uyuyakalmışım:86:
ara öğün yapcaz heralde,başka çare yok.misal ben dün survivor seyrederken 1 elmayı küp küp kesip üzerine 1 kase kadar yogurt ekledim(senin kilon az tabii,belki daha az yogurt koyarsın)tadı çok güzel,tok da tutuyor.dün böle idare ettim,bugune Allah kerim.komsularım oturmaya gelceklermiş,b,şey yaparmıyım bilmiyorum
bmı vücut kitle endeksi demek canım kilonun boyunun karesine bölünmesiyle elde ediliyor.bmı 18 ve 25 arası ise normal kilodasın demektır.sen ticker ı hazırlarken boyunu yanlış girdin sanırım ,olur böyle vakalar,türk polisi yakalar
bmi nin 18 olması için senin 52 kilo olman lazım o kadar zayıf olsan burda olmazdın heraldeakşamları bende aç oturamıorum yaaa napcaz bilmiormmm.. boyum 1,66 cANIM, BMI 18 ne anlama geliyor hiç bilmiorm Kİ..
ara öğün yapcaz heralde,başka çare yok.misal ben dün survivor seyrederken 1 elmayı küp küp kesip üzerine 1 kase kadar yogurt ekledim(senin kilon az tabii,belki daha az yogurt koyarsın)tadı çok güzel,tok da tutuyor.dün böle idare ettim,bugune Allah kerim.komsularım oturmaya gelceklermiş,b,şey yaparmıyım bilmiyorum
bmı vücut kitle endeksi demek canım kilonun boyunun karesine bölünmesiyle elde ediliyor.bmı 18 ve 25 arası ise normal kilodasın demektır.sen ticker ı hazırlarken boyunu yanlış girdin sanırım ,olur böyle vakalar,türk polisi yakalar
bmi nin 18 olması için senin 52 kilo olman lazım o kadar zayıf olsan burda olmazdın heraldecanım senin tıckerde yanlış olmuş.
sen bana söle başlangıç kilonu şimdikini ben sana yapim istersen
amman ben bilmiormk i cnm
başlangıç kg 72 cnm, kg vermediğim için şuandada 72 yim.
Öyle gözüküor cnm, hiç öle şeyler denemiorm cnm ya elma ile yoğurt sanki güsel değil gibime gelior,
komşularına sen yapıcanı yap yine tatlım, ucundan yesen ne olur,
hani bazen diorusya bir dilimden bişi çıkmas die, gerçekten bir dilimde olsa yenmemesimi gerekior,
hımm boyumu da kontröl edip tekara gireyim bende canım.
ee senin kiloda tamam sanırım boy girişin hatalı bmi 26.11 çıkması lazım
bak ben sana yaptım bitane http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwhBI0k/weight.png
ara öğün yaptım.sütlü bir türk kayfesi içtimmmmmmmmmm
bende survıver ızlerken yaptım ya w hekesin aynı annem hayatııı
ozaman deniyim ben onu birascık yapiyim, öle oluor ya ucundan tattıkmı tadı damağında kalıor insanın yedikçe yiyesi geliorcanım bende önyargılıydım,beğenmem sanıyordum bayıldım valla,elma yıda yogurduda severim ben,ikisi bir araya gelince çok değişik ve muhtesem bir tatlı oluyor.az birşey dene beğenmezsen yapmazsın bir daha.bazı arkadaslar tarcın da serpiyorlar buna,ben yapmadım.
haa birde portakal yogurt tarcın karısımı var,ben denedim ama pek tutmadım acıkcası,damak tadı işte,sen ikisini de dene,böyle sağlıklı atıstırmslıklar bulmalıyız ki,zararlılara saldırmayalım dimi
bir de ben ucundan tatmakla kendini durduramayanlardanım,yedikçe yiyesim geliyor,cozutuyorum,o yüzden en azından 1 ay gecene kadar mecbur kalmadıkca yemek istemiyorum o tür şeyler.zaten yapsamda tadına bakıp bırakıyolar,pek öyle iştahlı bir aile değil gelenler,meyve çıkarırım daha iyi.
bende survıver ızlerken yaptım ya w hekesin aynı annem hayatııı
loxandra,yolanda,neruda,hugocuk, canlarım bildiğiniz mucıze karışımlar varmı. ben metabolzma hızlandırıcı su yapıyorumm başka bılen varmı paylaşşak nasııı olurkiii
Vall ben de onu yaptım 2 kes 2 ay arayla başkaaaaaaaaa:26::26::26:
Ben her gün kahvaltıdan sonra
kiraz sapı
biberiye
yeşil çay
çubuk tarçın
zencefil
mısır püskülü
bunları aldım aktardan her gün kaynatıp içiyorum 1 fincan kahvaltıdan sonra meto için ve sindirim için ender saraç vermişti kaynayan suya atılıyo hepsi 2-3 dakika fokurdatıp kapatıyosun 1-2 dakika demleniyo hüüüp içiyosunnnama meto içeceiği yapıyosn o bitsin bir hafta sonra falan buna başla hepsi birarada olmasın bence
hepsınden aynı orandamı kaynetıyosun hepsınden 1 kasık yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?