kukilatam ben yazdım ama gözden akçatı galiba yazdığım.anlat bakalım bize okuyorum yazdıklarını ben kilo almamışsında sevindim.sorcaklarınıda sor bakalım ben seni takipteyim
CANIMM BENİMMM HOŞGELDİNNNNNNNNNNN
walla sabah aklımdan geçtin ne yalan söleyim, kuki gelmiştir artık bugün foruma da gelir sanırım diye
kalbim temizmiş
tekrar hoşgeldin tatlımmm
evet ya biraz yoğunum, çalışmam lazım ama aklım burda :)))))
öncelikle allah kabul etsin tatlım ve inşallah bidaha nasip etsinn
çok özledik kız seni. arada çınlattık kulaklarını :))))))))
geçmiş olsun canımcım ayrıca
bi an önce iyileşirsin inşallah sen de
hoşbudluk canlarım benim.bende sizi çok özledim hepiniz için ayrı ayrı dua ettim aklıma gelen herkesin ismini söledim gelmeyenleri toptan söledim.Allah kabul etsin.fambıkım ben gttiğimde sen 65-64 flndın.ycl daha 1-2 kilo vermişti neruşum da 61 falandı sanırım.hepiniz vermişsinz işte.ne güzel sağlıklı sağlıllı.bende inşallah sağlıklı beslenme düzenime dönerim bi kaç gün içinde.hem hastayım onu atlatayım hemde temzlk fln yapıcam ee malum eşim 1 aydır evdeydi saolsun kirletmmeiş ama heryer tozlanmış işte.herkes iyi dir umarım?kız nugiii sen kaç kilosun çizelgen kaybolmuşşş?merak ettim bakk?hugocuk naptı?anammmmmmmmmmmmmmmmmm kuluklimmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş,hoşgeldinnnnn.özledik seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
160 boy 69kg :84::84:
ahhahhh 55 olmam gerekiyor.
saoşasınnn canımmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün sınavlarım başladı pek giremicem,sabahta sınavım vardı giremedim yeni geldimmm(hala sarıkafaları kulalnamıyorum((((((((((((((((((
kukulimmmmmmmmmmmmm hoşgeldimmmmmm,çok özledk seniiiiiii(bu kukuli gelecek ben hala aynı kilomda kalıcam diyodum valla öyle oldu:))))))ama bu sabah 38 beden aldğım pantalonunmiçine 3. haftanın sonunda girdim çok şükür:))
kahvaltımı yazım ehmncik
2 kuru kayısı
2 dlm light ekmek
1 kk kaşar peynir
acele çıktım ancak bukadar oldu
afiyet olsun canım benim....kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün sınavlarım başladı pek giremicem,sabahta sınavım vardı giremedim yeni geldimmm(hala sarıkafaları kulalnamıyorum((((((((((((((((((
kukulimmmmmmmmmmmmm hoşgeldimmmmmm,çok özledk seniiiiiii(bu kukuli gelecek ben hala aynı kilomda kalıcam diyodum valla öyle oldu:))))))ama bu sabah 38 beden aldğım pantalonunmiçine 3. haftanın sonunda girdim çok şükür:))
kahvaltımı yazım ehmncik
2 kuru kayısı
2 dlm light ekmek
1 kk kaşar peynir
canım benim neruşummmm hoşbulduk.
Allah a şükürler olsun iyyim boğazlrım kötü ama olsun ant,b,yotik alıorum iyileşirimo kadar hava değişkliği yaşadım gayet normal.gündüzleri 30 -32 derece sıcak vardı mekke de.medine biraz daha serindi özellkle akşmalrı ve sabahları ama sıcaktı yinede.
18 gün mekke de hiç bir sıcak yemek yiyemedim.malesef otel çok temz deildi.yemekler orda pişmiodu dışardan hazır geliodu ama yemekhane ara kattaydı hiç penceresi yoktu çok fena yemek kokuları vardı o yüzdden hiç inmedim bile yemek haneye kokular middemi alt üst etti hatta benm hamile olduğumu fln düşünmeye başladılar evden zeytn peynir köfte börek büsküvi paket süt fln götrmüştük onları yedim 18 gün boyunca aralarda hep kuru incir kayısı erik fındık ceviz hurma yaban mersini büsküvi yedim.malesef çok sağlıklsız beslendim ama elimde deildi.
sürekli tansiyonum düştü açlıktan zaten düşük olan tansiyonum iyice btti.başım dönüodu gözüm kararıodu hemen kuru meyvelerden yiodum özellkle kuru üzüm bir kaç kilo yedim heralde.hele mekkeden medineye giderken tam otobüse bincez çok kötü oldum resmen felç geçiorum sandım başımın arkası fln uyuştu.olduğum yere otrdum kaldım hiç sölemedim annemlere fln sölesem şimdi vay sen yemedinde ondan oldu da fln flan .ee dolayısyla medineye gidince o oel biraz daha temzdi.yemek hanenin pencereleri vardı havadardı orada az da olsa zorla yemeye başladım. tabi benim burdaki gibi salatalı yoğurtlu çorbalı ana yemekli menülerim gibi deildi.ha hepsi vardı ama ben hepsini yiyemedim.herşeyde tuhaf değişk bi koku vardı sanki.neyse geldi geçti Allah a şükür herşeye rağman herşey çok güzeldi herkesin görmesi gereken bi yer kesnlkle benm dünyaya insanlkara bakış açımda değişklkler oldu resmen.çarşamba günü geldim.konyada 4gündür baklava börek pilavları vs. götrdüm daha da sağlıklı beslenme deseydim beni fururlardı heralde ailemartık bi kaç gün içinde eski düzenime dönerim.haaa bu arada o kadar harekete selülitmi kalır bacaklarım dümdüz çok az popomda kaldı şimdi onlara müdahalaler yapıcam.sıkılaştrma hareketleri yapıcam inş.pilatese devam callenetics yapıcam inş. birazda. ööle iştee ayy çok konuştum siz anlatın bakalım ne var ne yok?ben yokken neler oldu anlatınnnn?
ycl cok teşekkür ederim kızlar kocişim gelmek üzere yemek yapacagım ben öğlen taze fasulye ,bulgur pilavı salat ve ayran olcak
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kahvaltımı yazım ehmncik
2 kuru kayısı
2 dlm light ekmek
1 kk kaşar peynir
canım benim neruşummmm hoşbulduk.
Allah a şükürler olsun iyyim boğazlrım kötü ama olsun ant,b,yotik alıorum iyileşirimo kadar hava değişkliği yaşadım gayet normal.gündüzleri 30 -32 derece sıcak vardı mekke de.medine biraz daha serindi özellkle akşmalrı ve sabahları ama sıcaktı yinede.
18 gün mekke de hiç bir sıcak yemek yiyemedim.malesef otel çok temz deildi.yemekler orda pişmiodu dışardan hazır geliodu ama yemekhane ara kattaydı hiç penceresi yoktu çok fena yemek kokuları vardı o yüzdden hiç inmedim bile yemek haneye kokular middemi alt üst etti hatta benm hamile olduğumu fln düşünmeye başladılar evden zeytn peynir köfte börek büsküvi paket süt fln götrmüştük onları yedim 18 gün boyunca aralarda hep kuru incir kayısı erik fındık ceviz hurma yaban mersini büsküvi yedim.malesef çok sağlıklsız beslendim ama elimde deildi.
sürekli tansiyonum düştü açlıktan zaten düşük olan tansiyonum iyice btti.başım dönüodu gözüm kararıodu hemen kuru meyvelerden yiodum özellkle kuru üzüm bir kaç kilo yedim heralde.hele mekkeden medineye giderken tam otobüse bincez çok kötü oldum resmen felç geçiorum sandım başımın arkası fln uyuştu.olduğum yere otrdum kaldım hiç sölemedim annemlere fln sölesem şimdi vay sen yemedinde ondan oldu da fln flan .ee dolayısyla medineye gidince o oel biraz daha temzdi.yemek hanenin pencereleri vardı havadardı orada az da olsa zorla yemeye başladım. tabi benim burdaki gibi salatalı yoğurtlu çorbalı ana yemekli menülerim gibi deildi.ha hepsi vardı ama ben hepsini yiyemedim.herşeyde tuhaf değişk bi koku vardı sanki.neyse geldi geçti Allah a şükür herşeye rağman herşey çok güzeldi herkesin görmesi gereken bi yer kesnlkle benm dünyaya insanlkara bakış açımda değişklkler oldu resmen.çarşamba günü geldim.konyada 4gündür baklava börek pilavları vs. götrdüm daha da sağlıklı beslenme deseydim beni fururlardı heralde ailemartık bi kaç gün içinde eski düzenime dönerim.haaa bu arada o kadar harekete selülitmi kalır bacaklarım dümdüz çok az popomda kaldı şimdi onlara müdahalaler yapıcam.sıkılaştrma hareketleri yapıcam inş.pilatese devam callenetics yapıcam inş. birazda. ööle iştee ayy çok konuştum siz anlatın bakalım ne var ne yok?ben yokken neler oldu anlatınnnn?
sen yeni mi başladın canım.. başlangıç kilon mu yani 69..
160 boy 69kg :84::84:
ahhahhh 55 olmam gerekiyor.
saoşasınnn canımmm
hoşbudluk canlarım benim.bende sizi çok özledim hepiniz için ayrı ayrı dua ettim aklıma gelen herkesin ismini söledim gelmeyenleri toptan söledim.Allah kabul etsin.fambıkım ben gttiğimde sen 65-64 flndın.ycl daha 1-2 kilo vermişti neruşum da 61 falandı sanırım.hepiniz vermişsinz işte.ne güzel sağlıklı sağlıllı.bende inşallah sağlıklı beslenme düzenime dönerim bi kaç gün içinde.hem hastayım onu atlatayım hemde temzlk fln yapıcam ee malum eşim 1 aydır evdeydi saolsun kirletmmeiş ama heryer tozlanmış işte.herkes iyi dir umarım?kız nugiii sen kaç kilosun çizelgen kaybolmuşşş?merak ettim bakk?hugocuk naptı?
bi de bi sürü yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarrr.sağlıklı kilo vermeler hepinizeeeee
66 kiloyum kukim çizelge yapmasını bilmiyom e sonra yapılsada değiştirmesini bilmiyombende kullanmıyom napayım
Merhaba canım.. Nasıl geçti sınavın...
38 beden pantolonuna da yufffffiiiii diyorum...:92::92::92::92:
Bide afiyet olsun.....
Al bakalım canım...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlcP4iQ/weight.png
şimdi bu linki alıp çizelge kutusuna kopyalamıyacakmıyım :44:
günaydın eylül afiyet olsun. nesfit le kg verebildin mi?
Fambukk ben kilo verdikçe daha şişman hissediyorum sanki yaa. ben 40 a anca girdim sen 38 giriyorsun valla imrendim tatlım tebrik ederim darısı başımıza
Merhaba canım.. Nasıl geçti sınavın...
38 beden pantolonuna da yufffffiiiii diyorum...:92::92::92::92:
Bide afiyet olsun.....
tskr edrım
nesfıtle gecen hafta 1 kg verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?