60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım benim
iyi yapmışsın patats almayarak
teşekkür ederim...canım benim her ne zaman alsam yesem kızlar kızıyordu bugünde hiç almayayım dedim.aşçıya şinitzeli 2 tane verseniz salata almayacağım dedim.adam önce şaşkın şaşkın baktı abla salatada al gene 2 tane vereyim dedi teşekkürler dedim salata koymayın dedim sağolsunlar kırmadılar...
afiyet olsun canım benim....
Merhaba Hoşgeldin... Benim de var tiroid problemim var.. Ama buna rağmen hızlı kilo veriyorum.. Umarım sen de kilo vermeyi başarırsın burada bizimle..

Afiyet olsun cimcime...

teşekkür ederim canım benim....

öğle yemeğim
taze fasülye (5 yk falandı )
4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
birde ağzımın içinde 2 tane aft çıkmış koca koca acıyolar konuşurken bile etkileniyorum yemeğin tadını alamadım bi türlü fazla çğneyemedim zaten.eczaneden kremini aldırcam şimdi .

Afiyet olsun canım...
Geçmiş olsun... Hemen sür krem çok feci o aft olayı.. bende de sık sık çıkar..

Tamam o zamannnnnnnnn inşallah hepberaber (annem de dahill ) kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnn ve koruruzzzz sağlıkla inşallahhhh

Afiyet olsun tatlımmmm çokk güzelllll gözümün önüne geldii dünkü foto sayesindeee

[/QUOTE]

sağol canımm
walla güzelde oldu he
senle fambığın tarifini biraz daha geliştirdim sadece )))))))

teşekkür ederim canım
kilo konusunda da sana aynen katılıyorum canım

Afiyet olsun canım..

Hipotiroit var ben de ilaç içiyorum, onu dengeleyip bir yandan da rejim yapıyorum..

sen zaten ayrısın yani
hem hastalığın var
hem vejateryansın ve kilo veriyosun, süpersin, maşallah canımm

hugocuk nasıl oldun canım

ağrılarım hafifledi uyumuşum epeyce. kalktım karnıyarık verdim fırına. ayy yemeği tam fırına verdim zor attım kendimi koltuğa yüzüm bembeyaz oldu. tansiyon düştü. şimdide grip iin tolzar varya onlardan içicem. sonrada kendimi toparlayınca pilav olacak bi o kaldıyemekte yiyemiyorum aslında. demin yarım muz yiyebildim ancak sabahta bikaç lokma simit yemiştim. boğazlarım çok şiş
aslında daha uyuyacaktım ama kuşum geldi başıma durmadan bıcırdadı uykum kaçtı. çok uyuyunca başına uyandırmaya gelirler

evet canım sabırla vereceğiz inşallah

afiyet olsun canım benim....yemeğini yiyen herkese afiyet olsun....

sağol canımcım

canım aft çok kötü ya
benim kocişin bademciklerinde ve küçük dilinde çıktı geçen hafta, hala daha tam geçmedi
bu hamurişlerine koyduğumuz yemek sodası var ya onlara gargara yapmak iyi geliyomuş sanırım
bebişlere falan da sürüyolarmış onu

oy canım ya
sen fena kapmışsın
yat dinlen
pilav da olmayıversin
yoortla yiyin karnıbaharı

bak bide evde tek başınasın, daha kötü olma, allah korusun

Tekrar geçmiş olsun Hugocuk...
Senin kuşlarında bir alemler he..

evet benim yerimede yiyin ben yiyemiyorum içim almıyo.
sıkıldım yatmaktan dedim kuzucuklarımla yazışayım açılırım dedim

hugocuğum çok geçmiş olsun..bir tane limonu sıkıp, içine bir çay kaşığı kadar tuz atıp,erit..gargara yaparak yavaş yavaş yut..boğaz iltihaplarına bire birdir..kendine dikkat et havalar çok değişken

Afiyet olsun canım...
Geçmiş olsun... Hemen sür krem çok feci o aft olayı.. bende de sık sık çıkar..
sağol canım gelsinde sürcem hemen

balım bence biraz bişeyler ye sonra tekrar yat sen çükü bu boğazlar dinlenmeyince geçmez iyi bilirim biliyosun .ben bazen ayaklta geçririm ama çok uzun zaman alıyo

Çok iyi etmişsin canımmm yanii tabii şinitzel de kızartma çok da sağlıklı değil ama hem patates hem o olsa daha kötü olurduuu; en azından patates almayarakkkk çok çok iyi etmişsin ve menü bu yani tercih yapman gerekiyormuş çok güzel olmuş bence

Afiyet olsun nugimmmm geçmiş olsun tatlımm baharda vücutta b vitamini eksikliği oluyor onun da etkisi var belkiii:26:

canım benim hoş geldin.biraz daha iyi olmana sevindim.inşallah dahada iyi olursun.dikkat et yorma kendini....ay senin şu kuşlarınada bayıldım valla....

afiyet olsun canım benim....yemeğini yiyen herkese afiyet olsun....
sağol canım

sağol esw evet zaten böyle olunca aklıma geldi eşinin olduğu.arkadaş eczaneden kremini alcak getirsinde süreyim evdede gargarayı yaparım

canlar ben geldim
öğle menümü yazyım

2 tane biber dolması (1 i küçük 1 i birazcık büyük)
domates salatalık
3 zeytın

bu arada peynirli pide vardı ama ben yemedim

su ana kadar 1lt su ıctım
semaver kırec tututugu ıcın yesıl cayımı ıcemedım
aksam evde ıcerım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…