bana özellikle cevap vermedğinizi düşünmeye başladım
arkadaşlar beni dışlamayın lütfennnn
teşekkür ederim canım benim.benimde bugün sürekli pantolonum aşağı kayıyor.çekiştirip duruyorum.ama bu beni çok mutlu ediyor....dahada gaz geliyor....parmağımda yüzüğüm fırıl fırıl dönüyor.süper yaaaa...darısı hepinizin başına cicişler....
günaydın kızlarr,,
ya ben de h.sonu dha ilk günlerden kaçamak yaptım ya
pazar kahvaltısını güsel yaptım, çarşıda old.için akşama kdr bişi yiyemedim
dün akşam annemler balık yapmış, ekmek pek yemedim ama balık çok yedim,
böyle düzensiz bişi oldu
bu sabah;
1 küçük dilim ıspanak böreği yedim,(işyerinde arkadaşlar yapmış)
1 brdk çay
ara öğünde; 2 tane incir
öğren; salata, 1 elma, yeşil çay
ara öğün; salatalık-1 incir
kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay
Ben de anlatayım 3 günü biraz..
Diyetisyen randevum iyi geçti..
3 kilo vermişim.. 2,5 kilosu yağ ve 1,5 kilosu karın bölgesinden..
çok iyi gidiyorsun dedi..
diyet listemde genelde değişiklik olmasa da
öğlen bir gün 2 kk peynir
1 gün 5 kaşık kurubaklagil oldu ..
3 hafta sonra gene gideceğim..
kaçamak yapacaktım diyetisyen sonrasında sözde canım bişi istemedi..
Regli de oldum buna rağmen tatlı falan çekmedi canım..
Ben de haftasonu normal diyetime devam ettim..
Bi dün akşam yemeği ve 2 ara yerine..
en İnce hamur beyaz peynir, domatesli küçük pizzanın yarısını yedim..
bide 3ü 1 arada nescafe içtim.. ve kaçamak olayını bitirdim..
işte böyle...
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay
günaydınn tatloşlarımmm minnoşşlarımm nasılsınız bakalım ?umarım herkes iyidir hugocukccum hariç canım benim sana da geçmiş olsun
fambuk nerde kaldı gerçekten ?**
ycl cimm süpper gidiyorsun hayatım darısı başımıza. sende bişi kalmamış vermişsin kilocukların çogunu.
cimcimcimm çook tebrik ediyorum seni büyük gelen don ve sütyenleri senin için sallıyoruz.:92::92::92:bol gelen pantolon smileyi olsa onu da senin için sallicaktım benim pantolonlarım bol geliyor çünkü ama yok napalım.
bugün yeni aldıım 40 beden pantolonumu giydim ay gözüme daha bi şişman geldim. insan bol gelen pantolonları giyince inceyim canım baksana pantolon bile bol safsatasına kapılabiliyor ama dar olunca daha çok gaz oluyo. göbiş ve üst bacak bölgesi bogum bogum ıyykkk.. :84::84:bide reglime iki gün gibi bişi var bugün 800 gram birden kilolu görünüyorum hayde bakalım hayırlısı
mrb ycl diyetisyene gidiyormuşsun. Gecen sene bende 5 ay falan gittim. ama ben benliğimi kaybettim resmen. et balık tavuk köfteyi son 2ay hiç yedirmedi ekmeği kesti tamamen.düğünüm için gidiyordumben. sürekli yorgun halsiz bitkin uykulu hale geldim. bide ben pkoluyum daha yavaş kilo verirsin bu yüzden dedi. Annem en sonunda bıraktırdı diyetisyeni:13: ölcem die korktu. proteinsiz diyetmi olurmuş dedi kızdı.( Annemde emekli hemşire.) ama verdiğim tüm kiloları katlayarak aldım ve çok moralim bozuk şuanda. mayıs sonuna kadar en azından 10kg falan vermeliyim.düğün var kuzenimin. canla başla çalışıoz ama inş veririz.
günaydın kızlar
sabah nesfitimi yedim
1 brdak çay içtim
cnm ne guzel kılo vermıssın ya tebrık ederım bende bak ne yedım sen bana bı fıkır verebılırmısın
1 yumurta
1 domates 1dılım tam bugday ekmegı bıraz maydonoz sence ne eksık burada ay ne zamndır aynı kılodayım ya
afiyet olsun ycl cim ayrıca tebrik ederümmmm 500 gr içinkahvaltımı da yazayım..
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
2 ceviz
2 bardak çay
bu arada sabah tartıldım.. regliyim şuanda tartıda farketti mi bilmem ama 1 haftada 500 gr vermişim...
inşallah bişey yoktur canımBen de tam onu diyecektim.. Famirrrr nerdesin.....
arkadaşlarrrrr
dün edirneye gittikkk ve ben birsürü kaçamak yaptım
çok pişmanım
bir porsiyon ciğer yedim
iki adet kavala kurabiyesi bir adet lokum
bir adet çikolata yedimmm
regldim durduramadım kendimi yaaa
günaydınn tatloşlarımmm minnoşşlarımm nasılsınız bakalım ?umarım herkes iyidir hugocukccum hariç canım benim sana da geçmiş olsun
fambuk nerde kaldı gerçekten ?**
ycl cimm süpper gidiyorsun hayatım darısı başımıza. sende bişi kalmamış vermişsin kilocukların çogunu.
cimcimcimm çook tebrik ediyorum seni büyük gelen don ve sütyenleri senin için sallıyoruz.:92::92::92:bol gelen pantolon smileyi olsa onu da senin için sallicaktım benim pantolonlarım bol geliyor çünkü ama yok napalım.
bugün yeni aldıım 40 beden pantolonumu giydim ay gözüme daha bi şişman geldim. insan bol gelen pantolonları giyince inceyim canım baksana pantolon bile bol safsatasına kapılabiliyor ama dar olunca daha çok gaz oluyo. göbiş ve üst bacak bölgesi bogum bogum ıyykkk.. :84::84:bide reglime iki gün gibi bişi var bugün 800 gram birden kilolu görünüyorum hayde bakalım hayırlısı
gamze hoşgeldin tatlım minişim. bak esw ablanda demiş hayatım 2 ayda 9 kiloyu saglıklı bir şekilde vermek ütopik bir hayalden ibaret o yüzden acele etmeden veriyoruz kiloları tamam mı şekerparecikcimmyoksa birden verirsen kilocukları hooop bedenin sarkar ve çatlar yavaş ama dengeli veriyoruuuuz
hoşgeldin incecikk.. sen yola gönüllü çıkmışsın baksana ismini bile incecik koymuşsun aferinn.. bize takıl incecikkkk ol
pepeti tatlım sende aramıza hoşgeldin
cnm ne guzel kılo vermıssın ya tebrık ederım bende bak ne yedım sen bana bı fıkır verebılırmısın
1 yumurta
1 domates 1dılım tam bugday ekmegı bıraz maydonoz sence ne eksık burada ay ne zamndır aynı kılodayım ya
afiyet olsun Eylülcüm. bi ben bu nesfiti yiyemiyorum sabah onu yersem bi saatte acıkıyorum yaa aldım evde ölece duruyogünaydın kızlar
sabah nesfitimi yedim
1 brdak çay içtim
canım afiyet olsun. bence gayet güzel bir kahvaltı menüsü. neden kilo veremediine gelince. hikayen nedir ne zamandan beri kaçkilo verdin ne yiyorsun spor yapıyor musun bunları bilmeden fikir yürütmek zor
afiyet olsun Eylülcüm. bi ben bu nesfiti yiyemiyorum sabah onu yersem bi saatte acıkıyorum yaa aldım evde ölece duruyo
Teşekkür ederim canım..
bence gayet güzel kahvaltın canım.. ben de aynen öyle yiyorum işte..
Yumurta yerine 1 kk peynir yiyorum ben..
güüünaydııııııııııııııııııııııııııın minnaaaakkk kuzularrrrrrr hepimiz içinnnn sağlıklı,mutlu,huzurluuu bir hafta olsun hepberaber daha da incelelimmmm hafifleyelimmmm sıkılaşalımmmmm yağlardan falza kiloalrdan kurtulalım inşallahhhhhhhhh
sabah kalkınca 2 bardak suuuuu
kahvaltımmm
1 dilim tam çavdar ekmeee
2 kk beyaz peynir
3 mşnnak domates
2 köy biberi
2 minnak salatalıkkk
şimdi de demleme çay karışımımı içiyorum ayrıca 2 bardak daha su içtimmmm
ya bi süredir benimde alyans fırıl fırıl dönüyo ama bugün regl olacam onun şişkinliği midir nedir tam geliyorpantolonlar şallvar olmuştu bugün kurtuldum. sende daha dar olan bi pantolon al daha çok gaza gelirsin. boy kaçtı bu arada su su sudecik?
canım okuyor muydun çalışıyor muydun ? haftasonları minik kaçamakları sorun edip canını sıkma ertesi gün dengelersin. akşama kadar bişi yememen olmamış ama balık bir de ekmeksiz gayet hafif bir seçim tabi eger kızartma değil ızgara ise. canını sıkmaa aynen devamm
sabah menünü begenmediimi sölemicem yarına düzelteceksin çünlkü biliyorum
aa aa öglen hiçbişi yok bu nasıl yemek ı ııhhh olmamış. öglen böyle yersenn akşam acıkıp saldırırsın. sabah kraliçe gibi kahvaltı ögleyin prenses gibi akşam hint fakiri gibi yiyceksin unutma
canım olur mu öyle şey yaa sayfalar hızlı akıyor gözden kaçmıştır. hmm bi bakalım genel olarak güzel bir kahvaltı ama küçük simit ne olaki ? kandil simidi mi ? sen sadece sabah ekmek yiyordun sanırım çoook güzel bir kahvaltı bence afiyet olsun
canım afiyet olsun
simiti ekmek hakkından düşmeyi unutma tamam mı?
büyümlüğüne göre sen ayarlarsın kaç dilim ekmek yaptığını
canım dur öle düşünme ben başka bi sitedeydim açıktım ama bişeye bakıyodum maşşallah sayfalarda gitmiş hemen ne dedinki sen acaba bakayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?