60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet sadece kahvaltıda yiyorum canım
normal simit ama boyutu küçüktü
bir simit kaç ekmek??

afiyet olsun canım benim ...ya arkadaşlar ben kahvaltıda 2 dilimde tam tahıllı buğday ekmeği yemiştim yazmayı unutmuşum....

evet bildiğimiz simit
ama boyutu biraz küçüktü
geçen hafta simit yemedim
evde ekmek yoktu
buzluktada sadce simit vardı mecbur kaldım
çok düşündüm yesem mi yemesem mi diye ama kahvaltı yapmadan çıkamazdım
haklısın ekemkleri devamlı değiştirmek lazım
ben normalde çavdarlı ekmek yiyorum bu hafta kepekli mi alsam ki

Günaydın neruşum...Afiyet olsun canım benim...

Valla herşeyi güzel yapıyorsun ama neden kilo vermediğini anlayamadım canım..
birkaç gün takıl bize bi bakalım..
spor yapamıyorum canım ben.. bebeğim var vakit bulamıyorum malesef..
gündüz işteyken öğlenleri yürümeye çalışıyorum.. o da her zaman olmuyor malesef..

afiyet olsun canım benim
çalışmıyorsun galiba
özledim ben de rahat rahat kahvaltı yapmayı
koşuşturmaca yiyip çıkıyorum evden

canım sadeyse sendeki içine elma falan doğra
bide bi çk tarçın at
o zaman daha doyurucu oluyo
canımcım sade deil kırmızı meyveli filan ama çok gerekmedikçe yemiyorum. miss gibi klasik türk kahvaltısı varken. bana ara ögün gibi geliyor bu nesfit

pepeti daha önce ne kadar kilo verdin yeni mi başladın boy kilo kaç kendini tanıtırsan fikir yürütebiliriz. arada duraksamalar olur ben geçen ay 20 günde 700 gr vermiştim sadece ama sonra hızlandı olur böyle arada

yolandaaa yolandaaaaa günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar dilerimm

canımm ycl cimm iyiyim teşekkürler ama çok soguk donuyorum elim ayagım buzz gibi hala ısınamadım. sabahta zor uyandım. kahvaltıda iki dilim ekmek iki domatizz iki tatlı kaşıgı lor bir zeytin ve çay içtim. yolda 500 ml su içtim ofise gelince 1 türk kahvesi yanında 6 badem iki kayısı yedim. sonrasında bir 500 ml daha su içtim birazda su üşütüyo galiba şimdi de yeşilçayımı içicem yanında bir incir ile yada belki sade bilmiyorum daa

kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız

peki canım hiç kadın doğumcuya gittin mi. bende senin gibiydim çok zor kg veriyordum. dr gittim polikistik over var dedi ultrasonla bakıp. ilaç verdi.doğum kontrol hapı yani onu bıraktığım zaman hemen yine 2-3 kg alıyorum. arada ara vermem gerektiği için bırakıyorum . bi kan tahlili falan yaptır istersen guatr da olabilir.

canım ilk günlerde kaçamak yapman iyi olmamış inşallah bidaha yapmazsın kendine güvenmen lazım ve sabır çok önemli başkaları yapıyoda benim neyim eksik ben niye yapamıyorum de kendi kendine biraz dirençli ol canım olurmu.şunuda belirteyim işyerinde arkadaş yapmış ikram etti kıramadım olmaz bizede ikram edenler oluyo ama kabul etmiyoruz geçnlerde biri yazmıştı çok hoşuma gitti işyerinden arkadaşı bişey ikram etmiş ne olduğunu hatırlamıyorum bizim burdaki arkadaşta teşekkür ederim diyetteyim demiş ve ikram eden arkdaş öylemi o zaman saygı duyarım demiş ve zorlamamış ne güzel bak.tatlı bi dille geri çevir sende canım
günaydın kızlar

sabah nesfitimi yedim
1 brdak çay içtim

afiyet olsun canım

hmm anladım canımm ben uzun zamandır bişi almamıştım aslında almak istemiyordum senin gibi düşünerek nasılsa bol gelecek kalacak israf olacak diye ama direndim direndimmm mecbur kaldım almaya yoksa şalvardı işte dediğim gibi.
boy 1,60 peki 55 son mu olacak senin ideal kilon 52 filan sanırım 55 ten sonra tamam mı devam mı diceksin

yolandaaa yolandaaaaa günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın iyi haftalar dilerimm

canım 1 simit dört dilim ekmek deniyor ama bence daha çoktur çünkü simit sıkış sıkış ekmek gibi süngerimsi değil. ben denge light uno ekmekten yola çıkarak 6-8 dilim sayıyorum onu ama herkes 4 dilim olarak alabilir

günaydın kuzu kuzu afiyet olsun minnak neruş

günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum fırsat bulupta giremiyorum artık yıne arkadaşlar görüyorum inş. dilediğiniz kılolara gelirsiniz kızlar ben 200 gr vermişim bu aralar cokta dikkat etmedim yediklerima ama suyumu içtim ve yürüyüş yaptım bol bol onun etkisi oldu sanırım gr gr gidecek inş. kılolarrrr

canım 1 simit dört dilim ekmek deniyor ama bence daha çoktur çünkü simit sıkış sıkış ekmek gibi süngerimsi değil. ben denge light uno ekmekten yola çıkarak 6-8 dilim sayıyorum onu ama herkes 4 dilim olarak alabilir
[/QUOTE]

bugün başka ekmek yok o zamn
zaten kahvalı dışında pek yemiyorum

kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız

Anammmmm... Kukuleta gelmiş..
HOŞGELMİŞ..
Hoşgeldin canım.. nasılsın...

canım benim şimdilik hedefim tabiki 55 ama bakalım ozaman gelince halen kendimde fazlalık hissedersem belki 52-53 te olabilirim.ozamanki fiziğime bağlı.55 in altındayken yüzüm çok küçülüyor ondan dolayı 55 diyiyorum.ama spola bu durum değişe bilir kas yapmaya çalışacağım.kas yaparsam 55 yapamazsam 53 felan da dururum herhalde...inşallah bizimde bu hafta bir akrabamızın düğünü var 1 kg daha verebilsem çok iyi olacak ...bir çok akraba nezamandır beni görmüyorlar.azıcık şaşırmalarını istiyorum.gerçi bayağı fark var ama sizlere yarın eski ve şimdiki halim arasındaki sesmimi yollarım bakalım fark varmı ..sizlerinde fikri önemli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…