60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eve geldimmm
iki yk yağla türlü yemeğimi çorbamı ocağa koydum salatamı yaptım elime 500 ml suyumu aldım içiyorum ve geçmişi okuyorumm
bunu bitirince 2 litreyi tamamlamış olacağım

herkese iyi akşamlar :79:kızlar bir kaç gün içinde full time aranızda olabilrim inşallah evimi kendimi bir düzene sokayımda. kendinize iyi bakın bol yağ yakmalar gelsin incecik hatunlarrr

bugünkü tam yediklerimi yazayım
kahvaltı bir simit
yarım kk peynir
domates
salatalık
roka maydanoz

araöğün
iki küçük kivi

öğle
yemeğim bozuk çıktı
yemedim
bir elma yedim

araöğün
yarım baklava

akşam
bir kepçe şehriye çorbası
6 yk sebze türlü
salata
2 litre suyumu bitirdim

işten gelince acıkmıştım hemen dolapta bulunan dümn akşamın yemeği olan bakla dan
3 yemek kaşığı yedim
1 adet kıymalıyumurta,
3 adet közlenmiş biber,
1 k.k peynir,
2 adet zeytin,

yarım domates,
1 salatalık
2 kaşık yoğurt,3 dilim tam tahıllı ekmek.

üffffffffffffff yaaaaaaaa ne kadar çok yemişim

Son düzenleme:

canım biraz fazla olmuş sanki
3 dilim ekmeği yemeseydin bari
olmuşa çare yok telafi edersinn

nilmısracımmm o miik but yanı bagetmi oluyo kaç dk da pişiyo tost makınasında ben öle hiç denemedım de merak ettımm

aksamki menum 4-5 kasık yoortlu az cevızlı kereviz salatası 1 yumurta ekmek yeemdım bunlarıda ayrı ayrı yedım beraber nasıl olur bılmıyorum ekmemk öğlen bayz yedım ve bolca kalorı alınca aksam dengelemk ıstedım 1200 kalorıyı gecmıyrım da ben yaaa kalorı hesabıda yaparım bennn

canım biraz fazla olmuş sanki
3 dilim ekmeği yemeseydin bari
olmuşa çare yok telafi edersinn

caım benim evet çok oldu özellikle ekmek....üfffffffff ya akşam lesli ayrıca karın bacak egzersizleri yapacağım...yediklerimi enerjiye çevirmeliym.farkında lmadan yedim ekmekleri ya dalmışım tv izlerken eşimle muhabbet ederken aaaaaaaaaa bir baktım büssürü şey yemişim....

ARA öğünlerini yapmadınmı öğleden sonra canım.ben ara ögun yapmayınca ana öğünlerde çok fazla yıyorum,belkş öyle olmustur sana da

teşekr ederim tatlımmm, kopyaladım olmuştur inş.

güle güle kullan tatlım. begenip begenmediini bilmediim için değiştirme linkini kaydetmemiştim. :18::18:işyerindeki pc den yarın bakarım umarım gitmemiştir
gittiyse de ben sana yine yaparım canımcım yaa sen yeter ki kilo ver bana söle ben deiştiririm sana

iyi akşamlar kızlar
ögle yemeginden sonra yediklerim
2 kayısı 1 hurma 5 badem iki kepce bulgur corbası yarım dilim ekmek
akşam yemegi 5 yk bakla
eve gelince az önce 3 yk kırmızı meyveli nesfiti bir bardak sütle yedim. şimdi sporumu yapcam
akşam karbonhidrat yemeyeyim diyordum ama bakla kesmedi yogurdumda yoktu reglim yakın zaten sporda yapacam

loxandra,yolanda,neruda,hugocuk, canlarım bildiğiniz mucıze karışımlar varmı. ben metabolzma hızlandırıcı su yapıyorumm başka bılen varmı paylaşşak nasııı olurkiii

ben bitane biliyorum. az ve sık yemek bir de yeşilçay

iyi akşamlar arkadaşlar.bende akşam menümü yazayım.
öglenkiyle aynı gerçi
18:20 1 kase tarhana corba
1 tbk kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
2 dlm c.t. ekmek

bugun hiç meyve yemedim.akşam yesem iyi olacak.survıvor ın reklamları gırdı gunduz ama çıkmadı yaa,biraz nihat doganı izleyip deşarj olsaydık:60

iki hafta önce rejime başladım. sabah kahvatıda simit yedim gayet güzel kahvaştı ettım. sonrasında hep meyve sıvı tükettim. gece tansiyonum düştü resmen bayıldım. bilinç kaybı yaşadım gözlerim karardı. şimdide korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.

iyor
geçmiş olsun canım.bayılırsın tabii,bu nasıl rejim,sok diyet gibi ,hem de sağlıksız.bir kere simit 4 dlm ekmek yerine geciyor,arada bir ölçülü yenmesi gerekenler listesinde.yarım sımıt gibi.günde 1 kk peynir,haftada 2-3 yumurta yemelisin kahvaltıda.burdaki arkadaslar çok güzel diyet yapıyor,hergun mutlaka süt ürünleri,sebze,et salata,meyve,tahıl gurubu,kuruyemiş,hepsi ölçülü bir şekilde yer almalı menunde.sadece meyve suyu içtigin sok diyetleri ayda bir evden cıkmadıgın bir haftasonu yapabilirsin,o bile sağlıklı değil bence

arkadaşım sabah yediğin simitle durulur mu
böyle yaparsan sadece su kaybedersin
dengeli beslenmen kendine dikkat etmen gerekiyorr

ama ben zaten normalde o şekilde yiyorum. burdaki arkadaşlarımın yediği gibi. ya vücudum buna alıştı yada sporu artırmam gerekiyor.

Vuvvvvvvvvvvvvvvvv :86::86::86:afiyet olsun tatlımmmm acıkmışsınnn aslında bence sadece ekmek fazla 1 dilim olsaymış süper olurmuş diğerleri bence gayet güzel yani bakla da az zaten.

Ben deeee saat 6 gibi bir adet portakal yedimmmm

sonra sporuma başladım 45dk koşu bandında yürüdüm sonra 2 iç bacak hareketi yaptım dambıllarla 30ar tane (loxiciiiiiiiiiiiiiiimmm sana söz dambıl programını özelden anlatıcam geçen istedin inatla vermedikkk :86::86: sonra da kaynadı yazıcam söz ) sonra da 12dk lık karın egzersizleri videosunu yaptım 1 saat olmuştur sporummm sanırım karnım sıkılaştı ( yoliiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86: )

Akşam yemeğim deeee geç yiyor olmam sebebiyle (20.30)

4yk z.yağlı taze fasuylye

3-yk yoortlu naneli lahana salatamdan

akşam ekmek hakkımı 6 gibi spordan önce yemiştim portakalla:86:

biri yoliş mi dedii
bıyrınnnnn benümmmmmmmmmm

neruşumm da sporunu yapmışş arasını da yimaanıda yimiş afiyet olsunnn
bende 30 dk eliptikle çalıştım ilk 10 dk sadece eliptik 2. on dk da dambıl + eliptik son 10 dk geri çevirerek eliptiki arka bacak çalıştım
az önce 12 dk lık slim n fit karın hareketleri videom bitti ama çok zorlandım bugün reglim yakın sanırım çok fena belim ve sırtım agrıdı ama olsun bitrdim ya sporumu da yaptım yaa
bitmedi seni kıskandım 30 ar tane de dambıl bacak hareketi yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…