yettim hugocuk yettimmmmmm.hasta halinle ziyaretçi ağırlatırmıyım sana,çaylar bendeen,buyrunnnnnn
bugun erken yaptım kahvaltımı 07:40
1 yumurta
2/3 avokado
3 ceviz
1 kk peynir,çay
pekmez yemeyi unutmusum,ilerleyen saatlerde tatlı ıstemez canım inş.
Günaydın cici kızlar...
İstanbul'da da hava buz...
Akşam menümü yazayım..
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
yatmadan da 1 bardak demleme yeşil çay
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
bende kahvaltımı yazayım bari kahvaltıda sayılmaz ama:
1 bardak maydanoz kürü,
1 bardak su,
1 adet muz..
şimdide çayımı içmeye çalışıyorum ama muzun üzerine olmuyor sanırsam...:26::26::26:
kahvaltı hazırlayamadım sabah.telefonumu ertelemişim.geç kaldım.kalkıncada ütü kızımın çantası derken zar zor hazırlandım.kızımı hazırladım.hiç birşey yanıma alamadım.son anda elma ve muz çantama attım...yoldada durmadık eşim işe gecikiyordu...simit alırım dedim olmadı.şimdi birşey almayada çıkamıyorum...yağmurda çok fena yağıyor.aç kaldım yani artık elma yerim öğlene kadar....
Günaydın ebrucum. afiyet olsun. ne güzel sirkeli su içebiliyorsun ben kokusuna bile dayanamıyorum.gecenlerde içeyim dedim ikinci gün sabah midem delincek gibi ağrıdı.şimdi bende greyfurt sıkıyorum sabah akşam onu içiyorum. oda işe yarıyormuş.
ne güzel 4 kg vermişin bende görürüm inş o günleri. :92::92: :92: :92: :92::92::92:
afiyet olsun canım benim....
tşk ederim canım
afiyet olsun canım benim.....
Afiyet olsun...
tşk ederim canım
günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.
hepinize iyi günler diliyorum.
çabalayacağım inşallah...çayı içemedim.bari bitki çayı içeyim o biraz oyalar.sonrada elma yerim.öğlen olur ozaman kadar...akşam çok yedim her halde buda cezası oldu bugünün bana...Tüh cimcim ya gerçekten aç kalmışsın..
İdare edebilecek misin öğlene kadar...
afiyet olsun canım benim...çok güzel memün bence....Günaydın cici kızlar...
Akşam menümü yazayım..
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
günaydın loxandra afiyet olsun canımda az geldi bu menü bana.ekmek yemiyomuydun sen:44:domates yeşillikte yeseydin birazcık
bende kahvaltımı yazayım bari kahvaltıda sayılmaz ama:
1 bardak maydanoz kürü,
1 bardak su,
1 adet muz..
şimdide çayımı içmeye çalışıyorum ama muzun üzerine olmuyor sanırsam...:26::26::26:
kahvaltı hazırlayamadım sabah.telefonumu ertelemişim.geç kaldım.kalkıncada ütü kızımın çantası derken zar zor hazırlandım.kızımı hazırladım.hiç birşey yanıma alamadım.son anda elma ve muz çantama attım...yoldada durmadık eşim işe gecikiyordu...simit alırım dedim olmadı.şimdi birşey almayada çıkamıyorum...yağmurda çok fena yağıyor.aç kaldım yani artık elma yerim öğlene kadar....
günaydın afiyet olsun canım ama kahvaltın az olmuş
,
git hugocuk bence.ömür boyu işine yarayacak bir beceri kazanmış olursun.vaktim olsa bende gitmek isterim valla.en basitinden ufaK TAdilatları yaparsın kıyafetlerine,ilerde cocugun oldugunda ona birşeyler dikersin ,rüzgarın dediği gibi strese de iyi gelir.annem senelerce gitti o kurslara,perdelerini, bile kendi diker,bizim ilgimiz yoktu heralde küçükken hiçbişey ögrenmemişiz.yalnız mutfak örtüsü ,yatak örtüsü gibi şeyler başka bir kursta ögretiliyor yanılmıyorsam ,mefrusat kursu olabılır adı,kardeşime çeyiz yaparken gitmişti ona da annem
cimcimecım tost yokmu işyerinde,küçük bir tost ye,yağsız yaptır mümkünse,aç kalmaktan iyidir bence.zorlanırsın sonra akşama kadar:82:
doyduğumu hissettiğim için yemedim canım. Akşam eşimde pide yaptırmış kayınvalidedeydik. 2 parça aldım gerisini yiyemedim. midem ufalıyodur inş
aslında güzel bir uğraş olur ama şimdi heveslenip sonra bırakma genelde benim öyle oluyo çok hevesleniyorum yaparım ama sonra hiç hevesim kalmıyo devamınıda getiremem zaten
cimcimecim acıkırsın sen ilerleyen saatlerde buda iyi olmaz tabi bişeyler yemek istiyeceksin dikkatli ol kaçırma canım bişeyler yiyipte kepek ekmeği yeseydin bir dilim bastırırdı hem mideni açıkmazdın fazlabende kahvaltımı yazayım bari kahvaltıda sayılmaz ama:
1 bardak maydanoz kürü,
1 bardak su,
1 adet muz..
afiyet olsun ycl cimGünaydın cici kızlar...
Akşam menümü yazayım..
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
biraz spor yap canım.diyete motive eder seni.
harikasınnnn
kızlar hocalarım yokken biraz bacak hareketleri yaptım her bacak için 20 tane tam bitti müdür geldi...yakalanacaktım gene...
ilk zamanlarda bende çok zorlanıyordum içerisne 1 çay kaşığı bal koyup öyle dene ...ben öyle alıştım...ben şimdi sabah ve akşamları içiyorum...tavsiye ederim.
bende ılık su 2 çay kaşığı bal bir yemek kaşığı sirke içtim. ne bileyim midem öle ağrıyınca korktum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?