60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

bu arada sabah tartıldım.. regliyim şuanda tartıda farketti mi bilmem ama 1 haftada 500 gr vermişim...

mrb ycl diyetisyene gidiyormuşsun. Gecen sene bende 5 ay falan gittim. ama ben benliğimi kaybettim resmen. et balık tavuk köfteyi son 2ay hiç yedirmedi ekmeği kesti tamamen.düğünüm için gidiyordumben. sürekli yorgun halsiz bitkin uykulu hale geldim. bide ben pkoluyum daha yavaş kilo verirsin bu yüzden dedi. Annem en sonunda bıraktırdı diyetisyeni:13: ölcem die korktu. proteinsiz diyetmi olurmuş dedi kızdı.( Annemde emekli hemşire.) ama verdiğim tüm kiloları katlayarak aldım ve çok moralim bozuk şuanda. mayıs sonuna kadar en azından 10kg falan vermeliyim.düğün var kuzenimin. canla başla çalışıoz ama inş veririz.

teşekkür ederim canım benim.benimde bugün sürekli pantolonum aşağı kayıyor.çekiştirip duruyorum.ama bu beni çok mutlu ediyor....dahada gaz geliyor....parmağımda yüzüğüm fırıl fırıl dönüyor.süper yaaaa...darısı hepinizin başına cicişler....

evi temizliyorum bi bakıyım opiğe kimler var dedim ama kimsecikler yok herkesler pazar tatilinde sanrıım.
neruşta bugün ödül günüdür ve saatlercede gezer yine

hugocukcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm eveeeettt aynen öyle yaptımmmm ama hakikaten saatlerce gezdim yürüüü yürüüüü yürüüüüüü 10km yürüdüm sanırım e tabii ödüller de varrr ama çok abartmadım

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta geçirmeniz dileğimlee inşallah
kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek

Günaydın nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii afiyet olsunnnnnn güzell sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta olsunnn hepimiz için inşallahhhh

Cınımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnn ben ce çok güzel kaçamaklar olmuş tebrik ediyorummmm yağlar da gitmişşş ohh devamı da böyle güzel gelsin inşallahhh hepimiz de kurtulalım şu yağlardannn kilolardannnn

Afiyet olsun tatlımm gayet güzel benceee

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

bu arada sabah tartıldım.. regliyim şuanda tartıda farketti mi bilmem ama 1 haftada 500 gr vermişim...

Afiyet olsun cicimmm

Ciciiiiiiiiiiimmm günaydııııııııııınn ben de ayynene ondan içicemşimdi demleniyoooooo

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun tarifimden içmişsin okudummm bence bugün de o seni terletirrrr kendine getirir zencefilli bal da yeeee ohhh inşallah biran önce iyileşirsin kuzum yaaa

Günaaayyyydııııınnnnnn cici kızlar....
İyi haftalar...
Bol kilo verdiğimiz bi hafta olsun bu hafta inşallah....

Ben bi geçmişi okuyayım birazcık bari...

İnşallahhh tatlımmm hepimiz de kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhhhhhh daha da inceldiğimiz kilolardan kurtulduğumuz bir hafta olsunnnn inşallahhh:13::13:

Cimciiiimuuuuuuuuuuuuukkk günaydııııııııııııııııııııııııınnnnn afiuey olsuuuuuuuuuun ve deeeeee tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pazartesi sabahı bunları sallamak nekadar güzelllllll bu hafta daha da kurtulalım yağlardan fazla kilolardan ve boll bollll salllayalımmmm inşallah hepberaberrr:92::92::92::92::92::92:

hoşgeldin canım.bizi takip et menülerimizi oku yardımcı oluruz sanada merak etme
tesekurler cnm ne guzel bi forum bu ya

tesekur ederım tatlımm ne guel kılo verenler harıka

günaydın kızlarr,,
ya ben de h.sonu dha ilk günlerden kaçamak yaptım ya
pazar kahvaltısını güsel yaptım, çarşıda old.için akşama kdr bişi yiyemedim
dün akşam annemler balık yapmış, ekmek pek yemedim ama balık çok yedim,
böyle düzensiz bişi oldu
bu sabah;
1 küçük dilim ıspanak böreği yedim,(işyerinde arkadaşlar yapmış)
1 brdk çay

ara öğünde; 2 tane incir
öğren; salata, 1 elma, yeşil çay
ara öğün; salatalık-1 incir

ylc merhaba tatlım ne guzel kılo vermişin tebrık ederım ne yıyosun ay böle bende bı 5 lı kıloları gorebılsem

canım benim çoook geçmiş olsun
inşallah bi an önce iyileşirsin
bol bol dinlen ve ilaçlarını aksatmadan iç canım

süppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
sallayalım tabi yaaaa )))))))))))))))

canım çooook sevindim
çok güzel vermişsin maşallahh

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

oh oh devamı da geliyo deseneee

günaydın kızlar hepinizeeeeeeeeeeee

bugün foto yok tabe :)))

zaten pek bişi de yemedim

2 tane minnak poğaça ( kendi yaptığım muhteşem (!) poğaçalarım, tam buğday unundan
el ortası kadar yoktular

1/2 kk beyaz peynir
2 çk tahin-pekmez
1 bardak sallama yeşil çay

ayyyyyyyyyyyyy güzelim yaaaa sende vermiş kilocuklerını çok sevindim tebrik ederim...:92::92::92::92::92:
günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta geçirmeniz dileğimlee inşallah
kahvaltım
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk peynir
4 zeytin
maydanoz
2 dilim yulaflı ekmek
afiyet olsun şeker.....
günaydın kıslarrr... tebrikler sude
darısı başımıza

amin teşekkür ederim canım benim....:92::92::92::92:

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

ne çabuk kilo veriyorsun birini tebrik ediyoruz ötekini yazıyorsun yetişemiyoruz yeaaa :92::92:

kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

teşekkür ederim darısı hepinizin başına.afiyet olsun canım benim......:92::92:

sağol canımm
afiyet olsun

ay canım çekti kız
kiraz sapı acaip tat veriyo walla
aklınla bin yaşa emiii, sayende daha lezzetli içiyorum yeşil çayııı

bana özellikle cevap vermedğinizi düşünmeye başladım
arkadaşlar beni dışlamayın lütfennnn

aşkolsun olur mu öyle şey
sayfalar okadar hızlı akıyoki
ben bazı mesajları alıntı yapıldığı zaman görüyorum, niye dışlayalım seni tatlım

kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

canım afiyet olsun
simiti ekmek hakkından düşmeyi unutma tamam mı?
büyümlüğüne göre sen ayarlarsın kaç dilim ekmek yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…