60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün urfa bayağı soğuk felaket bir şekilde yağmur yağıyor...

sabah kahvaltımı yazayım:
1 bardak uyanınca maydanoz kürü,
500 ml su,

4 adet zeytin,
1 k.k peynir,
1 adet domates,
1 adet salatalık 1 bardak tek şakerli çay,

şimdide yeşil çayımı içeceğim....

ayrıca güzeller birazcık alkışşşşşşşşşşşşşşşşş 1 kg.gitmiş....sallansın donlar südyenler.....:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: tickeri diğiştireceğim birazdan.....

oyy balım günaydın ve tekrardan hoşgeldin kuzum çok geçmiş olsun tabi ev temizliği,spor falan üşüttün.zaten yatmadan dinlenmeden zor geçer canım dinlen biraz ıhlamur kekik falan iç boğazların yumuşasın.

günaydın kızlar bundan böyle bende sizinle yazısacagım hep takıp ederdım ama bana da fıkır verın olmaz mı şimdiden hepinize tesekurler 160 boyunda 65.0 kıloyum ben.

Tebriiiiiiikk ederim..... Yuuuuffffffiiiiiiiiiii.............
:92::92::92::92::92::92:

26 kilo mu?ayyy süpermiş yaa,ne kadar zamanda verdin,nasıl verdin anlatsana,yani anlatmıssındır mutlaka da be kaçırdım heralde.aşkolsun insan görmezden gelirmi hiç bu başarıyı,ekle çizelgene bence,gördükçe içimiz açılsın,motivasyonumuz artsın,ebi yapmıs biz de yapabiliriz diyelimtebrik ediyorum arkadaşım ,zoru başarmıssın valla.az bişey kalmış vericek,onu da yaparsın,çok takıntı yapma,sen daha iyi bilirsin,vucut bazen dinlenmek ister ,yorulur kilo vermeden.sporunu da aksatmıyorsan en kısa zamanda verirsin yine inş.
r

günaydın cimcime kahvaltın güzel ayrıca tebrik ederim canım yolaa devam durmayalımmm :92::92:

günaydın kıslarrr... tebrikler sude
darısı başımıza

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta geçirmeniz dileğimlee inşallah
kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek

Ben de anlatayım 3 günü biraz..
Diyetisyen randevum iyi geçti..
3 kilo vermişim.. 2,5 kilosu yağ ve 1,5 kilosu karın bölgesinden..
çok iyi gidiyorsun dedi..
diyet listemde genelde değişiklik olmasa da
öğlen bir gün 2 kk peynir
1 gün 5 kaşık kurubaklagil oldu ..
3 hafta sonra gene gideceğim..
kaçamak yapacaktım diyetisyen sonrasında sözde canım bişi istemedi..
Regli de oldum buna rağmen tatlı falan çekmedi canım..
Ben de haftasonu normal diyetime devam ettim..
Bi dün akşam yemeği ve 2 ara yerine..
en İnce hamur beyaz peynir, domatesli küçük pizzanın yarısını yedim..
bide 3ü 1 arada nescafe içtim.. ve kaçamak olayını bitirdim..

işte böyle...

günaydın kızlar bundan böyle bende sizinle yazısacagım hep takıp ederdım ama bana da fıkır verın olmaz mı şimdiden hepinize tesekurler 160 boyunda 65.0 kıloyum ben.

hoşgeldin canım.bizi takip et menülerimizi oku yardımcı oluruz sanada merak etme

sabah kalktım greyfurt suyu içtim.
yarım saat sonra falan yağsız ev yapımı tarhana corbası bir su bardağı içtim.
bir domates orta boy
bir salatalık
kibrit kutusu kadar peynir yağsız tuzsuz
bir dilim kepek ekmek

tebrik ederim ycl ne güzel vermişsin kaçamaklarda olacak artıkım gayet normal

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

bu arada sabah tartıldım.. regliyim şuanda tartıda farketti mi bilmem ama 1 haftada 500 gr vermişim...

arkadaşlarrrrr

dün edirneye gittikkk ve ben birsürü kaçamak yaptım
çok pişmanım
bir porsiyon ciğer yedim
iki adet kavala kurabiyesi bir adet lokum
bir adet çikolata yedimmm
regldim durduramadım kendimi yaaa

günaydınn tatloşlarımmm minnoşşlarımm nasılsınız bakalım ? umarım herkes iyidir hugocukccum hariç canım benim sana da geçmiş olsun
fambuk nerde kaldı gerçekten ?**
ycl cimm süpper gidiyorsun hayatım darısı başımıza. sende bişi kalmamış vermişsin kilocukların çogunu.
cimcimcimm çook tebrik ediyorum seni büyük gelen don ve sütyenleri senin için sallıyoruz. :92::92::92:bol gelen pantolon smileyi olsa onu da senin için sallicaktım benim pantolonlarım bol geliyor çünkü ama yok napalım.
bugün yeni aldıım 40 beden pantolonumu giydim ay gözüme daha bi şişman geldim. insan bol gelen pantolonları giyince inceyim canım baksana pantolon bile bol safsatasına kapılabiliyor ama dar olunca daha çok gaz oluyo. göbiş ve üst bacak bölgesi bogum bogum ıyykkk.. :84::84:bide reglime iki gün gibi bişi var bugün 800 gram birden kilolu görünüyorum hayde bakalım hayırlısı

gamze hoşgeldin tatlım minişim. bak esw ablanda demiş hayatım 2 ayda 9 kiloyu saglıklı bir şekilde vermek ütopik bir hayalden ibaret o yüzden acele etmeden veriyoruz kiloları tamam mı şekerparecikcimm yoksa birden verirsen kilocukları hooop bedenin sarkar ve çatlar yavaş ama dengeli veriyoruuuuz

hoşgeldin incecikk.. sen yola gönüllü çıkmışsın baksana ismini bile incecik koymuşsun aferinn.. bize takıl incecikkkk ol

pepeti tatlım sende aramıza hoşgeldin

günaydın cimcime kahvaltın güzel ayrıca tebrik ederim canım yolaa devam durmayalımmm :92::92:

Tebriiiiiiikk ederim..... Yuuuuffffffiiiiiiiiiii.............
:92::92::92::92::92::92:

teşekküür ederim canlarım darısı sizlerin başına....ama ben şunu fark ettim nezaman sipor yapsam gidiyor.sporsuz olmuyormuş yaa....artık sürekli siporda yapacağım.....sallaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…