60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın afiyet olsun canım

evet belki acıkacağım ama merak etme dikkatli olacağım kaçırmayacağım.şimdi çayımı içeceğim...sonra 1 elme .belki 1 saat sonra 1 elma daha ozaman sorun olmaz sanırsam öğlende inşallah güzel birşey olurda bu açlığın arkasından birdaha aç kalmam..:26::26:

hmm,onaylamadık akşam akşam pideyi ama neyse ki az yemişsin:81:

ahhh canım bana kalsa hiç yemezdim ama kayınpederim çok fazla ısrarcı boğuyor bazen. zaten çoğu kiloyu onlar yüzenden aldım. saat 20,30 21,00 arası akşam yemeğini yiyorlar ve ben ozamana kadar cok acıkıyorum elim ayağım titriyor. kan şekerim düşüyor. ama bu sefer corba içtim öle gittim.

Afiyet olsun.....

günaydın canım afiyet olsun

yolanda neruda+ hugocuk+ loxandra+ nazende_87 cimcimesude+ ycl nugya+ eebruli Neyusa

günaydın sevgili arkadslar be 300 gr daha vermişişm su an 64.5 kiloyummmm mutluyum ve yola devam bakalımmmm

günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim

gecmiş olsun cnm tekkrar. bence yapma dınlen bugun aaa yuklenme kendıne

günaydın cnmmm.... kış geldi ya tekrar:18::18::18:

bencede git bulursan senın için eglenceli olur hem yenı arkadslar edınırsın güzel olur ya herseyını dıkersınn vallaa

günaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.

hepinize iyi günler diliyorum.
gunaydın afıyet olsun canımmm

gunaydın evet cnm ya ne guzel kılo vermek inşallah yaza vercez bu kılolarııı afıyet olsunnn

ne cok yemışşın masllah amam afıet olsun cnm ya... burasıda cokk sogukkk kıs geldı vallaaa:18::18::18:kar bile yagmıs arabaların ustu karlıydı

afiyet olsun canım ...donuyoruz vaalla

kahvaltım evde bişi kalmayınca cookkk renksızdiii
1 kk peynir
3 çay kaşıgı tahın pekemez
1dilim bugday ekmegı
1 dal maydonoz(cok az dı)
cayy sekersız tabıkııı

gidince kılolar mutluyum canlarımmmm:92::92::92::92::92::92:

Günaydınnn tatloşlarımm minnoşlarımm günaydınnn
günaydın cimcimesude ycl ruzgarozge nugya pepeti nazende_87 neruda+ loxandra eebruli
12 nisanda 6 derece gibi düşük sıcaklıklardaki istanbul ve kocaelinden selamlar getirmişsem size cinconlarımmmm benimm

heee didimm bennnnn neruşşşşş neruştan yolişee neruştan yolişeeeeee alüüü alüüüüü ııı ıhhhh yoliş pireleriyle uykudaaaaaaa

neruşumm daha gelmedi ama uyanmıştır sana da erken bir günaydın öpücüü yolliyim burdan pirelerimi evde bıraktım geldim marşş marş işee oh oh yaptım sporcukları iyi oldu regl öncesi çok zorladı ama faydası daha çok

hugocukcumm tatlım bende çok isterdim dikiş ögrenmek ilk gençliimde annem nkışa yollamıştı zorla.. accıkta dikiş gördüm ama sadece 15 gün şimdiki aklım olsa ögrenirdimm bence git tatlım hem sendeki şu spor takıntısına bir çözüm olur

bugicim nugicim afiyet olsun canım.. benim de reglim yakın bir iştah artması haliyle oluyor bol bol su içiyorum ben sende yap belki sende de işe yarar

domatiz diyen dillerini de yirimm domatizini de yirim kıss...dabe eger cherry yada salkım domatiz ise

sallansın donlar südyenler....tebrik ederim...:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Günaydın canım.. Afiyet olsun..
Giden kilolara da tebrikler... :92::92::92::92:

pepityooo tebrik ederim canımm adette yerini bulsun ama değilmi :92::92::92::92::92::92::92:

tebrik ederim canım.ohhhhh 300-500 gitsin şu kilolarr.haydi kızlar pepeti için sallıyoruz hep baraberrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ben de sallıyorum tebrik ederim canımmm
böyle böyle gidecek tüm yağlarrrrr
:92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92:

Günaydın Canım... Salkım salkım yiyebilirsin
sen İstanbul da oturuyor kocaelinde mi çalışıyordun..
Yoksa tam tersi miydi ?
Bu arada okudum ki süper spor yapıyorsun..
Ben de yapsam ya..

Günaydın Canım... Salkım salkım yiyebilirsin
sen İstanbul da oturuyor kocaelinde mi çalışıyordun..
Yoksa tam tersi miydi ?
Bu arada okudum ki süper spor yapıyorsun..
Ben de yapsam ya..

salkım domatizi kaçırmam
evet istanbulda oturup kocaelinde çalışmaktayım. sporum iyi gidiyor kilo vermeme de iyi yansıyordu ama bu ara regl dönemine girdiğim için pek farkı fark edemiyorum.sen niçin ara vermiştin spora ? sanırım sende yapıyordun bir ara

günaydın kızlar
pepeti kilo vermene çoook sevindim pıt pıt gidiyor ne güzel..bende de böyle gitmeye başlarsa daha bi mutlu olacağım inşallah..

annem benden zayıf bile kızlar ve 10 gündür bende idi taşınma işlerine yardım etmek için (hepsini o yaptı ama neredeyse!) iki çocuğum var banane demiyor benden çok dikkat ediyor yediklerine okadar yoruluyoruz eşya toplama, yerleştirme, temizlik derken yine de boşluk bulduğunda hareket yapmaya çalışıyor..onu görünce kendimden utandım zaten...ve anneme de dedim seni kadınlar kulübüne üye yapayım benim çok iradeli,kararlı arkadaşlarım var senin gibi yalnız hissetmezsin kendini..internetle arası benim kadar iyi değil tabi siteye de yabancı ama dün birlikteydik biraz baktık da bugün kendi evinde artık yalnız girmeye çalışacak bakalım...

ilk 500 ml lik su içilmiştir.bilgilerinize arz ederim dostlar

benim ikincisi de bitti
menümü de yaziim tam olsun
sabah kalkınca olmadı ama 07.20 de 1 bardak ılık süt içtim
07.40 kahvaltı
2 domates
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 tk peynir
bir kupa çay içtim ( içine bir çay kaşığı şeker koymak zorunda kalıyorum, bal filan yemiyorum ondan düşün artık, zaten siyah çayı sadece kahvaltıda içiyorum)
ofise gelince 09.30 1 findan şekersiz türk kahvesi yanında hurma hüplettim

ya bu benım çizelgem değil ki anlamadım dün düzgündü bu gün çizelgem değişmiş bu ne şimdi ycl neden böyle oldu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…