60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir hafta giremedim foruma. bir girdim forumdakiler hep yabancı.erkekler tuvaletine girmiş gibi hissettim kendimi.:26:

nasıl gidiyor diyet kardeşşşş!!fotolarını göremedim bugünnnn:)merak ediyorum ne yediğini,dört gözle senin menüleri bekler olduk!!

ara yaptım bu arada:)
200 ml süt

bir hafta giremedim foruma. bir girdim forumdakiler hep yabancı.erkekler tuvaletine girmiş gibi hissettim kendimi.:26:

şu an değil ama 1 hafta önce erkekler tuvaletine girmiş olabilirsinn!!!!!çünkü seni hiççççç hatırlamadık!!!!

canım benim tebrik ederim süpersin....

ayyy kılar valla takdir edilmek harika.ben de sallayım o zaman:92::92::92::92::92::92::92::92:

olmaz canım don gömlek sallamadan tebrik kabul etmiyorum.prensiplerime aykırı

ticker da temaaaamen tesadüf,zevkimiz aynıymış napayım bacımmmmmm

slm kızlar hoşgeldin hugocuk... herkeslere afiyet olsun...
haftasonu çok hareketliydi kızlar.. hatırladığım kadarıyla ediklerimi yazıyım...
ctesi hiç hatırlamıyorum desem yeridir. kahvaltımı yazmıştım zaten. öğlen ve akşam da çorba salata felan yemiştim bir de arada 5tane altınbaşak yemiştim. bayaa yürüdüm ama çok hareketli bi gündü.

dünkü menüm:
sabah: 1haşlanmış yumurta-domates-salatalık-4tane yeşil zeytin-1dilm ekmek-meyve çayı
öğlen: 6tane inegöl köfte-2dilim ekmek-1bardak yayık ayran (inegölde fuardaydık. ondan böle oldu. köftelerin 2si bir avuçiçi kadardı)
akşam: 11-12gibi yedim ama 4 gibi yattım. 1ufak köfte ve salata.

bugün:
kahvaltım: 1kase çilek ilaveli meyveli form müsli ve meyve çayı.
öğlen: 4ufak köfte-domates-salatalık-2dilim ekmek-5yeşil zeytin-başparmak kadar çeçil peyniri-ayran
öğlen biraz çok oldu ama bugün de çok koşturdum ve çok acıktım. doymayında peynir ve zeytini aldım

arkadaşlar ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar. yarın görüşmek üzere.
akşama ızgara köfte yapıcam ekbek yemeğeceğim yanında
çorba
salata
yoğurt
yağlarımızdan kurtulduğumuz günleri görmek dileğiyle hoşçakalın

çıkışında program kapayan trt sunucusu gibi oldu he
hadi canım iyi akşamlar

herkes nerde
bugün işler çok yoğundu
mesainin sonuna yaklaştık
evde yemek yok koçiş de yok yemekte ben ne yesem acabbaaaa

canımcım voit çok pahalı geldi bize.
yani bana göre uygun da eşim sanırım almaz
liga diye bir marka gördüm 667 tl istediğim özelliklere sahip.
8 eloster yastıklı zemin -sessiz çalışıyor ve eğimi de var.
amörtisörlü açılıyor liga ne malı araştırdım bulamadım ama güzel yorumlar yapmışlar
bakalım hayırlısı

sabah 10:00 yarım yumurta(kızımın artığı)+4 zeytin yarım k.kutusu peynir 1 dilim ekemek 2 kupa şekersiz çay

öğlen 13:00 minik minik 5 tane keten tohumlu gevrek+1 elma

yarım litreden az bir kola vardı şişede 2 gündür başında dönüyodum içtim onu itiraf ediyom içtiiimmmmm ama bir aydır kolaya hasretim gözümün önünden gitti bariii(bi daha olmayacak söz)

akşam yemeğim 16:00 1 but haşlama +4 küp patates+salata +bir yumru bayat ekmek atmamamk için yidimmmm

16:30 şekersiz çay +4 diet buskui(reglyim mecburan yosa çikolatalara saldırıyorum) ve bugünki yemek faslı bitti kızlar ben hep böle yapıyorum bundan sonra atıştırmalar oluyor genelde elma bazen grisini yada ceviz falan

1 adet elma
500 ml su içtim...

bugün urfada sanki gökyüzü parçalanıyordu.okadar çok gök gürlüyorduki.koktum :18::18:bayağı elim kolum titriyordu.allaha şükür yeni kesildi inşallah yağmaz eve giderken ıslanmam....

canım afiyet olsun.
kola dışında gerisi bence çok iyi olmuş.
kola tiryakileri için içememek zordur.
ama ben kolayı bırakalı 3-4 yıl oldu

akşam yemeğini ne kadar erken yemişsin.
ben genelde 6-7 arası yiyorum
sonra erkenden acıkmayasın.

teşekkür ederim canım..yok öğle yemeğini güzel yemeye çalışıyorum..vitaminli yani et,balık,tavuk türü..

Geçmiş olsun Ebrulii.. Sevindim herşeyin yolunda olduğuna...
Giden 2 kiloya da tebrikler....

teşekkür ederim canım

NİLMISRA ben dün yazmıştım sölemesi ayıp pizza ve kola içtiydim son olarak 1 aydır yemedim hiç kolada dünden kalan yokettim onu gittiiii

dün pizzayı hüplettiğim için bugün ceza akşam yemeğini 1-2 saat çektim ve ben dikkat ettim daha önce akşam yemeğinde tavuk tercih ederseniz hiç acıkmıyorsunuz ve ben yina tavik yedim acıkmam herhalde çok acıkırsamda grisini mırısini ...sonra yatçaz kalkçaz sabah olmuşşşşşş

hepini kendinize iyi bakın ben yavaş yavaş hazırlanıyorum yağmur tekrar başlamadan kıreşten kızımıda almalıyım...bayyyy....akşamada ne yapsam bilemedim.artık evde ki eşyalara göre birşeyler çıkarırım ortaya....öptüm...:80::80::80::80::79::79::79::79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…