60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hügoşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldinnn gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,özledik seni topişşşşşşşşşşşşş(ben sarıkafaları kullanamıyorum,toplu alıntı yapamıyorum idare edin artıkın)

ben bu hafta pek takılamıcammmmm,özleyin beni e mi:)
yemekte neler edimmmm,abarrttım biraz
7-8 yk kuru fasülye(sadece tane)
1 dlm ekpek ekmeği
230 ml ayran içtimmm

şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti.
öpüyorummmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(ycl senideeeeee:)

sağol bebik bende seni çok özledim
derslerin var sanırım. hasretle beklicez seni

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kukuletaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hee geldiii kuli kulimiizzzzzz

Afiyet olsun tatlımmmmm

evet çok faal oluyo burası. ben okuyamadım geçmişi gözlerim hassas biraz yanıyoda kör topal yazdıklarınızı ancak okuyorum :82: :86:

kızlar sızlere yetısemıyorum okumaktan
öğle menüm:
1 avuç közlenmiş mantar la yarım su bardagı yourt (yağsız tuzsuz)

Canım çok az yemişsin ne ekmek var ne salata avr 1 avuç közlenmiş manta da 2 kaşık falandır sanırım bu şekilde hiç sağlıklı kilo vermezsinnn

Afiyet olsun tatlımmmm çok güzellll

Fambııııııııııııııııııııııııııııımmmm afiyet olsunnn ama yanındakiler bişey değill yani bence çok abartı olmamış afiyet olsunnnnn

Seni özliycezzzz tabiii kiiiii zaten sarı kafaların da yooooooooooooooooookkkkk offfffffff böyle renksiz fambık mı olur yaaaaaaaa

Dur ben senin yerine hepimiz için oynıyım accukk :118::118::122::124: biraz da seni kemiriyimmmmm:125::125:

hoşgeldin datlumm
çalış çalış
e okadar çalışmaya anca yeter o kruflar, afiyet olsunnn

herkes de pek bi alıngan bugün
arkadaşlar ya lütfen alınganlık yapmayalım, sayflar hızlı ilerlediği için gözden kaçıyo sadece
yoksa özellikle yapılan bişi yok ortada

neruda pepeti esw+ nilmısra hayell. ageb86 Esrs hugocuk+ ozer famir cimcimesude ycl nugya eylulungulu

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

bana yardımcı olmadığınız içinde teşekkür ederim

ne yazdında görmedik cnm ya kusura bakma ben cıkıyorum artık ama sayfa en azından 1o sayfa olur gecmişe bakamma öptüm herkesii aksama görüşürüz aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın

aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın

Arkadaşlar merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Doğum yapalı 11 ay oldu. Hamileliyim sırasında 20 kilo aldım 80 kiloya kadar çıktım 13 kilosunu verdim şuan 67 kiloyuım amacım 55 olmak ama boğazıma dur diyemiyorum akşamları yememeğe çalışıyorum ama bazen oluyo bazende olmuyo. Altın çilek hapı çıkmış zararlı olmadığını ve işe yarayacağını bilsem ondan alıcam.

canım yumurta ne için?
onun yerine çorba iç bence
yoğurtla yumurta yeme bence
kafamda tat olarak bağdaştıramadım da
uyuzumdur bu konularda çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…