60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey sorucam simitten bahsetmişken siz; simit susamlı ve susam da yağlı..o yüzden kalorisi yüksek değil midir acaba?

saolun kızlarrrr hoşbulduk.
Allah a şükür iyiyim.biraz hastayım ama ilaç alıorum iyi sayılırım.bademciklerim iltihaplandı.ordaykende hastalandım antibiyotik fln aldım geçmişti şimdi yine tekrar ladı gelirken hava alanında çok üşüdüm ondan oldu heralde.:26:
onun dışından herşey iyi şükür.sağ sal,im gttim geldim. siz nasılsınız ekskler görüorum hugocuk famir farmasi priene babystar amore....aklıma gelenler bunlar yoklar ayrıldılarmı?:26:bakıorum kilollar verilmiş.gayte güzel. ben aynıyım ne aldım ne verdim aynı kilomdayım.

bugün başka ekmek yok o zamn
zaten kahvalı dışında pek yemiyorum[/QUOTE]
bencede artık bugünlük ekmek faslı bitsin nasılsa kahvaltı dışında yemiyormuşsun zor olmaz

anladım canım bence sporla gidiyorsa yüzün çok küçülmez yani benim yüzümde çok küçüldü ben çok memnun kaldım hani aşırı bir çökme yok ama sanki 5-6 yaş genç bir kadın görüyorum aynada
duruma göre bakarsın o zaman sende 55 ya da 52 ben 55 ten sonra 52 ye kadar düşebilirim diyorum oda duruma göre. ileride hamilelik filan olursa işim kolay olur diyorum. bende boy 165 cm bu arada

canlarım benım ya yolandacım ylccım ve ruzgarözgecm boyum 160 ve 65 kıloyum. 2 yaşında kısım var.hamile kalmadan önce 63 tüm yanı bu aradyadım. gecen sene polikistik over durumu vardı emzırdıgım ıcın ilaç vermemişti şimdide adet duzensızlığım var en önemlisi gecen sene hıpo troıd cıkmıstı ama gecmıştı gecen tahlıl yaptırdım bışı cıkmamıştı. ne bılım ya dıyetısyene gıtmek ıstemıyorum gecen sen gıtıtım 15 gunde gel deyınce gıdemıyorum 1 ayda ancak gıdebılıyorum bne merkeze yanı ama hikayem bu sızce dıyetısyen satmı bakalım bı bu ara veremzsem gıdıyım olmazsa..

kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız

kukilataaaaaaaaammm hoşgeldin canım özlemezmiyiz arada kulağını çınlattık burda hep.ben iyiyim hugo hasta boğazlarından fambıkta gelmedi daha merak içindeyiz.allah kabul etsin canım senin nasıl geçti kilo durumun ne durumda yemekler nasıldı iyimiydi beklediğin gibimiydi

neruşcum günaydın ev işlerinden önce buraya uğradın galiba

İveeett bugün erkenciyizzzzama ev işleri beni bekliyorr birazdan kalkıcaammm ara öğünümden sonraaaaaa işlere başlarım inşallahhh

kimse beni umursamasa da ben yine de yazayım yediklerimi
kahvaltıda
bir küçük simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz
şekersiz çay

Afiyet olsun canımmm küçük de olsa 1 simit 4 dilim ekmek ediyorrr artık bugün dengelersin onuhiç yemekten iyidir ama afiyet olsunnn

Mersi tatlımmmm

Afiyet olsun tatlımmm

Günaydın cicimmmmmm regl sebebiyle öyle çıkmışsınıdır benceee

bişey sorucam simitten bahsetmişken siz; simit susamlı ve susam da yağlı..o yüzden kalorisi yüksek değil midir acaba?

simit diyet yapanların sık sık yiyebildiği bir yiyecek ama bence çok masum değil yani 4 dilim ekmek diyip geçemeyiz dediğin gibi sonuçta susam yaglı bir tohum yani kalori demek 4 dilim ekmek kadar masum değil ben ekmegi tercih ederim

nugya neruda esw beni göremedi henüz?görün beni görünnnnn.anlatacak size soracak çok şeyim var fıstıklar. özledim hepinizi
tahmin ediorum neruda geçmişi okuo mesela yada kömürle ilgilenio.nugyanın müşterileri var.ee malum yaz gelio.esw bi ara yoğunlaşır sonra hemen yetişir bize. hepinizi özledim yaaaa

hımm. tamam canım bundan sonra dirençli olucam allahım bana yardım et,,,

haklısın..ben yemek istemedikçe herkes "nolcak canım altı üstü simit" diyor, kafamda soru işareti olmuştu..teşekkürler

kadın doğumcuya git önce madem kist devam ediyor mu baktır. ona göre ilaç versin. adet düzensizliğinde bu yüzdendir. benimde ilaç içmediğim ay cok zor geliyor. o zamanda forlutal tablet alıyorum dr söylemişti adet söktürücü.onu içtim mi hap bittikten sonra adet oluyorum.

canım madem rahatszlıkların var doktor ve diyetisten kontrolünde kilo vermen mantıklı olur biz sana yardımcı olamayız bence

çalışıyorum canım, evet biras fakir bi menü olmuş, daha tam oturtamadım ya, eski alışkalnlık kısarak az yiyerek zayıflama hissi, halbuki herşeyden ama az az kararında yemek daha mantıklı,

kıııııızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrr ben geellllldimmmmmmmmmmm
herkeseeee günaydııınnn hayırlşı sabahlarrrrrrr
beni özledinizmi bakalım?hı?ben hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız

CANIMM BENİMMM HOŞGELDİNNNNNNNNNNN
walla sabah aklımdan geçtin ne yalan söleyim, kuki gelmiştir artık bugün foruma da gelir sanırım diye
kalbim temizmiş
tekrar hoşgeldin tatlımmm
evet ya biraz yoğunum, çalışmam lazım ama aklım burda :)))))

öncelikle allah kabul etsin tatlım ve inşallah bidaha nasip etsinn

çok özledik kız seni. arada çınlattık kulaklarını :))))))))

geçmiş olsun canımcım ayrıca
bi an önce iyileşirsin inşallah sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…