60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende severim hugocuk dikiş dikmeyi.Hatta geçenlerde dikiş makinası alayım mı diye bakındım. ben tekstil okumuştum az cok bilgim var. ama cok zevkli oluyor. strese birebir.

hazır alıyosun herkeste aynı ama kendin yapsan istediğin gibi cıvıl cıvıl yaparsın. çok güzel şeyler yapıyorlar mutfak takımları örtü takımları neler neler. bende öğreneceğim valla kafama koydum evimin örtülerini kendim yaparım en azından

günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.

hepinize iyi günler diliyorum.

günaydın canım.orta boy kepekli galeta mı oluyor?azcık yeşillik veya domateste olsaydı keşke kahvaltında,biraz lif almıs olurdun,uzun süre tok tutardı seni

Vuvvvvvvvvvvvvvvvv :86::86::86:afiyet olsun tatlımmmm acıkmışsınnn aslında bence sadece ekmek fazla 1 dilim olsaymış süper olurmuş diğerleri bence gayet güzel yani bakla da az zaten.
evet biraz acıkmıştım ama öyle eşimle muhabbet ederken yemişim.birde benim ekmeğim bittikçe eşimde önüme koyuyordu.diyiyorum hep senin yüzünden yedim.neden koyuyorsun.farkında olmadan bende önümdekileri yiyiyorum.gülüyor...çok acıkmış gördüm seni diyiyor..
afiyet olsun canım benim...
ARA öğünlerini yapmadınmı öğleden sonra canım.ben ara ögun yapmayınca ana öğünlerde çok fazla yıyorum,belkş öyle olmustur sana da
aslında elme yemiştim.bende ara yiyince çok acıkmıyordum.ama dün acıktım yaa....arada oluyor neyse telafi edeceğim....zaten şuan miğdem ağrıyor....
günaydın cimcimem.nasılsın bugun?urfadaydın dimi,görev için mi ordasınız
urfalı değilim ama eş iş nedeniyle burdayım canım...elezığlıyım.

afiyet olsun canım benim..süpersin....

,
git hugocuk bence.ömür boyu işine yarayacak bir beceri kazanmış olursun.vaktim olsa bende gitmek isterim valla.en basitinden ufaK TAdilatları yaparsın kıyafetlerine,ilerde cocugun oldugunda ona birşeyler dikersin ,rüzgarın dediği gibi strese de iyi gelir.annem senelerce gitti o kurslara,perdelerini, bile kendi diker,bizim ilgimiz yoktu heralde küçükken hiçbişey ögrenmemişiz.yalnız mutfak örtüsü ,yatak örtüsü gibi şeyler başka bir kursta ögretiliyor yanılmıyorsam ,mefrusat kursu olabılır adı,kardeşime çeyiz yaparken gitmişti ona da annem

bende en çok bebişim olunca ona değişik güzel şeyler dikmek istiyorum

günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
akşamki spordan bugün her yerim ağırıyor biraz arttırdı hocasporu ama olsun ben yinede kendimi iyi hissediyorum..
sabah
sirkeli su
1 bardak su

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun

günaydın canım.orta boy kepekli galeta mı oluyor?azcık yeşillik veya domateste olsaydı keşke kahvaltında,biraz lif almıs olurdun,uzun süre tok tutardı seni

evde bişey kalmadı ki :2: bugün marketten alcam çarşambada pazardan alırım tazecik

Günaydın ebrucum. afiyet olsun. ne güzel sirkeli su içebiliyorsun ben kokusuna bile dayanamıyorum.gecenlerde içeyim dedim ikinci gün sabah midem delincek gibi ağrıdı.şimdi bende greyfurt sıkıyorum sabah akşam onu içiyorum. oda işe yarıyormuş.
ne güzel 4 kg vermişin bende görürüm inş o günleri. :92::92::92::92::92::92::92:

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
bazlama (annem yapmış 2 dilim kadar eder yediğim)
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sonrasında doymadığımı hissedip
2 yk mısır gevreğiyle çok az süt ekleyip yedim
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
3 yk kellogs mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede

afiyet olsun canım benim....

afiyet olsun canım benim.....

bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay

pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.

Afiyet olsun...

günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.

hepinize iyi günler diliyorum.

Afiyet olsun...

Afiyet olsun canım...

günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim

günaydın balım iyi hissetsende kendini bence hemen işe koyulma.silersin acelesi neki beklesin 2-3 gün daha.hergün siliyon zaten terlememeye çalış iş yaparken valla keşke evde olsamda yatsam ahh ahhh

Günaydın canım..
Afiyet olsun...

cimcimecim yorganın altına gireceğine eşine sarılsaydınyaa

bende kahvaltımı yazayım bari kahvaltıda sayılmaz ama:

1 bardak maydanoz kürü,
1 bardak su,
1 adet muz..

şimdide çayımı içmeye çalışıyorum ama muzun üzerine olmuyor sanırsam...:26::26::26:

kahvaltı hazırlayamadım sabah.telefonumu ertelemişim.geç kaldım.kalkıncada ütü kızımın çantası derken zar zor hazırlandım.kızımı hazırladım.hiç birşey yanıma alamadım.son anda elma ve muz çantama attım...yoldada durmadık eşim işe gecikiyordu...simit alırım dedim olmadı.şimdi birşey almayada çıkamıyorum...yağmurda çok fena yağıyor.aç kaldım yani artık elma yerim öğlene kadar....

Günaydın cici kızlar...
İstanbul'da da hava buz...
Akşam menümü yazayım..
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
yatmadan da 1 bardak demleme yeşil çay

sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay

aslında güzel bir uğraş olur ama şimdi heveslenip sonra bırakma genelde benim öyle oluyo çok hevesleniyorum yaparım ama sonra hiç hevesim kalmıyo devamınıda getiremem zaten

Tüh cimcim ya gerçekten aç kalmışsın..
İdare edebilecek misin öğlene kadar...

biraz spor yap canım.diyete motive eder seni.

cimcimecim yorganın altına gireceğine eşine sarılsaydınyaa

olsaydıda sarılsaydım...benim eşim bir lokantada servis şöförlüğü yapıyor.gece 11:30 da evden çıkıyor personelleri bırakıp öyle geliyor.gece 2 de felan evde oluyor.sarılamadım...:84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…