Yolanda ne güzel alıntı yapıyorsun .. hehehe
kız valla ben ne oldu anlamadım fambuktan alıntı yapmıştım bu çıkmış yazmasanda farketmicektim hala ben aşıkmıyım neyim kiinoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leynnnnnn
evet canım kopyalayıp çizelge yerine yapıştıracaksın.. profil ayarlarından yapacaksın..
fambukum hangi tarayıcıyı kullanıyorsun nette gezerken ? internet explorer ise sorun çıkabilir. sana google chrome'u ya da firefox'u tavsiye ederim bide onlarla gir dene bakalım sarıkelleleri yapabiliyonnuuusağol tatluşummmmmmmm,3 hafta önce lmıştım,kapanıyodu ama göübüşüm üstten fırlıyodu ve sıkıyodu beli,bu basah giydim oldu çok şükür giydim bende,bol pantalonlarla gezmekten kurtuldum.azcık daha vereyimdebaharlık 1-2 tane daha almam lazım,hergün bunumu giycem:))))
sınavda idare eder ,şte,geçecek kadar puan almak yeterli benim için,bu yaştan sonra bölüm birincisimi olcam dimi ama:)))))
kız nugi sarıkadfa deyip geçme valal boşlukta gibiyim:)))bide çoklu alıntı yapamıyorum,beğenemiyorum netcem ben yaaa:))))
Fambukk ben kilo verdikçe daha şişman hissediyorum sanki yaa. ben 40 a anca girdim sen 38 giriyorsun valla imrendim tatlım tebrik ederim darısı başımıza
Sana da yapayım nugiş...
suyunu ve şekersiz meyve çaylarını ara ögünden saymıyoruz elmanı sayıyoruz vee afiyet olsun daddlummara öğünümü yaptım.
1 adet elma.
500 ml su,
1 bardakta karışık bitki çayı....
tskr edrım
nesfıtle gecen hafta 1 kg verdım
sabah kahvaltıda yedin değil mi
ama olmuyorrayyy deli olcammmm kaydet diyorum hiçbişey yapmıyor :84:
canım yap ama değiştirmesini bilemiyorum işte neyse şimdilik olsunda bari sonrasını düşünürüm.
boy53
kilo:66.200
79.400 le başladım
başka ne lazımdı canım yoksa bu kadarmıydı:44:
kalıptan kalıba değişir evet ben geçen hafta bitane denemiştim slim fit 40 beden ona giremedim ama bu normal fit ve yüksek bel ennn sevdigim tür kalıpdadluşşşşş benim kalçam ve popom çok yokkkk,karın ve midem fazla maleseffff,oda kilo verdikçe yumuşadı,yumuşak donuşlara sahibim şimdilerde:)))mekik çektikçe azcık toparlandı sanki,yeni aldığım zamanda bel ve karın bölgem sıkıyordu,3 haftanın sonunda oldu nihayet.
ama tatlışım kalıptan kalıbada farkeder yanii,40 beden kot pantalonum var mesala o da bana anca oluyor
:18:
bende başlayayım süt bana aç karınla dokunuyo ama öğlen yerim artık
hedef kilom şu anda 60 boy 1 53
Alla alla neden ki acaba...
Bi kapat safyafı tekrar aç.. tekrar dene bakalım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?