60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

soda derken madensuyunamı atıyosun gripini

evet canım benim maden suyu sade maden suyu na koyuyor.aaa bir tanede novalgin konuyor unuttum.çok iyi geliyor valla...hemen 1-2 saatte sapasağlam oluyorsun..

şimdi birde 1 kepçe tarhana içtim bol karabiberli bide onu içersem midem hepten karışacak. ben hasta olunca çok yemek yemek isterim. yanlış anlamayın öyle abur cubur değil normal yemekler mesela canım şimdi köfte istiyo aynı zamanda fırında az yağlı tavuk patates istiyo böyle oluyorum hasta olunca ama aburcubur istemez

eşim gelirken getircek gripin novalgin ve madensuyu var evde limon yok ama olsun napalım. yakalanıp yatmak istemiyorum son grip olduğumda çok şiddetliydi o yüzden atlatayım diye uğraşıyorum ilerleyen saatlerde bunuda denicem

bu daha güzelmiş....

hı iyi bari limon terlemeyi daha çabuk yapıyo vede daha çok terletiyor olsa daha iyi olurdu ama olsun artık.çok geçmiş olsun canım benim inşallah etkisini görürsün...

canlarım ben çıkmak zorundayım eşimin nette işi varmış.hepinize iyi akşamlar...hugocuk tez vakitte iyleşirsin inşallah.yarın görüşmek üzere...kızın karnını doyurup uyutup leslie yapacağım 5 mil inşallah...öpüyorum bayyyyyy...

he valla reglsi yaklaşınca tatlı isteyeni duydumda et isteyeni bende ilkkez duydum hay sen çok yaşa emi kızz çok tatlısın :86:

evet bende senin tabakların desenlerini çok begendim. benim tabaklardada buna benzer desenler var ama yuvarlak böle gümüş rengi desenler
yaa vucutta ne eksilirse insanın canı onu çeker derler sonuçta kan kaybı olacak ette bunun için iyi bişi. sanırım ondan kaynaklanıyo. öle aşırı tatlı isteği olmaz bende biftek çeker canım

Selamlar ben gamze daha dün üye oldum siteye.amacım burada birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hep beraber kilo vermek inşallah..ben 18 yaşındayım lise son sınıftayım sınava hazırlanıyorum..geçen hafta 67 kiloydum bu hafta malum ygs iptalmı olacak yok ne olacak stresinden zayıfladm galiba öyle hissediyorum.yarın sabh tartılıcam.amacım 2 ay içinde yani mezuniyete kadar 58 kiloya düşmek.okulda yemek zorunda kaldıım yağlı yemeklerden dolayı bi türlü kilo veremiyodum ama bu haftadan sonra bi daha gitmiycem okula evde güzelce hem rejimimi hem sporumu yapar iki ay sonra herkesi şaşırtırım inşallah.bu konuda önerilerinizi bekliyorum kilo vermeye başladıkça fotolarımı koyucam inşallah herşey çok güzel olur bu sefer hepimiz için

merhabalar;
kızlar ben 168 bıyunda 62 kiloyum.kabul edersenız bende aranıza katılarak sizlerden cesaret almak istiyorum.amacım hazıran basına kadar 55 kg.fikirlerinize açığım.bu sefer azmettım başaracağım.kendı kendıme "yıyecekler kaçmıyor ya yine yersın ama mıdenı kucultkı dozunda ye " dıyorum. ben bırde cok az su ıcıyorum.ona gayret edıcem.

cnm biliyomusun benım cok hasuma gıder zayıf ama basenliler
benim her yerim kilolu yanı 64 kılo heryerımde kol bacak göbek heryer
ama bence siz daha guzel oluyosunuz bız odun gıbı gorunuyoruz bıraz daha kilo alınca

hosgeldin eminim vericeksın bu sefre hepimiz için cok farklı bu surec dıger zayıflama sureclerinden yanı kacamk yok kesın karar var

canım hoşgeldin
oy pek de küçüksün sennn
inşallah ygsde olup bitenler kpssye dönüşmeden biter tatlım
senin de sıkıntın biter böylece bi an önce
canım 2 ayda 9 kilo belki biraz çok olabilir
sonuçta sınava gireceksin, hasta falan olma
gerçi ders çalışırken ben çok acıkırdım, beyin çalıştığı için glikozu fazla yakıyodu :)))
o yüzden sana ilk tavsiyem masana bi sürahi koy, acıktıkça su iç
böylece su içme alışkanlığı da kazanırsın ve ders çalışanların en büyük kabusu olan kilo almaktan da kurtulursun :)))
öncelikle sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğünü atlamaman
tatlı ve şekeri kesmen, abur cuburu da tab,i
bol su içmen
sppor yapabilirsen spor yapman
ekmeği kesmemen ama beyaz ekmek yerine esmer ekmek al
2 kaşık pilav ve makarnanın 1 dilim ekmek yerine geçtiğinin unutma
günde 2 bardak yoğurt veya süt tüketmen

sonraaa canın tatlı çektiğinde sütlü türk kahvesi içebilirsin, iştahı gerçekten kesiyo

ayrıca günde 3 bardak demleme yeşil çay iç, ama 5 dkdan fazla olmasın demleme süresi
ben içiyorum misal şimdi

2 tk yeşil çay
2-3 karanfil
büyük bi tutam kiraz sapı
1 kabuk tarçın attım büyük bu bardak için demliğe
onu içiyorum şimdi

teşekkür ederim
ben orantılı alıyorum aldığımda ama basenler daha geniş oluyo işte o zaman
bugün hugocuk gördü fotolarım ve çok beğendi sağolsun, çok mutlu oldum ben de

bence çok değil yediklerin.öğle ve akşam hiç ekmek yememişsin zaten.akşam sadece çorba içmeyi mi planlıyordun?

canım ya öğlen çok doymuştum o yüzden akşam sadece çorba yemeyi planlıodum
2 ay hiç kilo veremedim ben. o yüzden bu hfta takıntı yaptım çok sıkı yapcaktım güya :S
çizelgem eksik.verilmiş 26 kilom var. ama ben yeni bi sayfa açtım gibi düşünüp 69 dan başladım :)

günaydın arkadaşlar gece hiç uyumadım ateşim çoktu sabaha kadar ıslak bezle ateşimi düşürmeye çalıştım. şimdi acilden geldim boğazlarım berbat. çok şişmiş. ilaçlarımı aldım bikaç lokma bişeyler yedim ilaçlarımı içtim. azıcık uyuyabilirsem eğer toparlanırım inşallah. eşim kalmak istedi ama ben istemedim. heryanım acayip ağrıyo. az uyursam düzelirim kendime gelirim belki o zaman gelirim

ah be güzelim çok üzüldüm...tekrardan geçmiş olsun.uyu bencede biraz toparlanırsın en azından...kıyamam ya öpüyorum şeker...

Geçmiş olsun Hugocuk...
Ve hoşgeldin.. Ve de Günaydın..
İnşallah çabucak iyileşir gelirsin canım..

geçmiş olsun hugocuk,ateşi iyi bilirim,geçen ay içinde mastit oldum defalarca ateşlendim,ilaçlarını düzenli kullan ve dinlen canım ,bşka türlü geçmiyor

Günaaayyyydııııınnnnnn cici kızlar....
İyi haftalar...
Bol kilo verdiğimiz bi hafta olsun bu hafta inşallah....

Ben bi geçmişi okuyayım birazcık bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…