iyi ozaman yaradığına sevindim...ben nezaman soğuk alsam eşil sodanın içine gripin atar birde limon sıkar içirir çok üzerinede bir battaniye ala okadar çok terletiyorki...sonra sıcak bir duş çok rahatlarsın emin ol...
soda derken madensuyunamı atıyosun gripini
evet canım benim maden suyu sade maden suyu na koyuyor.aaa bir tanede novalgin konuyor unuttum.çok iyi geliyor valla...hemen 1-2 saatte sapasağlam oluyorsun..
şimdi birde 1 kepçe tarhana içtim bol karabiberli bide onu içersem midem hepten karışacak. ben hasta olunca çok yemek yemek isterim. yanlış anlamayın öyle abur cubur değil normal yemekler mesela canım şimdi köfte istiyo aynı zamanda fırında az yağlı tavuk patates istiyoböyle oluyorum hasta olunca ama aburcubur istemez
eşim gelirken getircek gripin novalgin ve madensuyu var evde limon yok ama olsun napalım. yakalanıp yatmak istemiyorum son grip olduğumda çok şiddetliydi o yüzden atlatayım diye uğraşıyorum ilerleyen saatlerde bunuda denicem
hee yine ben şekerparem :)))))
sağol canımm
allah allah, regl olacağında et isteyen ilk seni duydum hee
afiyet olsun canımcım
teşekkür ederim canım, daha iyisi senin olsun inşallah
kenarları köşeli içi yuvarlak tabaklarımın :)))
ben de çok seviyorum, desenleri de çok güzel :)))
he valla reglsi yaklaşınca tatlı isteyeni duydumda et isteyeni bende ilkkez duydumhay sen çok yaşa emi kızz çok tatlısın :86:
tamam canım bakayım ben
bulurum heralde
benim de o sorunum var malesef
annemden gelen
o da zayıf ama basenleri var işte
ben burdayım canım artıkın bi yere gitmem
kapıdan kovsalar bacadan gelirim walla :)))))
tamam canım yarın bekliyorum tarifi
bi kenarda dursun inşallah lazım olmaz ama :)))
canım beğenmene çoooooooook sevindim gerçekten yaaaa
çok mutlu oldum ama azcık kaslanayaım tam süper olacak heeee
merhabalar;
kızlar ben 168 bıyunda 62 kiloyum.kabul edersenız bende aranıza katılarak sizlerden cesaret almak istiyorum.amacım hazıran basına kadar 55 kg.fikirlerinize açığım.bu sefer azmettım başaracağım.kendı kendıme "yıyecekler kaçmıyor ya yine yersın ama mıdenı kucultkı dozunda ye " dıyorum. ben bırde cok az su ıcıyorum.ona gayret edıcem.
Selamlar ben gamze daha dün üye oldum siteye.amacım burada birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hep beraber kilo vermek inşallah..ben 18 yaşındayım lise son sınıftayım sınava hazırlanıyorum..geçen hafta 67 kiloydum bu hafta malum ygs iptalmı olacak yok ne olacak stresinden zayıfladm galiba öyle hissediyorum.yarın sabh tartılıcam.amacım 2 ay içinde yani mezuniyete kadar 58 kiloya düşmek.okulda yemek zorunda kaldıım yağlı yemeklerden dolayı bi türlü kilo veremiyodum ama bu haftadan sonra bi daha gitmiycem okula evde güzelce hem rejimimi hem sporumu yapar iki ay sonra herkesi şaşırtırım inşallah.bu konuda önerilerinizi bekliyorum kilo vermeye başladıkça fotolarımı koyucam inşallah herşey çok güzel olur bu sefer hepimiz için
cnm biliyomusun benım cok hasuma gıder zayıf ama basenliler
benim her yerim kilolu yanı 64 kılo heryerımde kol bacak göbek heryer
ama bence siz daha guzel oluyosunuz bız odun gıbı gorunuyoruz bıraz daha kilo alınca
bence çok değil yediklerin.öğle ve akşam hiç ekmek yememişsin zaten.akşam sadece çorba içmeyi mi planlıyordun?
günaydın arkadaşlar gece hiç uyumadım ateşim çoktu sabaha kadar ıslak bezle ateşimi düşürmeye çalıştım. şimdi acilden geldim boğazlarım berbat. çok şişmiş. ilaçlarımı aldım bikaç lokma bişeyler yedim ilaçlarımı içtim. azıcık uyuyabilirsem eğer toparlanırım inşallah. eşim kalmak istedi ama ben istemedim. heryanım acayip ağrıyo. az uyursam düzelirim kendime gelirim belki o zaman gelirim
günaydın arkadaşlar gece hiç uyumadım ateşim çoktu sabaha kadar ıslak bezle ateşimi düşürmeye çalıştım. şimdi acilden geldim boğazlarım berbat. çok şişmiş. ilaçlarımı aldım bikaç lokma bişeyler yedim ilaçlarımı içtim. azıcık uyuyabilirsem eğer toparlanırım inşallah. eşim kalmak istedi ama ben istemedim. heryanım acayip ağrıyo. az uyursam düzelirim kendime gelirim belki o zaman gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?