Hep sağa kayması dileğiyle Nugişim.. Ben değiştiririm buarada yeterki değişmesi gereksin...http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSaBy9L/weight.png
canım sen bilirsin ama ilk öğün kahvaltı olacak
sende sabah bırkac kuru kayısı ıncır fılan yersın sonra nesfıt yersın olmaz mı
saolun kızlarrrr hoşbulduk.
Allah a şükür iyiyim.biraz hastayım ama ilaç alıorum iyi sayılırım.bademciklerim iltihaplandı.ordaykende hastalandım antibiyotik fln aldım geçmişti şimdi yine tekrar ladı gelirken hava alanında çok üşüdüm ondan oldu heralde.:26:
onun dışından herşey iyi şükür.sağ sal,im gttim geldim. siz nasılsınız ekskler görüorum hugocuk famir farmasi priene babystar amore....aklıma gelenler bunlar yoklar ayrıldılarmı?:26:bakıorum kilollar verilmiş.gayte güzel. ben aynıyım ne aldım ne verdim aynı kilomdayım.
nugya neruda esw beni göremedi henüz?görün beni görünnnnn.anlatacak size soracak çok şeyim var fıstıklar. özledim hepinizi
tahmin ediorum neruda geçmişi okuo mesela yada kömürle ilgilenio.nugyanın müşterileri var.ee malum yaz gelio.esw bi ara yoğunlaşır sonra hemen yetişir bize. hepinizi özledim yaaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmm kuluklimmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş,hoşgeldinnnnn.özledik seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ycl cok teşekkür ederim kızlar kocişim gelmek üzere yemek yapacagım ben öğlen taze fasulye ,bulgur pilavı salat ve ayran olcak
sağol tatluşummmmmmmm,3 hafta önce lmıştım,kapanıyodu ama göübüşüm üstten fırlıyodu ve sıkıyodu beli,bu basah giydim oldu çok şükür giydim bende,bol pantalonlarla gezmekten kurtuldum.azcık daha vereyimdebaharlık 1-2 tane daha almam lazım,hergün bunumu giycem:))))
sınavda idare eder ,şte,geçecek kadar puan almak yeterli benim için,bu yaştan sonra bölüm birincisimi olcam dimi ama:)))))
kız nugi sarıkadfa deyip geçme valal boşlukta gibiyim:)))bide çoklu alıntı yapamıyorum,beğenemiyorum netcem ben yaaa:))))
gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende haftasonu zıbıttımmmmmmm heeeeee laf aramızda,hem regl hem de ders çalışma stresi eklenince böle olduuuuuu((((Akşam oldu böle oldu yaniii:)))
öğle menümde
kuru fasülye
pilav
turşu dadlu varmışşşşşşşş
kurufasülye ile 1 dlm ekemk yicemm
bürodada 200 ml ayran içicimmmmm
sabah ve aksam yedım ama ıstersen öğlede yiyebilirsin 2.öğünün tercihi senin ama ilki mutlaka kahvaltıda olacak
dadluşşşşş benim kalçam ve popom çok yokkkk,karın ve midem fazla maleseffff,oda kilo verdikçe yumuşadı,yumuşak donuşlara sahibim şimdilerde:)))mekik çektikçe azcık toparlandı sanki,yeni aldığım zamanda bel ve karın bölgem sıkıyordu,3 haftanın sonunda oldu nihayet.
ama tatlışım kalıptan kalıbada farkeder yanii,40 beden kot pantalonum var mesala o da bana anca oluyor
off deli gibi acıktım yaaa. regl öncesi de böyle oluyorum içimde obur bir canavar beliriyor doyur doyurabilirsen .
ögle ymeginde
domatesli arpa çorbası
dana fırın
bulgur pilavı
domatiz-salatalık salata
şekerpare var ( öyyk hiç sevmem zatti )
ben dana fırın ve salata yiyicem çorbada şehriye var zaten ekşi bişidir şimdi o yanında da salata yiyicem
merhaba kızlar
ben blackandwhite ın annesiyim..ben de sizlere katılmak istiyorum aranıza katılmadan bile çoğunuzu tanıyor gibiyim..hugocuk,neruda,leva...
88 kilodan 68 e düştüm ama sürekli dikkat etmem gerek..bu yüzden sizlerin arasında olmak istiyorum ayrıca 62kg olmayı hedefliyorum..88 kilodan 65 kiloya kadar verebilmiştim ama 65 kilonun altına pek düşmüyor yıllarca kilom 65 civarında olduğu için olabilir belki..bir de tiroid rahatsızlıpım var hormonlarım çok değişiyor (dengesiz) bu da kilo vermemi zorlaştırıyor epey..
merhaba kızlar
ben blackandwhite ın annesiyim..ben de sizlere katılmak istiyorum aranıza katılmadan bile çoğunuzu tanıyor gibiyim..hugocuk,neruda,leva...
88 kilodan 68 e düştüm ama sürekli dikkat etmem gerek..bu yüzden sizlerin arasında olmak istiyorum ayrıca 62kg olmayı hedefliyorum..88 kilodan 65 kiloya kadar verebilmiştim ama 65 kilonun altına pek düşmüyor yıllarca kilom 65 civarında olduğu için olabilir belki..bir de tiroid rahatsızlıpım var hormonlarım çok değişiyor (dengesiz) bu da kilo vermemi zorlaştırıyor epey..
havalardanmı bilmiyorum sürekli net kesilip duruyor...
öğlen menüm:
2 avet avuç içi kadar tavuk şinitzel,
1 kepçe çorba,
2 adet elma dilimi domates,
yarım yeşil biber,
200 ml ayran,
1 dilim kepek ekmek,
patates salatası vardı ama ben almadım onun yerine şinitzel aldım...
öğlen menüm:
1 kepçe çorba,
yarım yeşil biber,
200 ml ayran,
1 dilim kepek ekmek,
Merhaba Hoşgeldin... Benim de var tiroid problemim var.. Ama buna rağmen hızlı kilo veriyorum..Umarım sen de kilo vermeyi başarırsın burada bizimle..
Afiyet olsun cimcime...
öğlen menüm:
1 kepçe çorba,
yarım yeşil biber,
200 ml ayran,
1 dilim kepek ekmek,
öğlen menüm:
1 kepçe çorba,
yarım yeşil biber,
200 ml ayran,
1 dilim kepek ekmek,
Merhaba hoşgeldinizzzz(şimdi blackandwhıte ın annesi olunca ben sen diyemedimmm bir kibarlık çöktüüüü ilerde samimiyet artınca sen derimmm artıkkkk) çok güzel vermişsnizi maşallah benim annem de 1 yılda 80kgden 65kg ye düştü o da şimdi sürekli 65 inşallah 60 olmayı hedfliyo olucak inşallah güveniyorum ben onaaa
gayet renkli olmuş
afiyet olsun canım
ben de yemeğiyi yidim kızlar
kociş yok, evden getirdim ben de
dün akşamki menünün aynısıydı t( fotosu da var zati )
köfteleri fazla kızartmıştım, kalanını işe getirdim, peteğin üstünde sabahtır ısındılar :)))
menüm
5 küfte
bulgurlu sebze salatası
1 kase yooort
1 dilim çok tahıllı ekmek
birazdan çay içicem üstüne
canım çekti
oooh çayım da geldi, süper oldu walla
buyrun yemeğini yiyenlere d eikram edeyim, hemencik
beyazinci hoşgeldin
maşallah çok güzel kilo vermişsin
az kalmış, devamı da gelir inşallah
nerudaya sen diyebilirsin dediğin için sen dedim
hoşgeldiniz büyük başarı 88 den 65 düşmek.zaten belli bi zamandan sonra çok yavaş yavaş veriliyo artık kalıcı kilolar onlarda normal geç verilmesi ama biz ne yapıcazz sabredicezz yılmak yok hepberaber inşallah vericez.merhaba kızlar
gayet renkli olmuş
afiyet olsun canım
köfteleri fazla kızartmıştım, kalanını işe getirdim, peteğin üstünde sabahtır ısındılar :)))
menüm
5 küfte
bulgurlu sebze salatası
1 kase yooort
canım çekti
gayet renkli olmuş
afiyet olsun canım
menüm
5 küfte
bulgurlu sebze salatası
1 kase yooort
canım çekti
hoşbuldum canıminşallah hep birlikte güzel kilolar veririz..sen de hipertiroid olmalı ki kilo vermene yardımcı olsun..ben de hormonlar o kadar dengesiz ki hiper ile hipo arasında 20 günde bile değişiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?