ekini aldım da
onda değişim listesi vardı

3 top dondurma : 1 dilim ekmek, 1 porsiyon süt ve 1 meyveye denk geliyomuş

onagöre yenebilir bence ama sade olmalı bence
çünkü antep fıstıklı ile sadenin değerleri bir değil sanırım
canım ben de kaptırıyorum kendimi dondurmaya, o yüzden miniklerden alıcam bundan sonra :)))
evet sıkılaşsam yetecek artık bana
verecek kilo kalmadı çok şükür

canım sütlü kahveyi şekersiz de içebilirsin, acı geliyo diyosan tarçın da koyabilisin
o dergide günde 1 küp şeker senede 5 kilo eder diyodu, bence bırakmakta fayda var

ben de kahveyi orta içerim
çaya yıllardır şeker atmam ama kahveyi de artık sütle içiyorum

ay aoçnin dondurmasına bayılıyorum ben yaa
ankaraya gidince yicem zaten
yoğurdu da çok güzel oluyo onun, şu minik cam kasede olanları var ya :)))
ankaradyken hep ondan alırdım ben
kaseleri de saklama kabı yapardım :))))))

selam kızlar benide alırmısınız aranıza yeni doğum yaptım kızım 6,5 aylıkk Allahtan hamilelikte fazla kilo almadımmm 7 kg ile doğum yaptım ama tedavi sürecim çok uzundu iğneler haplar derken 68 le hamile kaldım+7 dersek 75 kilo ile doğuma girdim bebğim pramatüre doğdu onu falan çok taktım bunca sıkıntı sonrası şuan 65 kg yum ama ben artık bekarlık günlerimdeki kiloma dönmek istiyorum hedefim 50 :) olur dimi biraz okudum sayfalarınızı sanırım kontrollü bir şekilde herkez yediğini yazıyor e artık bende yazarım sizlerde yönlendirirsiniz diyet konusundaa e bugün pazar bende son olarak pizza +2 bardak kola içtim son amaaa hamilelikte midemde bazı sorunlar çıktııı o yüzden çok kilo alamadım ve hala devam ediyor o yüğzden kilo verebiliyorum artık kesinlikle yağlı+hamur ve tatlı yiyemiyorum bugün yediğime bakmayın belki ayda bir kere yemişimdir neyse çok uzattımm bilgilerinizi bekliyorum....

canım bebeğini allah bağışlasın öncelikle
evet biz burda yediklerimizi yaptığımız sporu paylaşıyoruxz ama senin durumun loxandra gibi bi,raz farklı
sen de emziriyosun sanırım
netten emziren anne diyetini bulabilrisin doktor tavsiyeli olanlardan
biz yine yorum yaparız sana ama bi diyetisyen daha çok yardımcı olurdu sana
fakat tatlı yağlı yiyecekleri bırakmaya karar vermen yerinde bi karar olmuş bunun için de seni tebrik ederimm

hoşgeldin canım.bebeğin hayırlı olsun öncelikle.hamilelikte bile fazla kilo almamıssın.dikkat edersen çok rahat verirsin.ben de yeni başladım,burdaki arkadaşlar uzman olmuş artık,hergün eksiksiz bir şekilde yediklerini yazarsan,dogru ve yanlışlarını değerlendirirler.şimdiden kolay gelsin

dambılla kol çalıştım sadece
25er tane yaptım hareketleri

bacaklarımı daha sonra çalıştırcam çünkü çok ağrıyolar sonra (

selam kızlaar,, ben bugün biraz çok yedim galiba (

sabah light ekmek arası kaşarlı domatesli yağsız tost (malzemeyi bol tuttum)
yanında 1 bardak ayran
arada yeşil çay
öğlen 1 büyük kase yayla çorbası
3 adet ızgara köfte
2 küçük salatalık
arada 1 kase çilek
akşam 1 kase mercimek çorbası
bi küçük biber dolmasının içi :)
2 kaşık kadar et kavurma (
20.00 gibi de 1 elma yicem

nasıl çok mu yemişim? dolma ve kavurma ekstra oldu

esw ben bir listeye bağlı kalıp diyet falan yapamıyorum diyetisyenede şartlamakta istemiyorum kendimii yaşam biçimi haline getirmek istiyorum sağlıklı beslenmeyi hem emziren anne diyetine bakıyorum çok yiyo onlar yaa ben o kadar yemiyorum sütümde şuan süt arttırıcı ilaç aldığım için iyi ama ilacı bırakıcam yarın bakalım ne olucak azalacak sütüm belkide bitecek ve yemekte çok etkili değil süt arttıramda ilaçtan önce denedim onu birhaftada 3 kg aldım ama sütüm artmadı ben burada takılayım biraz bana yetecekkk sütte biterse neyapalım 7.aydayız bunada şükürr

bence çok değil yediklerin.öğle ve akşam hiç ekmek yememişsin zaten.akşam sadece çorba içmeyi mi planlıyordun?

ben türk kahvesini şekersiz içebiliorum artık sorun olmuyo. dün taksimde arkadaşımla da şekersiz içtim kayısı kurusu ile
ama ne yazk ki siyah çayı içemiyorum şekersiz ya tatlandırıcı yada büyük bir kupaya bir çk şeker olacak. yoksa içemiyorum bu yüzden çok çayı tercih etmiyorum su filan içiyorum ama kahvede sorun yok bu böle gidicek inşalla
aoç nin dondurmasını en son 14 yaşında iken yemiştim 19 sene olmuş heheeyy çok güzeldi ama unutamam böööle kremalı kremalı miss gib bemmbeyazdı

vay be ne çok kişinin anısı varmış aoç dondurmasıylaunutulacak gibi değil gerçekten:)

tatlandırıcı tercih etme canım,hiçbir faydası yok,vücut onu şeker gibi algılıyormus bildiğim kadarıyla

yine bennn

yemeğim hazır olana kadar takılayım size didim

yemek olarak

lahana, kırmızı biber, çarliston, havuç ve kabağı imnce uzun doğradım
benim bi aparatım var süzgeç gibi, buharda sebze haşlamak için kallnılıyo, ilk kez onu kulandım ve sebzeleri o şekilde haşlıyorum şimdi
bulgur ekleyip salata yapıcam ondan nar ekşili falan
bide yanına köfte kızartıcam tabe yağsız
belki yoğurt da eklerim bugün hiç yemedim çünküüüüüüüüüüüü

hugocuk hoşgeldin.

ben burda ne oldu ne bitti inan okudum okudum anlayamadım amaan neyse boşver

aynen yaa evden altı üstü çarşıya kadar gidiyorum eve bi geliyorum

baba-oğul dağıtmışlar her yanı

sonra yorgunluğunu atamadan girişiyorum ev toplamaya

Selam hanımlar..Bende 64 kiloyum..Abur cubur hızla kilo almama neden oldu..İnşallah verebilirim 10 kilo kadar..

canımcım afiyet olsun.
ben biraz daha acemiyim ölçüler konusunda ama biber dolması içi yemeseymişsin keşke
ben düşün yani dolma bile yapmıyorum artık..
ama çok da değildir heralde

valla bi kutum vardı oda bitince tamamen bıraktım. çaya konan tatlandırıcıyı bilmem ama tatlandırıcılı diyet bisküviler ve light colalar şeker gibi algılanıyor o kesin. cünku karnım acıkıyo bunları tüketince. asla kola içmiyorum diyet bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…