Çok iyi etmişsin canımmmyanii tabii şinitzel de kızartma çok da sağlıklı değil ama hem patates hem o olsa daha kötü olurduuu; en azından patates almayarakkkk çok çok iyi etmişsin ve menü bu yani tercih yapman gerekiyormuş çok güzel olmuş bence
Afiyet olsun nugimmmm geçmiş olsun tatlımm baharda vücutta b vitamini eksikliği oluyor onun da etkisi var belkiii:26:
Ben de yazayım öğle yemeğimi
5 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
Tamam o zamannnnnnnnninşallah hepberaber (annem de dahill ) kurtuluruz tüm fazla yağlardan kilolardannnn ve koruruzzzz sağlıkla inşallahhhh
Afiyet olsun tatlımmmm çokk güzelllll gözümün önüne geldii dünkü foto sayesindeee
ağrılarım hafifledi uyumuşum epeyce. kalktım karnıyarık verdim fırına. ayy yemeği tam fırına verdim zor attım kendimi koltuğa yüzüm bembeyaz oldu. tansiyon düştü. şimdide grip iin tolzar varya onlardan içicem. sonrada kendimi toparlayınca pilav olacak bi o kaldıyemekte yiyemiyorum aslında. demin yarım muz yiyebildim ancak sabahta bikaç lokma simit yemiştim. boğazlarım çok şiş
aslında daha uyuyacaktım ama kuşum geldi başıma durmadan bıcırdadı uykum kaçtı. çok uyuyunca başına uyandırmaya gelirler
canlar ben geldim
öğle menümü yazyım
2 tane biber dolması (1 i küçük 1 i birazcık büyük)
domates salatalık
3 zeytın
bu arada peynirli pide vardı ama ben yemedim
su ana kadar 1lt su ıctım
semaver kırec tututugu ıcın yesıl cayımı ıcemedım
aksam evde ıcerım artıkın
geldimmm bebişimmmm.geldim bende senin gibi hasta geldim ee malum hava değişkliği bura buz oralar yanıo badeciklerim şiş hep.antibiyotik kullanıorum çok çabuk yoruluroum biraz valizimi boşallttım dinleneyim bi ara öğün yapayım devam edicem inşallah.sanada çok geçmiş olsun.bitki çayları iç hepisnden birer fincan ara ara iç evde ne varsa meyve ye.aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kukuletaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldimmm bebişimmmm.geldim bende senin gibi hasta geldim ee malum hava değişkliği bura buz oralar yanıo badeciklerim şiş hep.antibiyotik kullanıorum çok çabuk yoruluroum biraz valizimi boşallttım dinleneyim bi ara öğün yapayım devam edicem inşallah.sanada çok geçmiş olsun.bitki çayları iç hepisnden birer fincan ara ara iç evde ne varsa meyve ye.
inşallah geçmişi okumuyodursabaha kadar okusa bitiremezz
ben de geçmişi okumaya çalıştım da nekadar çooook yazmışsınız
afiyet olsun esw cimm. ben bozulur diye yemegimi koyamıyorum petegin üstüne. bende baklamı çorbamı koyim akşam yemegim olarak ısınsınlar..gayet renkli olmuş
afiyet olsun canım
ben de yemeğiyi yidim kızlar
kociş yok, evden getirdim ben de
dün akşamki menünün aynısıydı t( fotosu da var zati )
köfteleri fazla kızartmıştım, kalanını işe getirdim, peteğin üstünde sabahtır ısındılar :)))
menüm
5 küfte
bulgurlu sebze salatası
1 kase yooort
1 dilim çok tahıllı ekmek
birazdan çay içicem üstüne
canım çekti
canlar ben geldim
öğle menümü yazyım
2 tane biber dolması (1 i küçük 1 i birazcık büyük)
domates salatalık
3 zeytın
bu arada peynirli pide vardı ama ben yemedim
su ana kadar 1lt su ıctım
semaver kırec tututugu ıcın yesıl cayımı ıcemedım
aksam evde ıcerım artıkın
beyazinci45 ablacım hoşgeldiniz aramıza. verdiniz kilolar için tebrik ederim gerisi de saglıkla gelir inşallah
bende öle yemegimi yidim geldim ama doydum mu hayır. hala midem gurul gurul ediyo
1 kk dana eti
bol salata
yarım dilim ekmek
imdaaaaaaaaaaaaaaaaayt açımmmmmmmm ühüüüüüüüüü:84::84:
evet çok faal oluyo burası. ben okuyamadım geçmişi gözlerim hassas biraz yanıyoda kör topal yazdıklarınızı ancak okuyorum :82::86:
afiyet olsun esw cimm. ben bozulur diye yemegimi koyamıyorum petegin üstüne. bende baklamı çorbamı koyim akşam yemegim olarak ısınsınlar..
afiyet olsun ama biber dolması bol karbonhidrat olmuş. onun yerine sebze yada et yenebilirdi. ben kendimi tutamam yerim diye kocişe bile dolma dolduramıyorum çok severimdee
beyazinci45 ablacım hoşgeldiniz aramıza. verdiniz kilolar için tebrik ederim gerisi de saglıkla gelir inşallah
bende öle yemegimi yidim geldim ama doydum mu hayır. hala midem gurul gurul ediyo
1 kk dana eti
bol salata
yarım dilim ekmek
imdaaaaaaaaaaaaaaaaayt açımmmmmmmm ühüüüüüüüüü:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?