60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aç kalaraz zayıflanmıyo maalesef, zayıflamaya çalışırken yapılacak en önemli şey bünyeyi aç bırakmamak ve metabolizmayı uyutmamak önemli olan aç kalmaya çalışmak değil karnımızı neyle doyurmaya çalıştığımız...

tabee akşamları ara öğün yapıyoruz meyve süt oluyo genelde

akşamları bende aç oturamıorum yaaa napcaz bilmiormmm.. boyum 1,66 cANIM, BMI 18 ne anlama geliyor hiç bilmiorm Kİ..
bmi nin 18 olması için senin 52 kilo olman lazım o kadar zayıf olsan burda olmazdın heralde canım senin tıckerde yanlış olmuş.
sen bana söle başlangıç kilonu şimdikini ben sana yapim istersen

Öyle gözüküor cnm, hiç öle şeyler denemiorm cnm ya elma ile yoğurt sanki güsel değil gibime gelior,
komşularına sen yapıcanı yap yine tatlım, ucundan yesen ne olur,
hani bazen diorusya bir dilimden bişi çıkmas die, gerçekten bir dilimde olsa yenmemesimi gerekior,
hımm boyumu da kontröl edip tekara gireyim bende canım.

Öyle gözüküor cnm, hiç öle şeyler denemiorm cnm ya elma ile yoğurt sanki güsel değil gibime gelior,
komşularına sen yapıcanı yap yine tatlım, ucundan yesen ne olur,
hani bazen diorusya bir dilimden bişi çıkmas die, gerçekten bir dilimde olsa yenmemesimi gerekior,
hımm boyumu da kontröl edip tekara gireyim bende canım.

bmi nin 18 olması için senin 52 kilo olman lazım o kadar zayıf olsan burda olmazdın heralde canım senin tıckerde yanlış olmuş.
sen bana söle başlangıç kilonu şimdikini ben sana yapim istersen

amman ben bilmiormk i cnm
başlangıç kg 72 cnm, kg vermediğim için şuandada 72 yim.

bende survıver ızlerken yaptım ya w hekesin aynı annem hayatııı

canım bende önyargılıydım,beğenmem sanıyordum bayıldım valla,elma yıda yogurduda severim ben,ikisi bir araya gelince çok değişik ve muhtesem bir tatlı oluyor.az birşey dene beğenmezsen yapmazsın bir daha.bazı arkadaslar tarcın da serpiyorlar buna,ben yapmadım.
haa birde portakal yogurt tarcın karısımı var,ben denedim ama pek tutmadım acıkcası,damak tadı işte,sen ikisini de dene,böyle sağlıklı atıstırmslıklar bulmalıyız ki,zararlılara saldırmayalım dimi

bir de ben ucundan tatmakla kendini durduramayanlardanım,yedikçe yiyesim geliyor,cozutuyorum,o yüzden en azından 1 ay gecene kadar mecbur kalmadıkca yemek istemiyorum o tür şeyler.zaten yapsamda tadına bakıp bırakıyolar,pek öyle iştahlı bir aile değil gelenler,meyve çıkarırım daha iyi.

loxandra,yolanda,neruda,hugocuk, canlarım bildiğiniz mucıze karışımlar varmı. ben metabolzma hızlandırıcı su yapıyorumm başka bılen varmı paylaşşak nasııı olurkiii

Son düzenleme:
ozaman deniyim ben onu birascık yapiyim, öle oluor ya ucundan tattıkmı tadı damağında kalıor insanın yedikçe yiyesi gelior en iyisi kokusuylan doy bırak misafirler öleyse işin daha kolay canım, zaten gece gezmeelrinde pek olmuor pasta börek, bende pek yapmam, kırkyılda bir gelcek köyden kentten eş dost akrabalara yaparım, yemeklerini yiyipta geliolr zaten dedğin gibi yaptığınada değmior.

loxandra,yolanda,neruda,hugocuk, canlarım bildiğiniz mucıze karışımlar varmı. ben metabolzma hızlandırıcı su yapıyorumm başka bılen varmı paylaşşak nasııı olurkiii

Vall ben de onu yaptım 2 kes 2 ay arayla başkaaaaaaaaa:26::26::26:

Ben her gün kahvaltıdan sonra

kiraz sapı

biberiye

yeşil çay

çubuk tarçın

zencefil

mısır püskülü

bunları aldım aktardan her gün kaynatıp içiyorum 1 fincan kahvaltıdan sonra meto için ve sindirim için ender saraç vermişti kaynayan suya atılıyo hepsi 2-3 dakika fokurdatıp kapatıyosun 1-2 dakika demleniyo hüüüp içiyosunnn ama meto içeceiği yapıyosn o bitsin bir hafta sonra falan buna başla hepsi birarada olmasın bence

hepsınden aynı orandamı kaynetıyosun hepsınden 1 kasık yanı

hepsınden aynı orandamı kaynetıyosun hepsınden 1 kasık yanı

kiraz sapı,biberiye, mısır püskülü 1 tutam

yeşil çay 1tk

zencefil de taze alıyorum ben 1-2 dilim doğruyorum içine

karanfil de 2-3 tane (karanfili yazmışmıydım bi de karanfil işte 2-3 tane)

tarçın da 1 çubuk tarçın

Son düzenleme:
kızlar akşam yemeğimi yedim.

4 kaşık kabaklı bulgurlu taze fasulye yemeği ( 2 gündür yiyorum muhtemelen yarında yiyeceğim )
2 tanecik minik but tost mak. yağsız pişirdim
1 dilim tahıllı ekmek
salata
2 bardak ayran

ohh çok acıkmıştım ama iyi doydum...

sizlere de afiyetler olsun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…