60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol neruşcum.aslında dün babam demişti vitamin hapı var iç diye b12 miş galiba bende dedimki babama ne gereği var ben zaten alıyorum vitamini gayet iyi besleniyom didimdi.içseydim keşke gördüm iyi beslenmeyi

Ben de yazayım öğle yemeğimi
5 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata

Ohhh afiyet olsunnn pıtırığımmmmmm baklagil de yenmiiiş akıllı maşallahhhh

sağol canımm
walla güzelde oldu he
senle fambığın tarifini biraz daha geliştirdim sadece )))))))

teşekkür ederim canım
kilo konusunda da sana aynen katılıyorum canım

sen zaten ayrısın yani
hem hastalığın var
hem vejateryansın ve kilo veriyosun, süpersin, maşallah canımm [/QUOTE]

Çokkk iyi etmişsinnn lahanayı ve diğer sebzeleri pişirmiştin sanırım sennn ben çiğden yapıyorumm içine de biraz nar ekşisi, bulgur pilavııı boll naneee ve yoğurt koyuyorummm çok güzel oluyoooo bugün öğlen de yapıcam sanırımmm aslında ıspanak pişirmiştim ama canım bundan sitedi şimdiii ıspanağı da akşama yerim artık ya da taze fasulyem var hafta içinden kalan onu da yiyyebilirimmm yemekelr bitmiyoooo

Canım benim dinlen yatmadan geçmez böyle rahatsızlıklarr karabiberli süttten için yineee, şöyle bi de tavuk suyunaaa şehriye çorbası olsaydııııı bol limonlu nanelii çok iyi gelirdiii

canım afiyet olsun çorba salata yada yoğurt bunlardan birinide yeseydin keşke

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kukuletaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Afiyet olsun hepimize kızlar
bende yazayım öğlen yediklerimi
yağsız ev yapımı 1 bardak tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 domates
4 yk ıspanak kavurması az yağlı
2 yk yoğurt
birazdanda form çayımı içeceğim

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kukuletaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldimmm bebişimmmm.geldim bende senin gibi hasta geldim ee malum hava değişkliği bura buz oralar yanıo badeciklerim şiş hep.antibiyotik kullanıorum çok çabuk yoruluroum biraz valizimi boşallttım dinleneyim bi ara öğün yapayım devam edicem inşallah.sanada çok geçmiş olsun.bitki çayları iç hepisnden birer fincan ara ara iç evde ne varsa meyve ye.

naptın kızz oralarda zorlandınmı. allah kabul etsin yarım hacı oldun sayılır
sorma ya bende çok çabuk yoruluyorum yemek yaptım zor attım kendimi koltuğa. kızz benim dua ne oldu

iyiki geldin kızz valla çok özlemiştik çok sevindim. aslında bende yeni geldim sayılır cezalıydımda ondan

kızlar sızlere yetısemıyorum okumaktan
öğle menüm:
1 avuç közlenmiş mantar la yarım su bardagı yourt (yağsız tuzsuz)

afiyet olsun esw cimm. ben bozulur diye yemegimi koyamıyorum petegin üstüne. bende baklamı çorbamı koyim akşam yemegim olarak ısınsınlar..

afiyet olsun ama biber dolması bol karbonhidrat olmuş. onun yerine sebze yada et yenebilirdi. ben kendimi tutamam yerim diye kocişe bile dolma dolduramıyorum çok severimdee

beyazinci45 ablacım hoşgeldiniz aramıza. verdiniz kilolar için tebrik ederim gerisi de saglıkla gelir inşallah
bende öle yemegimi yidim geldim ama doydum mu hayır. hala midem gurul gurul ediyo
1 kk dana eti
bol salata
yarım dilim ekmek
imdaaaaaaaaaaaaaaaaayt açımmmmmmmm ühüüüüüüüüü:84::84:

Dayan Yolanda dayan.. geçecek birkaç güne bu açlık...

canım ben koydum walla
bişi de olmadı, küfte de soğunk yinmez ki kuzum
sen de koy bence

bu arada o 1 kk dana eti ne alla aşkına
tadımlık mı yedin

[

afiyet olsun ama biber dolması bol karbonhidrat olmuş. onun yerine sebze yada et yenebilirdi. ben kendimi tutamam yerim diye kocişe bile dolma dolduramıyorum çok severimdee

canım ınan onunda yemesem sadce dometes slatalık peynır zeytın yıyecektım ama bıktım artık onları yemekten eee evde olmayınca calısınca ne varsa amennah dıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…