dün akşam elimi bıçakla kesmiştim yara bandı çıktı parmağımdan hemşiremizden yara bandı almaya gittim.geldim tuvalete girdim ordan çıktım elmamı yıkadım yidim sildim süpürdüm sizi okuyorum şimcik başım ağrıyo ama bende hap almıyom şu anda bakalım ne olcek
anaaaaaaaaa kız hemşooooooooo
ay gelemedim bi türlü memleketimeeee
çoooooooooook özledim yaaaaaaa
ayy gerçekten :13: ne güzell neresinden hemşom
dün akşam elimi bıçakla kesmiştim yara bandı çıktı parmağımdan hemşiremizden yara bandı almaya gittim.geldim tuvalete girdim ordan çıktım elmamı yıkadım yidim sildim süpürdüm sizi okuyorum şimcik başım ağrıyo ama bende hap almıyom şu anda bakalım ne olcek
nerudacım merhaba
nasılsın canımmmmm
hafta sonu yüzmeye gittim 1 saat yüzdüm çok yoruldum
ara verince hamlamışım.
bakalım haftada 2 gün gitmek niyetindeyim
selam arkadaşlar..cuma günü tahlilermi yaptırdım 1 kez daha ve doktora gösterdim..alllaha şükr hiç bir sıkıntı yok...diyetime devam daha da kısatlamalı bir diyet verdi...ve çok acıktığım içinmidem çok fazla kazındığı için bana 1 ilaç verdi doktor 1de mide hapı niye onu verdi bilmem.bugün başladım ilaca 3 ana 3 ara diyet verdi..ama ben akşamları bişey yememyi düşünüyorum çünkü 2 haftadır akşam yemeklerini kesim diyet şeyler yesem bile yinede kestim ve 2 kilo vermişim şuan 70 kiloyum çok şükür..bu şekilde devam edicem..akşam yemeklerin saatinde zaten spor yapıyorum metabolizmam çalışıyor diye düşünüyorum.eve gidincede meyve ve galetamı yerim listede öğle yani 2 ana 3 ara yapmış olucam.
merhaba kızlar.benim çocuklar ancak uyudu da gelebildim.oğlum hasta yine başladı burnu akmaya,nazından geçilmiyor 2 gündür,nedir bu annelerin çilesi ya,hiç bitmiyor hastalıkları:
bu duruma rağmen iyi gidiyorum,maşallah deyim de nazar değdirmeyeyim kendime500 gr daha gitmiş bu demek oluyor ki 6 günde 1600 gr gitmiş ,çoğu su olsa da fena değil,başlangıc için.aslında 1 hafta dolmadan tartılmamak lazım biliyorum ama bende hastalık var ,her banyoya gidişte tartılıyorum,aç ,tok ,giysili,giysisiz her şekilde:bu gidişle saklamam gerekcek tartıyı heralde neyse kızlar ,işte kilo vermenin gazına gelip sporuma da başladım bugun,yürüyüş bandında 5 km hızda 20 dk yürüdüm ve kanter içinde kaldım başlangıcta böle tabi,sonra alısırım nasılsa,50 dk yürümek lazım en az yağ yakmak için,benimki vucudu ısıtmak nevinden oldu şimdilik
bugün yediklerim
sabah 1 yumurta
3 kk peynir
5 zeytin
3 dlm ç.t. ekmek
4-5 ç.k. pekmez
roka,çay
ara:10 fındık
öğle:
1 tbk kıymalı bulgurlu kapusta(lahanadan nolcak deyip kaşık hesabı yapmadım valla)
1 kase tarhana çorba
3 yk patlıc sote
1 kase yogurt
1 dlm ç.t. ekmek
roka
şimdiye kadar 2 lt su içtim sanırım.sudan bahsedince susadım gidip şişemi doldurayım
hah şimdi oldu canımmm neruşummm dadluu arkideşim benimmAma ama o zaman sen forumda yokmuşsun demek ki çünkü aşağıdaki isimleri copy paste yapmıştımmmama sana özeeeeeeeeeeeeeellll :125::125:
canım benim çok sağol.sizin adet galiba bu dimi kilo verene sallıyonuz böle:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bende sallayım da gelenekleri bozmayayım
elmaya bende bayılırım,hergün yemeye çalışırım,senin kadar rekor düzeyde olmasada
Ben bugün erkenden akşam yemeğimi yaptımmmçamaşırları serdimmm 2. makine yıkanıyo şuan bulaşıkları da yerleştirdiiimmmmm.
Şimdi diyorum en iyisi bi yerleri süpüriyimmmmmhazır başka iş yokkennn sonra daaa sporumu yapayım erkendennnn bugün önce koşu bandında yürüycemmm sonra 12dk lık karın videomla karın çalışıcammmmm
anaaaaaaaaa kız hemşooooooooo
ay gelemedim bi türlü memleketimeeee
çoooooooooook özledim yaaaaaaa
ews özeline bak msj attım sana
selam arkadaşlar..cuma günü tahlilermi yaptırdım 1 kez daha ve doktora gösterdim..alllaha şükr hiç bir sıkıntı yok...diyetime devam daha da kısatlamalı bir diyet verdi...ve çok acıktığım içinmidem çok fazla kazındığı için bana 1 ilaç verdi doktor 1de mide hapı niye onu verdi bilmem.bugün başladım ilaca 3 ana 3 ara diyet verdi..ama ben akşamları bişey yememyi düşünüyorum çünkü 2 haftadır akşam yemeklerini kesim diyet şeyler yesem bile yinede kestim ve 2 kilo vermişim şuan 70 kiloyum çok şükür..bu şekilde devam edicem..akşam yemeklerin saatinde zaten spor yapıyorum metabolizmam çalışıyor diye düşünüyorum.eve gidincede meyve ve galetamı yerim listede öğle yani 2 ana 3 ara yapmış olucam.
geçmiş olsun. tabee bensiz buralarda mutlu mesut yeni doğmuş tay gibi zıplayıp tepiniyodun ondan olmuştur
merhaba kızlar.benim çocuklar ancak uyudu da gelebildim.oğlum hasta yine başladı burnu akmaya,nazından geçilmiyor 2 gündür,nedir bu annelerin çilesi ya,hiç bitmiyor hastalıkları:2::2::2:
bu duruma rağmen iyi gidiyorum,maşallah deyim de nazar değdirmeyeyim kendime500 gr daha gitmiş bu demek oluyor ki 6 günde 1600 gr gitmiş ,çoğu su olsa da fena değil,başlangıc için.aslında 1 hafta dolmadan tartılmamak lazım biliyorum ama bende hastalık var ,her banyoya gidişte tartılıyorum,aç ,tok ,giysili,giysisiz her şekilde bu gidişle saklamam gerekcek tartıyı heralde neyse kızlar ,işte kilo vermenin gazına gelip sporuma da başladım bugun,yürüyüş bandında 5 km hızda 20 dk yürüdüm ve kanter içinde kaldım başlangıcta böle tabi,sonra alısırım nasılsa,50 dk yürümek lazım en az yağ yakmak için,benimki vucudu ısıtmak nevinden oldu şimdilik
bugün yediklerim
sabah 1 yumurta
3 kk peynir
5 zeytin
3 dlm ç.t. ekmek
4-5 ç.k. pekmez
roka,çay
öğle:
1 tbk kıymalı bulgurlu kapusta(lahanadan nolcak deyip kaşık hesabı yapmadım valla)
1 kase tarhana çorba
3 yk patlıc sote
1 kase yogurt
1 dlm ç.t. ekmek
roka
şimdiye kadar 2 lt su içtim sanırım.sudan bahsedince susadım gidip şişemi doldurayım
canımcım kolay gelsin.
koşu bandın ne marka ve memnun musun ?
almayı düşünüyorum ama şu an sadece düşünce aşamasında.
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Doğum yapalı 11 ay oldu. Hamileliyim sırasında 20 kilo aldım 80 kiloya kadar çıktım 13 kilosunu verdim şuan 67 kiloyuım amacım 55 olmak ama boğazıma dur diyemiyorum akşamları yememeğe çalışıyorum ama bazen oluyo bazende olmuyo. Altın çilek hapı çıkmış zararlı olmadığını ve işe yarayacağını bilsem ondan alıcam.
güzel menü canım afiyet olsunBugün yediklerimi de yazıym
Sabah(7:00)
3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 kaşık meyveli müsliyi karıştırıp üzerine 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim yanında 1 kuru ncir.(ama yulaf ezmesinin tadını hiçmi hiç sevmedim)
ara(10:00)
1 elma+500 ml su
Öğle(12:30)
2 kepçe mercimek çorbası
Bezelye,patates,et ve havuç karışımı bir türlü vardı.Dün komşum getirmişti bugün yedim ama sadece bezelyelerini
4 kaşık yooort
yarım dilim kepek ekmeği
Ara(14:30)
1 fincan şekersiz sütlü kahve
2 tane form bisküvi
Akşam da sadece çorba içicem çünkü iştahım yok.Bugün regli oldum....Yarın tartılma günümdü fakat birkaçgün sonra tartılmayı düşünüyorum...
merhaba kızlar.benim çocuklar ancak uyudu da gelebildim.oğlum hasta yine başladı burnu akmaya,nazından geçilmiyor 2 gündür,nedir bu annelerin çilesi ya,hiç bitmiyor hastalıkları:2::2::2:
bu duruma rağmen iyi gidiyorum,maşallah deyim de nazar değdirmeyeyim kendime500 gr daha gitmiş bu demek oluyor ki 6 günde 1600 gr gitmiş ,çoğu su olsa da fena değil,başlangıc için.aslında 1 hafta dolmadan tartılmamak lazım biliyorum ama bende hastalık var ,her banyoya gidişte tartılıyorum,aç ,tok ,giysili,giysisiz her şekilde bu gidişle saklamam gerekcek tartıyı heralde neyse kızlar ,işte kilo vermenin gazına gelip sporuma da başladım bugun,yürüyüş bandında 5 km hızda 20 dk yürüdüm ve kanter içinde kaldım başlangıcta böle tabi,sonra alısırım nasılsa,50 dk yürümek lazım en az yağ yakmak için,benimki vucudu ısıtmak nevinden oldu şimdilik
bugün yediklerim
sabah 1 yumurta
3 kk peynir
5 zeytin
3 dlm ç.t. ekmek
4-5 ç.k. pekmez
roka,çay
öğle:
1 kase tarhana çorba
3 yk patlıc sote
1 kase yogurt
1 dlm ç.t. ekmek
roka
zar zor yaptık yemekleri çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?