günaydın arkadaşlar gece hiç uyumadım ateşim çoktu sabaha kadar ıslak bezle ateşimi düşürmeye çalıştım. şimdi acilden geldim boğazlarım berbat. çok şişmiş. ilaçlarımı aldım bikaç lokma bişeyler yedim ilaçlarımı içtim. azıcık uyuyabilirsem eğer toparlanırım inşallah. eşim kalmak istedi ama ben istemedim. heryanım acayip ağrıyo. az uyursam düzelirim kendime gelirim belki o zaman gelirim
Günaaayyyydııııınnnnnn cici kızlar....
İyi haftalar...
Bol kilo verdiğimiz bi hafta olsun bu hafta inşallah....
Ben bi geçmişi okuyayım birazcık bari...
bugün urfa bayağı soğuk felaket bir şekilde yağmur yağıyor...
sabah kahvaltımı yazayım:
1 bardak uyanınca maydanoz kürü,
500 ml su,
4 adet zeytin,
1 k.k peynir,
1 adet domates,
1 adet salatalık 1 bardak tek şakerli çay,
şimdide yeşil çayımı içeceğim....
ayrıca güzeller birazcık alkışşşşşşşşşşşşşşşşş 1 kg.gitmiş.... sallansın donlar südyenler.....:92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92::92: :92::92: tickeri diğiştireceğim birazdan.....
canım ya öğlen çok doymuştum o yüzden akşam sadece çorba yemeyi planlıodum
2 ay hiç kilo veremedim ben. o yüzden bu hfta takıntı yaptım çok sıkı yapcaktım güya :S
çizelgem eksik.verilmiş 26 kilom var. ama ben yeni bi sayfa açtım gibi düşünüp 69 dan başladım :)
500 ml su,
4 adet zeytin,
1 k.k peynir,
1 adet domates,
ayrıca güzeller birazcık alkışşşşşşşşşşşşşşşşş 1 kg.gitmiş.... sallansın donlar südyenler.....:92::92::92::92: :92::92::92::92::92::92::92: :92::92: tickeri diğiştireceğim birazdan.....
500 ml su,
4 adet zeytin,
1 k.k peynir,
1 adet domates,
günaydın kızlar bundan böyle bende sizinle yazısacagım hep takıp ederdım ama bana da fıkır verın olmaz mı şimdiden hepinize tesekurler 160 boyunda 65.0 kıloyum ben.
Ben de anlatayım 3 günü biraz..
Diyetisyen randevum iyi geçti..
3 kilo vermişim.. 2,5 kilosu yağ ve 1,5 kilosu karın bölgesinden..
çok iyi gidiyorsun dedi..
diyet listemde genelde değişiklik olmasa da
öğlen bir gün 2 kk peynir
1 gün 5 kaşık kurubaklagil oldu ..
3 hafta sonra gene gideceğim..
kaçamak yapacaktım diyetisyen sonrasında sözde canım bişi istemedi..
Regli de oldum buna rağmen tatlı falan çekmedi canım..
Ben de haftasonu normal diyetime devam ettim..
Bi dün akşam yemeği ve 2 ara yerine..
en İnce hamur beyaz peynir, domatesli küçük pizzanın yarısını yedim..
bide 3ü 1 arada nescafe içtim.. ve kaçamak olayını bitirdim..
işte böyle...
fambıkkkkkkkkk nerde kaldın kuzum yaa ala ala merak ettim şimdi benden önce gelirdi:44:
Selamlar ben gamze daha dün üye oldum siteye.amacım burada birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hep beraber kilo vermek inşallah..ben 18 yaşındayım lise son sınıftayım sınava hazırlanıyorum..geçen hafta 67 kiloydum bu hafta malum ygs iptalmı olacak yok ne olacak stresinden zayıfladm galiba öyle hissediyorum.yarın sabh tartılıcam.amacım 2 ay içinde yani mezuniyete kadar 58 kiloya düşmek.okulda yemek zorunda kaldıım yağlı yemeklerden dolayı bi türlü kilo veremiyodum ama bu haftadan sonra bi daha gitmiycem okula evde güzelce hem rejimimi hem sporumu yapar iki ay sonra herkesi şaşırtırım inşallah.bu konuda önerilerinizi bekliyorum kilo vermeye başladıkça fotolarımı koyucam inşallah herşey çok güzel olur bu sefer hepimiz için
merhabalar;
kızlar ben 168 bıyunda 62 kiloyum.kabul edersenız bende aranıza katılarak sizlerden cesaret almak istiyorum.amacım hazıran basına kadar 55 kg.fikirlerinize açığım.bu sefer azmettım başaracağım.kendı kendıme "yıyecekler kaçmıyor ya yine yersın ama mıdenı kucultkı dozunda ye " dıyorum. ben bırde cok az su ıcıyorum.ona gayret edıcem.
günaydın kızlar bundan böyle bende sizinle yazısacagım hep takıp ederdım ama bana da fıkır verın olmaz mı şimdiden hepinize tesekurler 160 boyunda 65.0 kıloyum ben.
günaydın cimcime kahvaltın güzel ayrıca tebrik ederim canım yolaa devam durmayalımmm :92::92:
Tebriiiiiiikk ederim..... Yuuuuffffffiiiiiiiiiii.............
:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?