60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kukilatam ben yazdım ama gözden akçatı galiba yazdığım.anlat bakalım bize okuyorum yazdıklarını ben kilo almamışsında sevindim.sorcaklarınıda sor bakalım ben seni takipteyim

anammmmmmmmmmmmmmmmmm kuluklimmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş,hoşgeldinnnnn.özledik seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoşbudluk canlarım benim.bende sizi çok özledim hepiniz için ayrı ayrı dua ettim aklıma gelen herkesin ismini söledim gelmeyenleri toptan söledim.Allah kabul etsin.fambıkım ben gttiğimde sen 65-64 flndın.ycl daha 1-2 kilo vermişti neruşum da 61 falandı sanırım.hepiniz vermişsinz işte.ne güzel sağlıklı sağlıllı.bende inşallah sağlıklı beslenme düzenime dönerim bi kaç gün içinde.hem hastayım onu atlatayım hemde temzlk fln yapıcam ee malum eşim 1 aydır evdeydi saolsun kirletmmeiş ama heryer tozlanmış işte.herkes iyi dir umarım?kız nugiii sen kaç kilosun çizelgen kaybolmuşşş?merak ettim bakk?hugocuk naptı?
bi de bi sürü yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarrr.sağlıklı kilo vermeler hepinizeeeee

hııııııı demek sınavın vardı anladım.halen sarı kafaları düşünüyo ya rüyanada girmiştir sarı kafalar senin aceledende kahvaltın az olmuş zaten nediyelim artık sınavların daha öenmli tabikide önce sınav gelir biz burdayız nasıl olsa

afiyet olsun canım benim....

canım benim allah tekrardan kabul etsin bizlerede rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum...özlettin bayağı kendini....tekrar armızda olman gerçekten çok güzel......

hoşgeldin canım
sınavın iyi geçmiştir umarım :))
pantalonun içinde çok sevindim canımmm

canım benim ya
olsun güzelce atlatmışsın çok şükür
ya sonuçta farklı bi kültür bide böyle sorunlar yaşaman iyi olmamış ama gelince zaten acısını çıkarmışsınn maşallah
ama en kısa zamanda dönersin sen eski düzenine :)))

bide selülitlerinin gitmesine de çok sevindim yaa
benimkilerde azalıyolar sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum :))
züğürt tesellisi de olabilir yani

66 kiloyum kukim çizelge yapmasını bilmiyom e sonra yapılsada değiştirmesini bilmiyom bende kullanmıyom napayım

saolun kızlar hepnize teşekkürler allah herkese nasip etsi,n gerçkten çok güzel yerler çok güzel duygular yarın tekrar gidiosun deseler yine giderim. sizede inşalallah allah nasip ederde ne dmek sitediğini anlarsınız gitmeden insan gtimek istio ama gttkten sonra daha da istio çok farklı duygular. neyse ben bi burnch yapayım kahvaltı yapmadım daha hemen size koştum çok işim var .dönerim yine inşallahh. kenidnize iyiy bakınn.öpüldünüzzzz

Merhaba canım.. Nasıl geçti sınavın...
38 beden pantolonuna da yufffffiiiii diyorum... :92::92::92::92:
Bide afiyet olsun.....

Fambukk ben kilo verdikçe daha şişman hissediyorum sanki yaa. ben 40 a anca girdim sen 38 giriyorsun valla imrendim tatlım tebrik ederim darısı başımıza

Merhaba canım.. Nasıl geçti sınavın...
38 beden pantolonuna da yufffffiiiii diyorum... :92::92::92::92:
Bide afiyet olsun.....

sağol tatluşummmmmmmm,3 hafta önce lmıştım,kapanıyodu ama göübüşüm üstten fırlıyodu ve sıkıyodu beli,bu basah giydim oldu çok şükür giydim bende,bol pantalonlarla gezmekten kurtuldum.azcık daha vereyimdebaharlık 1-2 tane daha almam lazım,hergün bunumu giycem:))))
sınavda idare eder ,şte,geçecek kadar puan almak yeterli benim için,bu yaştan sonra bölüm birincisimi olcam dimi ama:)))))

kız nugi sarıkadfa deyip geçme valal boşlukta gibiyim:)))bide çoklu alıntı yapamıyorum,beğenemiyorum netcem ben yaaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…