60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsunnnn maşallahhhhhhhben herhalde ancak 2kg yiyiorumdur haftada günde 2 tane falan yiyorummmm

sağol canım
evet annem bıktıydı artık bana pazardan elma taşımaktan
ben günde 3 posta elma yediğim için anca yetiyo walla :)))))))))

loxandracım bunlar da senin için, gitdsin de geri gelmesin inşalllahhhh

:92::92::92::92::92::92:

hani benn haniiiiiiiii :84::84:

Ama ama o zaman sen forumda yokmuşsun demek ki çünkü aşağıdaki isimleri copy paste yapmıştımmm ama sana özeeeeeeeeeeeeeellll :125::125:

Canımmm tebrik ediyorummm süpersinnnn olsun su da olsa gidiyor yaaaaa inşallah da hep böyle devam ederrr ve gider tüm fazlalıklarrrr hepberaber kurtuluruzzz inşallahhhhhhh:92::92::92::92::92::92:

Öğünler de gayet güzel sen emziriyosun sonuçtaaaaaaa

evet kukuletam cezalıydım o yüzden haberim yoktu geldiğinden
aynen bi düzeleyim pilatese callaneticse devam

hastayım diye kuşlarım pek sakin bugün hiç yaramazlık gürültü yapmadılar uslu uslu oyuncaklarıyla oynuyorlar. ben hareketli olunca onlarda hareketli oluyorlar. sadece 1-2 saatten fazla uyutmuyorlar tepeme dikiliyorlar

canım benim çok sağol.sizin adet galiba bu dimi kilo verene sallıyonuz böle:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bende sallayım da gelenekleri bozmayayım

elmaya bende bayılırım,hergün yemeye çalışırım,senin kadar rekor düzeyde olmasada

nerudacım sana da teşekkürler.kızlar valla üşütceksiniz diye korkuyorum,çıkarıp çıkarıp sallamayın habire

neruda pepeti esw+ nilmısra hayell. ageb86 Esrs hugocuk+ ozer famir cimcimesude ycl nugya eylulungulu

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

nerudacım merhaba
nasılsın canımmmmm

hafta sonu yüzmeye gittim 1 saat yüzdüm çok yoruldum
ara verince hamlamışım.

bakalım haftada 2 gün gitmek niyetindeyim

okula getirdiğim yemeği yiyemedim çünkü kötü olmuş
ne yesem yaaa çok acıktım
araöğün için getirdiğim meyvayı yedimmmm

selam arkadaşlar..cuma günü tahlilermi yaptırdım 1 kez daha ve doktora gösterdim..alllaha şükr hiç bir sıkıntı yok...diyetime devam daha da kısatlamalı bir diyet verdi...ve çok acıktığım içinmidem çok fazla kazındığı için bana 1 ilaç verdi doktor 1de mide hapı niye onu verdi bilmem.bugün başladım ilaca 3 ana 3 ara diyet verdi..ama ben akşamları bişey yememyi düşünüyorum çünkü 2 haftadır akşam yemeklerini kesim diyet şeyler yesem bile yinede kestim ve 2 kilo vermişim şuan 70 kiloyum çok şükür..bu şekilde devam edicem..akşam yemeklerin saatinde zaten spor yapıyorum metabolizmam çalışıyor diye düşünüyorum.eve gidincede meyve ve galetamı yerim listede öğle yani 2 ana 3 ara yapmış olucam.

aksam sadece 1 yumurta 1 dilim ekmek ve yogurtlu kerevız salatası cevızlı yesem nolur ki sevgili ylc esw hugocuk nueruda nugya famır ne dersizniz arkadslar dun ve bugunku karbonhıdrat fazlalarım ıcın

Canım ben anca bakabildim geç bir cevap olacak ama idare et artık..
Ben olsan yumurtayı yemem. Yoğurt da protein yumurta da...

kepçecibaşı nerdeydin nen uyukluyomuydun yine :86: ilaçlarıda bıraktın oysaki

dün akşam elimi bıçakla kesmiştim yara bandı çıktı parmağımdan hemşiremizden yara bandı almaya gittim.geldim tuvalete girdim ordan çıktım elmamı yıkadım yidim sildim süpürdüm sizi okuyorum şimcik başım ağrıyo ama bende hap almıyom şu anda bakalım ne olcek

Ben bugün erkenden akşam yemeğimi yaptımmmçamaşırları serdimmm 2. makine yıkanıyo şuan bulaşıkları da yerleştirdiiimmmmm.

Şimdi diyorum en iyisi bi yerleri süpüriyimmmmm hazır başka iş yokkennn sonra daaa sporumu yapayım erkendennnn bugün önce koşu bandında yürüycemmm sonra 12dk lık karın videomla karın çalışıcammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…