60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bi süredir benimde alyans fırıl fırıl dönüyo ama bugün regl olacam onun şişkinliği midir nedir tam geliyor pantolonlar şallvar olmuştu bugün kurtuldum. sende daha dar olan bi pantolon al daha çok gaza gelirsin. boy kaçtı bu arada su su sudecik?

canım okuyor muydun çalışıyor muydun ? haftasonları minik kaçamakları sorun edip canını sıkma ertesi gün dengelersin. akşama kadar bişi yememen olmamış ama balık bir de ekmeksiz gayet hafif bir seçim tabi eger kızartma değil ızgara ise. canını sıkmaa aynen devamm
sabah menünü begenmediimi sölemicem yarına düzelteceksin çünlkü biliyorum
aa aa öglen hiçbişi yok bu nasıl yemek ı ııhhh olmamış. öglen böyle yersenn akşam acıkıp saldırırsın. sabah kraliçe gibi kahvaltı ögleyin prenses gibi akşam hint fakiri gibi yiyceksin unutma

kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

canım olur mu öyle şey yaa sayfalar hızlı akıyor gözden kaçmıştır. hmm bi bakalım genel olarak güzel bir kahvaltı ama küçük simit ne olaki ? kandil simidi mi ? sen sadece sabah ekmek yiyordun sanırım çoook güzel bir kahvaltı bence afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ne guzel kılo vermıssın ya tebrık ederım bende bak ne yedım sen bana bı fıkır verebılırmısın
1 yumurta
1 domates 1dılım tam bugday ekmegı bıraz maydonoz sence ne eksık burada ay ne zamndır aynı kılodayım ya

kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

afiyet olsun arkadaşım :) ben yanıma meyva alcaktım arada yerim diye unutmuşum :97: zaten herşeyi çok unutur oldum bugünlerde :44:

kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

kız dur öle dime anca yetişiyoz yazanlara bu bir küçük simit dediğin bildiğimiz simit değilmi :44: canım yarısı 2 dilim ekmek eder geçen haftada yine simit yiyen biri vardı ama senmiydin bilmiyorum hatırlamıyorum ama lütfen arada yapın bu simit işini.ekmekleri haftada bir değiştirerek yiyin yani bir hafta kepek 2. hafta çavdar 3. hafta tam tahıllı 4. hafta yulaflı diye haftada bir değiştirin.bunun dışında diğer yediklerin güzel afiyet olsunn

Günaydın Canım... Teşekkür ederim, veriyorum işte yavaş yavaş..
Spor da yapsam daha güzel olacak ama... Sen de yakında fıstık olacaksın hissediyorum..

Canım ben et yemediğim için listem böyle.. Yoksa et veriyor diyetisyen... Ben yemediğimden yerine peynir ve baklagil veriyor...

Teşekkür ederim canım..
bence gayet güzel kahvaltın canım.. ben de aynen öyle yiyorum işte..
Yumurta yerine 1 kk peynir yiyorum ben..

kahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay

bu arada sabah tartıldım.. regliyim şuanda tartıda farketti mi bilmem ama 1 haftada 500 gr vermişim...
afiyet olsun ycl cim ayrıca tebrik ederümmmm 500 gr için :92:
Ben de tam onu diyecektim.. Famirrrr nerdesin.....
inşallah bişey yoktur canım
arkadaşlarrrrr

dün edirneye gittikkk ve ben birsürü kaçamak yaptım
çok pişmanım
bir porsiyon ciğer yedim
iki adet kavala kurabiyesi bir adet lokum
bir adet çikolata yedimmm
regldim durduramadım kendimi yaaa

nazende geçmişe çare yok canım olmuş bitmiş arada sık olmamak kaydıyla kaçamaklar oluyo zaten.dengelersin sende merak etme canım

yolandaaa yolandaaaaa günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar dilerimm

canım afiyet olsun. bence gayet güzel bir kahvaltı menüsü. neden kilo veremediine gelince. hikayen nedir ne zamandan beri kaçkilo verdin ne yiyorsun spor yapıyor musun bunları bilmeden fikir yürütmek zor

günaydın kızlar

sabah nesfitimi yedim
1 brdak çay içtim
afiyet olsun Eylülcüm. bi ben bu nesfiti yiyemiyorum sabah onu yersem bi saatte acıkıyorum yaa aldım evde ölece duruyo

güüünaydııııııııııııııııııııııııııın minnaaaakkk kuzularrrrrrr hepimiz içinnnn sağlıklı,mutlu,huzurluuu bir hafta olsun hepberaber daha da incelelimmmm hafifleyelimmmm sıkılaşalımmmmm yağlardan falza kiloalrdan kurtulalım inşallahhhhhhhhh

sabah kalkınca 2 bardak suuuuu

kahvaltımmm

1 dilim tam çavdar ekmeee

2 kk beyaz peynir

3 mşnnak domates

2 köy biberi

2 minnak salatalıkkk

şimdi de demleme çay karışımımı içiyorum ayrıca 2 bardak daha su içtimmmm

canım sadeyse sendeki içine elma falan doğra
bide bi çk tarçın at
o zaman daha doyurucu oluyo

Teşekkür ederim canım..
bence gayet güzel kahvaltın canım.. ben de aynen öyle yiyorum işte..
Yumurta yerine 1 kk peynir yiyorum ben..

canım şimdi bir kuru kayısı bir buyuk fincanda sallama yeşil cay içicem ara öğünüm ya 2 haftadır sadece 200 gr oynadım ya spor arada dans edıyorum 40 dk ama en cok 3 gun olabılıyo haftada sen spor yapıomusun cnm ya

afiyet olsun bebeeeem

canım boyum 160...yeni pantolon almayı şuan düşünmüyorum 1 ay önce aldım....artık biraz daha verip yazlıkları almak istiyorum.yazık olmasınlar.alıp kısa süre sonra giyemezsem üzülürüm...fazladan israf yapmak istemiyorum.senin adınada çok sevindim canım benim....:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…