arkadaşlarrrrr
dün edirneye gittikkk ve ben birsürü kaçamak yaptım
çok pişmanım
bir porsiyon ciğer yedim
iki adet kavala kurabiyesi bir adet lokum
bir adet çikolata yedimmm
regldim durduramadım kendimi yaaa
kıslarrr çok mutluyum şuandainş hafta sonu kaçamak yapıp koçişimle bodruma gitcez :)) uygun otel var mı bilen:44:
teşekkür ederim canım benim.urfalı değilim urfalıyla evliyim eş nedeniyle ankaradan tayin geldim...ama elezığlıyım....hep birlikte kurtuluruz inşallah..bende kaç haftadır gr vermiyorum. ama spor nezaman yapsam gidiyor elimden geldikçe fırsat buldukça yapacağım.çarşamba günü kayın validemler gelecekler beni kilo vermiş olarak görmelerini istiyorum.spora ağırlık vereceğim.kilo veremem belki 3 günde ama biraz daha sıkılaşırım.aaaa ayrıca dün akşam 125 adet üst karın için mekik, 50 tane alt karın için mekik,her bacak için 50 şertane bacak inceltici hareketler...birde omuzlarıma sopa koyarak tvisterda döner gibi yan taraflar için 300 hareket yaptımmmmcanımcım çok tebrik ediyorum
İnşallah diğer kilolarında çok geçmeden gider.
benim etim mi sıkı nedir yaa olduğum yerde sayıyorum
harbiden tartıdan korkar oldum
hele arkadaşlarımın yanında tartılmayı hiç ama hiç düşünmüyorum artık..
bu arada canım urfadasın acaba oralı mısın yoksa görev nedeniyle mi orada sınız ?
hayır tatlım hiç olurmu öyle şeyHavalar garip hiç anlamıyosun demek istedim
Dayan Yolanda dayan.. geçecek birkaç güne bu açlık...
canım ben koydum walla
bişi de olmadı, küfte de soğunk yinmez ki kuzum
sen de koy bence
bu arada o 1 kk dana eti ne alla aşkına
tadımlık mı yedin
canım ben ve buradaki kızların cogu çalışıyoruz ama işte yemekte ne çıkarsa amenna demiyoruz diyemiyoruz bize uyan bişi varsa azar azar onu yiyoruz ama bugün ekmek vardı bulgur pilavı vardı menümde mesela ama bu var diye ona abanmadım ben. hiç bişi olmasa evden getir saglıklı yemeciklerini ye yoksa böyle sonuç alman daha zor olur tatlımcanım ınan onunda yemesem sadce dometes slatalık peynır zeytın yıyecektım ama bıktım artık onları yemekten eee evde olmayınca calısınca ne varsa amennah dıyorsun
ayyyyyyyy üşüyorum yemek haneye gidince yağmurdan ıslamdım biraz.....sıcak bitki çayı içeceğim inşallah ısınırım....:2:
cnm benım dıyettenmı anlamıyorum anlayamadım ama doğru soluyosun
dervişin fikri neyse zikri de odur sözünden ben recel falan yıyınce kendı kendıme dıyetten anlamıyosun dıye kızıyodum ya sende öle dıyınce sandımkı sen bana dıyetten anlamıyosun dıyosun... Amma hiçç kızmamıştım haklısın demıştım bakk
Uf cok cnm sıkılıyo ınan hıç kacamak yapmıyodum 2 gundur bu recelıde kacamk sayıyorum sadece 200 gr vermıs olmak cnmı sıkıyo bilmem diyetisyenemı gıtsem ama cok eskısı gıbı sıs degılım önü kapanmayan pantolonum vardı bugun onu gıydım sımdı oturuyom ya sıkıyo ama olsun kapandı yanee
kızz biz napalım 7 aaydır diyetteyiz öyle çabucak gitmiyo
ayy çok zor dayanması açım diye baariyo karnım yaa ühüüü :84::84aso su basıyorum mideye bugün şimdi 4. 500 ml içiyorum
1 kk az ama bu haşlama etti yanında patates vardı almadım son 2 gündür patates yiyorum aslında eti çoktu artmıştı ama yemekçi de sagolsun böle löp et olsun yogurt olsun dişine göre tatlı olsun artırıp eve götürcem diye millete az az veriyo bigün patlicam koç kadınlığım tutacak kalbini kırmak istemiyorum yoksa bir süsücem tam olacak
canım ben ve buradaki kızların cogu çalışıyoruz ama işte yemekte ne çıkarsa amenna demiyoruz diyemiyoruz bize uyan bişi varsa azar azar onu yiyoruz ama bugün ekmek vardı bulgur pilavı vardı menümde mesela ama bu var diye ona abanmadım ben. hiç bişi olmasa evden getir saglıklı yemeciklerini ye yoksa böyle sonuç alman daha zor olur tatlım
hava raporunu veriyorum kocaelide saganak yagış var
canım benim sen çok yaşa emi çok güldüm yaaögrenirsin sende takma kafana tatlım be
ayy çok zor dayanması açım diye baariyo karnım yaa ühüüü :84::84aso su basıyorum mideye bugün şimdi 4. 500 ml içiyorum
1 kk az ama bu haşlama etti yanında patates vardı almadım son 2 gündür patates yiyorum aslında eti çoktu artmıştı ama yemekçi de sagolsun böle löp et olsun yogurt olsun dişine göre tatlı olsun artırıp eve götürcem diye millete az az veriyo bigün patlicam koç kadınlığım tutacak kalbini kırmak istemiyorum yoksa bir süsücem tam olacak
canım ben ve buradaki kızların cogu çalışıyoruz ama işte yemekte ne çıkarsa amenna demiyoruz diyemiyoruz bize uyan bişi varsa azar azar onu yiyoruz ama bugün ekmek vardı bulgur pilavı vardı menümde mesela ama bu var diye ona abanmadım ben. hiç bişi olmasa evden getir saglıklı yemeciklerini ye yoksa böyle sonuç alman daha zor olur tatlım
hava raporunu veriyorum kocaelide saganak yagış var
canım benim sen çok yaşa emi çok güldüm yaaögrenirsin sende takma kafana tatlım be
YA okadr hızlı akıyorki sayfalar, zaten çalışıorum takip edemiyorum kızlar,,,
yeni gelen ve tanışmadığım arkaşlar hoş ggeldinizz,
öğlen; 1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
bol bol salata yidimmm,
1 kaşık bal yidim (canm çikolaata isteyince bastırmak için)
ara öğün; 2 adet kuru incir
muz yemek istiyorum birde.
haklısın arkadasım ama turklerın en belırgın özelliğiymiş hemen sonuc almak ıstemelerı bende bazen ne dusunuyorum bılıyomusun mesela dıyorum ilaç kullansam ve 1 ayda hızla kılo versem sonra bu salıklı beslenmeye deavam etsem dıyorm ama emzırdıgım ıcın yapmıyorum yaa
kızz biz napalım 7 aaydır diyetteyiz öyle çabucak gitmiyo
hay maşallah sana
gerçi ben de sabahtan beri 2 lt içtim heralde su
aç karna yok elma sirkeli yok sek yok bilmem ne derken sabah başladım zati içmeye keşler gibi
afiyet oylsun canım
muz da ithalse yarımı bi porsiyon meyve yapıyor canım, ona göre ye
kızlar ya ben dün okadar lahanalı kabaklı salata yedim, akşam yatmadan kabuklu yeşil elmamı yemeyince bu saate kadar wcye çıkamadım walla
psikolojik olarak mı çıkıyorum onu yiyince yoksa o mu çıkarıyo anlamadım ama bugün sonuç bu
biliyorum çok .oktan bi muhabbet ama paylaşmasam olmicekti
haklısın arkadasım ama turklerın en belırgın özelliğiymiş hemen sonuc almak ıstemelerı bende bazen ne dusunuyorum bılıyomusun mesela dıyorum ilaç kullansam ve 1 ayda hızla kılo versem sonra bu salıklı beslenmeye deavam etsem dıyorm ama emzırdıgım ıcın yapmıyorum yaa
bende abanmadım canım öğleki menumde peynırlı pıde vardı ama ben yemedım yazdım
hugocuk senin bu yağlarda çok inaçıymışhala biteremedin diyeti kız galiba verecek yağın kalmadı:44:
canım boyum 160...yeni pantolon almayı şuan düşünmüyorum 1 ay önce aldım....artık biraz daha verip yazlıkları almak istiyorum.yazık olmasınlar.alıp kısa süre sonra giyemezsem üzülürüm...fazladan israf yapmak istemiyorum.senin adınada çok sevindim canım benim....:92::92:
tatloş ben aslınnda ideal kilomdayım yağ oranımda ideal ama ben biraz daha vermek istiyorum birde azcık alt karnım var o erisin tamamen istiyorum
yani herşey bİttide işte azcık karnım kaldı en zor en son eriyen bölge o gitsin dümdüz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?