60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz korumada haftada bir sevilen tatlı yenmeliymiş veya iki haftada bir. yemem dedim olmaz dedi. o zaman bitter yerim dedim anlaştık

geçmiş olsun. tabee bensiz buralarda mutlu mesut yeni doğmuş tay gibi zıplayıp tepiniyodun ondan olmuştur

nerudacım merhaba
nasılsın canımmmmm

hafta sonu yüzmeye gittim 1 saat yüzdüm çok yoruldum
ara verince hamlamışım.

bakalım haftada 2 gün gitmek niyetindeyim

İyiyim çokşükür tatlımmmm ohh iyi etmişsinnnn yüzmek çok faydalıııı gidecekk tüm fazla yağlarrr kilolarrr kurtulucazz hepberaber inşallahhhhhh

Geçmiş olsun ebruuuuu:79::79::79:çok sevindim tahlillerin sorunsuz çıkmasınaaayani akşam senin tercihin tabii ama işten çıkmadan bişeyler ye bari spor da yapıyosun güçsüz kalmaa

Geçmiş olsun ebruuuuu:79::79::79:çok sevindim tahlillerin sorunsuz çıkmasınaaayani akşam senin tercihin tabii ama işten çıkmadan bişeyler ye bari spor da yapıyosun güçsüz kalmaa[/QUOTE]

nerudaaaaaa sağol canım
bende diyorum saat 3,5 gibi elma ve yeşil çay
saat 5 gibide okuldan çıkmadan nesfitmi yesem
nesfiti eve götürmem evde dayanamayıp 3 kase yiyorum çok seviyorum..:26::26::26::26::26:

loxandraaa tebrik ederim canımmm :92::92:
emziren anne olarakta menüler çok güzel

Ama ama o zaman sen forumda yokmuşsun demek ki çünkü aşağıdaki isimleri copy paste yapmıştımmm ama sana özeeeeeeeeeeeeeellll :125::125:
hah şimdi oldu canımmm neruşummm dadluu arkideşim benimm :122::122::122::124::124::124:

hee bizde adettir bacım salllıyak bi daa :92::92::92::92: olee hadi bi dahaa :92::92::92::92:

canımcım kolay gelsin.

koşu bandın ne marka ve memnun musun ?

almayı düşünüyorum ama şu an sadece düşünce aşamasında.

Geçmiş olsun Ebrulii.. Sevindim herşeyin yolunda olduğuna...
Giden 2 kiloya da tebrikler....

slm canım hoş geldin.tahlillerin içinde çok sevindim.temiz çıkmışlar.verğin kilolar içinde tebrik ederim....:92::92::92:canım dikkat et halsiz kalma bari iki ana öğününü güzel bir şekilde yap.vitaminlerini 2 öğünde almaya çalış....

canım benim tebrik ederim süpersin....

Bugün yediklerimi de yazıym

Sabah(7:00)

3 kaşık yulaf ezmesi ve 2 kaşık meyveli müsliyi karıştırıp üzerine 1 bardak yarım yağlı süt döküp yedim yanında 1 kuru ncir.(ama yulaf ezmesinin tadını hiçmi hiç sevmedim)

ara(10:00)

1 elma+500 ml su

Öğle(12:30)

2 kepçe mercimek çorbası
Bezelye,patates,et ve havuç karışımı bir türlü vardı.Dün komşum getirmişti bugün yedim ama sadece bezelyelerini
4 kaşık yooort
yarım dilim kepek ekmeği

Ara(14:30)

1 fincan şekersiz sütlü kahve
2 tane form bisküvi

Akşam da sadece çorba içicem çünkü iştahım yok.Bugün regli oldum....Yarın tartılma günümdü fakat birkaçgün sonra tartılmayı düşünüyorum...

canımcım kolay gelsin.

koşu bandın ne marka ve memnun musun ?

almayı düşünüyorum ama şu an sadece düşünce aşamasında.

Canım ben çok memnunummm benimki voıt epic; anneminki de bundan dı onda görüp aldım zaten alıcaksan tavsiye ederimmm evde düzenli spor için çok mantıklı birazdan buluşuciiiz kendisiyleeeee 45dk 1saat kadar görüşürüz sanırımmm

ben hap kullanma derim.bir sürü hap için de zamanında zararsız demişlerdi.daha sonra çıkar zararları.çok acele etme çok ta sallanma derim ben

güzel menü canım afiyet olsun ama iki form biskuvi bir dilim ekmek eder unutma

vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy loxandra harikasın gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! süper gidiyorsun tebriklerrrrrrrrr!!!ya ben don gömlek sallıyamıyommm idare et artıkınnn:))menüde süper,spoda süper valla harikasın harika
tickerinde gözümden kaçmadı,hırhıııızzzzzzzzzzzzzzz seni nolceeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…