60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gizli gizli sizi takip ediorum
biraz ev işi yapıp biraz dinleniorum bakalım mutfağa gidicem şimdi ekşama ne yapsam evde doğru dürüst bişide yok bugün idare edicez bişilerle.
amma çok yeni kişi gelmiş forumcuğumuza ya mutlu sevndirik oldum valla durun bir iki don göynek sallayım bende tepineyim azcıkkk:92::92::92::92::92::92:

haaaa kızlar bu arada sizlere çok öenmli bir bilgi vereyim.biliosunuz ara öğünlerde hurma da yirouz kendileri mucize gibi bişi o kadar tatlı ama sadece 15 kalori bir tanesi.10 tane yeseniz bile 1 paket çikolatlı gofretin yarısından daha az kalori alıosunuz.amaaaa siz siz olun yiyeceğinz hurmaların yiyeceğiniz kadarını mutlaka yıkayınnn.bakın demedi demeyin. hurma mikrop tutmayan üzerinde bakteri vs. bulundurmayana bi meyveymiş ama ben yine de yıkıorum malum oaralarda hurma pazarına fln gttim.gördüklerim karşısında mıutlaka yıkanması gerektiği kanatine vardımmm.saygıyla duyrulur..

ne guzel tatıle bayılırımmmm

neruşş ağırlıkla çalışıyon demi. ben bu aylık bırakıcam kaslarım coşmuş :86:

ne kadar calışınc ayeterlı olurkı bu agırlık

Canım ben anca bakabildim geç bir cevap olacak ama idare et artık..
Ben olsan yumurtayı yemem. Yoğurt da protein yumurta da...

tesekurlerr cnmcımmm

cnm tebrikler. :92::92::92:

benım tıckerımda aynı loxandra ve shadowww

evdeki eşyalara göre mi
koltuktan kanepeden mi yimek yapacen kuuu gider ayak çok güldürdün yaa çok yaşa emi sen

arkadaşlar benim mesai dolar ve ben kaçar
görüşüşrüz
kendinize iyi bakın akşam evden girerimmmm
öptüm hepiniziii

evdeki eşyalara göre mi
koltuktan kanepeden mi yimek yapacen kuuu gider ayak çok güldürdün yaa çok yaşa emi sen

eeeeeee belkiii masa tavuk etindennnnn, dolaplarrr ıspanaktannn veeee koltuklar da ekmektendiiiiiiiiiiiiiiiirrrr:86::86::86::86:

Hımmmmm desene sen dünden cezalısın.
evet canım tavuk tok tutuyor ve maydonoz
sabahları genelde artık maydonozlu salata tüketiyorum.

diyete başladığımdan beri salata sever oldum alıştım iyice yeşillik yemeye.

olsun be sıkma canını , bak sen suçunu biliyorsun

BENDE BİRAS TEPİNEYİM BARİ GERÇİ BİR GRAM VERDİĞİM YOK AMA OLSUN..:92::92::92::92::92::92:
Bugün kendiimi ii hissediyorum, az yiyince mutlu oluyorum, h.sonu ilk işim baskül almak olucak gr versem bile motive olurum, göbeğimi dokundukça moral bozulmuor değil yaniiiiii...
kg veren herkese tebriklerrrrrr.....sizlerin yazılarını okumak zevkli ve çok şey öğreniyors kızlar sayenizde...

Yani evet voıt biraz pahalı ama yani 600-700tl de az değil ve bu tür cihazlarda kalite önemli 1-2 ay sonra bozulursa yazık olur verilen paraya; haa amaaa bahsettiğin markayı kullanan ve memnun olan varsaa en azından buna dikkat edersen bence sorun yokk, bilemiyorum belki kaliteli ve uygun farklı markalar da vardır ben annemde de o var diye onu tercih ettim aldığım yerde kampanya vardı taksitle aldım ama istersen bir marka araştırması yap nette belki daha uygun ve kaliteli şeyler de vardır hugocuğunki neydi ki acaba belki onunki de olabilir bakarsın bi

kızlar bende acıkmaya başladım

yavaş yavaş salatamı hazırlamaya başlayım.

bi de küçük tavuk but tost makinasında pişiricem

tepin canım,mutlu olunca daha kolay kilo verirsinbende sabahları aç kalkınca mutlu oluyorum,çok hafif hissediyorum kendimi,birde akşamları aç bilaç oturmaya alışsam süper olcakböle dönüyor gözler bazen.
bu arada bişey dikkatimi çekti ticker ında bmı 18 yazıyor,boyun kaç canım?

akşamları bende aç oturamıorum yaaa napcaz bilmiormmm.. boyum 1,66 cANIM, BMI 18 ne anlama geliyor hiç bilmiorm Kİ..

akşamları bende aç oturamıorum yaaa napcaz bilmiormmm.. boyum 1,66 cANIM, BMI 18 ne anlama geliyor hiç bilmiorm Kİ..

ara öğün yapcaz heralde,başka çare yok.misal ben dün survivor seyrederken 1 elmayı küp küp kesip üzerine 1 kase kadar yogurt ekledim(senin kilon az tabii,belki daha az yogurt koyarsın)tadı çok güzel,tok da tutuyor.dün böle idare ettim,bugune Allah kerim.komsularım oturmaya gelceklermiş,b,şey yaparmıyım bilmiyorum

bmı vücut kitle endeksi demek canım kilonun boyunun karesine bölünmesiyle elde ediliyor.bmı 18 ve 25 arası ise normal kilodasın demektır.sen ticker ı hazırlarken boyunu yanlış girdin sanırım ,olur böyle vakalar,türk polisi yakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…