bende severim hugocuk dikiş dikmeyi.Hatta geçenlerde dikiş makinası alayım mı diye bakındım. ben tekstil okumuştum az cok bilgim var. ama cok zevkli oluyor. strese birebir.
günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.
hepinize iyi günler diliyorum.
evet biraz acıkmıştım ama öyle eşimle muhabbet ederken yemişim.birde benim ekmeğim bittikçe eşimde önüme koyuyordu.diyiyorum hep senin yüzünden yedim.neden koyuyorsun.farkında olmadan bende önümdekileri yiyiyorum.gülüyor...çok acıkmış gördüm seni diyiyor..Vuvvvvvvvvvvvvvvvv :86::86::86:afiyet olsun tatlımmmm acıkmışsınnnaslında bence sadece ekmek fazla 1 dilim olsaymış süper olurmuş diğerleri bence gayet güzel yani bakla da az zaten.
afiyet olsun canım benim...iyi akşamlar arkadaşlar.bende akşam menümü yazayım.
öglenkiyle aynı gerçi
18:20 1 kase tarhana corba
1 tbk kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
2 dlm c.t. ekmek
bugun hiç meyve yemedim.akşam yesem iyi olacak.survıvor ın reklamları gırdı gunduz ama çıkmadı yaa,biraz nihat doganı izleyip deşarj olsaydık:60
aslında elme yemiştim.bende ara yiyince çok acıkmıyordum.ama dün acıktım yaa....ARA öğünlerini yapmadınmı öğleden sonra canım.ben ara ögun yapmayınca ana öğünlerde çok fazla yıyorum,belkş öyle olmustur sana da
urfalı değilim ama eş iş nedeniyle burdayım canım...elezığlıyım.günaydın cimcimem.nasılsın bugun?urfadaydın dimi,görev için mi ordasınız
yettim hugocuk yettimmmmmm.hasta halinle ziyaretçi ağırlatırmıyım sana,çaylar bendeen,buyrunnnnnn
bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay
pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.
,kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
hazır alıyosun herkeste aynı ama kendin yapsan istediğin gibi cıvıl cıvıl yaparsın. çok güzel şeyler yapıyorlar mutfak takımları örtü takımları neler neler. bende öğreneceğim valla kafama koydum evimin örtülerini kendim yaparım en azından
günaydın canım.orta boy kepekli galeta mı oluyor?azcık yeşillik veya domateste olsaydı keşke kahvaltında,biraz lif almıs olurdun,uzun süre tok tutardı seni
günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
akşamki spordan bugün her yerim ağırıyor biraz arttırdı hocasporu ama olsun ben yinede kendimi iyi hissediyorum..
sabah
sirkeli su
1 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun
afiyet olsun canım benim....günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
akşamki spordan bugün her yerim ağırıyor biraz arttırdı hocasporu ama olsun ben yinede kendimi iyi hissediyorum..
sabah
sirkeli su
1 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
bazlama (annem yapmış 2 dilim kadar eder yediğim)
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sonrasında doymadığımı hissedip
2 yk mısır gevreğiyle çok az süt ekleyip yedim
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
3 yk kellogs mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede
bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay
pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.
günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.
hepinize iyi günler diliyorum.
günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
sabah
sirkeli su
1 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun
günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede
günaydın güzeller.günaydın hugocuk.....bugün urfada gene felaket yağmur var sel olacak gibi....eşim allahtan beni işe bıraktı yoksa sudan çıkmış gibi olurdum...akşamda spor yapacaktım elektirikler kesildi gökte gürlüyordu çok korktum gidip uyudum....her zaman gök gürltüsünden en çokta şimşekten korkmuşumdur...akşam karanlıkta şimşeğin ışıkları camdan içeri vururken yorganın altına kafamı soktum.bir daha çıkarmadım....:18::18::18:
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
bende kahvaltımı yazayım bari kahvaltıda sayılmaz ama:
1 bardak maydanoz kürü,
1 bardak su,
1 adet muz..
şimdide çayımı içmeye çalışıyorum ama muzun üzerine olmuyor sanırsam...:26::26::26:
kahvaltı hazırlayamadım sabah.telefonumu ertelemişim.geç kaldım.kalkıncada ütü kızımın çantası derken zar zor hazırlandım.kızımı hazırladım.hiç birşey yanıma alamadım.son anda elma ve muz çantama attım...yoldada durmadık eşim işe gecikiyordu...simit alırım dedim olmadı.şimdi birşey almayada çıkamıyorum...yağmurda çok fena yağıyor.aç kaldım yani artık elma yerim öğlene kadar....
akşam menüm
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
yarım elma doğradım
cimcimecim yorganın altına gireceğine eşine sarılsaydınyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?