60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolanda ne güzel alıntı yapıyorsun .. hehehe

kız valla ben ne oldu anlamadım fambuktan alıntı yapmıştım bu çıkmış yazmasanda farketmicektim hala ben aşıkmıyım neyim kii noooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leynnnnnn

fambukum hangi tarayıcıyı kullanıyorsun nette gezerken ? internet explorer ise sorun çıkabilir. sana google chrome'u ya da firefox'u tavsiye ederim bide onlarla gir dene bakalım sarıkelleleri yapabiliyonnuuu

Fambukk ben kilo verdikçe daha şişman hissediyorum sanki yaa. ben 40 a anca girdim sen 38 giriyorsun valla imrendim tatlım tebrik ederim darısı başımıza

dadluşşşşş benim kalçam ve popom çok yokkkk,karın ve midem fazla maleseffff,oda kilo verdikçe yumuşadı,yumuşak donuşlara sahibim şimdilerde:)))mekik çektikçe azcık toparlandı sanki,yeni aldığım zamanda bel ve karın bölgem sıkıyordu,3 haftanın sonunda oldu nihayet.
ama tatlışım kalıptan kalıbada farkeder yanii,40 beden kot pantalonum var mesala o da bana anca oluyor

kalıptan kalıba değişir evet ben geçen hafta bitane denemiştim slim fit 40 beden ona giremedim ama bu normal fit ve yüksek bel ennn sevdigim tür kalıp buna girdim güzel oldu yaa böle daa iyi utanıyordum artık şalvarlarla gezmekten pantolonun önüdeki pat düşük duruyordu bölebi tuhaftı şimdi güzell..
bende kalça basen var evet kalça eridi epey ama basenler duruyo göbekte var bir haftadır karın hareketlerine başladım bana kilo vermek olarak geri döndü hugocuum kulakların çınlasın bebeeem sporu değiştirince hemen vucut harekete geçiyor vallaaa sagolll

kızlar yanlış anlamayında aranızda göbeği epey olupta verebilen varmı, ben kendime baktıkça nasıl ericek bu göbek diyorum çünki,heryerimden giderde bu göbek gitmes gibime gelior, :18::18:

gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende haftasonu zıbıttımmmmmmm heeeeee laf aramızda,hem regl hem de ders çalışma stresi eklenince böle olduuuuuu((((Akşam oldu böle oldu yaniii:)))

öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu dadlu varmışşşşşşşş

kurufasülye ile 1 dlm ekemk yicemm
bürodada 200 ml ayran içicimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…