60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzuuuuuuuuuuummm biz de seni çok özledikkkk biraz aksilikler olmuş şimdi de hasta olmuşsun ama olsunnn sen atlatrısın en kısa zamanda da normal düzenine dönersin inşallahhhhhhh

anammmmmmmmmmmmmmmmmm kuluklimmmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş,hoşgeldinnnnn.özledik seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fambığım da gelmişşşşş sıva varmış demek biz de merak etmiştikkkkkk ben de bugün erken gelmiştiim bi baktım fambıkk yokkkkk

ycl cok teşekkür ederim kızlar kocişim gelmek üzere yemek yapacagım ben öğlen taze fasulye ,bulgur pilavı salat ve ayran olcak

Afiyet olsun tosticimm çokk güzelllll

Ohhhhhhhhhhhh pantolona da girilmişşşş tebrik ediyorumm tatlımmm inşallah daha minnaklarına da sağlıkla kurtulup şu fazla yağlardan kilolardannnn giriceeeeezzzzzzzzz

Afiyet olsun cicimmmmmmmmm haftasonu da normal sınavlar falan derken kaçırmış olabilirsin şu sınavları atlattt telafi edersin inşallahhhhhh

off deli gibi acıktım yaaa. regl öncesi de böyle oluyorum içimde obur bir canavar beliriyor doyur doyurabilirsen .
ögle ymeginde
domatesli arpa çorbası
dana fırın
bulgur pilavı
domatiz-salatalık salata
şekerpare var ( öyyk hiç sevmem zatti )
ben dana fırın ve salata yiyicem çorbada şehriye var zaten ekşi bişidir şimdi o yanında da salata yiyicem

ayy famircim benimde öle yaa, az öncede yazdım o yüzden hiç veremicekmişim gibi gelior, heryerimden giderde göbekten gitmes die korkuyorum, basen kalça yok bende, göbek fazla,

merhaba kızlar
ben blackandwhite ın annesiyim..ben de sizlere katılmak istiyorum aranıza katılmadan bile çoğunuzu tanıyor gibiyim..hugocuk,neruda,leva...
88 kilodan 68 e düştüm ama sürekli dikkat etmem gerek..bu yüzden sizlerin arasında olmak istiyorum ayrıca 62kg olmayı hedefliyorum..88 kilodan 65 kiloya kadar verebilmiştim ama 65 kilonun altına pek düşmüyor yıllarca kilom 65 civarında olduğu için olabilir belki..bir de tiroid rahatsızlıpım var hormonlarım çok değişiyor (dengesiz) bu da kilo vermemi zorlaştırıyor epey..

Afiyet olsun cicimmmm plan güzel benceee

Merhaba hoşgeldinizzzz (şimdi blackandwhıte ın annesi olunca ben sen diyemedimmm bir kibarlık çöktüüüü ilerde samimiyet artınca sen derimmm artıkkkk) çok güzel vermişsnizi maşallah benim annem de 1 yılda 80kgden 65kg ye düştü o da şimdi sürekli 65 inşallah 60 olmayı hedfliyo olucak inşallah güveniyorum ben onaaa

havalardanmı bilmiyorum sürekli net kesilip duruyor...

öğlen menüm:

2 avet avuç içi kadar tavuk şinitzel,
1 kepçe çorba,
2 adet elma dilimi domates,
yarım yeşil biber,
200 ml ayran,
1 dilim kepek ekmek,

patates salatası vardı ama ben almadım onun yerine şinitzel aldım...

Merhaba Hoşgeldin... Benim de var tiroid problemim var.. Ama buna rağmen hızlı kilo veriyorum.. Umarım sen de kilo vermeyi başarırsın burada bizimle..

Afiyet olsun cimcime...

Merhaba hoşgeldinizzzz (şimdi blackandwhıte ın annesi olunca ben sen diyemedimmm bir kibarlık çöktüüüü ilerde samimiyet artınca sen derimmm artıkkkk) çok güzel vermişsnizi maşallah benim annem de 1 yılda 80kgden 65kg ye düştü o da şimdi sürekli 65 inşallah 60 olmayı hedfliyo olucak inşallah güveniyorum ben onaaa[/QUOTE]

hoşbuldum canım sen diye rahatlıkla hitap edebilirsin annen de çok güzel kilo vermiş tebrik ederim inşallah amacımıza ulaşır, o kiloyu da yerinde tutabiliriz

gayet renkli olmuş
afiyet olsun canım

ben de yemeğiyi yidim kızlar
kociş yok, evden getirdim ben de
dün akşamki menünün aynısıydı t( fotosu da var zati )

köfteleri fazla kızartmıştım, kalanını işe getirdim, peteğin üstünde sabahtır ısındılar :)))

menüm
5 küfte
bulgurlu sebze salatası
1 kase yooort
1 dilim çok tahıllı ekmek

birazdan çay içicem üstüne
canım çekti

Merhaba Hoşgeldin... Benim de var tiroid problemim var.. Ama buna rağmen hızlı kilo veriyorum.. Umarım sen de kilo vermeyi başarırsın burada bizimle..

Afiyet olsun cimcime...

hoşbuldum canım inşallah hep birlikte güzel kilolar veririz..sen de hipertiroid olmalı ki kilo vermene yardımcı olsun..ben de hormonlar o kadar dengesiz ki hiper ile hipo arasında 20 günde bile değişiyor maalesef

afiyet olsun canım benim
iyi yapmışsın patats almayarak

oooh çayım da geldi, süper oldu walla

buyrun yemeğini yiyenlere d eikram edeyim, hemencik

beyazinci hoşgeldin
maşallah çok güzel kilo vermişsin
az kalmış, devamı da gelir inşallah

nerudaya sen diyebilirsin dediğin için sen dedim

Afiyet olsun tatlımm patates almaman süper olmuşşşş

hoşbuldum canım sen diye rahatlıkla hitap edebilirsin annen de çok güzel kilo vermiş tebrik ederim inşallah amacımıza ulaşır, o kiloyu da yerinde tutabiliriz[/QUOTE]

Tamam o zamannnnnnnnn inşallah hepberaber (annem de dahill ) kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnn ve koruruzzzz sağlıkla inşallahhhh

Afiyet olsun tatlımmmm çokk güzelllll gözümün önüne geldii dünkü foto sayesindeee

hoşgeldiniz büyük başarı 88 den 65 düşmek.zaten belli bi zamandan sonra çok yavaş yavaş veriliyo artık kalıcı kilolar onlarda normal geç verilmesi ama biz ne yapıcazz sabredicezz yılmak yok hepberaber inşallah vericez.

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım..

hoşbuldum canım inşallah hep birlikte güzel kilolar veririz..sen de hipertiroid olmalı ki kilo vermene yardımcı olsun..ben de hormonlar o kadar dengesiz ki hiper ile hipo arasında 20 günde bile değişiyor maalesef

Hipotiroit var ben de ilaç içiyorum, onu dengeleyip bir yandan da rejim yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…