60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun nerudacan menün çok kontrollu,sen aşmışsın zaten artık,vucudunun şifrelerini çözmüşsün,efferim kız sana:13::13::13::13:
yok anam ben istemiyom dambıl programınızı,pek kıymetli kıyıp da veremedınızç
bende küstüüüüüüüüüüüüüüm küstümmmmmm.afra tafra afra tafra
bu sarı kafaların burhan versiyonu da olsa süper olcakmıs:)

ben ağlamayım da kimler ağlasın.ühüüüüüü

ben yatıyorm cümleten iyi geceler tatlı rüyalar herkesleree

yaklaşık bir saat leslie ile yürüyüş yaptım
bacaklarım titriyor işe yarıyor galiba ilk yaptım bugün
5 mil olanını arıyorum şimdi bulabilsem keşke

heee didimm bennnnn neruşşşşş neruştan yolişee neruştan yolişeeeeee alüüü alüüüüü ııı ıhhhh yoliş pireleriyle uykudaaaaaaa

Süperrrrrrooooooooo yaptık sporları esnedik,yaktık yağlarııı sımsıkı karnımızzzz ohhhhhhh

Ahhh ahhh loxiciiiiiim sen beni başalrda görücektinnnnn neler sorardım ama öğreniyo insan çokşükürrr sen de öööreeeenirsin hatta benden çabuk kaptınnn
eee tecrübeli tanıdıkların var nede olsaaaa

Yaaaaaaa valla o gün arada kaynadı vermez olur muyum hatta abimin bana hazırladığı sunum şeklinde bir dambıl programı var onu da yollarım sana dün başlamışsın zaten bu hızla sen yakında dambıllıkkk olursun benceee

mağğğğdurumda mağğğdurummmmm,maggdurum da mağdurummm:76::76::76::76:

:82::82::82::82::82::82::82::82::82: vericemmmmmmm

çok ısrar ettin,alayım barik:82::82::82::82::82:

ama ben zaten normalde o şekilde yiyorum. burdaki arkadaşlarımın yediği gibi. ya vücudum buna alıştı yada sporu artırmam gerekiyor.

yanlış yapmışsın canım. vücudunu buna alıştırmışsın ama yanlış alıştırmışsın sonra dediğin gibi tansiyonla filan uğraşırsın 6 öğün ye

günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim

sabahları burda ziyaretçi olmaya başladı
ayy kalksanıza kızlar ziyaretçi bilenem gelmiş topiğe sizz hala daha uyuyosunuz

günaydın güzeller.günaydın hugocuk.....bugün urfada gene felaket yağmur var sel olacak gibi....eşim allahtan beni işe bıraktı yoksa sudan çıkmış gibi olurdum...akşamda spor yapacaktım elektirikler kesildi gökte gürlüyordu çok korktum gidip uyudum....her zaman gök gürltüsünden en çokta şimşekten korkmuşumdur...akşam karanlıkta şimşeğin ışıkları camdan içeri vururken yorganın altına kafamı soktum.bir daha çıkarmadım....:18::18::18:

kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum

günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim

sabahları burda ziyaretçi olmaya başladı
ayy kalksanıza kızlar ziyaretçi bilenem gelmiş topiğe sizz hala daha uyuyosunuz

yettim hugocuk yettimmmmmm.hasta halinle ziyaretçi ağırlatırmıyım sana,çaylar bendeen,buyrunnnnnn

bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay

pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.

günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.

hepinize iyi günler diliyorum.

bende severim hugocuk dikiş dikmeyi.Hatta geçenlerde dikiş makinası alayım mı diye bakındım. ben tekstil okumuştum az cok bilgim var. ama cok zevkli oluyor. strese birebir.

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…