olmaz canım don gömlek sallamadan tebrik kabul etmiyorum.prensiplerime aykırı
ticker da temaaaamen tesadüf,zevkimiz aynıymış napayım bacımmmmmm
çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin Allah acil şifalar versin.
Tatile götürcekmiş kocişim 2günlük bi kacamak nereye gitsek ki demiştim kimseden ses cıkmadı:44: herkes yağlarıyla meşgul
neruşş ağırlıkla çalışıyon demi. ben bu aylık bırakıcam kaslarım coşmuş:86:
Canım ben anca bakabildim geç bir cevap olacak ama idare et artık..
Ben olsan yumurtayı yemem. Yoğurt da protein yumurta da...
cnm tebrikler.:92::92::92:
hepini kendinize iyi bakın ben yavaş yavaş hazırlanıyorum yağmur tekrar başlamadan kıreşten kızımıda almalıyım...bayyyy....akşamada ne yapsam bilemedim.artık evde ki eşyalara göre birşeyler çıkarırım ortaya....öptüm...:80::80::80::80::79::79::79::79::80:
sakın yimeeeee nazendeeee
evdeki eşyalara göre mi
koltuktan kanepeden mi yimek yapacen kuuugider ayak çok güldürdün yaa çok yaşa emi sen
malesef yarım baklava yemek zorunda kaldımmmmmm
ucuz atlatmışsınnn geçmiş olsunnnn:86::86::86::86::86:
NİLMISRA ben dün yazmıştım sölemesi ayıp pizza ve kola içtiydim son olarak 1 aydır yemedim hiç kolada dünden kalan yokettim onu gittiiii
dün pizzayı hüplettiğim için bugün ceza akşam yemeğini 1-2 saat çektim ve ben dikkat ettim daha önce akşam yemeğinde tavuk tercih ederseniz hiç acıkmıyorsunuz ve ben yina tavik yedim acıkmam herhalde çok acıkırsamda grisini mırısini ...sonra yatçaz kalkçaz sabah olmuşşşşşş
evet sorma yaaa
bana 5 tene ayırmışlar düşünnn
yarıma zor ikna ettim
malesef yarım baklava yemek zorunda kaldımmmmmm
eeeeeee belkiii masa tavuk etindennnnn, dolaplarrr ıspanaktannn veeee koltuklar da ekmektendiiiiiiiiiiiiiiiirrrr:86::86::86::86:
BENDE BİRAS TEPİNEYİM BARİ GERÇİ BİR GRAM VERDİĞİM YOK AMA OLSUN..:92::92::92::92::92::92:
Bugün kendiimi ii hissediyorum, az yiyince mutlu oluyorum, h.sonu ilk işim baskül almak olucak gr versem bile motive olurum, göbeğimi dokundukça moral bozulmuor değil yaniiiiii...
kg veren herkese tebriklerrrrrr.....sizlerin yazılarını okumak zevkli ve çok şey öğreniyors kızlar sayenizde...
tepin canım,mutlu olunca daha kolay kilo verirsinbende sabahları aç kalkınca mutlu oluyorum,çok hafif hissediyorum kendimi,birde akşamları aç bilaç oturmaya alışsam süper olcak böle dönüyor gözler bazen.
bu arada bişey dikkatimi çekti ticker ında bmı 18 yazıyor,boyun kaç canım?
akşamları bende aç oturamıorum yaaa napcaz bilmiormmm.. boyum 1,66 cANIM, BMI 18 ne anlama geliyor hiç bilmiorm Kİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?