ya bi süredir benimde alyans fırıl fırıl dönüyo ama bugün regl olacam onun şişkinliği midir nedir tam geliyorpantolonlar şallvar olmuştu bugün kurtuldum. sende daha dar olan bi pantolon al daha çok gaza gelirsin. boy kaçtı bu arada su su sudecik?
canım okuyor muydun çalışıyor muydun ? haftasonları minik kaçamakları sorun edip canını sıkma ertesi gün dengelersin. akşama kadar bişi yememen olmamış ama balık bir de ekmeksiz gayet hafif bir seçim tabi eger kızartma değil ızgara ise. canını sıkmaa aynen devamm
sabah menünü begenmediimi sölemicem yarına düzelteceksin çünlkü biliyorum
aa aa öglen hiçbişi yok bu nasıl yemek ı ııhhh olmamış. öglen böyle yersenn akşam acıkıp saldırırsın. sabah kraliçe gibi kahvaltı ögleyin prenses gibi akşam hint fakiri gibi yiyceksin unutma
canım olur mu öyle şey yaa sayfalar hızlı akıyor gözden kaçmıştır. hmm bi bakalım genel olarak güzel bir kahvaltı ama küçük simit ne olaki ? kandil simidi mi ? sen sadece sabah ekmek yiyordun sanırım çoook güzel bir kahvaltı bence afiyet olsun
güüünaydııııııııııııııııııııııııııın minnaaaakkk kuzularrrrrrr hepimiz içinnnn sağlıklı,mutlu,huzurluuu bir hafta olsun hepberaber daha da incelelimmmm hafifleyelimmmm sıkılaşalımmmmm yağlardan falza kiloalrdan kurtulalım inşallahhhhhhhhh
sabah kalkınca 2 bardak suuuuu
kahvaltımmm
1 dilim tam çavdar ekmeee
2 kk beyaz peynir
3 mşnnak domates
2 köy biberi
2 minnak salatalıkkk
şimdi de demleme çay karışımımı içiyorum ayrıca 2 bardak daha su içtimmmm
afiyet olsun arkadaşım :) ben yanıma meyva alcaktım arada yerim diye unutmuşum :97: zaten herşeyi çok unutur oldum bugünlerde :44:
kız dur öle dime anca yetişiyoz yazanlarabu bir küçük simit dediğin bildiğimiz simit değilmi :44: canım yarısı 2 dilim ekmek eder geçen haftada yine simit yiyen biri vardı ama senmiydin bilmiyorum hatırlamıyorum ama lütfen arada yapın bu simit işini.ekmekleri haftada bir değiştirerek yiyin yani bir hafta kepek 2. hafta çavdar 3. hafta tam tahıllı 4. hafta yulaflı diye haftada bir değiştirin.bunun dışında diğer yediklerin güzel afiyet olsunn
güüünaydııııııııııııııııııııııııııın minnaaaakkk kuzularrrrrrr hepimiz içinnnn sağlıklı,mutlu,huzurluuu bir hafta olsun hepberaber daha da incelelimmmm hafifleyelimmmm sıkılaşalımmmmm yağlardan falza kiloalrdan kurtulalım inşallahhhhhhhhh
kahvaltımmm
2 kk beyaz peynir
3 mşnnak domates
2 köy biberi
2 minnak salatalıkkk
canım şimdi bir kuru kayısı bir buyuk fincanda sallama yeşil cay içicem ara öğünüm ya 2 haftadır sadece 200 gr oynadım ya spor arada dans edıyorum 40 dk ama en cok 3 gun olabılıyo haftada sen spor yapıomusun cnm ya
kahvaltımmm
2 kk beyaz peynir
3 mşnnak domates
2 köy biberi
2 minnak salatalıkkk
canım sadeyse sendeki içine elma falan doğra
bide bi çk tarçın at
o zaman daha doyurucu oluyo
ben ilk meyvamı koyuyorum çantaya
unutma ara öğünlerde iyi oluyor
canımcım sade deil kırmızı meyveli filan ama çok gerekmedikçe yemiyorum. miss gibi klasik türk kahvaltısı varken. bana ara ögün gibi geliyor bu nesfitcanım sadeyse sendeki içine elma falan doğra
bide bi çk tarçın at
o zaman daha doyurucu oluyo
canım şimdi bir kuru kayısı bir buyuk fincanda sallama yeşil cay içicem ara öğünüm ya 2 haftadır sadece 200 gr oynadım ya spor arada dans edıyorum 40 dk ama en cok 3 gun olabılıyo haftada sen spor yapıomusun cnm ya
yolandaaa yolandaaaaa günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar dilerimm
canım ilk günlerde kaçamak yapman iyi olmamış inşallah bidaha yapmazsın kendine güvenmen lazım ve sabır çok önemli başkaları yapıyoda benim neyim eksik ben niye yapamıyorum de kendi kendine biraz dirençli ol canım olurmu.şunuda belirteyim işyerinde arkadaş yapmış ikram etti kıramadım olmaz bizede ikram edenler oluyo ama kabul etmiyoruz geçnlerde biri yazmıştı çok hoşuma gitti işyerinden arkadaşı bişey ikram etmiş ne olduğunu hatırlamıyorum bizim burdaki arkadaşta teşekkür ederim diyetteyim demiş ve ikram eden arkdaş öylemi o zaman saygı duyarım demiş ve zorlamamış ne güzel bak.tatlı bi dille geri çevir sende canımgünaydın kızlarr,,
ya ben de h.sonu dha ilk günlerden kaçamak yaptım ya
pazar kahvaltısını güsel yaptım, çarşıda old.için akşama kdr bişi yiyemedim
dün akşam annemler balık yapmış, ekmek pek yemedim ama balık çok yedim,
böyle düzensiz bişi oldu
bu sabah;
1 küçük dilim ıspanak böreği yedim,(işyerinde arkadaşlar yapmış)
1 brdk çay
ara öğünde; 2 tane incir
öğren; salata, 1 elma, yeşil çay
ara öğün; salatalık-1 incir
günaydın kızlar
sabah nesfitimi yedim
1 brdak çay içtim
canım boyum 160...yeni pantolon almayı şuan düşünmüyorum 1 ay önce aldım....artık biraz daha verip yazlıkları almak istiyorum.yazık olmasınlar.alıp kısa süre sonra giyemezsem üzülürüm...fazladan israf yapmak istemiyorum.senin adınada çok sevindim canım benim....:92::92:
yolandaaa yolandaaaaa günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar dilerimm
kahvaltımmm
2 kk beyaz peynir
3 mşnnak domates
2 köy biberi
2 minnak salatalıkkk
kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız
kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız
hmm anladım canımm ben uzun zamandır bişi almamıştım aslında almak istemiyordum senin gibi düşünerek nasılsa bol gelecek kalacak israf olacak diye ama direndim direndimmm mecbur kaldım almaya yoksa şalvardı işte dediğim gibi.
boy 1,60 peki 55 son mu olacak senin ideal kilon 52 filan sanırım 55 ten sonra tamam mı devam mı diceksin
canım 1 simit dört dilim ekmek deniyor ama bence daha çoktur çünkü simit sıkış sıkış ekmek gibi süngerimsi değil. ben denge light uno ekmekten yola çıkarak 6-8 dilim sayıyorum onu ama herkes 4 dilim olarak alabilir
bir normal simit kaç ekmek oluyor???
ona göre ayarlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?