- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
Hımmmmmm süper plannnnsen nerdeydin tam hatırlamıyorum ama havalr henüz soğuk mümkün olduğunca güneyde nispeten sıcak bi yerlere gidin benceee
canım ben aydındayım burası fazla soğuk değil artık. pazar günü hele baya sıcaktı. bodruma gitcez inş
Afiyet olsunnnnmaşallahhhhhhh ben herhalde ancak 2kg yiyiorumdur haftada günde 2 tane falan yiyorummmm
hani benn haniiiiiiiii :84::84:
merhaba kızlar.benim çocuklar ancak uyudu da gelebildim.oğlum hasta yine başladı burnu akmaya,nazından geçilmiyor 2 gündür,nedir bu annelerin çilesi ya,hiç bitmiyor hastalıkları:2::2::2:
bu duruma rağmen iyi gidiyorum,maşallah deyim de nazar değdirmeyeyim kendime500 gr daha gitmiş bu demek oluyor ki 6 günde 1600 gr gitmiş ,çoğu su olsa da fena değil,başlangıc için.aslında 1 hafta dolmadan tartılmamak lazım biliyorum ama bende hastalık var ,her banyoya gidişte tartılıyorum,aç ,tok ,giysili,giysisiz her şekilde bu gidişle saklamam gerekcek tartıyı heralde neyse kızlar ,işte kilo vermenin gazına gelip sporuma da başladım bugun,yürüyüş bandında 5 km hızda 20 dk yürüdüm ve kanter içinde kaldım başlangıcta böle tabi,sonra alısırım nasılsa,50 dk yürümek lazım en az yağ yakmak için,benimki vucudu ısıtmak nevinden oldu şimdilik
bugün yediklerim
sabah 1 yumurta
3 kk peynir
5 zeytin
3 dlm ç.t. ekmek
4-5 ç.k. pekmez
roka,çay
ara:10 fındık
öğle:
1 tbk kıymalı bulgurlu kapusta(lahanadan nolcak deyip kaşık hesabı yapmadım valla)
1 kase tarhana çorba
3 yk patlıc sote
1 kase yogurt
1 dlm ç.t. ekmek
roka
şimdiye kadar 2 lt su içtim sanırım.sudan bahsedince susadım gidip şişemi doldurayım
Hımmmmmm süper plannnnsen nerdeydin tam hatırlamıyorum ama havalr henüz soğuk mümkün olduğunca güneyde nispeten sıcak bi yerlere gidin benceee
canım ben aydındayım burası fazla soğuk değil artık. pazar günü hele baya sıcaktı. bodruma gitcez inş
anaaaaaaaaa kız hemşooooooooo
ay gelemedim bi türlü memleketimeeee
çoooooooooook özledim yaaaaaaa
hımmm oo aydındaydan süper zatennnnn bodrum da çok mantıklı o zamannn iyi tatillerrrrrrrrrrrr
sağol canım
evet annem bıktıydı artık bana pazardan elma taşımaktan
ben günde 3 posta elma yediğim için anca yetiyo walla :)))))))))
loxandracım bunlar da senin için, gitdsin de geri gelmesin inşalllahhhh
:92::92::92::92::92::92:
canım hoşgeldin
oy pek de küçüksün sennn
inşallah ygsde olup bitenler kpssye dönüşmeden biter tatlım
senin de sıkıntın biter böylece bi an önce
canım 2 ayda 9 kilo belki biraz çok olabilir
sonuçta sınava gireceksin, hasta falan olma
gerçi ders çalışırken ben çok acıkırdım, beyin çalıştığı için glikozu fazla yakıyodu :)))
o yüzden sana ilk tavsiyem masana bi sürahi koy, acıktıkça su iç
böylece su içme alışkanlığı da kazanırsın ve ders çalışanların en büyük kabusu olan kilo almaktan da kurtulursun :)))
öncelikle sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğünü atlamaman
tatlı ve şekeri kesmen, abur cuburu da tab,i
bol su içmen
sppor yapabilirsen spor yapman
ekmeği kesmemen ama beyaz ekmek yerine esmer ekmek al
2 kaşık pilav ve makarnanın 1 dilim ekmek yerine geçtiğinin unutma
günde 2 bardak yoğurt veya süt tüketmen
sonraaa canın tatlı çektiğinde sütlü türk kahvesi içebilirsin, iştahı gerçekten kesiyo
ayrıca günde 3 bardak demleme yeşil çay iç, ama 5 dkdan fazla olmasın demleme süresi
ben içiyorum misal şimdi
2 tk yeşil çay
2-3 karanfil
büyük bi tutam kiraz sapı
1 kabuk tarçın attım büyük bu bardak için demliğe
onu içiyorum şimdi
çok teşekkür ederim cevap yazmanıza çok sevindim gerçekten.masama bi sürahi suyu koydum bile.zaten tarçını da çok severim hemen deniycem çay tarifini.benim en büyük sorunum aslında akşam yemeği.babam işten akşam 8-9 gibi geliyo o zaman hep birlikte yiyoruz yemeği çok geç oluyo ama ne kadar kızarsa kızsın ben saat 6 gibi falan yapıcam yemeğimi geç satte yemiycem bunun çok etkili olacağını düşünüyorum inşallah.spor olarak da günde 100 mekik çekip 100 de sandalyeye çıkıp inmeyi düşünüyorum forumda okumuştum çok etkiliymiş.haftaya sabah yürüyüşlerine de çıkmaya başlıycam inşallah iyi olur çok kararlıyım bu sefer
neruda pepeti esw+ nilmısra hayell. ageb86 Esrs hugocuk+ ozer famir cimcimesude ycl nugya eylulungulu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın
kepçecibaşı nerdeydin nenuyukluyomuydun yine :86: ilaçlarıda bıraktın oysaki
okula getirdiğim yemeği yiyemedim çünkü kötü olmuş
ne yesem yaaa çok acıktım
araöğün için getirdiğim meyvayı yedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?