canım 1 simit dört dilim ekmek deniyor ama bence daha çoktur çünkü simit sıkış sıkış ekmek gibi süngerimsi değil. ben denge light uno ekmekten yola çıkarak 6-8 dilim sayıyorum onu ama herkes 4 dilim olarak alabilir
canım benim şimdilik hedefim tabiki 55 ama bakalım ozaman gelince halen kendimde fazlalık hissedersem belki 52-53 te olabilirim.ozamanki fiziğime bağlı.55 in altındayken yüzüm çok küçülüyor ondan dolayı 55 diyiyorum.ama spola bu durum değişe bilir kas yapmaya çalışacağım.kas yaparsam 55 yapamazsam 53 felan da dururum herhalde...inşallah bizimde bu hafta bir akrabamızın düğünü var 1 kg daha verebilsem çok iyi olacak ...bir çok akraba nezamandır beni görmüyorlar.azıcık şaşırmalarını istiyorum.gerçi bayağı fark var ama sizlere yarın eski ve şimdiki halim arasındaki sesmimi yollarım bakalım fark varmı ..sizlerinde fikri önemli....
4 dilim canımbir normal simit kaç ekmek oluyor???
ona göre ayarlayayım
çok byüyük kaçamaklar yaptım hafta sonu bana çok kızmalısınız
canım afiyet olsun. bence gayet güzel bir kahvaltı menüsü. neden kilo veremediine gelince. hikayen nedir ne zamandan beri kaçkilo verdin ne yiyorsun spor yapıyor musun bunları bilmeden fikir yürütmek zor
Valla herşeyi güzel yapıyorsun ama neden kilo vermediğini anlayamadım canım..
birkaç gün takıl bize bi bakalım..
spor yapamıyorum canım ben.. bebeğim var vakit bulamıyorum malesef..
gündüz işteyken öğlenleri yürümeye çalışıyorum.. o da her zaman olmuyor malesef..
canımcım sade deil kırmızı meyveli filan ama çok gerekmedikçe yemiyorum. miss gibi klasik türk kahvaltısı varken. bana ara ögün gibi geliyor bu nesfit
pepeti daha önce ne kadar kilo verdin yeni mi başladın boy kilo kaç kendini tanıtırsan fikir yürütebiliriz. arada duraksamalar olur ben geçen ay 20 günde 700 gr vermiştim sadece ama sonra hızlandı olur böyle arada
canımm ycl cimm iyiyim teşekkürler ama çok soguk donuyorum elim ayagım buzz gibi hala ısınamadım. sabahta zor uyandım. kahvaltıda iki dilim ekmek iki domatizz iki tatlı kaşıgı lor bir zeytin ve çay içtim. yolda 500 ml su içtim ofise gelince 1 türk kahvesi yanında 6 badem iki kayısı yedim. sonrasında bir 500 ml daha su içtim birazda su üşütüyo galiba şimdi de yeşilçayımı içicem yanında bir incir ile yada belki sade bilmiyorum daa
peki canım hiç kadın doğumcuya gittin mi. bende senin gibiydim çok zor kg veriyordum. dr gittim polikistik over var dedi ultrasonla bakıp. ilaç verdi.doğum kontrol hapı yani onu bıraktığım zaman hemen yine 2-3 kg alıyorum. arada ara vermem gerektiği için bırakıyorum . bi kan tahlili falan yaptır istersen guatr da olabilir.
kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız
neruşcum günaydın ev işlerinden önce buraya uğradın galiba
kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay
sağol canımm
afiyet olsun
ay canım çekti kız
kiraz sapı acaip tat veriyo walla
aklınla bin yaşa emiii, sayende daha lezzetli içiyorum yeşil çayııı
aşkolsun olur mu öyle şey
sayfalar okadar hızlı akıyoki
ben bazı mesajları alıntı yapıldığı zaman görüyorum, niye dışlayalım seni tatlım
canım benim çoook geçmiş olsun
inşallah bi an önce iyileşirsin
bol bol dinlen ve ilaçlarını aksatmadan iç canım
süppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
sallayalım tabi yaaaa)))))))))))))))
canım çooook sevindim
çok güzel vermişsin maşallahh
oh oh devamı da geliyo deseneee
günaydın kızlar hepinizeeeeeeeeeeee
bugün foto yok tabe :)))
zaten pek bişi de yemedim
2 tane minnak poğaça ( kendi yaptığım muhteşem (!) poğaçalarım, tam buğday unundan
el ortası kadar yoktular
1/2 kk beyaz peynir
2 çk tahin-pekmez
1 bardak sallama yeşil çay
günaydınn tatloşlarımmm minnoşşlarımm nasılsınız bakalım ?umarım herkes iyidir hugocukccum hariç canım benim sana da geçmiş olsun
fambuk nerde kaldı gerçekten ?**
ycl cimm süpper gidiyorsun hayatım darısı başımıza. sende bişi kalmamış vermişsin kilocukların çogunu.
cimcimcimm çook tebrik ediyorum seni büyük gelen don ve sütyenleri senin için sallıyoruz.:92::92::92:bol gelen pantolon smileyi olsa onu da senin için sallicaktım benim pantolonlarım bol geliyor çünkü ama yok napalım.
bugün yeni aldıım 40 beden pantolonumu giydim ay gözüme daha bi şişman geldim. insan bol gelen pantolonları giyince inceyim canım baksana pantolon bile bol safsatasına kapılabiliyor ama dar olunca daha çok gaz oluyo. göbiş ve üst bacak bölgesi bogum bogum ıyykkk.. :84::84:bide reglime iki gün gibi bişi var bugün 800 gram birden kilolu görünüyorum hayde bakalım hayırlısı
gamze hoşgeldin tatlım minişim. bak esw ablanda demiş hayatım 2 ayda 9 kiloyu saglıklı bir şekilde vermek ütopik bir hayalden ibaret o yüzden acele etmeden veriyoruz kiloları tamam mı şekerparecikcimmyoksa birden verirsen kilocukları hooop bedenin sarkar ve çatlar yavaş ama dengeli veriyoruuuuz
hoşgeldin incecikk.. sen yola gönüllü çıkmışsın baksana ismini bile incecik koymuşsun aferinn.. bize takıl incecikkkk ol
pepeti tatlım sende aramıza hoşgeldin
teşekkür ederim canım benim.benimde bugün sürekli pantolonum aşağı kayıyor.çekiştirip duruyorum.ama bu beni çok mutlu ediyor....dahada gaz geliyor....parmağımda yüzüğüm fırıl fırıl dönüyor.süper yaaaa...darısı hepinizin başına cicişler....QUOTE]
aminnnn hepberaberrrr kurtulalımm tüm fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhhh
afiyet olsun canım benim
çalışmıyorsun galiba
özledim ben de rahat rahat kahvaltı yapmayı
koşuşturmaca yiyip çıkıyorum evden
ben evden çalışıyorum canım ama haklısın evde olmak tabiii büyük avantaj öğünleri araları daha düzenli yapabiliyorummm
afiyet olsun bebeeeem
mersi cicimmmmm
afiyet olsun canım benim ...ya arkadaşlar ben kahvaltıda 2 dilimde tam tahıllı buğday ekmeği yemiştim yazmayı unutmuşum....
sağol tatlımmmmm
Günaydın neruşum...Afiyet olsun canım benim...
Valla herşeyi güzel yapıyorsun ama neden kilo vermediğini anlayamadım canım..
birkaç gün takıl bize bi bakalım..
spor yapamıyorum canım ben.. bebeğim var vakit bulamıyorum malesef..
gündüz işteyken öğlenleri yürümeye çalışıyorum.. o da her zaman olmuyor malesef..
sağoll guzummmmmm
kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm:52
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşşgeldinnnnnnnnnnnn tabii kii çokkk özeldikkkkkkkkkkkkk biz de bugünlerde bekliyodukk seniiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnnnnnn anlat bakalımm nele ryaptın nasılsıııııııııııınnnn
günaydın kuzu kuzu afiyet olsun minnak neruş
cınımmm cınımmmm teşekkür ederimmmmmmmmm
bişey sorucam simitten bahsetmişken siz; simit susamlı ve susam da yağlı..o yüzden kalorisi yüksek değil midir acaba?
canım ilk günlerde kaçamak yapman iyi olmamış inşallah bidaha yapmazsın kendine güvenmen lazım ve sabır çok önemli başkaları yapıyoda benim neyim eksik ben niye yapamıyorum de kendi kendine biraz dirençli ol canım olurmu.şunuda belirteyim işyerinde arkadaş yapmış ikram etti kıramadım olmaz bizede ikram edenler oluyo ama kabul etmiyoruz geçnlerde biri yazmıştı çok hoşuma gitti işyerinden arkadaşı bişey ikram etmiş ne olduğunu hatırlamıyorum bizim burdaki arkadaşta teşekkür ederim diyetteyim demiş ve ikram eden arkdaş öylemi o zaman saygı duyarım demiş ve zorlamamış ne güzel bak.tatlı bi dille geri çevir sende canım
afiyet olsun canım
simit diyet yapanların sık sık yiyebildiği bir yiyecek ama bence çok masum değil yani 4 dilim ekmek diyip geçemeyiz dediğin gibi sonuçta susam yaglı bir tohum yani kalori demek 4 dilim ekmek kadar masum değil ben ekmegi tercih ederim
canlarım benım ya yolandacım ylccım ve ruzgarözgecm boyum 160 ve 65 kıloyum. 2 yaşında kısım var.hamile kalmadan önce 63 tüm yanı bu aradyadım. gecen sene polikistik over durumu vardı emzırdıgım ıcın ilaç vermemişti şimdide adet duzensızlığım var en önemlisi gecen sene hıpo troıd cıkmıstı ama gecmıştı gecen tahlıl yaptırdım bışı cıkmamıştı. ne bılım ya dıyetısyene gıtmek ıstemıyorum gecen sen gıtıtım 15 gunde gel deyınce gıdemıyorum 1 ayda ancak gıdebılıyorum bne merkeze yanı ama hikayem bu sızce dıyetısyen satmı bakalım bı bu ara veremzsem gıdıyım olmazsa..
bişey sorucam simitten bahsetmişken siz; simit susamlı ve susam da yağlı..o yüzden kalorisi yüksek değil midir acaba?
canım madem rahatszlıkların var doktor ve diyetisten kontrolünde kilo vermen mantıklı olur biz sana yardımcı olamayız bencecanlarım benım ya yolandacım ylccım ve ruzgarözgecm boyum 160 ve 65 kıloyum. 2 yaşında kısım var.hamile kalmadan önce 63 tüm yanı bu aradyadım. gecen sene polikistik over durumu vardı emzırdıgım ıcın ilaç vermemişti şimdide adet duzensızlığım var en önemlisi gecen sene hıpo troıd cıkmıstı ama gecmıştı gecen tahlıl yaptırdım bışı cıkmamıştı. ne bılım ya dıyetısyene gıtmek ıstemıyorum gecen sen gıtıtım 15 gunde gel deyınce gıdemıyorum 1 ayda ancak gıdebılıyorum bne merkeze yanı ama hikayem bu sızce dıyetısyen satmı bakalım bı bu ara veremzsem gıdıyım olmazsa..
ya bi süredir benimde alyans fırıl fırıl dönüyo ama bugün regl olacam onun şişkinliği midir nedir tam geliyorpantolonlar şallvar olmuştu bugün kurtuldum. sende daha dar olan bi pantolon al daha çok gaza gelirsin. boy kaçtı bu arada su su sudecik?
canım okuyor muydun çalışıyor muydun ? haftasonları minik kaçamakları sorun edip canını sıkma ertesi gün dengelersin. akşama kadar bişi yememen olmamış ama balık bir de ekmeksiz gayet hafif bir seçim tabi eger kızartma değil ızgara ise. canını sıkmaa aynen devamm
sabah menünü begenmediimi sölemicem yarına düzelteceksin çünlkü biliyorum
aa aa öglen hiçbişi yok bu nasıl yemek ı ııhhh olmamış. öglen böyle yersenn akşam acıkıp saldırırsın. sabah kraliçe gibi kahvaltı ögleyin prenses gibi akşam hint fakiri gibi yiyceksin unutma
canım olur mu öyle şey yaa sayfalar hızlı akıyor gözden kaçmıştır. hmm bi bakalım genel olarak güzel bir kahvaltı ama küçük simit ne olaki ? kandil simidi mi ? sen sadece sabah ekmek yiyordun sanırım çoook güzel bir kahvaltı bence afiyet olsun
kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
saolun kızlarrrr hoşbulduk.
Allah a şükür iyiyim.biraz hastayım ama ilaç alıorum iyi sayılırım.bademciklerim iltihaplandı.ordaykende hastalandım antibiyotik fln aldım geçmişti şimdi yine tekrar ladı gelirken hava alanında çok üşüdüm ondan oldu heralde.:26:
onun dışından herşey iyi şükür.sağ sal,im gttim geldim. siz nasılsınız ekskler görüorum hugocuk famir farmasi priene babystar amore....aklıma gelenler bunlar yoklar ayrıldılarmı?:26:bakıorum kilollar verilmiş.gayte güzel. ben aynıyım ne aldım ne verdim aynı kilomdayım.
nugya neruda esw beni göremedi henüz?görün beni görünnnnn.anlatacak size soracak çok şeyim var fıstıklar. özledim hepinizi
tahmin ediorum neruda geçmişi okuo mesela yada kömürle ilgilenio.nugyanın müşterileri var.ee malum yaz gelio.esw bi ara yoğunlaşır sonra hemen yetişir bize. hepinizi özledim yaaaa
yani aranızda bana bir çizelge yapacak kimse yok mu :2::2:
yani aranızda bana bir çizelge yapacak kimse yok mu :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?