60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın

canım bugün kaç dilim ekmek yedin tam hatırlamıyorum ama yumurta ve kereviz salatası güzel ama bence akşam akşam eğer çok acıkmazsan ekmeği yeme madem dün çok akrbonhidrat yedin bugün sabah faland a yediysen bence ekmek yeme zaten yuurtaa falan epey tok tutar

ama ya böyle deme hastayım bu kadar oluyo

çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin Allah acil şifalar versin.
Tatile götürcekmiş kocişim 2günlük bi kacamak nereye gitsek ki demiştim kimseden ses cıkmadı:44: herkes yağlarıyla meşgul

hasta olduğumdan beynimde yavaşladı anlamıyorum bazı şeyleri o yüzden topiği karıştırmamak için yemeciklere yorum yapmıyorum :86:

canım havalar daha tam ısınmadan ne tatili bu hayırdır?

ama giderseniz de gittiğiniz yerde gözünüze kestirdiğiniz bi yerde konaklayın derim
netten araştırsan çok seçenek çıkabilir
bodrum demiştin sanırım dimi?
2 günden bişi olmaz zaten çok beğenmezseniz de

kız keş... hakikaten ya bu muhabbette şey oluyo ama sölemekte lazım dimi

canım yumurta ne için?
onun yerine çorba iç bence
yoğurtla yumurta yeme bence
kafamda tat olarak bağdaştıramadım da
uyuzumdur bu konularda çünküü

olur canım ama ceviz fazla olmasın salatada

bebeler hepinize teskkurlerr , ok ekmek yemem , yumurta tok tutması için canım ya yoksa sevdıgımden degıl bıde proteın ya cevız az koyarımmm öptümm

üstat hugocuk yorumunu beklıyorum canımcımmya menum nasıl olurkııı hıı yumurta ve yogutlı cevızlı kerevız salatası aksam için

çktımmm

:13::13::13::86::86::86::86: napann kankaaaaaaaaaaaaaa elmamı kemiriyosunn afiyet olsunnnn

gel beraber kemirelim derdim ama minnak bişiyde zaten, hüplettim ben de

ay çok seviyorum elmayı yaaa :)))))))))

lisedeyken haftada 7 kilo elma yerdin ben tek başıma
şimdi 3 kiloya falan indirdim şükür

Hımmmmmm süper plannnn sen nerdeydin tam hatırlamıyorum ama havalr henüz soğuk mümkün olduğunca güneyde nispeten sıcak bi yerlere gidin benceee

hasta olduğumdan beynimde yavaşladı anlamıyorum bazı şeyleri o yüzden topiği karıştırmamak için yemeciklere yorum yapmıyorum :86:

manyak delüüüüüüüüüü dur hastasın zaten acuuk şevkat göstereyim sana:13::13::13:

gel beraber kemirelim derdim ama minnak bişiyde zaten, hüplettim ben de

ay çok seviyorum elmayı yaaa :)))))))))

lisedeyken haftada 7 kilo elma yerdin ben tek başıma
şimdi 3 kiloya falan indirdim şükür

Afiyet olsunnnn maşallahhhhhhhben herhalde ancak 2kg yiyiorumdur haftada günde 2 tane falan yiyorummmm

haftasonu tatinde gidelim dedik. eşimin işide yokmuş.yazın hiç fırsat bulabilceğimizi sanmıyorum. bodruma gitcez bakalım artık yazarım pazartesi size inş güzel gecer

merhaba kızlar.benim çocuklar ancak uyudu da gelebildim.oğlum hasta yine başladı burnu akmaya,nazından geçilmiyor 2 gündür,nedir bu annelerin çilesi ya,hiç bitmiyor hastalıkları:2::2::2:
bu duruma rağmen iyi gidiyorum,maşallah deyim de nazar değdirmeyeyim kendime500 gr daha gitmiş bu demek oluyor ki 6 günde 1600 gr gitmiş,çoğu su olsa da fena değil,başlangıc için.aslında 1 hafta dolmadan tartılmamak lazım biliyorum ama bende hastalık var ,her banyoya gidişte tartılıyorum,aç ,tok ,giysili,giysisiz her şekildebu gidişle saklamam gerekcek tartıyı heraldeneyse kızlar ,işte kilo vermenin gazına gelip sporuma da başladım bugun,yürüyüş bandında 5 km hızda 20 dk yürüdüm ve kanter içinde kaldımbaşlangıcta böle tabi,sonra alısırım nasılsa,50 dk yürümek lazım en az yağ yakmak için,benimki vucudu ısıtmak nevinden oldu şimdilik

bugün yediklerim
sabah 1 yumurta
3 kk peynir
5 zeytin
3 dlm ç.t. ekmek
4-5 ç.k. pekmez
roka,çay

ara:10 fındık

öğle:
1 tbk kıymalı bulgurlu kapusta(lahanadan nolcak deyip kaşık hesabı yapmadım valla)
1 kase tarhana çorba
3 yk patlıc sote
1 kase yogurt
1 dlm ç.t. ekmek
roka

şimdiye kadar 2 lt su içtim sanırım.sudan bahsedince susadım gidip şişemi doldurayım

naptın kızz oralarda zorlandınmı. allah kabul etsin yarım hacı oldun sayılır
sorma ya bende çok çabuk yoruluyorum yemek yaptım zor attım kendimi koltuğa. kızz benim dua ne oldu
napıyım canım sağ sal,m gittik geldik şükür zorlandım tabi geçmişte uzunca anlattım okudysan okumadıysan kısaca yazayım 18 gün mekke de sıcak yemek geçmedi boğazımdan yiyremedim hep başım döndü açlıktan tansiyonum düştü zaten düşük olan can cağızım medinedeye gelince 8 gün zar zor yedim öle işte çarşamba geldim şu an reglim kilom aynı bi kaç gün içinde pilatese devam callenetics e devam inşallah.selülitler btti gtti okadar koşmacaya bazen günde 8-9 km yürüdüğümz oluodu çünkü. azcık popomda kaldı sıkılşmam lazım ama bacaklarım hala sallanıocanım duanı unutrmuyum etim tabi hemde defalarca inşallah kabul olmuştr.

iyiki geldin kızz valla çok özlemiştik çok sevindim. aslında bende yeni geldim sayılır cezalıydımda ondan
bende sizi özledim bebişim valla. bu ara pek sık yazamam malum ev işleri çamaşır fln derken.hala bu saat oldu ev toparlıorum daha süprmeye bile geçemedim malum hasta da olunca yavaş yapıorum .demek cezalıydın yine ölemiii

saol canım teşekkürler Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim.

olur elbette

aslında kuru olacaktı o
hee kurunun kısaltılmışı kruf
çok kısa dimi
aceleden öle yazmışım ama nassa anlar didiydim, anlamışsın zati

ben bilerek kruf yazdın sanmıştım vaoww demiştim ne zekice kısaltmaaa
allahtan akıllıyım hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…