haklısın..ben yemek istemedikçe herkes "nolcak canım altı üstü simit" diyor, kafamda soru işareti olmuştu..teşekkürler
çizelgen var zaten senin çıkıyor. ben cumartesi 1 saat uğraştım yapamadım sinir oldum. tek tek giriyorum ama yine onaylamıyor.
kukilataaaaaaaaammm hoşgeldin canım özlemezmiyiz arada kulağını çınlattık burda hep.ben iyiyim hugo hasta boğazlarından fambıkta gelmedi daha merak içindeyiz.allah kabul etsin canım senin nasıl geçti kilo durumun ne durumda yemekler nasıldı iyimiydi beklediğin gibimiydi
Yapayım ben canım..
Söyle neler istiyorsun nasıl olsun..
harıkasınnn benım ıdeal kılom.boyumuz aynı.. darısı basıma:18:tşekkür ederim canımcım
boy 1,68
yeni kılom 55,4
farketmez sen nasıl istiyorsan yap
günaydınnnn
kızlar yazılarınızı okudum neguzel kılo vermıssınız.hemde dengelı oyle haftada 3-4 kılo degıl..sizleri gördükçe bende basarabılırım dıyorum..ben de kahvaltımı yazayım.
şekersız cay
1 kuru kayısı(gunkurusu)
2 dilim tuzsuz etımek
1 kk tam yağlı peynır(yagsız kalmamıs)
1 domates
500 ml.su (gunluk hedefım2.5-3)( salatamı tuzsuz yıyemedıgımden su mıktarını arttırdım)
şimdide elimde form çay var ama su hazır olanlardan.ben yesıl çay hastasıyım fakat acık olandan bulamayınca pakette aldım tadı coook kotu geldıalınca devam edıcem
hepiniz huzurlu bir gun gecırın kızlarr
tşekkür ederim canımcım
boy 1,68
yeni kılom 65,4
farketmez sen nasıl istiyorsan yap
harıkasınnn benım ıdeal kılom.boyumuz aynı.. darısı basıma:18:
kıss hayrına bana da yapıversene beceremedim bi işi sinir oldum kendi kendime
nugya neruda esw beni göremedi henüz?görün beni görünnnnn.anlatacak size soracak çok şeyim var fıstıklar. özledim hepinizi
tahmin ediorum neruda geçmişi okuo mesela yada kömürle ilgilenio.nugyanın müşterileri var.ee malum yaz gelio.esw bi ara yoğunlaşır sonra hemen yetişir bize. hepinizi özledim yaaaa
Yapayım canım..
söyle özelliklerini bakem..
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün sınavlarım başladı pek giremicem,sabahta sınavım vardı giremedim yeni geldimmm(hala sarıkafaları kulalnamıyorum((((((((((((((((((
kukulimmmmmmmmmmmmm hoşgeldimmmmmm,çok özledk seniiiiiii(bu kukuli gelecek ben hala aynı kilomda kalıcam diyodum valla öyle oldu:))))))ama bu sabah 38 beden aldğım pantalonunmiçine 3. haftanın sonunda girdim çok şükür:))
kahvaltımı yazım ehmncik
2 kuru kayısı
2 dlm light ekmek
1 kk kaşar peynir
acele çıktım ancak bukadar oldu
kız seni yirim yirimmmmmmmmm:))çok özled,k çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?