bir hafta giremedim foruma. bir girdim forumdakiler hep yabancı.erkekler tuvaletine girmiş gibi hissettim kendimi.:26:
canım benim tebrik ederim süpersin....
loxandraaa tebrik ederim canımmm:92::92:
emziren anne olarakta menüler çok güzel
hah şimdi oldu canımmm neruşummm dadluu arkideşim benimm:122::122::122::124::124::124:
hee bizde adettir bacım salllıyak bi daa:92::92::92::92: olee hadi bi dahaa :92::92::92::92:
vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy loxandra harikasın gıyzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! süper gidiyorsun tebriklerrrrrrrrr!!!ya ben don gömlek sallıyamıyommm idare et artıkınnn:))menüde süper,spoda süper valla harikasın harika
tickerinde gözümden kaçmadı,hırhıııızzzzzzzzzzzzzzz seni nolceeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
olmaz canım don gömlek sallamadan tebrik kabul etmiyorum.prensiplerime aykırı
ticker da temaaaamen tesadüf,zevkimiz aynıymış napayım bacımmmmmm
arkadaşlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar. yarın görüşmek üzere.
akşama ızgara köfte yapıcam ekbek yemeğeceğim yanında
çorba
salata
yoğurt
yağlarımızdan kurtulduğumuz günleri görmek dileğiyle hoşçakalın
Canım ben çok memnunummm benimki voıt epic; anneminki de bundan dı onda görüp aldım zatenalıcaksan tavsiye ederimmm evde düzenli spor için çok mantıklı birazdan buluşuciiiz kendisiyleeeee 45dk 1saat kadar görüşürüz sanırımmm
sabah 10:00 yarım yumurta(kızımın artığı)+4 zeytin yarım k.kutusu peynir 1 dilim ekemek 2 kupa şekersiz çay
öğlen 13:00 minik minik 5 tane keten tohumlu gevrek+1 elma
yarım litreden az bir kola vardı şişede 2 gündür başında dönüyodum içtim onu itiraf ediyom içtiiimmmmm ama bir aydır kolaya hasretim gözümün önünden gitti bariii(bi daha olmayacak söz)
akşam yemeğim 16:00 1 but haşlama +4 küp patates+salata +bir yumru bayat ekmek atmamamk için yidimmmm
16:30 şekersiz çay +4 diet buskui(reglyim mecburan yosa çikolatalara saldırıyorum) ve bugünki yemek faslı bitti kızlar ben hep böle yapıyorum bundan sonra atıştırmalar oluyor genelde elma bazen grisini yada ceviz falan
slm canım hoş geldin.tahlillerin içinde çok sevindim.temiz çıkmışlar.verğin kilolar içinde tebrik ederim....:92::92::92: canım dikkat et halsiz kalma bari iki ana öğününü güzel bir şekilde yap.vitaminlerini 2 öğünde almaya çalış....
Geçmiş olsun Ebrulii.. Sevindim herşeyin yolunda olduğuna...
Giden 2 kiloya da tebrikler....
müdür odasına çağırdı tatlı yiyeyim diye
ben gidiyom gelirim birazdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?