60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın loxandra afiyet olsun canımda az geldi bu menü bana.ekmek yemiyomuydun sen:44:domates yeşillikte yeseydin birazcık

harikasınnnn

Afiyet olsun canım.Dünde ben aynı şekilde olmuştum.kahvaltı yapamadım geç kalıyom diye yanıma bişey alamadım .başım ağrımıştı akşama.

ilk zamanlarda bende çok zorlanıyordum içerisne 1 çay kaşığı bal koyup öyle dene ...ben öyle alıştım...ben şimdi sabah ve akşamları içiyorum...tavsiye ederim.

afiyet olsun canım benim....

tşk ederim canım

afiyet olsun canım benim.....

çok mersi şekerim

Afiyet olsun...

tşk ederim canım

Tüh cimcim ya gerçekten aç kalmışsın..
İdare edebilecek misin öğlene kadar...
çabalayacağım inşallah...çayı içemedim.bari bitki çayı içeyim o biraz oyalar.sonrada elma yerim.öğlen olur ozaman kadar...akşam çok yedim her halde buda cezası oldu bugünün bana...
afiyet olsun canım benim...çok güzel memün bence....

günaydın loxandra afiyet olsun canımda az geldi bu menü bana.ekmek yemiyomuydun sen:44:domates yeşillikte yeseydin birazcık

aa unutmusum yazmayı, 2 dlm çok tahıllı ekmek yedim.avokado da meyve gibi oldugundan canım istemedi domates falan.
çok dikkatlisin canım benim

cimcimecım tost yokmu işyerinde,küçük bir tost ye,yağsız yaptır mümkünse,aç kalmaktan iyidir bence.zorlanırsın sonra akşama kadar:82:

sağol tatlım. bende aslında mefruşat istiyorum şöyleki. mesela perde dikerim üzerine işleme yaparım aynısından koltuk örtüsü masa örtüsü halı örtüsü yaparım. şimdi her sene mobilya yenileyecek değilim ama böylece istediğim renklerde yaparım hem mobilyalarda temiz durur böylece. sıkıldımmı diğeriyle değiştiririm diye düşünüyorum. şöyle cıvıl cıvıl olur evim. ya neler neler yapıyorlar hayran kalıyor insan. ben giydirme halı örtüsü gördüm bayıldım. kaymaz kumaştan yapılmış üzerine işlemesi yapılmış aynı renk desende perdesi masa örtüsü koltuk takımı yapılmış. birde dikimi bildikten sonra süper olur al sana sıfır model yeni ev takımı olur. araştırıcam uygun bulabilirsem buralarda gidicem. zati taşınma durumumuz var bizim o yüzden taşınınca yeni sıfır eve heryer yepyeni tertemiz olacak ve böyle şeylerde yaptımmı süper olur inşallah olur canım nasip bakalım

cimcimecım tost yokmu işyerinde,küçük bir tost ye,yağsız yaptır mümkünse,aç kalmaktan iyidir bence.zorlanırsın sonra akşama kadar:82:

canım benim bizim kafeterya dışarda ama dolu yağıyor felaket çıkılmaz.pencerem kırılacak nerdeyse...akşama kadar değil canım benim ..3 saat dayanacağım.sonra öğlen yemeği yerim artık....

aslında güzel bir uğraş olur ama şimdi heveslenip sonra bırakma genelde benim öyle oluyo çok hevesleniyorum yaparım ama sonra hiç hevesim kalmıyo devamınıda getiremem zaten

becerbilirsem eğer bırakmamda berebilirmiyim bilmiyorum kursa gider öğrenirsem yaparım

cimcimecim acıkırsın sen ilerleyen saatlerde buda iyi olmaz tabi bişeyler yemek istiyeceksin dikkatli ol kaçırma canım bişeyler yiyipte kepek ekmeği yeseydin bir dilim bastırırdı hem mideni açıkmazdın fazla
afiyet olsun ycl cim
biraz spor yap canım.diyete motive eder seni.

ahhh ahhhhh sporrrrr.yapıcamda ne zaman evde koşu bandı var ama hastalığımdan dolayı erteledim ama ne zaman başlarım bilemiyorum aslında bende gevşek bırakıyorum bu konuda kendimi:18:

herkese günaydın
istanbul içerden bakınca güneşli
dışardan bakılınca soğukk
mesai yine başladı
bugün kahvaltıda

*bir kupa şekersiz kış çayı
*1 buçuk dilim köy ekmeği(şileden geldi)
*1 yk krem peynir(normal peynir kalmamış,alışveriş zamanı gelmiş)
*2 zeytin
*salatalık,roka,maydanoz

şimdide ilk 500 ml suyuma başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…