aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın
aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın
ama ya böyle deme hastayım bu kadar oluyo
buyrun benimmmmmm
çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin Allah acil şifalar versin.
Tatile götürcekmiş kocişim 2günlük bi kacamak nereye gitsek ki demiştim kimseden ses cıkmadı:44: herkes yağlarıyla meşgul
hay maşallah sana
gerçi ben de sabahtan beri 2 lt içtim heralde su
aç karna yok elma sirkeli yok sek yok bilmem ne derken sabah başladım zati içmeye keşler gibi
afiyet oylsun canım
muz da ithalse yarımı bi porsiyon meyve yapıyor canım, ona göre ye
kızlar ya ben dün okadar lahanalı kabaklı salata yedim, akşam yatmadan kabuklu yeşil elmamı yemeyince bu saate kadar wcye çıkamadım walla
psikolojik olarak mı çıkıyorum onu yiyince yoksa o mu çıkarıyo anlamadım ama bugün sonuç bu
biliyorum çok .oktan bi muhabbet ama paylaşmasam olmicekti
bende abanmadım canım öğleki menumde peynırlı pıde vardı ama ben yemedım yazdım
o zaman gözümden kaçmış olmalı ben sadece dolmaları görmüşüm deee
eferim dadlum benimm oda bişi dabee
hoşgeldin datlumm
çalış çalış
e okadar çalışmaya anca yeter o kruflar, afiyet olsunnn
herkes de pek bi alıngan bugün
arkadaşlar ya lütfen alınganlık yapmayalım, sayflar hızlı ilerlediği için gözden kaçıyo sadece
yoksa özellikle yapılan bişi yok ortada
kruf ta ne kız. kuru fasulyenin kısaltılması mı ahahahaha
canım yumurta ne için?
onun yerine çorba iç bence
yoğurtla yumurta yeme bence
kafamda tat olarak bağdaştıramadım da
uyuzumdur bu konularda çünküü
canım bugün kaç dilim ekmek yedin tam hatırlamıyorum ama yumurta ve kereviz salatası güzel ama bence akşam akşam eğer çok acıkmazsan ekmeği yeme madem dün çok akrbonhidrat yedin bugün sabah faland a yediysen bence ekmek yeme zaten yuurtaa falan epey tok tutar
olur canım ama ceviz fazla olmasın salatada
:13::13::13: :86::86::86::86: napann kankaaaaaaaaaaaaaa elmamı kemiriyosunn afiyet olsunnnn
çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin Allah acil şifalar versin.
Tatile götürcekmiş kocişim 2günlük bi kacamak nereye gitsek ki demiştim kimseden ses cıkmadı:44: herkes yağlarıyla meşgul
hasta olduğumdan beynimde yavaşladı anlamıyorum bazı şeyleri o yüzden topiği karıştırmamak için yemeciklere yorum yapmıyorum :86:
neruda pepeti esw+ nilmısra hayell. ageb86 Esrs hugocuk+ ozer famir cimcimesude ycl nugya eylulungulu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
kız keş... hakikaten ya bu muhabbette şey oluyo ama sölemekte lazım dimi
o zaman gözümden kaçmış olmalı ben sadece dolmaları görmüşüm deee
eferim dadlum benimm oda bişi dabee
kruf ta ne kız. kuru fasulyenin kısaltılması mı ahahahaha
aslında kuru olacaktı o
hee kurunun kısaltılmışı kruf
çok kısa dimi
aceleden öle yazmışım ama nassa anlar didiydim, anlamışsın zati
gel beraber kemirelim derdim ama minnak bişiyde zaten, hüplettim ben de
ay çok seviyorum elmayı yaaa :)))))))))
lisedeyken haftada 7 kilo elma yerdin ben tek başıma
şimdi 3 kiloya falan indirdim şükür
canım havalar daha tam ısınmadan ne tatili bu hayırdır?
ama giderseniz de gittiğiniz yerde gözünüze kestirdiğiniz bi yerde konaklayın derim
netten araştırsan çok seçenek çıkabilir
bodrum demiştin sanırım dimi?
2 günden bişi olmaz zaten çok beğenmezseniz de
napıyım canım sağ sal,m gittik geldik şükür zorlandım tabi geçmişte uzunca anlattım okudysan okumadıysan kısaca yazayım 18 gün mekke de sıcak yemek geçmedi boğazımdan yiyremedim hep başım döndü açlıktan tansiyonum düştü zaten düşük olan can cağızım medinedeye gelince 8 gün zar zor yedim öle işte çarşamba geldim şu an reglim kilom aynı bi kaç gün içinde pilatese devam callenetics e devam inşallah.selülitler btti gtti okadar koşmacaya bazen günde 8-9 km yürüdüğümz oluodu çünkü. azcık popomda kaldı sıkılşmam lazım ama bacaklarım hala sallanıonaptın kızz oralarda zorlandınmı. allah kabul etsin yarım hacı oldun sayılır
sorma ya bende çok çabuk yoruluyorum yemek yaptım zor attım kendimi koltuğa. kızz benim dua ne oldu
bende sizi özledim bebişim valla. bu ara pek sık yazamam malum ev işleri çamaşır fln derken.hala bu saat oldu ev toparlıorum daha süprmeye bile geçemedim malum hasta da olunca yavaş yapıorum .demek cezalıydın yine ölemiiiiyiki geldin kızz valla çok özlemiştik çok sevindim. aslında bende yeni geldim sayılır cezalıydımda ondan
saol canım teşekkürler Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim.cnm bendede hipotıroıd vardı suan tahlıllerım iyi ama bi ara ilaç kullanmıstım.. metabozlızmam yavas ama...
öğlen 6 yeemk kasıgı kıyma sogan biber domateslı bi kavurma
domates salatalık
ve ve ve eeee recel böğürtlen 1 corba kasıgı
2 dilimde ekmek
kukuleta ya hoşgeldın dıyorummm umreydeydı galıba Allh kabul etsın ve herkese nasıp etsın inşallah
hugocuka da cook gecmış olsun bu aralar cook soguk dıkkat etmek lazım
bebeler hepinize teskkurlerr , ok ekmek yemem , yumurta tok tutması için canım ya yoksa sevdıgımden degıl bıde proteın ya cevız az koyarımmm öptümm
üstat hugocuk yorumunu beklıyorum canımcımmya menum nasıl olurkııı hıı yumurta ve yogutlı cevızlı kerevız salatası aksam için
çktımmm
neruda pepeti esw+ nilmısra hayell. ageb86 Esrs hugocuk+ ozer famir cimcimesude ycl nugya eylulungulu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
aslında kuru olacaktı o
hee kurunun kısaltılmışı kruf
çok kısa dimi
aceleden öle yazmışım ama nassa anlar didiydim, anlamışsın zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?