herkese günaydın
istanbul içerden bakınca güneşli
dışardan bakılınca soğukk
mesai yine başladı
bugün kahvaltıda
*bir kupa şekersiz kış çayı
*1 buçuk dilim köy ekmeği(şileden geldi)
*1 yk krem peynir(normal peynir kalmamış,alışveriş zamanı gelmiş)
*2 zeytin
*salatalık,roka,maydanoz
şimdide ilk 500 ml suyuma başladım
cimcimecim acıkırsın sen ilerleyen saatlerde buda iyi olmaz tabi bişeyler yemek istiyeceksin dikkatli ol kaçırma canım bişeyler yiyipte kepek ekmeği yeseydin bir dilim bastırırdı hem mideni açıkmazdın fazla
afiyet olsun ycl cim
ahhh ahhhhh sporrrrr.yapıcamda ne zaman evde koşu bandı var ama hastalığımdan dolayı erteledim ama ne zaman başlarım bilemiyorum aslında bende gevşek bırakıyorum bu konuda kendimi:18:
hmm,onaylamadık akşam akşam pideyi ama neyse ki az yemişsin:81:
herkese günaydın
mesai yine başladı
bugün kahvaltıda
*2 zeytin
*salatalık,roka,maydanoz
herkese günaydın
mesai yine başladı
bugün kahvaltıda
*2 zeytin
*salatalık,roka,maydanoz
günaydın. bugün daha iyiyim. aslında uyuyacaktım ama eşim gitti işe bende yatmadım. salonu silmem lazım dün silememiştim
günaydın güzeller.günaydın hugocuk.....bugün urfada gene felaket yağmur var sel olacak gibi....eşim allahtan beni işe bıraktı yoksa sudan çıkmış gibi olurdum...akşamda spor yapacaktım elektirikler kesildi gökte gürlüyordu çok korktum gidip uyudum....her zaman gök gürltüsünden en çokta şimşekten korkmuşumdur...akşam karanlıkta şimşeğin ışıkları camdan içeri vururken yorganın altına kafamı soktum.bir daha çıkarmadım....:18::18::18:
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum
gunaydın afıyet olsun canımmmgünaydın kızlaarrrr
sabah kahvaltısı
greyfurt bitti suyunu içemedim ama alcam bugün
orta boy kepekli susamsız.
kk peynir
yeşil çay.
hepinize iyi günler diliyorum.
günaydın arkadaşlar...kendimi çok iyi hissediyorum 4 kiloya veda ettim ve şuanda 4 kiloyu verdiğime göre 10 kiloyuda veririm..sabırrrrr.
akşamki spordan bugün her yerim ağırıyor biraz arttırdı hocasporu ama olsun ben yinede kendimi iyi hissediyorum..
sabah
sirkeli su
1 bardak su
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates ve çay
herkese afiyet olsun
ne cok yemışşın masllah amam afıet olsun cnm ya... burasıda cokk sogukkk kıs geldı vallaaa:18::18::18:kar bile yagmıs arabaların ustu karlıydıgünaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
bazlama (annem yapmış 2 dilim kadar eder yediğim)
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sonrasında doymadığımı hissedip
2 yk mısır gevreğiyle çok az süt ekleyip yedim
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
3 yk kellogs mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede
Günaydın cici kızlar...
İstanbul'da da hava buz...
Akşam menümü yazayım..
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
yatmadan da 1 bardak demleme yeşil çay
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
heee didimm bennnnn neruşşşşşneruştan yolişee neruştan yolişeeeeee alüüü alüüüüü ııı ıhhhh yoliş pireleriyle uykudaaaaaaa
kızlar ya ben çok fena halde dikişe merak saldım. diyorumki biçki dikiş kursuna yazılayım gideyim diyorum. çok güzel şeyler yapıyorlar bende diyorum şöyle öğreneyim sonra işlemeli falan örtüler dikerim yaparım koltuklarıma masalarıma diyorum
ayy hiçte anlamam ama öğrenirim demi. herkesle aynı olmasın örtülerim diyorum aslınd azcık bilsem dikiş kesim falan yapacamda işte bilmiyorum o yüzden yapamıyorum. dikiş makinası alırım yaparım diyorum [/COLOR]
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün ben şükür iyiyim.nisanın 12 si ve antalyada çok soğuk bir hava var .
akşam menüm
bazlama (annem yapmış 2 dilim kadar eder yediğim)
1 kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
salata
ayran
sonrasında doymadığımı hissedip
2 yk mısır gevreğiyle çok az süt ekleyip yedim
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
4 yk mısır gevreği
3 yk kellogs mısır gevreği
yarım elma doğradım
bir bardak süt ve tarçın ekleyip yidim
valla benim 2 gündür iştahım çok regli olucam ona bağlıyorum ama bilemiyorum yinede
Günaydın cici kızlar...
İstanbul'da da hava buz...
Akşam menümü yazayım..
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
1 yt salata
yatmadan da 1 bardak demleme yeşil çay
sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domatiz
1 köy biberi
1 fincan çay
yolanda neruda+ hugocuk+ loxandra+ nazende_87 cimcimesude+ ycl nugya+ eebruli Neyusa
günaydın sevgili arkadslar be 300 gr daha vermişişm su an 64.5 kiloyummmm mutluyum ve yola devam bakalımmmm
gecmiş olsun cnm tekkrar. bence yapma dınlen bugun aaa yuklenme kendıne
günaydın cnmmm.... kış geldi ya tekrar:18::18::18:
bencede git bulursan senın için eglenceli olur hem yenı arkadslar edınırsın güzel olur ya herseyını dıkersınn vallaa
gunaydın afıyet olsun canımmm
gunaydın evet cnm ya ne guzel kılo vermek inşallah yaza vercez bu kılolarııı afıyet olsunnn
ne cok yemışşın masllah amam afıet olsun cnm ya... burasıda cokk sogukkk kıs geldı vallaaa:18::18::18:kar bile yagmıs arabaların ustu karlıydı
afiyet olsun canım ...donuyoruz vaalla
kahvaltım evde bişi kalmayınca cookkk renksızdiii
1 kk peynir
3 çay kaşıgı tahın pekemez
1dilim bugday ekmegı
1 dal maydonoz(cok az dı)
cayy sekersız tabıkııı
gidince kılolar mutluyum canlarımmmm:92::92::92::92::92::92:
yolanda neruda+ hugocuk+ loxandra+ nazende_87 cimcimesude+ ycl nugya+ eebruli Neyusa
günaydın sevgili arkadslar be 300 gr daha vermişişm su an 64.5 kiloyummmm mutluyum ve yola devam bakalımmmm
1 kk peynir
1dilim bugday ekmegı
cayy sekersız tabıkııı
1 kk peynir
1dilim bugday ekmegı
cayy sekersız tabıkııı
gidince kılolar mutluyum canlarımmmm
gecmiş olsun cnm tekkrar. bence yapma dınlen bugun aaa yuklenme kendıne
günaydın cnmmm.... kış geldi ya tekrar:18::18::18:
bencede git bulursan senın için eglenceli olur hem yenı arkadslar edınırsın güzel olur ya herseyını dıkersınn vallaa
gunaydın afıyet olsun canımmm
gunaydın evet cnm ya ne guzel kılo vermek inşallah yaza vercez bu kılolarııı afıyet olsunnn
ne cok yemışşın masllah amam afıet olsun cnm ya... burasıda cokk sogukkk kıs geldı vallaaa:18::18::18:kar bile yagmıs arabaların ustu karlıydı
afiyet olsun canım ...donuyoruz vaalla
1 kk peynir
1dilim bugday ekmegı
cayy sekersız tabıkııı
Günaydınnn tatloşlarımm minnoşlarımm günaydınnn
günaydın cimcimesude ycl ruzgarozge nugya pepeti nazende_87 neruda+ loxandra eebruli
12 nisanda 6 derece gibi düşük sıcaklıklardaki istanbul ve kocaelinden selamlar getirmişsem size cinconlarımmmm benimm
domatiz diyen dillerini de yirimm domatizini de yirim kıss...dabe eger cherry yada salkım domatiz ise
Günaydın Canım... Salkım salkım yiyebilirsin
sen İstanbul da oturuyor kocaelinde mi çalışıyordun..
Yoksa tam tersi miydi ?
Bu arada okudum ki süper spor yapıyorsun..
Ben de yapsam ya..
ilk 500 ml lik su içilmiştir.bilgilerinize arz ederim dostlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?