Ben deeee saat 6 gibi bir adet portakal yedimmmm
sonra sporuma başladım 45dk koşu bandında yürüdüm sonra 2 iç bacak hareketi yaptım dambıllarla 30ar tane (loxiciiiiiiiiiiiiiiimmm sana söz dambıl programını özelden anlatıcam geçen istedin inatla vermedikkk :86::86: sonra da kaynadı yazıcam söz ) sonra da 12dk lık karın egzersizleri videosunu yaptım 1 saat olmuştur sporummm sanırım karnım sıkılaştı( yoliiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86: )
Akşam yemeğim deeee geç yiyor olmam sebebiyle (20.30)
4yk z.yağlı taze fasuylye
3-yk yoortlu naneli lahana salatamdan
akşam ekmek hakkımı 6 gibi spordan önce yemiştim portakalla:86:
biri yoliş mi dedii
bıyrınnnnn benümmmmmmmmmm
neruşumm da sporunu yapmışş arasını da yimaanıda yimiş afiyet olsunnn
bende 30 dk eliptikle çalıştım ilk 10 dk sadece eliptik 2. on dk da dambıl + eliptik son 10 dk geri çevirerek eliptiki arka bacak çalıştım
az önce 12 dk lık slim n fit karın hareketleri videom bitti ama çok zorlandım bugün reglim yakın sanırım çok fena belim ve sırtım agrıdıama olsun bitrdim ya sporumu da yaptım yaa
bitmedi seni kıskandım 30 ar tane de dambıl bacak hareketi yapacam
ben ağlamayım da kimler ağlasın.ühüüüüüü
neruuuş yazsana şu kıza özel msj da gönder linkleri bak aaliyo yazıktır
biri yoliş mi dedii
bıyrınnnnn benümmmmmmmmmm
neruşumm da sporunu yapmışş arasını da yimaanıda yimiş afiyet olsunnn
bende 30 dk eliptikle çalıştım ilk 10 dk sadece eliptik 2. on dk da dambıl + eliptik son 10 dk geri çevirerek eliptiki arka bacak çalıştım
az önce 12 dk lık slim n fit karın hareketleri videom bitti ama çok zorlandım bugün reglim yakın sanırım çok fena belim ve sırtım agrıdıama olsun bitrdim ya sporumu da yaptım yaa
bitmedi seni kıskandım 30 ar tane de dambıl bacak hareketi yapacam
afiyet olsun nerudacan menün çok kontrollu,sen aşmışsın zaten artık,vucudunun şifrelerini çözmüşsün,efferim kız sana:13::13::13::13:
yok anam ben istemiyom dambıl programınızı,pek kıymetli kıyıp da veremedınızç
bende küstüüüüüüüüüüüüüüm küstümmmmmm.afra tafra afra tafra
bu sarı kafaların burhan versiyonu da olsa süper olcakmıs:)
mağğğğdurumda mağğğdurummmmm,maggdurum da mağdurummm:76::76::76::76:
heee didimm bennnnn neruşşşşşneruştan yolişee neruştan yolişeeeeee alüüü alüüüüü ııı ıhhhh yoliş pireleriyle uykudaaaaaaa
Süperrrrrroooooooooyaptık sporları esnedik,yaktık yağlarııı sımsıkı karnımızzzz ohhhhhhh
Ahhh ahhh loxiciiiiiim sen beni başalrda görücektinnnnnneler sorardım ama öğreniyo insan çokşükürrr sen de öööreeeenirsin hatta benden çabuk kaptınnn
eee tecrübeli tanıdıkların var nede olsaaaa
Yaaaaaaa valla o gün arada kaynadı vermez olur muyumhatta abimin bana hazırladığı sunum şeklinde bir dambıl programı var onu da yollarım sana dün başlamışsın zaten bu hızla sen yakında dambıllıkkk olursun benceee
:82::82::82::82::82::82::82::82::82: vericemmmmmmm
ama ben zaten normalde o şekilde yiyorum. burdaki arkadaşlarımın yediği gibi. ya vücudum buna alıştı yada sporu artırmam gerekiyor.
günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim
sabahları burda ziyaretçi olmaya başladı
ayy kalksanıza kızlar ziyaretçi bilenem gelmiş topiğe sizz hala daha uyuyosunuz
loxandıra sanada günaydın.....
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
yettim hugocuk yettimmmmmm.hasta halinle ziyaretçi ağırlatırmıyım sana,çaylar bendeen,buyrunnnnnn
bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay
pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?